تلسکوپ جیمز وب چگونه جهان ما را متحول میکند؟
این نظریه را شنیدهاید که میگوید «جهان ما از مهبانگ به شکل فعلی خود رسیده»؟ برای به اثبات رساندن چنین نظریهای یا باید یک ماشین زمان بسازید که تقریبا غیرممکن است، یا اینکه به تلسکوپ جیمز وب دل ببندید که چند روز پیش ناسا آن را با موفقیت به فضا پرتاب کرد.
کاری که قرار است تلسکوپ جیمز وب انجام دهد، دست کمی از یک ماشین زمان ندارد. این تلسکوپ فضایی با قدرت خیرهکنندهاش قادر است اتفاقاتی که میلیونها سال پیش در کهکشانها اتفاق افتاده را رصد کند و برای ساکنان کرهی زمین بفرستد؛ موضوعی که امید میرود به آغاز عصر تازهای از کشف و شهود در عالم نجوم منجر شود و بسیاری از سؤالات بدون پاسخ دانشمندان در قرنهای متوالی را پاسخ دهد.
این تلسکوپ که جانشین تلسکوپ مشهور هابل به شمار میرود، از ۱۸ آینهی شش ضلعی با قطر ۱.۳ متر تشکیل شده که قدرتی تقریبا ۱۰۰ برابر تلسکوپ هابل را برایش به ارمغان میآورد. این یعنی به زودی باید انتظار تصاویر فوقالعاده شگفتانگیزی را از این اختراع علمی بزرگ بشری داشته باشیم که شاید جهان علم را متحول کنند.
بنابراین اگر میخواهید در مورد تلسکوپ جیمز وب و مکانیزم عملش بیشتر بدانید، تماشای این ویدیو را از دست ندهید.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
جیمز وب مانند سوراخ کلیدیه که ما میتونیم از طریق اون چیزهای قشنگ وعجیب زیادی را ببینیم.جهان به سرعت درحال پیشرفته.وجیمز وب سرعت را خیلی بیشترش میکنه.
باسلام و خسته نباشید.
من مشتاقانه منتظر ویدئوهای بیشتر شما هستم.
خدا قوت
جیمزوب عالیه.خدا حفظش کنه
با سلام و خسته نباشید
ببخشید یه سوال داشتم میخواستم ببینم این تلسکوپ جیمز وب قابلیت ظبط صدا هم داره
اگر که بتونه از صدا هایی که در فضا پراکنده بودند اطلاعاتی کسب کنه خیلی جالب میشه