ویدیوی جعبهگشایی مایکروسافت سرفیس دوئو
مایکروسافت سرفیس دوئو (Surface Duo) یکی از هیجانانگیزترین محصولاتی است که مایکروسافت تاکنون طراحی کرده و خب شاید از لحاظ ظاهر آنقدرها رضایتبخش نباشد اما قابلیتهایی دارد که قطعا نوید یک آیندهی درخشان را میدهد. این گوشی به زودی راهی بازار میشود و در همین راستا ویدیوی جعبهگشایی آن نیز منتشر شده که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
اینطور که به نظر میرسد، باید کم کم به گوشیهای تاشو عادت کنیم. خواه محصولاتی با قابلیت تاشوندگی نمایشگر و خواه محصولاتی مانند سرفیس دوئو که دو نمایشگر آن توسط یک لولا به یکدیگر متصل هستند و باز و بسته میشوند. اما نمایندهی مایکروسافت از لحاظ ظاهر با تمام آن چیزی که تاکنون دیدهایم متفاوت است.
ال جی سال گذشته از گوشی V60 ThinQ رونمایی کرد. محصولی که درست مانند سرفیس دوئو از دو نمایشگر بهره میبرد اما نمایشگر دوم در واقع یک لوازم جانبی به حساب میآمد. از لحاظ ظاهر نیز میتوانستیم این محصول را تا حدودی زیبا در نظر بگیریم. اما با توجه به بازخورد کاربران، محصول مایکروسافت آنچه را که دیگر دستگاههای برند سرفیس به آن معروف هستند را در خود ندارد و آن هم چیزی نیست جز زیبایی!
با این حال به عنوان تجربهی اول ردموندیها در ساخت چنین محصولی آن هم با سیستم عاملی متفاوت، میتوانیم ظاهر را نادیده بگیریم و امیدوار باشیم مایکروسافت در ادامهی روند ساخت گوشیهای تاشو، محصولی جذابتر را راهی بازار کند. این شرکت پیشتر هم به خاطر محدودیتهای سیستم عامل ویندوز شکست سنگینی را در بخش موبایل متحمل شد و حالا که سیستم عامل به بلوغ رسیدهی اندروید را در محصول خود استفاده کرده، بعید به نظر میرسد به خاطر طراحی نه چندان رضایت بخش همه چیز را از دست بدهد.
اما سرفیس دوئو چه قابلیتهایی در اختیار کاربران قرار میدهد؟ همانطور که میدانید، این دستگاه از نمایشگر تاشو برخوردار نیست. در عوض دو نمایشگر OLED توسط یک لولا با قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه به یکدیگر متصل شده و باز و بسته میشود. به همین خاطر، دیگر نگرانی و هراس بابت خرابی ناشی از تا کردن نمایشگر که در گلکسی فولدها وجود دارد، با دوئو به کاربر القا نمیشود و این میتواند نکتهی مثبتی باشد.
جعبهگشایی مایکروسافت سرفیس دوئو
در این کیت که برای بررسیکنندگان ارسال شده، یک جفت سرفیس ایربادز نیز وجود دارد که در تاریخ ۱۰ سپتامبر (۲۰ شهریور)، یعنی درست در همان تاریخی که مایکروسافت گوشی تاشوی خود را راهی بازار میکند در دسترس قرار میگیرد. همچنین با بازکردن جعبهی اصلی، نوشتهای از پانوس پانای، مدیر ارشد محصولات مایکروسافت را به همراه امضای وی دریافت خواهید کرد که در آن تشکری شده از کاربرانی که این محصول را خریداری کردهاند که خب حرکت جالبی بود.
با باز کردن جعبهی دستگاه، شاهد سرفیس دوئو، کابل شارژر دو سر Type-C، شارژر ۱۸ واتی و یک کیس محافظ هستیم که به فریم دستگاه متصل میشوند. پیشنهاد میشود در صورت خرید این محصول حتما از این محافظها استفاده کنید. هرچند شاید ظاهر جذابی به گوشی ندهند اما از آن جایی که گوشیهای تاشو طراحی خاصی دارند، بنابراین بهتر است از همان محافظهایی که شرکت برای آن در نظر گرفته استفاده شود.
اما به خود دستگاه میرسیم. محصولی که پانوس پانای بارها از آن به عنوان عضو کوچکتر خانوادهی سرفیس یاد کرده و نه لزوما یک گوشی اندرویدی. روی پنل پشتی سرفیس کوچک هیچ دوربینی وجود ندارد و در واقع به جز لوگوی معروف محصولات برند سرفیس، هیچ چیز دیگری روی بخش بیرونی دستگاه دیده نمیشود.
تمام کلیدهای سختافزاری که شامل کلید پاور و صدا میشوند روی فریم سمت راست تعبیه شدهاند که کیفیت بسیار خوبی هم دارند. سنسور اثر انگشت هم در بهترین جای ممکن تعبیه شده تا انگشت شست به خوبی روی آن قرار گیرد. وقتی سرفیس دوئو را باز میکنید، اینطور به نظر میرسد که یک تبلت در اختیار دارید. با این تفاوت که کاربر به راحتی میتواند دستگاه را در هر حالتی که میخواهد باز کند و به تماشای فیلم یا انجام بازی بپردازد.
اما این گوشی یک نقطه ضعف بزرگ دارد و آن هم حواشی بسیار بزرگ است. دور تا دور سرفیس دوئو را حواشی زیادی احاطه کردهاند و در سالی که تقریبا همهی شرکتها به دنبال راهی برای حذف این حواشی هستند، مایکروسافت نمایندهی گران قیمت خود را اینگونه راهی بازار کرد تا بسیاری از کاربران را ناامید کند.
در غیر این صورت همه چیز به بهترین شکل ممکن طراحی شده که از جمله مهمترین آن میتوان به باز و بسته شدن دستگاه اشاره کرد که حس فوقالعادهای دارد و میتوان کیفیت بالای لولاهای بکار رفته را به خوبی حس کرد. این گوشی به پردازندهی اسنپدراگون ۸۵۵، ۶ گیگابایت رم، ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی از نوع UFS 3.0، اندروید ۱۰، دوربین ۱۱ مگاپیکسلی با قابلیت فیلمبرداری ۴K با سرعت ۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه و باتری ۳۵۷۷ میلیآمپر ساعتی مجهز شده است.
سرفیس دوئو در حالت باز شدن کامل، نمایشگری ۸.۱ اینچی را در اختیارتان قرار میدهد که توسط محافظ صفحهی گوریلاگلس ۵ محافظت شده و وضوح تصویر در آن به ۲۷۰۰ × ۱۸۰۰ پیکسل میرسد. با نگاهی به مشخصات، اینطور به نظر میرسد که این دستگاه باید سال گذشته راهی بازار میشود اما بنا به دلایلی، این اتفاق تا امسال به تعویق افتاد.
این جعبهگشایی با روشن کردن دستگاه به پایان رسید و متاسفانه نتوانستیم عملکرد نرمافزاری سرفیس دوئو را مشاهده کنیم. با این حال انتظار میرود در روزهای پیش رو ویدیوهای بیشتری از این گوشی منتشر شود و در آن بتوانیم نمایندهی جدید ردموندیها را از لحاظ نرمافزاری نیز ارزیابی کنیم. لازم به ذکر است این گوشی در دستهی اولین محصولاتی قرار میگیرد که اندروید ۱۱ برای آن عرضه میشود چرا که مایکروسافت سرمایهگذاری زیادی روی قابلیتهای نرمافزاری آن کرده و نمیخواهد به اصطلاح از یک سوراخ دوبار گزیده شود.
منبع: Android Central
۴۲,۰۰۰,۰۰۰ = ۱,۴۰۰ × ۳۰,۰۰۰ این حرفا و مقایسه ها مال خارجه ۱,۴۰۰ دلار حقوق یک هفته یک کارگر توو آمریکا بر اساس حداقل حقوق اداره کارییه پارسا حداقل حقوق اداره کاری توو آمریکا ۴,۶۰۰ دلار بود که میشه ۱۳۸،۰۰۰,۰۰۰میلیون تومان در ایران حداقل حقوق اداره کاری ۲,۱۰۰,۰۰۰ تومنه که میشه ۷۰ دلار حالا فکرشو بکن یه آمریکایی با حقوق یه هفته یا به عبارتی ۷ روز و یه ایرانی با حقوق دو سال یا به عبارتی۷۳۰ روز هر دو میتونن این وسیله رو بگیرن این کجا و آن کجا ، خلاصه ایران یه کشور بدبخت و خاک بر سره