گوشی نوکیا ۵.۴؛ رقیب جدی پوکو M3، گلکسی A20 و ردمی نوت T9
این هفته به بررسی و جعبهگشایی گوشی نوکیا ۵.۴ میپردازیم و در نهایت آن را با پوکو M3، گلکسی A20 و ردمی نوت T9 که از همردههای آن هستند، مقایسه میکنیم.
جنس بدنهی نوکیا ۵.۴ از پلاستیک براق است و در ۲ رنگ داسک و پولار نایت عرضه میشود که هر دو ظاهری بسیار جذاب و شیک دارند. برای پردازندهی این گوشی اسنپدراگون ۶۶۲ در نظر گرفته شده است که سرعت بسیار خوب و روانی هنگام اجرای برنامههای مختلف از آن شاهد هستیم. از نظر گیمینگ هم بهخوبی میتوانید اکثر بازیها با تنظیمات متوسط روی این گوشی حساب کنید.
باتری ۴۰۰۰ میلیآمپری این گوشی انرژی لازم آن برای یک روز را بهخوبی تأمین میکند که البته در مقایسه با باتری پوکو M3 این میزان خیلی کمتر است. یک شارژر ۱۰ واتی همراه این گوشی عرضه میشود که شارژ صفر تا ۱۰۰ گوشی با آن حدود ۲ ساعت زمان میبرد.
نمایشگر ۶٫۴ اینچی گوشی از نوع IPS LCD با تراکم پیکسلی ۲۶۹ppi است که درخشندگی و شفافیت خوبی دارد. دوربین سلفی به صورت حفرهای در بالای صفحه نمایش قرار گرفته که ۱۶ مگاپیکسل رزولوشن دارد. پنل دوربین این گوشی هم مشتمل بر دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، دوربین اولتراواید ۵ مگاپیکسلی و ۲ دوربین ۲ مگاپیکسلی برای ماکرو و تشخیص عمق میشود.
برای آشنایی بیشتر با ویژگیهای مختلف نوکیا ۵.۴ شما را به تماشای این ویدیو دعوت میکنیم.
اقلام داخل جعبه
- گوشی نوکیا ۵.۴
- شارژر ۱۰ واتی
- کابل USB-C
- کاور
- سوزن مخصوص برای خارج کردن سیمکارت
- دفترچههای راهنما
مشخصات سختافزاری گوشی نوکیا ۵.۴
- صفحه نمایش: ۶٫۵ اینچی از نوع IPS LCD
- پردازنده: اسنپدراگون ۶۶۲
- رم: ۸/۶ گیگابایت
- حافظهی داخی: ۱۲۸/۶۸ گیگابایت
- دوربین اصلی: ۵MP + 48MP اولترا واید + ۲MP ماکرو + ۲MP تشخیص عمق
- دوربین سلفی: ۱۶MP
- باتری: ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- سیستم عامل: اندروید ۱۰
افراد حاضر در پروژهی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجیکالا، به طور مستقیم از دیجیکالا کسب درآمد میکنند. دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید مهارت، امکانات، انگیزه و زمان ساختن انبوه ویدیوهای حرفهای را برای انواع کالاهای موجود در دیجیکالا دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
سلام نوکیا از اپل و سامسونگ صادق تر و ایمانش هم بیشتره دوست داره از کلاسیک در بیاد و به سمت تکنولوژی بره مثل جی ال ایکس ایران و صاایران
فکرنمیکنی داری زیادی از نوکیا۵.۴ ایراد میگیری؟؟؟ طوری میگی عکس پس زمینه رو اور اکسپوز میگیره، انگار که تمام گوشیهای شیائومی و سامسونگ خدای عکاسی هستن.
والا اگه من نوکیا دارم. توی رنج میانرده و پایین رده، هیچ برندی از نظر کیفیت عکاسی و کیفیت ساخت به پای نوکیا نمیرسه.
اگه شما یه گوشی زیر۱۰ میلیون از برند سامسونگ و شیائومی آوردی که موقع عکس گرفتن از اون ساختمان،آسمون پشتش رو اور اکسپوز(روشنایی بیش از حد) ننداخت. من همین گوشی که الان داذم تایپ میکنم(نوکیا۹) تقدیمتون میکنم
سلام آقای خامنه زاده فیلمتان بسیار زیبا بود فقط یکی از رقیبان اصلی این گوشی با اینکه اسم آن کم تر شنیده شده باشد ولی مهمترین رقیب این گوشی است که نقاط مشترک بسیار زیادی با این گوشی دارد و آن گوشی موتو G9 play است لطفا این گوشی را هم بررسی کنید و اگر با نظر من موافق هستید آقای خامنه زاده جوابم را بدهید با تشکر از زحمات شما
هزارم که آقا حسام نگی شارپ شارپ عکس گرفته شده بانوکیا از نظر کیفیت و طبیعی بودن از سامسونگ وشیامی بهتره دقت کنید یک روشنی داخل عکس های گرفته شده با سامسونگ مثل نور هست که انگار واقعی نیست بعدش کار کردن زیاد با سامسونگ چشم اذیت میکنه ولی نوکیا اونجوری نیست لطف کن کم ایراد الکی بگیر سامسونگ مگر چیه فقط تو کاغذ بزرگه
من که نوکیا ۵.۴ خریدم عالی هست از همه بابت
یک کامنت انتقادی ساده رو تاب نیاوردید خخخخ. تاسف
اقا حسام ای کاش برای گوشی شیائومی نوت ۸ استاندارد هم آنباکس و نقد و بررسی درست میکردید
اصلا فیلم بالا نمیاد
هی این متن میاد رو کلیپ و باز نمیکنه
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported
عزیز جان شما زیاد خودتو درگیر ((کدینگ)) محصولات نوکیا نکن. الان اگه برند محبوبت اپل همچین کدی می ذاشت کلی به به و چه چه راه انداخته بودی که عجب کدینگ و منطق نامگذاری ای انتخاب کردند و فلان و بهمان. نوکیا درسته زمین خورده ست ولی شما اگر کمی مطالعه ت رو بیشتر کنی و کمی عمیق بشی داخل گزارش های مایکروسافت و علاقه مندیش به برند نوکیا، همه چیز در مورد غنا و قدمت و قابل احترام بودن این برند رو متوجه میشی و از نشانه های این توجه هم در نهایت این میشه که دیگه به خودت اجازه نمیدی نظرات و سلیقه شخصی ت رو در مورد کدینگ این برند بیان کنی؛ بلکه کمی توجه می کنی به ادای بهتر تلفظ اصطلاحات انگلیسی ت که یک درمیون از بیریتیش به امریکن گریز نزنی.
در ضمن بهتر هست اول عبارت فارسی رو بگی بعد اصطلاح انگلیسی ش رو. اینطوری حس خودمونی تر و قابل پذیرش تری رو به مخاطب القا می کنی و مخاطب حس نمی کنه که داری بلد بودن ۴تا اصطلاح دست و پا شکسته رو میندازی توو صورتش بلکه حس می کنه یک کلیدواژه رو داری بهش یاد میدی. از طرفی برای کسایی که بیشتر از شما زبان بلدند توو ذوق نمیزنی.
خلاصه اینکه سلیقه خودتو دخالت نده (حداقل سلیقه بی علم و تحقیق ت رو)، این مخاطب هست که براساس اطلاعاتی که شما عرضه می کنی باید سلیقه ش رو دخیل کنه و مخاطب ت هم فارسی زبان هست اگر برای زبان مادری خودت احترام قائل نیستی برای زبان مادری مخاطب ت احترام قائل باش، حالا هر چقدر شما و مخاطب ت به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید.
آقا حسام کارتون عالیه و دقیق کامل
به نظر من poco M3 گوشی بهتری باشه از نظر کاربری و دوربین
برسی پوکو x3 pro رو بزارید ممنون