بررسی گوشی آنر X9a؛ نمایشگر سرسخت و بدنهی باریک
گوشی آنر X9a به تازگی وارد بازار ایران شده و در این محدودهی قیمتی، رقبای سرسختی برای این گوشی دیده میشود. حالا در این ویدیو به سراغ این گوشی جدید آنر میرویم تا اگر به دنبال خرید یک گوشی میانرده هستید، بتوانید راحتتر تصمیم بگیرید.
یکی از مهمترین ویژگیهای این گوشی، نمایشگر آن است. در دو طرف این نمایشگر با لبههای خمیده روبرو هستیم که جذابیت ظاهری گوشی را افزایش داده است. از سوی دیگر، برخلاف بسیاری از نمایشگرهای دارای لبههای خمیده که نسبت به ضربات بسیار حساس هستند، نمایشگر این گوشی در برابر ضربات وارد شده میتواند مقاومت بسیار بالایی از خود نشان دهد. در ویدیوهای منتشر شده در اینترنت، میتوانید میزان مقاومت این نمایشگر را مشاهده کنید.
اندازهی نمایشگر آنر X9a به ۶.۶۷ اینچ میرسد که مبتنی بر پنل OLED است و رفرشریت ۱۲۰ هرتز ارائه میکند. در این میان باید به حاشیههای باریک نمایشگر هم اشاره کنیم. نسبت نمایشگر به بدنه تقریبا ۹۰ درصد است که عدد بسیار بالایی برای گوشی میانرده محسوب میشود. حداکثر روشنایی این نمایشگر ۸۰۰ نیت است و این در حالی است که یک گوشی مانند گلکسی A24 از نمایشگری با روشنایی ۱۰۰۰ نیت استفاده میکند. این یعنی زیر نور مستقیم خورشید، نمایشگر گوشی آنر نمیتواند وضوح بالایی ارائه دهد.
آنر X9a در سه رنگ سبز، نقرهای و مشکی راهی بازار شده است. در بین این سه رنگ، مدل مشکی از پنل پشتی براقی استفاده میکند و به سرعت اثر انگشت را جذب میکند. اما دو مدل دیگر دارای بافت مات هستند و چنین مشکلی ندارند. طراحی گوشی نسبت به بیشتر مدلهای موجود در بازار تفاوت دارد و دوربینهای در یک نوار دایرهای باریک تعبیه شدهاند. تمام بدنهی گوشی از پلاستیک باکیفیتی تشکیل شده و حس خوبی را به کاربر منتقل میکند. وزن گوشی فقط ۱۷۵ گرم است که در کنار این وزن پایین، باید به ضخامت بسیار کم بدنه هم اشاره کنیم که در نهایت منجر به خوشدستتر شدن آنر X9a شده است.
اسپیکر استفاده شده در این گوشی از نوع مونو است و کیفیت خیلی معمولی دارد. آنر در زمینهی پردازندهی این گوشی میتوانست بهتر عمل کند. این شرکت از چیپست اسنپدراگون ۶۹۵ استفاده کرده و برای اجرای بازیهای سنگین نمیتواند عملکرد خیلی خوبی ارائه کند. حالا باید به سراغ دوربینها برویم. دوربین اصلی مبتنی بر سنسور ۶۴ مگاپیکسلی است و در کنار آن اولترا واید ۵ مگاپیکسلی و دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی قرار دارند. دوربین سلفی هم از سنسور ۱۶ مگاپیکسلی استفاده میکند.
دوربین اولترا واید استفاده شده در این گوشی، میتوانست بسیار بهتر باشد زیرا یک گوشی با این قیمت، باید از اولترا واید بهتری استفاده کند. دوربین ماکرو هم عملا قابل استفاده نیست و صرفا برای افزایش تعداد دوربینها تعبیه شده است. ولی دوربین اصلی در کل کیفیت خوبی دارد و نمیتوانیم ایراد مهمی از آن بگیریم. البته دوربین اصلی از لرزشگیر اپتیکال استفاده نمیکند و از سوی دیگر در بهترین حالت میتواند ویدیوهای فول اچدی با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه را ضبط کند. این در حالی است که رقبای این گوشی در زمینهی فیلمبرداری بسیار بهتر هستند. بعد از دوربین اصلی، دوربین سلفی در جایگاه دوم قرار میگیرد که عکسهای قابل قبولی ثبت میکند.
با وجود وزن پایین و ضخامت کم بدنه، درون این گوشی باتری ۵۱۰۰ میلیآمپر ساعتی تعبیه شده که برای استفادههای سبک، میتواند به راحتی ۲ روز کاربر را همراهی کند. سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر تعبیه شده و سرعت آن در کل قابل قبول است. در کل اگر این گوشی از دوربینها و پردازندهی بهتری استفاده میکرد، نسبت به رقبا میتوانست به خوبی عرض اندام کند. اما در شرایط فعلی، یک گوشی مانند گلکسی A34 جذابیت بیشتری نسبت به آنر X9a دارد.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
تفاوتش با x9b چیه؟
پردازنده شون خیلی با هم فرق داره؟ چون بین این دو تا گیر کردم
این نسخه واقعا سبک تر و نازک تره که جز اولویت های منه ولی بخاطر پردازنده گیر کردم.
دوربین برام مهم نیست اصلا
چراگوشی دکمه خاموش روشن و جای هندزفری نداره باید چیکار کنم من ک بعد از یک ماه اینو تازه فهمیدم؟؟ لطفا راهنمایی کنید
چرا اینطوری صحبت میکنه؟ گزارش فوتباله مگه
یه شیشهخمیده دارههه
انر ادعا میکنه این مقاوم ترهههههه
من خودم جرات تست کردنشو ندامممممممم
۱۴ میلیارد رنگ پشتیبانی میکنه ههههههههههههه
صفحه نمایش رووونههههههههههههههههههه
اعصاب ادمو خورد میکنه 🙂
خیلی خوب بود
سلام دیجی کالا مگ آخرین پیامم هستش
مثل اینکه نمیخواید انتخاب پس زمینه تاریک (مناسب چشم) برای سایتتون اضافه کنید؟
با این وضع چشم آدم کور میشه خب