آیا دوربین گوشیهای هوشمند بیش از حد هوشمند شده است؟
درست است که دوربین گوشیهای هوشمند طی سالهای اخیر، پیشرفت فوقالعادهای در عکاسی داشتهاند. اما آیا این پیشرفت باعث نشده که کنترل عکاسی کم کم از دستان شمای عکاس خارج شده و به دست الگوریتمهای هوش مصنوعی بیفتد؟
مطمئنا هنگام عکاسی با گوشیهای جدید متوجه این موضوع شدهاید. گاهی اوقات گوشیها عکسهایی را به ثبت میرسانند که از منظره واقعی هم خوشرنگ و لعابتر است. این موضوع به خودی خود اشکالی ندارد، اما وقتی در تنظیم کنتراست و دامنهی دینامیکی و سایر ویژگیها افراط صورت میگیرد زمانی است که باید به این مسئله جدیتر از قبل فکر کنیم.
مثلا Beauty Mode در دوربینهای سلفی را در نظر بگیرید. این حالت که در بعضی برندهای گوشی به طور پیشفرض فعال است، تلاش میکند که چهره افراد را زیباتر و روشنتر از چیزی که واقعا هست به نمایش بگذارد. نتیجه این میشود که بخش اعظم تصاویر سلفی به اشتراک گذاشته شده در شبکههایی مثل اینستاگرام، فیک و غیر واقعی هستند، و فرهنگی که در این شبکهها نهادینه شده افراد را به اشتراک تصاویر مشابه بیشتری تشویق میکند.
در هر صورت، هوش مصنوعی در کنار مزایایی که برای عکاسی به همراه آورده معایب بزرگی هم داشته است که در این ویدیو به طور دقیقتر به آن میپردازیم. ضمن این که شما را به تماشای این ویدیو دعوت میکنیم، خوشحال میشویم به ما بگویید که آیا شما هم دستکاری بیش از حد هوش مصنوعی در تصاویر دوربین گوشیها را قبول دارید؟
افراد حاضر در پروژهی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجیکالا، به طور مستقیم از دیجیکالا کسب درآمد میکنند. دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید مهارت، امکانات، انگیزه و زمان ساختن انبوه ویدیوهای حرفهای را برای انواع کالاهای موجود در دیجیکالا دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید. برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
هر وقت ارایش کردن خانم ها ازبین رفت . الگوریتم ها و افکت ها هم بدون استفاده میشود
به نظرم واقا زیادی دخالت دارن