بررسی اسپیکر بلوتوثی جیبیال Charge 5؛ از همه نظر فوقالعاده
اسپیکر بلوتوثی جیبیال Charge 5 بدون شک اسپیکر ارزانقیمتی محسوب نمیشود ولی با توجه به کیفیتی که ارائه میشود و با در نظر گرفتن نام شرکت سازنده، در بازار ایران هم طرفداران زیادی دارد. در این ویدیو به طور مفصل به تمام ویژگیهای این اسپیکر میپردازیم تا ببینیم آیا با توجه به این قیمت، ارزش خرید بالایی دارد یا نه.
در بخش پایینی اسپیکر شاهد پایههای سیلیکونی هستیم که در صورت لرزش حاصل از پخش صدا، بدنهی آن جابجا نشود. در کل این محصول طبیعتا کیفیت ساخت خیلی خوبی دارد و وقتی آن را در دست میگیرید، میتوانید به راحتی کیفیت بالای آن را احساس کنید. وزن این اسپیکر به ۹۸۰ گرم میرسد. اگرچه میتوانید آن را با یک دست بگیرید، ولی چندان خوشدست نیست که البته قرار هم نیست خوشدست باشد.
درون بدنه یک ووفر بیضی شکل تعبیه شده که خروجی صدای ۳۰ وات را ارائه میکند. در کنار آن، یک توییتر ۲۰ میلیمتری با توان ۱۰ وات تعبیه شده است. در سمت راست و چپ، دو درایور غیرفعال قرار دارد که ساختار آنها شباهت زیادی به درایورهای اصلی دارد. با این تفاوت که آهنربا و سیمپیچ و ساختار الکتریکی ندارند. زمانی که درایورهای اصلی فشار هوا در بدنه را تغییر میدهند، این درایورهای غیرفعال به حرکت میفتند که در نتیجه میتوانند صدای شفافتری به گوش کاربر برسد. این ۴ درایور در نهایت صدایی با توان ۴۰ وات را به گوش کاربر میرسانند.
این اسپیکر برای تمام فرکانسها میتواند صدای بسیار شفاف و سرشار از جزئیات را در اختیار شما قرار دهد. همچنین خوشبختانه فرکانسهای مختلف روی یکدیگر تاثیر نمیگذارند و این یک مزیت بسیار مهم برای اسپیکر بلوتوثی جیبیال Charge 5 محسوب میشود. در کنار صدای شفاف و عالی، باید به بیس فوقالعاده هم اشاره کنیم. در کل از نظر کیفیت صدا میتوانیم بگوییم که با نقطه ضعف خاصی روبرو نیستیم. یکی از قابلیتهای جذاب اسپیکرهای JBL این است که میتوانید تا ۱۰۰ مدل از آنها را به هم وصل کنید تا بتوانید صدا را به طور همزمان از آنها دریافت کنید.
اسپیکر بلوتوثی جیبیال Charge 5 از گواهی IP67 هم بهره میبرد و بنابراین میتواند تا عمق ۱ متری به مدت ۳۰ دقیقه در برابر نفوذ آب مقاومت کند. بنابراین با خیال راحت میتوانید از آن کنار استخر استفاده کنید. درون بدنه یک باتری ۷۵۰۰ میلیآمپر ساعتی تعبیه شده که با هر بار شارژ کامل، میتواند تا ۲۰ ساعت انجام وظیفه کند. در بدنهی این اسپیکر، یک پورت USB-A قرار دارد که میتوانید از آن خروجی ۱۰ وات دریافت کنید. بنابراین در مواقع ضروری، میتوانید از آن برای شارژ کردن باتری گوشی استفاده کنید.
در نهایت باید به رقبای این اسپیکر اشاره کنیم که آنها هم حرف زیادی برای گفتن دارند. یکی از این مدلها، نسل قبلی همین اسپیکر یعنی Charge 4 است که همچنان تولید میشود. طراحی مدل جدید کمی مدرنتر شده ولی از نظر ظاهری تفاوت زیادی با هم ندارند. البته برای مدل قدیمی، امکان استفاده از اپ برای تنظیم اکولایزر ندارید.
رقیب بعدی سونی SRS-XB43 است. همچنین باید به مدل آلتیمیت ایرز مدل Megaboom 3 هم اشاره کنیم که یکی دیگر از اسپیکرهای باکیفیت موجود در بازار محسوب میشود. این اسپیکر نسبت به مدل Charge 5 تفکیک صدای ضعیفتری دارد ولی در عوض صدای ۳۶۰ درجه در اختیار کاربر قرار میدهد و در ضمن ضدضربه هم هست.
در بین مدلهای JBL هم میتوانید سراغ سری Flip هم بروید که حجم صدای آنها حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر از سری Charge است. از طرف دیگر، میتوانیم به مدل بسیار گرانتر JBL Xtreme 4 هم اشاره کنیم که توان بسیار بیشتری ارائه میکند. اسپیکرهای انکر را هم نباید از قلم بیندازیم که اگرچه کیفیت صدای آنها تا حدی پایینتر از مدلهای JBL است، اما در کل برای بیشتر کاربران میتوانند کیفیت صدای بسیار خوبی ارائه کنند.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.