نیورالینک چگونه مغز را به کامپیوتر متصل میکند؟
چه میشد اگر میتوانستیم چیپستی را در مغز انسان تعبیه کنیم که بتواند ناشنوایان را شنوا کند، نابیناها را دوباره بینا کند و کاری کند که افراد دارای معلولیت که سالها روی ویلچر نشستهاند، از سر جایشان برخیزند؟ شاید سال ۲۰۲۱ برای رسیدن به این فناوری خیلی زود باشد، اما «نیورالینک» چند سالی است که کار روی چنین پروژهای را آغاز کرده است.
ایدهی جاهطلبانهی ایلان ماسک، و دانشمندان همکارش این است که بتوانند بین مغز انسان و کامپیوتر ارتباطی واقعی برقرار کنند؛ ارتباطی که میتواند بسیاری از بیماریهای لاعلاج را ریشهکن کند و حتی انسان را به قدرتهای ماورای انسانی برساند.
همانطور که میدانید، این نورونها هستند که پیامهای عصبی را در مغز منتقل میکنند و همین انتقال پیام است که باعث به وجود آمدن احساسات مختلف و انجام کارها میشود. نیورالینک با تمرکز روی همین موضوع، مدتی است که آزمایشات پیچیدهای را برای انتقال پیامها در مغز حیوانات شروع کرده که بعضی از آنها نتایج مثبتی را هم به همراه داشتهاند.
اما تا رسیدن به روزی که بتوان الکترودهای انتقال پیام را در قشر مغز انسانها تعبیه کرد چقدر فاصله داریم؟ از شواهد و قرائن به نظر میرسد که راه، راهی طولانی باشد. برای آشنایی بیشتر با نحوهی کار نیورالینک، ویدیوی ما را از دست ندهید.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
اقا من یکی میخوام
چندن اینا ؟
😅😅
این تکنولوژوی بسیار عالیه ولی میتونه خطرناک هم باشه. مثلا شرکت ها این هارو تو مغز ما میذارن و یهویی به ما دستور میدن به پیروی اونها دربیایم و کار هامون رو اونا کنترل میکنن. امیدوارم به این جاها نکشه.
این تکنولوژی ممکن است دنیا را برای نسل آینده ی بشر تغییر دهد
امواج الکترومغناطیسی که برای ارتباط با سیستم تولید میکنه برا مغز مضر نیست؟
دو لبه ی تکنولوژی