بررسی تین کلاینت HP T610؛ کامپیوتری کوچک برای شبکههای بزرگ
در این ویدیو تین کلاینت HP T610 را جعبهگشایی و بررسی میکنیم که در واقع یک مینی کامپیوتر یا کامپیوتر کوچک برای استفاده در شبکه است ولی قدرت سختافزاری کافی برای انجام امور روزمره مانند کار با نرمافزارهای آفیس، وبگردی یا حتی اجرای بازیهای سبک را دارد.
تین کلاینتها، همانطور که از نام آنها ممکن است حدس بزنید، اساسا کامپیوترهای بسیار باریک و کوچکی هستند که قدرت سختافزاری کمی دارند و برای اجرای کارهای پیچیده باید درون یک شبکه از خدمات یک سرور بهره بگیرند. اما با انجام بعضی تغییرات میتوانید از آنها به عنوان یک مینی کامپیوتر مستقل برای کارهای سبک و روزمره استفاده کنید.
تین کلاینتها در شبکه هیچ نرمافزار یا اطلاعاتی را روی خود ذخیره نمیکنند و در نتیجه از نظر خطرات امنیتی مانند آلوده شدن به ویروس کاملا ایمن هستند. از سوی دیگر از آنجا که با استفاده از تین کلاینت منابع به صورت متمرکز روی سرور قرار میگیرد و برای ارتقا دادن سختافزار و نرمافزار تنها لازم است این کار در ساید سرور انجام شود، هزینههای کلی شبکه هم پایین میآید. این مزایا استفاده از این کامپیوترها را برای سازمانهای بزرگ کاملا منطقی و به صرفه میکند.
تین کلاینت HP T610 هم با توجه به اینکه برای استفادهی مستقل طراحی نشده، فاقد هارد دیسک و ماژول وایفای است. البته نکتهی خوب دربارهی تین کلاینتها این است که به راحتی میتوانید آنها را باز کنید و با هزینهی کم ارتقا دهید.
از نظر سختافزاری هم تین کلاینت HP T610 قدرت چندان زیادی ندارد و نباید از آن انتظار زیادی داشته باشید. این مینی کامپیوتر به پردازندهی دو هستهای AMD مدل T56N با فرکانس ۱٫۶۵ گیگاهرتز، ۴ گیگابایت رم و پردازندهی گرافیکی رادئون HD6320 مجهز است.
نصب سیستمعامل ویندوز ۱۰ روی این مینی کامپیوتر ممکن است زمان زیادی طول بکشد. در تستهای ما تین کلاینت HP T610 بازیهایی را که اندکی توان پردازشی بالا نیاز داشتند به طور کلی نتوانست باز کند اما از پس اجرای بازیهای قدیمی مانند GTA 2 برآمد. البته کارهای معولی و سبک مانند استفاده از نرمافزارهای ورد، اکسل و پاورپوینت یا وبگردی را میتوانید بدون هیچ مشکلی با تین کلاینت HP T610 انجام دهید.
اگر علاقه دارید بیشتر دربارهی تین کلاینت HP T610 و ویژگیهای آن اطلاعات کسب کنید حتما ویدیوی بالا را به طور کامل تماشا کنید.
افراد حاضر در پروژهی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجیکالا، به طور مستقیم از دیجیکالا کسب درآمد میکنند. دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید مهارت، امکانات، انگیزه و زمان ساختن انبوه ویدیوهای حرفهای را برای انواع کالاهای موجود در دیجیکالا دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
به عنوان خریدار کالاهای دیجیتال نظرم را می نویسم. این کلیپ از نظر معرفی Tech کالا خیلی خوب بود اما اصلا کلیپ Unpacking خوبی نبود. چون در واقع اصلا باز شدن جعبه و محتوای داخل آن به درستی صورت نگرفت برای مصرف کننده اطلاعات اضافی خسته کننده داشت. Unpacking برای کسی که تخصص کامپیوتر دارد و در طاقچه اش یک هارد پیدا می شود با Unpacking برای مصرف کننده عادی تفاوت زیادی دارد. عملکرد های اضافه کردن هارد، اتصال کابل ها به مونیتور و بررسی عملی پورت ها اصلا مطرح نشد. در واقع می توانست خیلی کوتاه تر و کاربردی تر باشد. کلیپی تجاری برای معرفی در برنامه های Tech تلوزیونی بود نه برای بازاریابی.
اون پورت وی جی ای نیست / سریال پورت هست
مک بوم ایر m1 رو آنباکس کن و برسی گیمینگ هم بزار براش
سلام حسام جان . مثل همیشه الی فقط یک سوال دارم من میخواهم عکاسی رو شروع کنم به صورت حرفه ای و می خواستم بدونم چه دوربینی تا رنج ۲۰ میلیون پیشنهاد می کنید و اینکه دوربین بدون آینه بهتر است یا DSLR . ژانر های مورد علاقه ی من هم منظره . طبیعت . شهری هست اگه میشه یک لنز خوب هم برای دوربین پیشنهادیتون بهم بگین . من به نظرتون احترام می گذارم و شما رو به عنوان استاد عکاسی قبول دارم .