بررسی گوشی آنر X7c؛ اقتصادی جذاب با طول عمر باتری ۳ روزه

مهر ماه امسال بود که آنر با هدف رفع یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های کاربران، یعنی مشکلات مربوط به طول عمر باتری، تصمیم به عرضه گوشی اقتصادی جدید خود، یعنی آنر X7C، گرفت. این دستگاه با طول عمر باتری بی‌نظیر خود می‌تواند تا سه روز شارژدهی داشته باشد. ویژگی‌ای منحصر به فرد در میان گوشی‌های اقتصادی که آن را از رقبایش کاملا متمایز می‌کند. اما جذابیت‌های این گوشی تنها به باتری آن محدود نمی‌شود. آنر X7C به عنوان یک گوشی اقتصادی با طراحی خوش‌ساخت و کیفیت بالا، امکانات و ویژگی‌های جذابی را ارائه می‌دهد که ارزش خرید آن را در مقایسه با دیگر گوشی‌های همرده افزایش می‌دهد. اما این قابلیت ها چه هستند؟ در نقد و بررسی گوشی آنر X7c به آن‌ها خواهیم پرداخت.

نکات مثبت
  • طراحی بسیار زیبا و چشم‌نواز
  • نمایشگر بزرگ ۱۲۰ هرتزی
  • استاندارد IP64 برای مقاومت کامل در برابر گرد و غبار و پاشش آب
  • بهره‌مندی از جدیدترین نسخه اندروید (۱۴)
  • رم و حافظه داخلی بالا
  • دوربین اصلی خوب در نور روز
  • اسپیکرهای استریو
  • باتری بسیار پرظرفیت
  • شارژر موجود درون جعبه
  • جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون
نکات منفی
  • نمایشگر HD
  • پردازنده نه چندان قدرتمند و قدیمی
این نقد و بررسی، در تکمیل گفته‌های ابوالفضل سلحشور است که در ویدیوی بالا، به بررسی مختصر گوشی آنر X7c پرداخته.

بررسی گوشی آنر X7c؛ جدول مشخصات فنی


نام گوشی آنر X7c
تاریخ معرفی ۱۸ مهر ۱۴۰۳
وضعیت در دسترس، عرضه در ۱۸ مهر ۱۴۰۳
ابعاد بدنه ۱۶.۶۹ × ۷.۶۸ × ۰.۸۱ سانتی‌متر
وزن ۱۹۴ گرم یا ۱۹۶ گرم
نوع سیم‌کارت دو سیم‌کارت (نانو سیم، دو حالت آماده به کار همزمان)
مقاومت در برابر آب و گرد و غبار IP64 – مقاومت کامل در برابر گرد و غبار و پاشش آب
نوع صفحه‌نمایش IPS LCD با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز
اندازه صفحه‌نمایش ۶.۷۷ اینچ، ۱۱۰.۲ سانتی‌متر مربع (~۸۶.۰% نسبت صفحه‌نمایش به بدنه)
رزولوشن ۷۲۰ × ۱۶۱۰ پیکسل، نسبت ۲۰:۹ (~۲۶۱ پیکسل بر هر اینچ)
محافظت صفحه‌نمایش شیشه مقاوم با نامی نامشخص
سیستم‌عامل اندروید ۱۴، MagicOS 8
تراشه اسنپدراگون ۶۸۵ (۶ نانومتر)
پردازنده هشت هسته‌ای (۴ هسته از نوع Cortex-A73 با فرکانس ۲.۸ گیگاهرتز و ۴ هسته از نوع Cortex-A53 با فرکانس ۱.۹ گیگاهرتز)
پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۱۰
کارت حافظه نامشخص
حافظه داخلی
  • ۱۲۸ گیگابایت با ۶ گیگابایت رم
  • ۲۵۶ گیگابایت با ۸ گیگابایت رم
دوربین اصلی دوگانه ۱۰۸ مگاپیکسلی اصلی ۲۴ میلی‌متری با گشودگی دیافراگم f/1.8 و ۲ مگاپیکسلی سنجش عمق
ویژگی‌های دوربین فلاش LED، HDR
فیلم‌برداری 1080p با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه
دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی، گشودگی دیافراگم f/2.0
فیلم‌برداری سلفی 1080p با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه
بلندگو استریو
جک ۳.۵ میلی‌متری دارد
کیفیت صدا ۲۴-bit/192kHz Hi-Res audio
نوع باتری لیتیوم-پلیمر ۶۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت
شارژر ۳۵ وات
رنگ‌ها مشکی، سبز، بنفش، آبی
گوشی موبایل آنر مدل X7c دو سیم‌کارت ظرفیت 128 گیگابایت و 6 گیگابایت

نقد و بررسی گوشی آنر X7c؛ محتویات درون جعبه


در بسته‌بندی آنر X7C، شما با همه آنچه که برای شروع استفاده از گوشی نیاز دارید، روبه‌رو خواهید شد. از کابل شارژر گرفته تا خود شارژر در بسته‌بندی قرار دارند. این امر تجربه خرید را برای کاربر بسیار راحت و بی‌دردسر می‌کند. همچنین، با تشکر از آنر، یک قاب ژله‌ای شفاف در بسته‌بندی وجود دارد که در همان ابتدای استفاده از گوشی، شما را از خرید لوازم جانبی اضافی بی‌نیاز می‌کند. این قاب نه تنها از گوشی محافظت می‌کند بلکه طراحی زیبا و ظریف گوشی را نیز به خوبی نمایش می‌دهد. چون کاملا شفاف است.

نقد و بررسی گوشی آنر X7c؛ محتویات درون جعبه

آنر خودش یک شیشه مقاوم برای محافظت از نمایشگر در نظر گرفته است. اما پیشنهاد می‌کنیم برای اطمینان بیشتر، برچسب محافظ دیگری هم خریداری کنید. البته باید توجه داشت که در صورت استفاده از برچسب‌های محافظ از برندهای ثالث، ممکن است قاب ژله‌ای آن را از محل خود جدا کند. بنابراین، توصیه می‌شود که در صورت بلند شدن برچسب محافظ، به دنبال یک قاب محافظ بهتر باشید.


بررسی کامل گوشی آنر X7c؛ طراحی و کیفیت ساخت


در بررسی طراحی و ساخت آنر X7C، باید گفت که طراحی این گوشی به گونه‌ای است که به سختی می‌توان آن را یک مدل اقتصادی دانست. ظاهر آن شبیه به یک میان‌رده با کیفیت بالا است که هر کاربری را جذب می‌کند. این گوشی در سه رنگ سفید، مشکی و سبز به بازار می‌آید که هر سه رنگ جذابیت خاص خود را دارند.

رنگ سبز با بافت چرمی خود جلوه‌ای زیبا و لوکس به گوشی می‌دهد و هنگام در دست گرفتن، حس خوبی را منتقل می‌کند. رنگ مشکی با بافت مات خاصی که دارد، نه تنها جلوه‌ای مدرن دارد بلکه اثر انگشت را نیز جذب نمی‌کند. جالب است بدانید که در هیچ‌یک از رنگ‌ها اثر انگشت به چشم نمی‌آید و این ویژگی به خصوص در رنگ مشکی بارز است. رنگ سفید هم که واقعاً گل سرسبد این سه رنگ است. با آن جلوه‌ی سنگی خاصی که دارد، آنقدر گوشی را زیبا کرده که اگر سخت‌پسند هم باشید از آن خوشتان خواهد آمد.

رنگ بندی گوشی آنر X7c

ابعاد و وزن

عرض ۷۶.۸ میلی‌متر آن کمی عریض به نظر می‌رسد اما وقتی به طول ۱۶۷ میلی‌متری آن نگاه می‌کنیم، به راحتی متوجه می‌شویم که استفاده با یک دست به هیچ عنوان راحت نخواهد بود. پنل جلو با اندازه ۶.۷۷ اینچ به دلیل ابعاد بسیار بزرگی که دارد (حدود ۱۱۰ سانتی‌متر مربع)، باعث می‌شود که گوشی کمی بزرگ به نظر برسد. با این حال، کاهش حواشی تا ۱۴ درصد کمک کرده که این گوشی در مقایسه با سایر گوشی‌های اقتصادی، از نظر ظاهری جذاب‌تر به نظر برسد. هرچند انتظار داشتیم آنر در این بخش رویه‌ی ردمی را در پیش گرفته و حواشی را تا جایی که امکان داشت کوچک‌تر کند. به خصوص در بخش پایین که ظاهر جلویی گوشی را زیبا نکرده است.

وزن گوشی ۱۹۴ گرم است که برای یک دستگاه اقتصادی نسبتاً سنگین محسوب می‌شود. اگر قصد استفاده طولانی‌مدت از گوشی را دارید، اضافه کردن قاب به احتمال زیاد کمی شما را خسته خواهد کرد.  به صورت کلی، ابعاد این گوشی بزرگتر از چیزی است که فکرش را می‌کنید.

پنل پشت، جلو و فریم

با این حال، برای افرادی که دست‌های بزرگی دارند، وزن زیاد گوشی مشکلی ایجاد نخواهد کرد و در دست گرفتن آن کاملاً راحت است. پنل پشتی این گوشی طراحی کاملا ساده اما زیبایی دارد. در سمت راست-بالای این پنل، ماژول مربعی شکل دوربین را شاهد هستیم که چهار حلقه را در خود جای داده است. اگرچه این ماژول به نظر شبیه به یک مجموعه دوربین چهارگانه می‌آید، در واقع فقط یک دوربین اصلی و یک سنسور عمق سنج دارد. دو عنصر دیگر در این ماژول به ترتیب شامل فلش LED و یک دایره تزئینی هستند.

فریم راست و چپ گوشی آنر X7c

فریم گوشی تخت است و با احتساب برجستگی مات دوربین، ضخامت آن به ۸.۱ میلی‌متر می‌رسد که از لحاظ ابعادی کاملاً مناسب و قابل قبول است. سمت راست فریم کلیدهای کنترل صدا و پاور را می‌بینید. ناگفته نماند که کلید پاور در نقش حسگر اثر انگشت هم ایفای نقش می‌کند. سمت چپ فریم درگاه سیم‌کارت قرار دارد. روی فریم بالایی هم حفره میکروفون و اسپیکر به چشم می‌خورند. در نهایت روی فریم پایینی، پورت شارژر، حفره میکروفون دیگر، خروجی اسپیکر و جک ۳.۵ میلی‌متری را می‌بینیم.

فریم بالا و پایین گوشی آنر X7c

در پنل جلو، به جز بریدگی کوچک در قسمت بالا برای دوربین سلفی، هیچ چیزی ظاهری گوشی را مختل نمی‌کند. صفحه‌نمایش ۶.۷۷ اینچی گوشی در سه طرف دارای حواشی باریک است اما در قسمت پایینی میزان آن افزایش پیدا می‌کند. فریم گوشی در کنار پنل پشتی و جلو کاملاً تخت است و این ویژگی باعث می‌شود که گوشی به راحتی در دست قرار بگیرد و احساس راحتی ایجاد کند.

کیفیت ساخت

آنر اقتصادی جذاب خود یعنی گوشی آنر X7C را به طور کامل از پلاستیک ساخته است. اما با توجه به طراحی با کیفیت آن، حس خوبی را در دست ایجاد می‌کند. البته به دلیل اقتصادی بودن و کیفیت معمولی متریالی که آنر در ساخت این گوشی استفاده کرده، نیاز به مراقبت بیشتر از گوشی وجود دارد و توصیه می‌شود برای محافظت از آن، قاب و برچسب محافظ صفحه خریداری شود.

خشاب سیم‌کارت گوشی آنر X7c

در کنار این موارد، گوشی از استاندارد IP64 بهره می‌برد که نشان‌دهنده مقاومت در برابر گرد و غبار و پاشش آب است. با اینکه گوشی ضد آب نیست، اما این ویژگی کمک می‌کنند تا بتوانید از آن در شرایط مختلف به راحتی استفاده کنید. جالب است بدانید دور درگاه سیم‌کارت یک واشر پلاستیکی وجود دارد تا از نفوذ آب به داخل دستگاه جلوگیری شود. اما دستگاه ضد آب کامل نیست و فقط در برابر پاشش آب مقاوم است.

در نهایت باید گفت که آنر X7C از لحاظ طراحی و ساخت در سطحی بالاتر از آنچه که از یک گوشی اقتصادی انتظار می‌رود، قرار دارد. این گوشی نه تنها از کیفیت ساخت خوبی برخوردار است، بلکه طراحی جذاب و مقاوم آن نیز باعث می‌شود که ارزش خرید بالاتری نسبت به سایر گوشی‌های هم‌رده داشته باشد. اگر حس ما را می‌پرسید باید بگوییم کاش حواشی کمی باریک‌تر بود. اما در مجموع، آنر با این گوشی می‌تواند تجربه‌ای رضایت‌بخش از استفاده یک گوشی اقتصادی با طراحی خوب را به کاربران ارائه دهد.


نمایشگر گوشی آنر X7c؛ انتظارت را پایین نگه دارید


گوشی آنر X7C از یک نمایشگر IPS LCD با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز بهره می‌برد. این نمایشگر ۶.۷۷ اینچی با رزولوشن ۷۲۰ در ۱۶۱۰ پیکسل و نسبت ابعاد ۲۰:۹، تراکم پیکسلی ۲۶۱ پیکسل در هر اینچ را ارائه می‌دهد. این نمایشگر از شیشه‌ای مقاوم برای محافظت از صفحه‌نمایش استفاده می‌کند، اما مشخص نیست که آنر از چه نوع شیشه‌ای برای این منظور استفاده کرده است. با توجه به این ویژگی‌ها، نمایشگر این گوشی تجربه کاربری مناسبی در رده اقتصادی فراهم می‌آورد.

رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز این گوشی باعث می‌شود که تجربه گشت و گذار و مرور صفحات وب، شبکه‌های اجتماعی یا گشت و گذار در رابط کاربری بسیار نرم و روان باشد. با این حال، رزولوشن نمایشگر پایین‌تر از حد انتظار است. این موضوع باعث می‌شود که تصاویر و متون به وضوح لازم نرسند و ممکن است در مشاهده جزئیات، کاربر احساس رضایت نکند. این کاهش وضوح به خصوص در کار با برنامه‌های گرافیکی یا مشاهده محتوای ویدیویی با کیفیت بالا، بیشتر نمایان خواهد شد.

بررسی گوشی آنر X7c از لحاظ نمایشگر

نسبت صفحه‌نمایش به بدنه ۸۶ درصد بوده که نشان‌دهنده حاشیه‌های باریک دور نمایشگر است. اما هنوز هم کمی حاشیه در اطراف نمایشگر دیده می‌شود. این مقدار در مقایسه با برخی از رقبا که حاشیه‌های کمتری دارند، بیشتر به نظر می‌رسد اما در کل برای یک گوشی اقتصادی، قابل قبول است.

تراکم پیکسلی ۲۶۱ پیکسلی باعث می‌شود که تصاویر و متون کمی دانه‌دانه به نظر برسند و جزئیات کمی افت کند. این مسئله در تجربه کاربری برای مشاهده محتوای ویدیویی یا بازی‌ها به‌ویژه در روشنایی بالا، اثر منفی دارد. در مجموع، با اینکه نمایشگر این گوشی در مقایسه با گوشی‌های گران‌تر ضعف‌هایی دارد، اما برای یک دستگاه اقتصادی، عملکرد آن قابل قبول است.


دوربین آنر X7C؛ چیزی برای غافلگیری وجود ندارد


در بخش دوربین، آنر X7C به یک سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی مجهز است که از نظر مشخصات خوب به نظر می‌رسد. این سنسور در شرایط نوری خوب می‌تواند تصاویر نسبتاً خوبی بگیرد، اما زمانی که نور محیط کاهش می‌یابد، عملکرد آن ضعیف می‌شود. تصاویر در این شرایط پر از نویز خواهند بود و جزئیات زیادی از دست می‌روند. تعادل رنگ سفید نیز به درستی تنظیم نمی‌شود و گستره دینامیکی بسیار محدود است. به‌طور کلی، در این رده قیمتی نمی‌توان از دوربین انتظار کیفیت بالا داشت و ضعف‌های آن کاملاً مشهود است.

دوربین سلفی نیز در بهترین شرایط نوری تصاویر مناسبی می‌گیرد، اما خارج از آن، همانند دوربین اصلی، عکس‌ها دچار مشکلاتی همچون نویز و افت جزئیات خواهند شد. این دوربین تنها برای استفاده روزمره و در شرایط نوری خوب مناسب است. اگر به دنبال دوربینی با عملکرد عالی در شرایط مختلف نوری هستید، باید بدانید که این گوشی نمی‌تواند توقعات شما را برآورده کند. در حقیقت، این گوشی بیشتر برای کسانی که نیاز به دوربین‌هایی برای عکس‌های معمولی دارند مناسب است.

بررسی دوربین آنر X7c

کیفیت فیلمبرداری آنر X7c نیز به 1080p با نرخ ۳۰ فریم در ثانیه محدود است. ویدیوها در شرایط نوری روز کیفیت نسبتا رضایت بخشی دارند، اما در نور کم یا شب، ویدیوها کیفیت خوبی ندارند و همچنان مشکلاتی مشابه با عکس‌ها مانند نویز و کمبود جزئیات دیده می‌شود. چون خبری هم از لرزشگیر به هیچ شکلی نیست، یک تکان ساده مساوی است با بی‌کیفیت از آب درآمدن تصویری که دوست داشتید با کیفیت خوب ثبت یا ضبطش کنید. بنابراین اگر به‌دنبال یک گوشی با عملکرد دوربینی عالی هستید، این گوشی انتخاب مناسبی نخواهد بود، زیرا دوربین‌ها به‌ویژه در شرایط نوری نامناسب، قادر به ارائه کیفیت بالا نیستند. اما باز هم می‌گوییم، در محدوده قیمتی خودش یک گوشی خوب به حساب می‌آید.


بررسی سخت افزار و نرم‌افزار گوشی آنر X7c


سخت‌افزار آنر X7C به‌طور کلی برای کارهای روزمره مناسب است، اما نمی‌توان آن را برای کارهای سنگین توصیه کرد. با پردازنده اسنپدراگون ۶۸۵ و پردازشگر گرافیکی آدرنو ۶۱۰، این گوشی در وب‌گردی، گشت و گذار در شبکه‌های اجتماعی، تماشای فیلم و سریال، کارهای آموزشی و البته برای افراد مسن عملکرد خوبی دارد. برای این نوع استفاده‌ها، گوشی فوق‌العاده است و تجربه روانی را ارائه می‌دهد. چون آنر آن را برای همین هدف ساخته است.

اما اگر شما از آن دسته کاربرانی هستید که نیاز به اجرای برنامه‌های سنگین، بازی‌های گرافیکی مانند کال آف دیوتی و یا اپلیکیشن‌های پیچیده دارید، این گوشی نمی‌تواند شما را راضی کند. اگرچه این گوشی توانایی اجرای بازی‌های سبک را دارد، اما در بازی‌های سنگین و پردازش‌های فشرده به سرعت دچار افت فریم می‌شود. برای مثال، بازی‌های سنگین مانند کال آف دیوتی بعد از نیم ساعت تا یک ساعت بازی، دچار افت فریم و مشکلات عملکردی می‌شود که ممکن است تجربه بازی را ناخوشایند کند. باید بدانید این سخت‌افزار قدیمی است و تنها برای کارهای روزمره مناسب است.

Honor X7c در رنگ سبز

اگر انتظار دارید که از گوشی برای اجرای اپلیکیشن‌های حرفه‌ای و بازی‌های سنگین استفاده کنید، باید بدانید که این گوشی نمی‌تواند نیازهای شما را برآورده کند. حتی برای کارهای روزمره، گاهی لگ‌هایی دیده می‌شود که تجربه کاربری را تحت تأثیر قرار می‌دهد. خیلی بخواهیم روراست باشیم اگر این گوشی پنل ۱۲۰ هرتزی نداشت، مشکلاتش بیشتر به چشم می‌آمد.

نرم‌افزار

در بخش نرم‌افزار، باید گفت که این گوشی در مقایسه با رقبا از برندهایی مانند سامسونگ و شیائومی ضعف دارد. آنر سیاست‌های مشخصی در زمینه به‌روزرسانی نرم‌افزار ندارد و مشخص نیست که این گوشی آپدیت‌های آینده را دریافت می‌کند یا نه. این موضوع در دنیایی که شرکت‌ها به سمت شفاف‌سازی و بهبود تجربه‌ی نرم‌افزاری حرکت می‌کنند عجیب است و می‌تواند نگرانی‌هایی برای کاربران ایجاد کند. از سوی دیگر، قابلیت‌های نرم‌افزاری این گوشی بیشتر به شخصی‌سازی محدود می‌شود. البته برخی ویژگی‌ها مثل Magic Capsule، مشابه جزیره پویا در آیفون، وجود دارد که اجازه می‌دهد اطلاعاتی مانند تماس‌های دریافتی و رسانه‌های در حال پخش به‌صورت شناور روی بریدگی دوربین سلفی روی صفحه نمایش داده شوند.


طول عمر باتری، سرعت شارژر و کیفیت اسپیکر گوشی آنر X7c


طول عمر باتری و سرعت شارژر

باتری آنر X7C با ظرفیت ۶۰۰۰ میلی‌آمپری خود، طول عمر بسیار خوبی دارد. در استفاده سبک، این گوشی می‌تواند تا ۳ روز به سختی دوام بیاورد، که برای کارهای روزمره عالی است. استفاده معمولی از گوشی هم معمولاً دو روز شارژدهی کامل را تضمین می‌کند، که این ویژگی برای کسانی که نیاز به یک گوشی با باتری بادوام دارند، یک مزیت بزرگ محسوب می‌شود. علاوه بر این، گوشی از شارژر سریع ۳۵ واتی پشتیبانی می‌کند، که می‌تواند باتری را در حدود ۹۰ دقیقه به‌طور کامل شارژ کند. اگرچه این سرعت شارژ خیلی سریع نیست، اما با توجه به ظرفیت بالای باتری، این زمان قابل قبول است.

فریم پایینی Honor X7c

اسپیکر

در بخش اسپیکر، آنر X7C تغییرات خوبی داشته است. برخلاف مدل‌های قبلی که کیفیت صدای خوبی نداشتند، اسپیکر استریو این مدل بهبود یافته و تجربه صدای به مراتب بهتری را در اختیار شما قرار می‌دهد. البته باید بگوییم کیفیت صدا در حد معقول و قابل قبول است و اگر صدا را تا حداکثر افزایش دهید، ممکن است کمی اعوجاج به وجود بیاید. بیس صدا هم به اندازه‌ای قوی نیست که شما را شگفت‌زده کند. اما به‌طور کلی می‌توان گفت که تجربه صوتی در این گوشی در مقایسه با مدل‌های قبلی رضایت‌بخش‌تر و مناسب‌تر است.


قیمت آنر X7c و مقایسه با رقبا


قیمت آنر X7C در ایران به دلیل عدم در دسترس بودن و شرایط خاص بازار کشور مشخص نیست. اما انتظار می‌رود که به محض ورود این گوشی، با توجه به سیاست‌های آنر و وضعیت فعلی قیمت‌ها، در حدود قیمتی ۸ تا ۱۰ میلیون تومان قرار گیرد. در این محدوده قیمت، رقبای اصلی آنر X7C مدل‌هایی همچون گلکسی A06 سامسونگ، ردمی ۱۳ شیائومی و پوکو C75 هستند که هر سه از سیستم عامل اندروید ۱۴ استفاده می‌کنند، مشابه آنر X7c.

Honor X7c

از بین این رقبا، ردمی ۱۳ شیائومی ارزش خرید بیشتری دارد، زیرا از پردازنده بهتری بهره می‌برد و نمایشگر آن نیز FHD+ است، که در مقایسه با رزولوشن 720p آنر X7C برتری چشمگیری دارد. همچنین، گوشی‌های سامسونگ در این رده قیمت به‌طور معمول نرم‌افزار بهتری دارند، در حالی که گوشی پوکو نیز تقریباً هم‌رده با آنر X7c است. بنابراین، اگر به دنبال یک گوشی با عملکرد بهتر و کیفیت نمایشگر بالاتر باشید، ردمی ۱۳ انتخاب بهتری خواهد بود. اما در کل، به نظر می‌رسد آنر X7c توانسته انتظارات را در محدوده قیمتی خودش کاملا برآورده کند.


بررسی گوشی آنر X7c؛ سخن پایانی


اگر قیمت را در نظر نگیریم، آنر X7c هیچ ارزش خرید خاصی ندارد، چرا که امکاناتش محدود و سخت‌افزار آن به روز نیست. اما وقتی به قیمت اقتصادی این گوشی نگاه می‌کنیم و می‌فهمیم که در رده گوشی‌های ارزان‌قیمت قرار دارد، متوجه می‌شویم که شاید انتظاراتمان از آن خیلی بالا بوده است. در غیر این صورت، رقبای آن هم تقریباً امکانات مشابهی دارند و تفاوت‌هایشان جزئی است؛ نه به اندازه‌ای که تفاوت چشمگیری ایجاد کنند. بنابراین، گوشی آنر X7c در محدوده قیمتی خودش یک گزینه بسیار خوب است که می‌تواند نیازهای روزمره شما را به‌خوبی برآورده کند، به شرطی که انتظارات خود را در سطح معقولی تنظیم کنید.

در همین محدوده قیمتی، تنها ضعفی که می‌توان به آنر X7c وارد کرد، پردازنده قدیمی آن است. باتری پرظرفیت با طول عمر استثنائی، دوربین اصلی خوب در نور روز، حافظه داخلی و رم بالا، استاندارد مقاومتی خوب، طراحی جذاب و چشم‌نواز، نمایشگر ۱۲۰ هرتزی و جک ۳.۵ میلی‌متری همگی ویژگی‌هایی هستند که فقط در یک گوشی اقتصادی خوب دیده می‌شوند. بنابراین، اگر انتظارات خود را در سطحی مناسب قرار دهید، گوشی آنر X7c می‌تواند گزینه‌ای کاملاً رضایت‌بخش در این رده قیمتی باشد.

گوشی موبایل آنر مدل X7c دو سیم‌کارت ظرفیت 128 گیگابایت و 6 گیگابایت
دیجی‌کالا مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب درآمد و مشهور شدن استعدادهای تولید محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای دیجی‌کالا در «استاندارد حرفه‌ای محتوا و تصویر» دارند. افراد حاضر در پروژه‌ی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجی‌کالا، به طور مستقیم از دیجی‌کالا کسب درآمد می‌کنند.

دیجی‌کالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه‌ای دارند، فراهم می‌کند. اگر فکر می‌کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجی‌کالا مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید.

درباره‌ی دیجی‌کالا مگ تَلِنت

منبع: دیجی‌کالا مگ

سوالات متداول درباره گوشی آنر X7c
آیا گوشی آنر X7c ضد آب است؟
خیر. این گوشی ضد گرد و غبار هست اما ضد آب خیر. در واقع فقط در برابر پاشش آب می‌تواند مقاومت کند.
آنر X7c چند سال آپدیت می‌شود؟
از آن جایی که سیاست آنر در بخش نرم‌افزار اصلا مشخص نیست، نمی‌توان با قاطعیت درباره این موضوع صحبت کرد. اما این گوشی باید حداقل ۱ نسخه اندروید جدید را دریافت کند.
آیا گوشی آنر X7c می‌تواند کالاف دیوتی را اجرا کند؟
بله. اما با تنظیمات گرافیکی بسیار پایین به مدت کوتاه (نه چند ساعت).
آیا گوشی آنر X7c از شارژر درون بسته‌بندی بهره می‌برد؟
به احتمال زیاد بله.
آنر X7c چند دوربین دارد؟
این گوشی فقط یک دوربین اصلی و یک دوربین سلفی دارد. سنسور دیگر روی پنل پشتی مربوط به سنجش عمق است که به دوربین اصلی در ثبت تصاویر پرتره کمک می‌کند.
آیا این گوشی در ایران در دسترس قرار دارد؟
فعلا خیر اما به‌زودی قرار است به بازار ایران هم راه پیدا کند. چون این گوشی رسما عرضه شده و کاربران قادر به خرید و استفاده از آن هستند.
قیمت گوشی آنر X7c چقدر است؟
این گوشی هنوز رسما وارد بازار ایران نشده اما با توجه به قیمت دلاری و همچنین سیاست قیمت‌گذاری آنر، باید انتظار برچسب قیمتی بین ۸ تا ۱۰ میلیون تومان را برای آن داشته باشیم.
راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X