بررسی تبلت لنوو YogaSmart 10؛ تبلتی با طراحی خاص
زمانی که نام تبلت به میان میآید، معمولا در ذهن تمام کاربران یک طراحی تکراری تداعی میشود. در این میان تبلت لنوو YogaSmart 10 در کنار طراحی منحصربهفرد، حرفهایی هم برای گفتن دارد و در این ویدیو به بررسی آن میپردازیم.
در نگاه اول، طراحی خاص این تبلت توجه زیادی را جلب میکند. برای پنل پشتی از پلاستیک مات استفاده شده که خوشبختانه اثر انگشت را جذب نمیکند. در کنار دوربین اصلی ۸ مگاپیکسلی، یک دکمه هم دیده میشود که با فشار دادن آن، میتوانید از استند تبلت بهره ببرید. از این استند میتوانید در حالت استاندارد استفاده کنید که در این حالت تبلت روی میز قرار میگیرد و همچنین میتوانید آن را آویزان هم کنید.
در پنل جلویی شاهد نمایشگر ۱۰.۱ اینچی با رزولوشن Full HD هستیم که کیفیت قابل قبولی دارد و در زوایای مختلف رنگها خوب نشان داده میشوند. در دو سمت نمایشگر شاهد حاشیههای ضخیمی هستیم و در دو سمت آن حاشیههای باریکتری به چشم میخورد. باریکترین بخشهای این تبلت کمی از تبلت آیپد پرو ۲۰۲۲ هم باریکتر است ولی در بخشهای ضخیم آن شاهد ضخامت بالایی هستیم. در نگاه اول، به نظر میرسد این تبلت وزن بسیار بالایی دارد ولی در کل از وزن مناسبی بهره میبرد.
در سه جهت بدنهی تبلت لنوو YogaSmart 10، شاهد قرارگیری سه میکروفون هستیم و این یعنی میتوانید صدای خود را به صورت سهبعدی ضبط کنید. اسپیکرهای تعبیه شده در تبلت از استاندارد Dolby Atmos هم پشتیبانی میکنند و این یعنی صدای سهبعدی به گوش شما میرسد. پشت استند تبلت، میتوانید درگاه مربوط به کارت حافظه و سیمکارت را مشاهده کنید که به راحتی باز میشود.
قلب تپندهی این تبلت، چیپست پایینردهی اسنپدراگون ۴۳۹ است که برای کارهای روزمره و معمولی میتواند به خوبی انجام وظیفه کند. حتی بازیهای سنگین مانند Call Of Duty Mobile را با پایینترین تنظیمات گرافیکی میتوانید اجرا کنید. درون تبلت باتری ۷۰۰۰ میلیآمپر ساعتی تعبیه شده ولی عمر باتری چندان ایدهآل نیست. به عنوان مثال اگر میخواهید فیلم ببینید و روشنایی نمایشگر و اسپیکر در بالاترین حد قرار داشته باشند، در بهترین حالت حدود ۶ ساعت میتوانید از باتری استفاده کنید. از سوی دیگر، با تبلت لنوو YogaSmart 10 یک شارژر ۱۰ واتی ارائه شده که میتواند طی حدود ۳.۵ ساعت این تبلت را شارژ کند.
در زمینهی دوربینها، با یک دوربین ۸ مگاپیکسلی اصلی و یک دوربین ۵ مگاپیکسلی سلفی روبرو هستیم. دوربین ۸ مگاپیکسلی در شرایط نوری مناسب میتواند عکسهای رضایتبخشی را ثبت کند. اما در کل دوربین اصلی و دوربین سلفی کار راهانداز هستند و بنابراین نمیتوانیم آنها را بهعنوان نقاط ضعف در نظر بگیریم.
در این میان، مهمترین نقطهضعف این تبلت، بهرهگیری آن از اندروید ۹ است که در حال حاضر یک نسخهی بسیار قدیمی محسوب میشود. اسپیکرهای استفاده شده چه از نظر کیفیت و چه از نظر حجم صدا، کیفیت بسیار خوبی در اختیار شما قرار میدهند. البته با وجود اینکه بیس قدرتمندی ارائه نمیدهد، اما در هر صورت نمیتوانیم کیفیت بالای اسپیکرها را کتمان کنیم.
برای جمعبندی ابتدا بار دیگر باید به طراحی منحصربهفرد تبلت لنوو YogaSmart 10 اشاره کنیم. با وجود اینکه یک تبلت ردهبالا نیست، ولی از کیفیت ساخت خوبی بهره میبرد. از بین نکات منفی هم میتوانیم قدیمی بودن نسخهی اندروید را نام ببریم و از سوی دیگر سرعت شارژ بسیار پایین است. اما در کل در این محدودهی قیمتی، ارزش خرید دارد.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
باسلام و خسته نباشید خدمت شما،تبلت لنوو یوگا اسمارت ۱۰خریدم ولی گاهی در حین کارکردن freezeمیشه و پیغامی که تو صفحه نشون میده که برنامه مورد نظر فعال نیست وایا منتظر میمانید یا برنامه رو میخاهید ببندید،چند بار رسیت فکتوری کردم حتی پیشنهاد ریبوت کردن دادند ولی انجامش ندادم