معرفی کتاب «انسان در جستجوی معنا» اثر ویکتور فرانکل؛ از کمپ نازیها تا لوگوتراپی
ویکتور فرانکل نویسندهی کتاب مشهور و محبوب «انسان در جستجوی معنا» متولد ۱۹۰۵ در وین، روانشناس، فیلسوف، عصبشناس و نجاتیافتهی هولوکاست است. کتاب «انسان در جستجوی معنا» در حقیقت اثری بیوگرافیک است که مطالب آن از خلال مشاهدات فرانکل در هولوکاست به دست آمده. فرانکل در فصل دوم این کتاب بعد از شرح وضعیت انسانها در هولوکاست و اینکه چطور امیدشان را به زندگی حفظ میکردند، نظریهی درمانی خودش به نام لوگوتراپی را تشریح میکند.
فرانکل کتاب «انسان در جستجوی معنا» را سال ۱۹۴۶ یعنی یکسال بعد از پایان جنگ جهانی دوم نوشت. او با ترکیب مشاهداتش و روشهای درمانیاش به این نتیجه میرسد که اگر هر انسانی در زندگیاش هدف مثبتی داشته باشد، امیدش به زندگی افزایش پیدا میکند. او میگفت اینکه زندانیان چه تصوری از آیندهشان دارند تاثیر مستقیمی روی دوام آوردن آنها در مقابل سختیهای کمپ نازیها داشت. بخش اول کتاب داستانهایی از کمپ نازیها را بیان میکند و بخش دوم دربارهی هدف و معنا و لوگوتراپی است.
در آمارها این کتاب به عنوان یکی از تاثیرگذارترین آثار در آمریکا معرفی شده و وقتی نویسندهاش در سال ۱۹۹۷ درگذشت بیش از ۱۰ میلیون نسخه از این کتاب فروش رفت. کتاب «انسان در جستجوی معنا» به ۲۴ زبان دنیا ترجمه شده. این کتاب چندین بار توسط مترجمان مختلف هم به فارسی ترجمه شده و انتشارات متعددی آن را به بازار عرضه کردهاند که یکی از مشهورترینهایشان انتشارات آذرمیدخت است.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.