بررسی شیائومی پوکو F5؛ گوشی گیمینگ تمامعیار
شیائومی پوکو F5 حدود ۴ ماه قبل معرفی شده و از ویژگیهای بسیار جذابی بهره میبرد. در این ویدیو به بررسی این گوشی جذاب و پرفروش میپردازیم تا ببینیم برای کدام دسته از کاربران ارزش خرید بیشتری دارد و آیا میتواند در برابر رقبای خود عرض اندام کند یا نه.
طراحی
شیائومی پوکو F5 با سه رنگ مشکی، سفید و آبی راهی بازار شده و بدنه با وجود اینکه پلاستیکی است، از کیفیت ساخت خوبی بهره میبرد. چینش دوربینها بسیار جذاب است و اطراف دو دوربین اصلی، یک حلقهی خیلی زیبا قرار گرفته است. وزن بدنه به ۱۸۲ گرم میرسد و با توجه به گواهی IP53، تا حدی در برابر نفوذ قطرات آب میتواند مقاومت کند.
خوشبختانه در بدنه شاهد قرارگیری جک هدفون هستیم که در این محدودهی قیمتی، به سختی میتوانیم یک گوشی با این مشخصه پیدا کنیم. سنسور اثر انگشت در دکمهی پاور تعبیه شده و در کل سرعت قابل قبولی در اختیار شما قرار میدهد. شیائومی پوکو F5 از دو سیمکارت پشتیبانی میکند و خبری از قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه نیست. اسپیکرها از نوع استریو هستند و کیفیت صدای خیلی خوبی ارائه میدهند.
باتری و سرعت شارژ شیائومی پوکو F5
ظرفیت باتری به ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت میرسد که به یک استاندارد در بین بسیاری از گوشیها تبدیل شده است. خوشبختانه همراه با این گوشی، یک شارژر ۶۷ واتی هم در اختیار کاربران قرار میگیرد که این یعنی برای شارژ کامل باتری، کافی است ۴۵ دقیقه منتظر بمانید. در مورد شارژدهی هم باید بگوییم که به راحتی یک روز کامل دوام میآورد و بنابراین لازم نیست نگران این موضوع باشید.
چیپست و عملکرد گوشی
قلب تپنده این گوشی، چیپست فوقالعادهی اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ است که از فناوری ساخت ۴ نانومتری بهره میبرد و عملکرد پردازشی خیلی خوبی دارد. به لطف این چیپست، میتوانید بازیهای سنگین مختلفی را با گرافیک بالا و فریمریت خیلی خوبی اجرا کنید و در کل در زمینهی گیمینگ حرف زیادی برای گفتن دارد. با توجه به اینکه حین بازی کردن فشار زیادی به چیپست وارد نمیشود، بدنه چندان داغ نمیشود و با خیال راحت میتوانید ساعتها برای اجرای بازیهای سنگین از آن بهره ببرید. برای خرید این گوشی میتوانید بین ۸ و ۱۲ گیگابایت رم دست به انتخاب بزنید و فضای ذخیرهسازی آن هم ۲۵۶ گیگابایت است.
نرمافزار و رابط کاربری شیائومی پوکو F5
این گوشی با اندروید ۱۳ و رابط کاربری MIUI 14 راهی بازار شده است. پوکو وعده داده که دو نسخهی بعدی اندروید را هم برای این گوشی ارائه میدهد که این یعنی اندروید ۱۴ و ۱۵ را هم دریافت خواهد کرد.
نمایشگر
شیائومی برای نمایشگر این گوشی از پنل ۶.۶۷ اینچی AMOLED استفاده کرده که رفرشریت ۱۲۰ هرتزی دارد و روشنایی آن تا ۱۰۰۰ نیت افزایش پیدا میکند. این نمایشگر کیفیت بسیار خوبی دارد و در کنار پشتیبانی از HDR10+، از دالبی ویژن هم پشتیبانی میکند. بر روی نمایشگر شیشه محافظ گوریلا گلس ۵ تعبیه شده که این یعنی حتی اگر از گلس نمایشگر هم استفاده نکنید، در صورت استفاده معمولی با خط و خش روبرو نمیشود.
دوربینهای شیائومی پوکو F5
در پنل پشتی، با سه دوربین روبرو هستیم که به طور جزیرهای بر روی این پنل تعبیه شدهاند. دوربین اصلی در محیطهایی که نور کافی دارد، عکسهای بسیار خوبی ثبت میکند. در کنار شارپ بودن عکسها، باید به گستره دینامیکی خیلی خوب هم اشاره کنیم. در ضمن به لطف چیپست قدرتمند، پردازش تصاویر با سرعت بسیار بالایی انجام میشود. از طرف دیگر، دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی کار راه انداز است و نباید انتظارات زیادی از آن داشته باشید. دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی هم از نقاط ضعف شیائومی پوکو F5 محسوب میشود که اگر در بدنه تعبیه نمیشد، بهتر بود. دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی هم میتواند عکسهای خیلی خوبی در اختیار شما قرار دهد.
در نهایت باید به فیلمبرداری اشاره کنیم که با این گوشی میتوانید ویدیوهای فول اچدی با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه را ضبط کنید. باید خاطرنشان کنیم دوربین اصلی از لرزشگیر اپتیکال بهره میبرد که این مشخصه برای فیلمبرداری و عکاسی در محیطهای کمنور، اهمیت بسیار زیادی دارد.
سخن پایانی
اگر این گوشی را با برادر بزرگتر خود یعنی پوکو F5 پرو مقایسه کنیم، باید بگوییم که مدل پرو از چیپست بهتر، پنل پشتی شیشهای و نمایشگر نسبتا باکیفیتتر بهره میبرد و چنین مزایایی را در ازای قیمت بسیار بالاتری در اختیار شما قرار میدهد. بنابراین روی هم رفته شیائومی پوکو F5 نسبت به برادر خود، ارزش خرید بالاتری دارد. بهخصوص برای گیمرها، این گوشی میتواند انتخاب بسیار خوبی باشد.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.