بررسی گوشی موتورولا Edge 40؛ میان‌رده‌ی خاص

گوشی موتورولا Edge 40 یکی از خاص‌ترین گوشی‌های میان‌رده‌ در بازار ایران محسوب می‌شود. این گوشی به شدت سبک است، ضخامت کمی دارد، از نمایشگر خمیده بهره می‌برد و در پنل پشتی با بافت چرم روبرو هستیم. در این ویدیو گوشی موتورولا Edge 40 را بررسی می‌کنیم تا ببینیم چرا یک میان‌رده‌ی خاص و جذاب محسوب می‌شود.

طراحی

موتورولا Edge 40

موتورولا برای این گوشی از طراحی جذابی استفاده کرده است. در پنل پشتی خبری از شیشه و پلاستیک نیست بلکه چرم استفاده شده است. به لطف همین تصمیم، با گوشی خوش‌دستی روبرو هستیم که پنل پشتی آن اثر انگشت را جذب نمی‌کند. در ضمن نباید گواهی IP68 را از قلم بیندازیم که این یعنی با گوشی کاملا ضدآب روبرو هستیم.

فریم گوشی آلومینیومی است و همین موضوع هم کیفیت ساخت آن را افزایش داده است. در فریم گوشی خبری از جک هدفون نیست و با وجود اینکه در بخش پایینی فقط یک جایگاه برای اسپیکر وجود دارد، ولی به لطف استفاده از اسپیکر مکالمه، می‌تواند صدای استریو در اختیار کاربر قرار دهد. کیفیت صدای دریافتی از این گوشی بسیار خوب است اما بلندی صدا می‌توانست بهتر باشد.

نمایشگر موتورولا Edge 40

موتورولا Edge 40

این گوشی از نمایشگر خمیده با حاشیه‌های بسیار باریک بهره می‌برد. نسبت نمایشگر به پنل جلویی تقریبا ۹۱ درصد است که عدد بسیار خوبی محسوب می‌شود. برای مقایسه می‌توانیم به گلکسی A54 اشاره کنیم که نسبت نمایشگر آن ۸۴ درصد است. اندازه‌ی نمایشگر ۶.۵۵ اینچ است که از پنل P-OLED بهره می‌برد و در ضمن نباید رفرش‌ریت ۱۴۴ هرتزی آن را از قلم بیندازیم. در ضمن حداکثر روشنایی به ۱۲۰۰ نیت می‌رسد. به لطف همین نمایشگر عالی، تماشای فیلم و سریال با موتورولا Edge 40 به‌شدت لذت‌بخش است.

البته همین ۱۴۴ هرتزی بودن نمایشگر تا حدی به نقطه ضعف آن تبدیل شده است. گوشی‌هایی که بدنه‌ی باریکی دارند، از باتری بزرگی استفاده نمی‌کنند و هرچقدر رفرش‌ریت نمایشگر بیشتر باشد، فشار بیشتری به باتری وارد می‌شود.

باتری

موتورولا Edge 40

موتورولا Edge 40 از باتری ۴۴۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد. این باتری برای استفاده‌های سبک تقریبا یک روز کامل می‌تواند شما را همراهی کند. البته این گوشی از شارژر ۶۸ واتی پشتیبانی می‌کند که این یعنی در عرض تقریبا ۴۰ دقیقه قادر به شارژ کامل باتری است. بنابراین همین شارژر، تا حد زیادی می‌تواند باتری ضعیف را جبران کند. این گوشی با وجود اینکه یک میان‌رده است، ولی از شارژ بی‌سیم با سرعت ۱۵ وات هم پشتیبانی می‌کند.

چیپست و عملکرد

موتورولا Edge 40

تراشه‌ی این گوشی شگفت‌انگیز نیست ولی با توجه به قیمت و میان‌رده بودن گوشی، عملکرد خیلی خوبی ارائه می‌کند. موتورولا برای این گوشی از تراشه دایمنسیتی ۸۰۲۰ استفاده کرده که از پس انجام بیشتر کارها به خوبی برمی‌آید. تنها نقطه ضعف این تراشه، ۶ نانومتری بودن آن است. مثلا تراشه‌ی A54 مبتنی بر فناوری ساخت ۵ نانومتری است که این یعنی انرژی کمتری مصرف می‌کند.

دوربین‌های موتورولا Edge 40

از نظر دوربین‌ها، اصلا با دوربین‌های بیهوده روبرو نیستیم. دوربین اصلی از سنسور ۵۰ مگاپیکسلی بهره می‌برد و در کنار آن اولترا واید ۱۳ مگاپیکسلی قرار دارد. این یعنی دیگر از دوربین ماکرو بیهوده‌ای که در بیشتر میان‌رده‌ها دیده می‌شود، استفاده نشده است. دوربین اصلی از گشودگی دیافراگم F/1.4 بهره می‌برد که جذابیت عکس‌های ثبت شده با آن را افزایش داده است. یکی از مزایای گشودگی دیافراگم بزرگ‌تر این است که پشت سوژه، به شکل طبیعی تار می‌شود و جذابیت آن‌ها افزایش پیدا می‌کند. همچنین در نور کم هم می‌تواند نور بیشتری دریافت کند. این دوربین عکس‌های خیلی خوبی در اختیار کاربر قرار می‌دهد و در ضمن دارای لرزشگیر اپتیکال هم هست.

با دوربین اصلی قادر به فیلمبرداری ۴K با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه هستید. در مورد دوربین اولترا واید باید بگوییم که تا حدی می‌تواند به عنوان دوربین ماکرو هم انجام وظیفه کند. این دوربین‌های عکس‌های خوبی ثبت می‌کند ولی اگر اعوجاج تصاویر کمتر بود، بهتر می‌شد. سنسور سلفی از نوع ۳۲ مگاپیکسلی است ولی از دو دوربین دیگر عملکرد ضعیف‌تری دارد.

نرم‌افزار و رابط کاربری

این گوشی با اندروید ۱۳ راهی بازار شده و رابط کاربری آن شباهت زیادی به اندروید خام دارد. به همین خاطر محیط نرم‌افزاری روانی ندارد و اصلا سنگین نیست. با وجود اینکه فقط دو سال آپدیت اصلی برای آن منتشر می‌شود، ولی از سوی دیگر به مدت ۵ سال از آپدیت‌های امنیتی بهره‌مند خواهد شد.

سخن پایانی

در نهایت باید اعتراف کنیم که این گوشی، یک میان‌رده‌ی معمولی نیست بلکه می‌توانیم آن را قاتل پرچم‌داران حساب کنیم. بنابراین با توجه به ویژگی‌های مطرح شده، بدون شک ارزش خرید بالایی دارد و خرید آن را توصیه می‌کنیم.

دیجی‌کالا مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب درآمد و مشهور شدن استعدادهای تولید محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای دیجی‌کالا در «استاندارد حرفه‌ای محتوا و تصویر» دارند. افراد حاضر در پروژه‌ی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجی‌کالا، به طور مستقیم از دیجی‌کالا کسب درآمد می‌کنند.

دیجی‌کالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه‌ای دارند، فراهم می‌کند. اگر فکر می‌کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجی‌کالا مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید.

درباره‌ی دیجی‌کالا مگ تَلِنت

راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. مهدی

    سلام اگه میشه جواب بدین ایا شارژ معکوس گجت هارو هم داره یا خیر ؟(reverse charge)

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X