نقد و بررسی کلاسیک گوشی آنر X9

برای خرید یک میان‌رده‌ی اقتصادی گزینه‌ها به حدی زیاد است که گاهی اوقات دستیابی به نتیجه‌گیری قطعی بسیار سخت می‌شود. به همین خاطر کاربران ترجیح می‌دهند برای کاهش ریسک انتخاب، از بین برندهایی که امتحانشان را پس داده‌اند، دست به انتخاب بزنند. آنر روزی روزگاری زیرمجموعه‌ی هواوی بود ولی چند سال قبل از این شرکت جدا شد و حالا یک برند کاملا مستقل محسوب می‌شود. در این ویدیو گوشی آنر X9 را مورد بررسی قرار می‌دهیم تا ببینیم آیا یک میان‌رده‌ی قدرتمند و جذاب محسوب می‌شود یا نه.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

با وجود اینکه آنر مدعی شده که این شرکت کاملا مستقل است، ولی طراحی آنر X9 مشابه چند مدل از گوشی‌های هواوی محسوب می‌شود. اما در بازار ایران، این گوشی از نظر طراحی مدل مشابهی ندارد. در پنل پشتی، ماژول دوربین دایره‌ای شکل توجه را تا حد زیادی جلب می‌کند. با وجود اینکه این گوشی با ۱۸۹ گرم وزن و ۸ میلی‌متر ضخامت، باریک‌ترین و سبک‌ترین گوشی جهان نیست، اما در کل یک گوشی خوش‌دست به حساب می‌آید.

از دیگر ویژگی‌های متمایز‌کننده‌ی این گوشی می‌توانیم به رابط کاربری MagicUI اشاره کنیم. در کل این رابط کاربری طراحی خاصی دارد و در این زمینه مورد توجه کاربران زیادی قرار می‌گیرد. متاسفانه برخلاف گوشی‌های رقیب، روی نمایشگر این گوشی شیشه‌ی محافظ گوریلا گلس تعبیه نشده و بنابراین در برابر ضربات و خط و خش مقاومت کمتری دارد. نمایشگر ۶.۸۱ اینچی این گوشی از رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۸۸ استفاده می‌کند و رفرش آن برخلاف ردمی نوت ۱۰ پرو، فقط ۹۰ هرتز است. اما در کل این نمایشگر کیفیت خوبی دارد، روشن و شفاف است و رنگ‌ها را به صورت غنی نشان می‌دهد.

آنر X9 از ۴ دوربین اصلی بهره می‌برد. دوربین‌های ماکرو و تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی که برای خالی نبودن عریضه تعبیه شده‌اند و آن‌ها را نادیده می‌گیریم. دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی از نظر کیفیت بد نیست و الگوریتم‌های نرم‌افزاری این گوشی طوری طراحی شده که در عکس‌ها شاهد افزایش مصنوعی روشنایی هستیم. به همین خاطر گستره دینامیکی فدای این مشخصه می‌شود. در ضمن نباید اولترا واید ۸ مگاپیکسلی را از قلم بیندازیم.

در این میان باید بگوییم که دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی داستان جالبی دارد. حین گرفتن عکس سلفی می‌توانید از قابلیت Beauty بهره ببرید که صورت شما را با استاندارد‌های مورد علاقه‌ی چینی‌ها کمی تغییر می‌دهد. این گوشی از ۸ گیگابایت حافظه رم بهره می‌برد ولی در مواقع موردنیاز، ۲ گیگابایت از حافظه ROM هم به آن اختصاص داده می‌شود که البته این روزها بسیاری از گوشی‌ها از چنین مشخصه‌ای استفاده می‌کنند.

قلب تپنده‌ی این گوشی چیپست اسنپدراگون ۶۸۰ است. این تراشه در سال ۲۰۲۱ معرفی شده ولی چندان قدرتمند نیست. به عنوان مثال اسنپدراگون ۷۳۲G که در ردمی نوت ۱۰ پرو استفاده شده در تمام بنچمارک‌ها عملکرد بهتری نسبت به مدل ۶۸۰ دارد. به دلیل ضعیف بودن این تراشه، برای بازی‌هایی مانند Call Of Duty Mobile باید تنظیمات گرافیکی را در حالت مدیوم قرار دهید.

باتری ۴۸۰۰ میلی‌آمپر ساعتی آنر X9 یکی از نقاط قوت این گوشی است. خوشبختانه این باتری از شارژ ۶۶ واتی پشتیبانی می‌کند که شارژر موردنظر در جعبه قرار دارد. این یعنی در عرض فقط نیم ساعت، تقریبا ۸۰ درصد باتری را شارژ می‌کند. در نهایت باید بگوییم که آنر X9 گوشی بدی نیست اما واقعیت این است که برخی میان‌رده‌های عرضه شده در سال ۲۰۲۱ می‌توانند به راحتی این گوشی را به چالش بکشند. بنابراین قبل از خرید باید ببینید که آیا این گوشی بهتر از رقبا می‌تواند نیازهای شما را برطرف کند یا نه.

نقد و بررسی کلاسیک، یکی از نوستالژیک‌ترین برنامه‌های ویدیویی دیجی‌کالا مگ، یک بار دیگر بازگشته است؛ با شکل و شمایلی جدید، اما در عین حال با حفظ المان‌هایی که شما همراهان همیشگی دیجی‌کالا مگ طی این سال‌ها دوست داشته‌اید.

سری جدید نقد و بررسی کلاسیک دیجی‌کالا مگ به نویسندگی «محمد یوسفی‌زاده»، فیلمبرداری و تدوین «فرزان دلدار» و روایت گرم و آشنای «شاهین شرافتی» هر هفته به نقد و بررسی گجت‌های خاص دنیای فناوری می‌پردازد؛ گجت‌هایی که شاید بسیاری از شما دوست داشته باشید آن‌ها را خریداری کنید اما نیاز به یک راهنمای دقیق و تخصصی برای این کار دارید.

در یوتیوب



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما