بررسی موتورولا ریزر ۴۰ اولترا؛ رقیب جدی سری زد فلیپ

زمانی که صحبت از گوشی‌های تاشو می‌شود، کاربران زیادی به یاد گوشی‌های تاشو سامسونگ می‌افتند ولی در این زمینه شرکت‌های زیادی وارد عمل شده‌اند که موتورولا یکی از همین شرکت‌ها است. در این ویدیو به بررسی موتورولا ریزر ۴۰ اولترا می‌پردازیم تا ببینیم آیا نسبت به سری زد فلیپ سامسونگ می‌تواند یک رقیب جذاب باشد یا نه.

بسته‌بندی

در جعبه‌ به غیر از خود گوشی و کابل شارژ، با شارژر ۳۳ واتی و کاور محافظ روبرو می‌شوید. کاور ارائه شده برای این گوشی، مانند کاور دیگر گوشی‌های تاشو از دو بخش تشکیل شده و این موضوع می‌تواند خیال شما را بابت کاهش آسیب‌های مربوط به ضربات وارد شده، راحت کند.

طراحی موتورولا ریزر ۴۰ اولترا

موتورولا ریزر 40 اولترا

طبیعتا اولین ویژگی مهم طراحی گوشی، امکان تا شدن آن است که برخی کاربران به این نوع گوشی‌ها علاقه‌ی زیادی نشان می‌دهند. یکی از ویژگی‌های مهم موتورولا ریزر ۴۰ اولترا، نمایشگر بیرونی بزرگ آن است که عملا نیاز به باز کردن گوشی را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. بنابراین با نمایشگر بیرونی می‌توانید کارهای زیادی را انجام دهید و حتی از دوربین‌های اصلی برای سلفی گرفتن استفاده کنید. زمانی هم که گوشی را می‌بندید، دو بخش نمایشگر به خوبی روی یکدیگر قرار می‌گیرند و هیچ فضای خالی بین این قسمت نمایشگر دیده نمی‌شود.

نمایشگر

موتورولا ریزر 40 اولترا

نمایشگر اصلی موتورولا ریزر ۴۰ اولترا ۶.۹ اینچ اندازه دارد و مبتنی بر پنل LTPO است که این یعنی رفرش‌ریت متغیر را به ارمغان می‌آورد. تراکم پیکسلی آن ۴۱۳ پیکسل در هر اینچ است که این یعنی با یک نمایشگر بسیار شفاف روبرو هستیم. حداکثر رفرش‌ریت به ۱۶۵ هرتز می‌رسد و در ضمن ۱۴۰۰ نیت روشنایی در اختیار شما قرار می‌دهد. نمایشگر بیرونی هم ۳.۵ اینچ است و نسبت به زد فلیپ با اختلاف برتری دارد.

باتری موتورولا ریزر ۴۰ اولترا

موتورولا ریزر 40 اولترا

طبیعتا با توجه به ابعاد کوچک موتورولا ریزر ۴۰ اولترا، در زمینه‌ی باتری نباید انتظارات زیادی از آن داشته باشیم. این باتری ۳۸۰۰ میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارد و اگر استفاده معمولی از گوشی داشته باشید، می‌تواند تا یک روز شما را همراهی کند. البته به لطف پشتیبانی از شارژ سریع ۳۰ وات، در عرض نیم ساعت ۵۰ درصد باتری شارژ می‌شود.

چیپست و عملکرد

اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ به عنوان قلب تپنده این گوشی انجام وظیفه می‌کند. این چیپست با وجود اینکه توان سخت‌افزاری فوق‌العاده‌ای دارد، اما با توجه به محدودیت بدنه برای خنک کردن، اگر بازی‌های سنگین را با گرافیک بالا اجرا کنید، گوشی بیش از حد داغ می‌شود. در چنین شرایطی مصرف باتری هم به طور جشمگیری افزایش پیدا می‌کند.

دوربین‌های موتورولا ریزر ۴۰ اولترا

در پنل پشتی با دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی و اولترا واید ۱۳ مگاپیکسلی روبرو هستیم. دوربین اولترا واید از قابلیت ماکرو هم پشتیبانی می‌کند. دوربین‌ها در کل عملکرد رضایت‌بخشی دارند ولی قرار نیست عکس‌های فوق‌العاده‌ای ثبت کنند. سنسور ۳۲ مگاپیکسلی هم به عنوان دوربین سلفی انجام وظیفه می‌کند که می‌تواند عکس‌های سلفی خیلی خوبی ثبت کند. البته در نهایت بهتر است از دوربین اصلی برای گرفتن عکس‌های سلفی استفاده کنید.

 سخن پایانی

در کل موتورولا ریزر ۴۰ اولترا به عنوان یک گوشی تاشو جذابیت زیادی دارد. طبیعتا ضعف‌هایی هم دارد اما می‌تواند یک گزینه‌ی خاص برای خرید در نظر گرفته شود.

دیجی‌کالا مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب درآمد و مشهور شدن استعدادهای تولید محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای دیجی‌کالا در «استاندارد حرفه‌ای محتوا و تصویر» دارند. افراد حاضر در پروژه‌ی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجی‌کالا، به طور مستقیم از دیجی‌کالا کسب درآمد می‌کنند.

دیجی‌کالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه‌ای دارند، فراهم می‌کند. اگر فکر می‌کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجی‌کالا مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید.

درباره‌ی دیجی‌کالا مگ تَلِنت

راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X