بررسی گوشی نوکیا C21؛ انتخابی اقتصادی با باتری عالی
روزی روزگاری نوکیا یکی از مهمترین شرکتهای جهان در بازار موبایل بود. اما بعد از ظهور گوشیهای هوشمند و اتخاذ چندین تصمیم اشتباه، این شرکت خیلی زود از دوران اوج خود فاصله گرفت. چند سال قبل شرکت فنلاندی HMD Global برند نوکیا را خریداری کرد و بیشتر روی ساخت گوشیهای میانرده و پایینرده تمرکز کرده است. یکی از این گوشیهای مقرونبهصرفه نوکیا C21 نام دارد که در این ویدیو به بررسی آن میپردازیم.
سال گذشته نوکیا C20 در بین گوشیهای ارزانقیمت مورد توجه زیادی قرار گرفت اما فاقد برخی ویژگیهای مهم بود. اما نوکیا C21 برخی ضعفها را برطرف کرده و به همین خاطر گزینهی جذابتری محسوب میشود. در جعبهی این گوشی شاهد کاور ژلهای، شارژر ۵ واتی، کابل شارژ micro-USB و یک هندزفری هستیم.
این گوشی در کل اندازهی بزرگی دارد اما خوشدست است. مانند تقریبا تمام گوشیهای ارزانقیمت، پنل پشتی نوکیا C21 پلاستیکی است و دوربین در یک ماژول دایرهای شکل قرار دارد. همچنین در پایین ماژول دوربین حسگر اثر انگشت دیده میشود. پایین پنل پشتی شاهد حفرهی مربوط به اسپیکر هستیم که در کل موقعیت قرارگیری آن عجیب است. در کمال تعجب، فریم این گوشی از جنس آلومینیوم ساخته شده که در این بازه قیمتی یک ویژگی بسیار جذاب محسوب میشود.
یکی از مهمترین ویژگیهای نوکیا C21 این است که پنل پشتی را به راحتی میتوانید جدا کنید و در صورت نیاز، تعویض باتری به سادگی امکانپذیر است. اگر وزن گوشی برای شما اهمیت زیادی دارد، باید بگوییم که این گوشی با داشتن بدنهی ۱۹۵ گرمی در کل گوشی سنگینی به حساب میآید که البته بین گوشیهای ارزانقیمت چنین چیزی عجیب به نظر نمیرسد.
در پنل جلویی نمایشگر ۶.۵۲ اینچی تعبیه شده که مبتنی بر پنل LCD است و رزولوش آن به ۷۲۰ در ۱۶۰۰ میرسد. متاسفانه تراکم پیکسلی بالا نیست و رنگها را به صورت زنده و جذاب نمایش نمیدهد. حداکثر روشنایی آن ۴۰۰ نیت است و این یعنی احتمالا زیر نور خورشید هنگام استفاده از گوشی تا حدی با مشکل روبرو میشوید.
انرژی نوکیا C21 از طرف باتری ۳۰۰۰ میلیآمپر ساعتی تامین میشود که از سرعت شارژ ۵ وات پشتیبانی میکند. این یعنی شارژ کامل باتری تقریبا دو ساعت و ۲۰ دقیقه طول میکشد. روی هم رفته در صورت استفادهی سبک، تقریبا یک روز کامل میتوانید از این گوشی استفاده کنید.
قلب تپندهی این گوشی چیپست ۲۸ نانومتری Unisoc SC9863A است که یکی از شرکتهای ناشناخته برای کاربران محسوب میشود. با وجود اینکه تراشهی موردنظر پایینرده و ضعیف است، اما مثلا میتوانید Call Of Duty را با گرافیک پایین اجرا کنید. در پنل پشتی یک دوربین ۸ مگاپیکسلی قرار دارد که فقط در شرایط نوری مناسب میتواند عکسهای نسبتا خوبی را بگیرد. این گوشی از اندروید ۱۱ بهره میبرد و HMD وعده داده که تا دو سال آپدیتهای امنیتی را برای آن منتشر خواهد کرد.
در نهایت اگر به دنبال یک گوشی ارزانقیمت با بدنهی باکیفیت و عمر باتری مناسب هستید، خرید نوکیا C21 را توصیه میکنیم. در حال حاضر با پرداخت تقریبا ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان میتوانید مدل ۲/۳۲ گیگابایتی این گوشی را از فروشگاه دیجیکالا بخرید. برای آشنایی بیشتر با این گوشی ارزان نوکیا، شما را به تماشای این ویدیو دعوت میکنیم.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
من خودم نوکیا ۷.۱ دارم خیلی هم راضی هستم
به نظرم موبایل اقتصادی صرف به خرید نیست چون موبایل چیز الکی نیست و مثل لباس نیس که بخری بگی خراب شد پاره شده برم یکی دیگه بخرم.به نظرم ادم باید اینجور کالا ها رو یک دفعه خوبشو بگیره که داشته باشه ولی موبایل اقتصادی به نظرم بدرد اونایی میخوره که میخوان گوشی دوم یا کاری داشته باشند.من خودم هم نوکیا ۵.۳ که یک میانرده است دارم و واقعا راضی ام از این برند.
من الان نوکیا x5 دارم این دو دوربین داره ۱۳ و۸ سلفی ۸ این خیلی ضعیفه