بررسی گوشی ناتینگ فون ۲؛ آقای خاص بازار موبایل

حدود دو سال از فعالیت شرکت ناتینگ می‌گذرد و طی این مدت موفق شده دو گوشی را راهی بازار کند. در این ویدیو به سراغ ناتینگ فون ۲ رفته‌ایم که از همه نظر یک گوشی خاص محسوب می‌شود و کاملا واضح است که سازندگان به تمام جزئیات این گوشی توجه نشان داده‌اند. در ادامه همراه ما باشید.

گوشی موبایل ناتینگ مدل Phone 2 دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت

طراحی

ناتینگ فون 2

طبیعتا مهم‌ترین ویژگی ظاهری این گوشی، پنل پشتی شفاف آن است که همین ویژگی، جذابیت آن را دوچندان کرده. دلیل اصلی شفاف بودن پنل پشتی، LEDهای تعبیه شده زیر آن است. در نسل قبلی ۵ تکه LED تعبیه شده بود که حالا تعداد آن‌ها به ۱۱ تا رسیده است. این LEDها کارکردهای جذابی دارند و مثلا حین شارژ شدن گوشی با استفاده از یکی از همین LEDها می‌توانید از میزان شارژ خبردار شوید. میزان روشنایی این LEDها در سه لول قابل تنظیم هستند و حتی می‌توانید نورپردازی آن‌ها را شخصی‌سازی کنید.

فریم این گوشی کاملا تخت است ولی در این میان باید بگوییم که دکمه‌های تنظیم صدا در سمت چپ قرار گرفته‌اند. این یعنی در این زمینه مشابه آیفون است. بنابراین اگر گوشی فعلی شما دکمه‌های تنظیم صدا را در سمت راست قرار داده باشد، برای عادت کردن به این تغییر باید مدتی صبر کنید. گواهی IP54 یکی از ضعف‌های ناتینگ فون ۲ نسبت به رقبای هم‌قیمت محسوب می‌شود و در این محدوده‌ی قیمتی بیشتر گوشی‌ها کاملا ضدآب هستند.

نمایشگر ناتینگ فون ۲

ناتینگ فون 2

نمایشگر این گوشی ۶.۶۷ اینچ اندازه دارد و مبتنی بر پنل LTPO OLED است. این نمایشگر می‌تواند به طور خودکار بین ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز رفرش‌ریت خود را تغییر دهد که این مشخصه برای دوام باتری اهمیت بسیار زیادی دارد. از نظر دقت رنگی هم حرف زیادی برای گفتن دارد و انواع محتوا را به زیبایی هرچه‌تمام نشان می‌دهد. حداکثر روشنایی نمایشگر به ۱۶۰۰ نیت می‌رسد که این یعنی برای استفاده زیر نور خورشید به راحتی می‌توانید از آن استفاده کنید.

حاشیه‌های نمایشگر این گوشی اصلا ضخیم نیست و در این زمینه با حاشیه‌های باریک‌تری نسبت به نسل قبلی روبرو هستیم. همچنین حفره‌ی نمایشگر از کنار بخش فوقانی، حالا به مرکز بخش بالایی نمایشگر منتقل شده است.

چیپست و عملکرد

ناتینگ فون 2

ناتینگ برای این گوشی از چیپست اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ استفاده کرده که تراشه جدیدی محسوب نمی‌شود ولی در هر صورت قدرت سخت‌افزاری فوق‌العاده‌ای در اختیار شما قرار می‌دهد. خوشبختانه این تراشه در گوشی ناتینگ فون ۲ با داغ کردن بیش از حد و افت فریم روبرو نمی‌شود. به عنوان مثال در بازی Call Of Duty می‌توانید خیلی راحت با گرافیک Very High و فریم‌ریت ۶۰، این بازی را تجربه کنید. در کارهای روزمره هم تجربه کاربری فوق‌العاده‌ای ارائه می‌کند زیرا از یک رابط کاربری بسیار سبک بهره می‌برد.

رابط کاربری این گوشی تا حد زیادی همان اندروید خام است که در این میان با برخی شخصی‌سازی‌های ناتینگ مانند ارائه‌ی ویجت‌های جذاب و برخی انیمیشن‌ها روبرو شده است. از نظر آپدیت هم قرار است سه سال نسخه‌های اصلی اندروید را دریافت کند که این یعنی لازم نیست نگران این موضوع باشید.

حسگر اثر انگشت و اسپیکر

حسگر اثر انگشت این گوشی از فناوری اپتیکال استفاده می‌کند و نسبت به نسل قبلی با بهبود نسبی سرعت روبرو شده است. در مورد اسپیکر هم باید بگوییم که طبیعتا با اسپیکر استریو سروکار داریم و اسپیکر این گوشی هم از نظر بلندی و هم از نظر کیفیت صدا وضعیت خیلی خوبی دارد.

دوربین‌های ناتینگ فون ۲

در پنل پشتی این گوشی، مانند نسل قبلی با دو دوربین روبرو هستیم. دوربین اصلی و اولترا واید هر دو از سنسور ۵۰ مگاپیکسلی بهره می‌برند. ضعف این گوشی در زمینه‌ی دوربین، عدم بهره‌گیری از دوربین تله‌فوتو است. دوربین اصلی عملکرد بسیار خوبی از خود ارائه می‌دهد و عکس‌های سرشار از جزئیات را ثبت می‌کند. در محیط‌های تاریک، عکس‌ها نویز قابل توجهی پیدا می‌کنند و اگر مقدار نویزها کمتر بود، بهتر می‌شد. از نظر فیلمبرداری، عملکرد خیلی خوبی دارد و می‌توانید با استفاده از آن ویدیو‌های 4K با سرعت ۶۰ فریم ضبط کنید.

دوربین اولترا واید هم اگرچه عکس‌های خیلی خوبی می‌گیرد، اما اگر کمی روی عکس‌ها زوم کنید، می‌بینید که جزئیات عکس‌ها چندان هم زیاد نیست. در ضمن باید بگوییم که با این دوربین اولترا واید می‌توانید عکس‌های ماکرو بسیار خوبی ثبت کنید. دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی است که رزولوشن آن نسبت به نسل قبلی دو برابر شده. با توجه به همین تغییر، می‌تواند جزئیات بیشتری در عکس‌ها تحویل شما دهد.

باتری و سرعت شارژ

باتری استفاده شده در این گوشی ۴۷۰۰ میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارد که کمی بزرگ‌تر از نسل قبلی محسوب می‌شود. این گوشی از سرعت شارژ ۴۵ وات پشتیبانی می‌کند که البته باید آن را به طور جداگانه خریداری کنید. این یعنی کل فرایند شارژ حدود ۱ ساعت طول می‌کشد و در ضمن از شارژ بی‌سیم ۱۵ وات هم پشتیبانی می‌کند.

قیمت ناتینگ فون ۲

این گوشی در حال حاضر (آذر ۱۴۰۲) حدود ۳۰ میلیون تومان قیمت دارد و در این محدوده‌ی قیمتی با گوشی‌هایی مانند گلکسی S22 و وان‌پلاس Ace Pro روبرو هستیم. همچنین اگر کمی بودجه را افزایش دهید، می‌توانید سراغ گوشی جذاب شیائومی 12T پرو هم بروید.

سخن پایانی

در نهایت باید بگوییم که اگر طراحی و رابط کاربری خاص برای شما اهمیت دارد، می‌توانید سراغ نسل قبلی این گوشی هم بروید که قیمت آن در بازار ایران با افت قابل توجهی روبرو شده است. اما اگر در کنار طراحی خاص می‌خواهید از یک گوشی با سخت‌افزار خیلی خوب استفاده کنید، پس ناتینگ فون ۲ می‌تواند گزینه‌ی خیلی خوبی برای شما باشد.

گوشی موبایل ناتینگ مدل Phone 2 دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت
دیجی‌کالا مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب درآمد و مشهور شدن استعدادهای تولید محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای دیجی‌کالا در «استاندارد حرفه‌ای محتوا و تصویر» دارند. افراد حاضر در پروژه‌ی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجی‌کالا، به طور مستقیم از دیجی‌کالا کسب درآمد می‌کنند.

دیجی‌کالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه‌ای دارند، فراهم می‌کند. اگر فکر می‌کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجی‌کالا مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید.

درباره‌ی دیجی‌کالا مگ تَلِنت

راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. کتایون

    اراکتههههه

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X