بررسی گوشی موتورولا G73؛ رقیب جدی برای میان‌رده‌ها

گوشی موتورولا G73 یکی از میان‌رده‌های جذاب در بازار ایران محسوب می‌شود که می‌تواند در برابر رقبای خود عرض اندام کند. اما آیا این گوشی واقعا ارزش خرید بالایی دارد؟ در ادامه به بررسی موتورولا G73 می‌پردازیم.

بسته‌بندی

موتورولا G73

بسته‌بندی گوشی‌های موتورولا اصلا کاربران را ناامید نمی‌کند و موتورولا G73 هم از این قاعده مستثنا نیست. اول از همه باید به قاب شفاف ژله‌ای اشاره کنیم که این یعنی عملا لازم نیست یک قاب جداگانه برای گوشی خود خریداری کنید. همچنین باید به شارژر ۳۰ وات و کابل شارژ هم اشاره کنیم. بنابراین برخلاف گوشی‌های سامسونگ که صرفا با کابل شارژ عرضه می‌شوند، موتورولا در این زمینه خساست به خرج نمی‌دهد.

طراحی موتورولا G73

موتورولا G73

وزن بدنه ۱۸۱ گرم است و ضخامت آن به ۸.۳ میلی‌متر می‌رسد. روی هم رفته این گوشی از بدنه‌ی بسیار خوش‌دستی بهره می‌برد و در این زمینه گوشی‌های موتورولا معمولا مشکل خاصی ندارند. پنل پشتی از پلاستیک مات تشکیل شده که اثر انگشت را جذب نمی‌کند. بنابراین حتی اگر علاقه‌ای به استفاده از کاور محافظ ندارید، در این زمینه لازم نیست نگران باشید. در ماژول دوربین هم شاهد دو دوربین هستیم و خوشبختانه دیگر خبری از دوربین ماکرو بی‌کیفیت نیست.

فریم گوشی پلاستیکی است ولی تا حدی حس فلزی بودن را منتقل می‌کند. اسپیکر این گوشی از نوع استریو است و از نظر بلندی و کیفیت صدا، حرف زیادی برای گفتن دارد. در سمت راست بدنه، حسگر اثر انگشت در دکمه‌ی پاور تعبیه شده و برخی کاربران فیزیکی بودن حسگر اثر انگشت را ترجیح می‌دهند. سرعت و دقت این سنسور بسیار بالاست ولی برای یادآوری باید بگوییم که نسل قبلی این گوشی دارای حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر بود.

نمایشگر

موتورولا G73

موتورولا برای این گوشی از نمایشگر IPS استفاده کرده و اگرچه مبتنی بر پنل AMOLED نیست، اما رنگ مشکلی عمق خوبی دارد و رنگ‌ها با دقت خوبی نمایش داده می‌شوند. تراکم پیکسلی هم بسیار خوب است و در هر اینچ، ۴۰۵ پیکسل قرار دارد. رفرش‌ریت نمایشگر ۱۲۰ هرتز که البته به طور خودکار می‌تواند بالا و پایین شود. اندازه‌ی نمایشگر موتورولا G73 به ۶.۵ اینچ می‌رسد که این یعنی ۰.۱ اینچ بزرگ‌تر از نسل قبلی محسوب می‌شود. طبیعتا اگر این نمایشگر AMOLED بود، بهتر می‌شد. اما همین حالا هم ضعف مهمی ندارد. تنها ضعف این نمایشگر، در محیط‌های بیرونی پرنور است که در چنین موقعیت‌هایی، خوانایی آن تا حدی کاهش پیدا می‌کند.

چیپست و عملکرد موتورولا G73

دایمنسیتی ۹۳۰ به‌عنوان قلب تپنده‌ی این گوشی موتورولا انجام وظیفه می‌کند. در این محدوده‌ی قیمتی، این چیپست یکی از بهترین‌ها محسوب می‌شود. این چیپست می‌تواند بازی سنگینی مانند Call Of Duty را با گرافیک متوسط به راحتی اجرا کند. به طور کلی یکی از نقاط قوت موتورولا G73، همین چیپست آن است.

باتری و سرعت شارژ

موتورولا G73

باتری استفاده شده در این گوشی ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارد. اگر استفاده معمولی داشته باشید می‌تواند تا ۱.۵ روز شما را همراهی کند و اگر استفاده سنگین باشد، باتری تا ۱ روز کامل دوام می‌آورد. همانطور که گفتیم، همراه با گوشی یک شارژر ۳۰ وات هم در اختیار شما قرار می‌گیرد که می‌تواند باتری گوشی را در عرض حدود ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه به طور کامل شارژ کند.

دوربین‌های موتورولا G73

همانطور که گفتیم، در این گوشی دیگر خبری از دوربین ماکرو بی‌کیفیت موجود در نسل قبلی نیست. دوربین اصلی این گوشی ۵۰ مگاپیکسلی است و دوربین دوم هم اولترا واید ۸ مگاپیکسلی محسوب می‌شود. عکس‌های ثبت شده با دوربین اصلی واقعا کیفیت خوبی دارند و گستره دینامیکی بالایی ارائه می‌دهند. در محیط‌های کم‌نور هم با فعال کردن حالت شب، می‌توانید عکس‌های خیلی خوبی ثبت کنید. دوربین اولترا واید هم عملکرد رضایت‌بخشی دارد و می‌تواند کاربران را در شرایط مختلف راضی نگه دارد. اما دوربین سلفی این گوشی عملکرد ضعیف‌تر از انتظاری دارد و عکس‌ها را بیش از حد شارپ می‌کند. بنابراین بهتر است چندان روی کیفیت این دوربین سلفی حساب نکنید.

نرم‌افزار

این گوشی با اندروید ۱۳ راهی بازار شده که تقریبا تفاوتی با اندروید خام ندارد. البته مطابق معمول، موتورولا قابلیت‌های مختلفی را به اندروید گوشی اضافه کرده است. اما در کل رابط کاربری عملکرد بسیار روانی دارد ولی از سوی دیگر، فقط آپدیت اندروید ۱۴ برای آن ارائه خواهد شد. این در حالی است که مثلا گلکسی A34 به مدت ۴ سال آپدیت اصلی دریافت خواهد کرد.

سخن پایانی

در نهایت باید بگوییم که خرید گوشی موتورولا G73 را پیشنهاد می‌کنیم. نمایشگر استفاده شده کیفیت بالایی دارد، بدنه‌ی گوشی خوش‌ساخت است و در ضمن باتری هم عمر طولانی دارد. تنها نقطه ضعف مهم این گوشی، دوربین سلفی آن است و به غیر از این مورد نمی‌توانیم ایراد بزرگی از آن بگیریم.

دیجی‌کالا مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب درآمد و مشهور شدن استعدادهای تولید محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای دیجی‌کالا در «استاندارد حرفه‌ای محتوا و تصویر» دارند. افراد حاضر در پروژه‌ی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجی‌کالا، به طور مستقیم از دیجی‌کالا کسب درآمد می‌کنند.

دیجی‌کالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه‌ای دارند، فراهم می‌کند. اگر فکر می‌کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجی‌کالا مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید.

درباره‌ی دیجی‌کالا مگ تَلِنت

راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X