نوستالژی دلفریب (خوشحال با کتاب – قسمت اول)
فیدیبو در کمپین خوشحال با کتاب نوروز ۱۴۰۰ ویژهبرنامهای با منصور ضابطیان دارد که قسمت اول آن دربارهی نوستالژی است. از همان ابتدای ویدیو که با تایپ ماشین تحریر آغاز میشود میتوانید حس و حال ستایش نوستالژی را درک کنید. در این قسمت منصور ضابطیان از یک کتاب نوستالژیک برای آنهایی صحبت میکند که کتابخوانی را در دههی ۶۰ شروع کردند. آن موقع کتابهای ژول ورن روی بورس بود و «دور دنیا در هشتاد روز» هم یکی از محبوبترین آثار ژول ورن بود.
کتاب داستان مردی ماجراجو به نام آقای فوگ بود که ادعا میکند دور دنیا را میتواند در هشتاد روز طی کند. او روی همهی ثروتش شرط میبندد و با خدمتکارش راهی یک سفر مهیج میشود. از آن طرف پلیسی هم که به آقای فوگ مشکوک است آنها را تعقیب میکند. نکتهی جالب اینکه کتاب اولینبار به صورت پاورقی در یک مجله منتشر شد.
بقیهی کتابهای ژول ورن هم مثل این یکی هیجانانگیزند. اگر «دور دنیا در هشتاد روز» را دوست داشتید سراغ «بیست هزار فرسنگ زیر دریا»، «میشل استروگف» و «سفر به ماه» هم بروید.
در بخش موسیقی آلبوم «نوروز تو راهه» شاهکاری از ثمین باغچهبان در این قسمت معرفی شده است. ثمین باغچهبان به همراه همسرش ئولین که خوانندهی اپرا بود مجموعه قطعاتی برای کودکان در این آلبوم اجرا کردهاند که یک کار اپرایی و ارکسترال درجه یک است. کاوه صالحی اجرایی از قطعهی «نوروز تو راهه» را ارائه کرده است.