آموزش فیلمبرداری حرفهای با موبایل (قسمت ۱: معایب و مزایای دوربین گوشی)
گوشیهای امروزی به سطحی از کیفیت رسیدهاند که مرز محدودیتها را به طور کلی جابهجا کردند. پس وقت آن رسیده است که نگاه دیگری به آنها داشته باشیم. در این سری از ویدیوها سعی کردیم نگاهی عمیقتر به ویژگیهای دوربین گوشیهای جدید داشته باشیم و به طور کلی فیلمبرداری حرفهای با موبایل را تمرین کنیم. ضمن اینکه ویژگیهای این دوربینها را با ویژگیهای دوربینهای فیلمبرداری حرفهای مقایسه میکنیم. در قسمت اول خواهیم دید معایب و مزایای استفاده از دوربین گوشی موبایل برای فیلمبرداری نسبت به دوربینهای حرفهای چیست؟
- راهنمای خرید گوشیهای شیائومی؛ تفاوت مدلها و سریهای مختلف چیست؟
- راهنمای خرید گوشیهای سامسونگ؛ تفاوت مدلها و سریهای مختلف چیست؟
برای انتخاب بهترین گوشی برای فیلمبرداری، قبل از هر چیز ابتدا باید نیازهای خودمان را به طور کامل بررسی کنیم؛ سپس با آگاهی کامل به سراغ تنظیمات گوشی برویم و آنها را شخصیسازی کنیم. موبایلی که ما برای این کار انتخاب کردیم، آیفون ۱۲ پرو مکس است.
در مقایسهی اولیه، دوربین موبایل از نظر اپتیکال از معایبی در مقابل دوربین دیجیتال برخوردار است که یکی از آنها زوم دیجیتال است و همانطور که میدانید زوم دیجیتال کیفیت عکس را به طور مشهودی کاهش میدهد. نقطه ضعف دوم، اندازهی سنسور دوربین گوشی است که در قیاس با دوربینهای دیجیتال بسیار کوچکتر است. اندازهی سنسور تاثیر مستقیمی روی دریافت جزئیات رنگی و نور و سایه دارد.
نکات مهم بیشتر دربارهی معایب و مزایای دوربین گوشی موبایل برای فیلمبرداری حرفهای را میتوانید در ویدیوی بالا مشاهده کنید.
افراد حاضر در پروژهی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجیکالا، به طور مستقیم از دیجیکالا کسب درآمد میکنند. دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید مهارت، امکانات، انگیزه و زمان ساختن انبوه ویدیوهای حرفهای را برای انواع کالاهای موجود در دیجیکالا دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید. برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
ممنون از آموزش خوبتون
لطفا درباره فیلمبرداری در شرایط نوری کم و نایت مود بیشتر توضیح بدید. با توجه به لنز تله فتو که اف بالای ۲ داره، پس بهتره که در نور کم از لنز اولترا واید استفاده کنیم؟
و برای ضبط صدا، بهتره که میکروفون به موبایل وصل کنیم یا جداگانه با وویس رکوردر صدا را ضبط کنیم و بعدا در ادیت فیلم، صدا را روی تصویر بچسبونیم؟
ممنون بابت آموزش؛
حتی سال ۲۰۱۵ یک نفر با گوشی آیفون 6s فیلم سینمایی ساخته
الان که دیگه گوشیا خیلی پیشرفته تر هم شدن