نقد و بررسی کلاسیک گوشی آنر ۵۰
سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸، دوران اوج گوشیهای هواوی بود. میانردههای پر امکانات و با کیفیت این برند، بازار دنیا را فتح کرده بودند و بسیاری برای خرید گوشی اقتصادی و بهصرفه هواوی را انتخاب میکردند. در همین سالها بود که هواوی تصمیم به ایجاد زیر برند «آنر» کرد که بتواند با هویتی متفاوت، بخش دیگری از بازار را فتح کند اما تحریمهای آمریکا تمام نقشههای این شرکت را نقش بر آب کرد.
به خاطر تحریمهای آمریکا، گوشیهای هواوی از دسترسی به سرویسهای گوگل محروم شدند و همین باعث افت بسیار شدید فروش این گوشیها در بازار جهانی شد. اما خوشبختانه آنر از این مخمصه جان سالم به در برد و با واگذاری امتیاز فروش خود به هولدینگهای اروپایی، توانست مجددا مجوز دسترسی به سرویسهای گوگل را بدست بیاورد، و آنر ۵۰ نخستین موبایلی است که به نوعی میتوان گفت هواوی و گوگل را با هم آشتی داده است.
پردازندهی نسبتا خوب اسنپدراگون 778G، هشت گیگابایت رم، ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی، نمایشگر اولد ۶.۵۷ اینچی با نرخ بهروزرسانی ۱۲۰ هرتز، ماژول چهارگانه دوربین شامل دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، اندروید ۱۱ و باتری لیتیوم-پلیمری با شارژ سریع ۶۶ واتی از مشخصات سختافزاری و نرمافزاری این گوشی آنر به شمار میآیند.
آنر ۵۰ را میتوانید همین امروز با قیمتی در حدود ۱۲ و نیم میلیون تومان از فروشگاه دیجیکالا تهیه کنید. اگر قصد خرید این گوشی را دارید، حتما نقد و بررسی کلاسیک دیجیکالا مگ را تماشا کنید.
سری جدید نقد و بررسی کلاسیک دیجیکالا مگ به نویسندگی «محمد یوسفیزاده»، فیلمبرداری و تدوین «فرزان دلدار» و روایت گرم و آشنای «شاهین شرافتی» هر هفته به نقد و بررسی گجتهای خاص دنیای فناوری میپردازد؛ گجتهایی که شاید بسیاری از شما دوست داشته باشید آنها را خریداری کنید اما نیاز به یک راهنمای دقیق و تخصصی برای این کار دارید.
سلام
خداقوت خدمت تحریریه دیجی کالا مگ
با توجه به نقدهای خیلی خوبی که معمولا ازتون میخونم، فکر میکنم مطلب حاضر، صرفا یک مقدمه بود، حتی معرفی هم نبود، چه برسه به نقد و بررسی.
مثل این بود که به تحریریه به زور گفته باشند امروز باید یه نقد بنویسی و اونا هم اینجوری رفع تکلیف کردند.