داشتن یک ساعت هوشمند چقدر لازم است؟ (زیرنویس فارسی)
یکی از گجتهای هوشمند که به ویژه با پیشرفت فناوری، در سالهای اخیر استقبال زیادی از آن شده است، ساعت هوشمند است اما داشتن این ابزار چقدر در زندگی روزانه لازم است؟
ساعتهای هوشمند را باید یکی از محبوبترین گجتهای الکترونیکی دانست که با ترکیب ساعتهای مچی کلاسیک و گوشیهای هوشمند طیف گستردهای از امکانات را ارائه میدهند و میتوانند زندگی را آسانتر و لذتبخشتر کنند.
از جمله کاربردهای اصلی ساعت هوشمند در زندگی روزانه میتوان به دسترسی به نوتیفیکیشنها (اعلانها)، پیامها، تماسها و ایمیلها اشاره کرد. علاوه بر این بسیاری از آنها امکان کنترل دستگاههای هوشمند دیگر مانند تلویزیون، سیستم صوتی و لامپهای هوشمند را هم فراهم میکنند.
اما یکی از جذابترین و کاربردیترین ویژگیهای ساعت هوشمند، رهگیری فعالیتهای بدنی روزانه است. این گجتها برای ثبت و دنبال کردن فعالیتها و ورزشهایی مانند پیادهروی، دویدن و دوچرخهسواری امکانات فراوانی دارند. در کنار این امکانات، از دیگر قابلیتهای آنها میتوان به پرداختهای همراه هم اشاره کرد.
علاوه بر این از آنها برای نظارت بر سلامتی هم استفاده میشود و دارای حسگرهایی هستند که میتوانند ضربان قلب، سطح اکسیژن خون و کیفیت خواب را اندازه گیری کنند تا کاربر از سلامت خود آگاه شود و در صورت بروز مشکل، به موقع اقدام کند. حتی برخی از مدلهای پیشرفتهتر امکان فرستادن پیام کمک اورژانسی را هم فراهم میکنند و این ویژگی تا کنون جان افراد زیادی را نجات داده است.
در مجموع ساعت هوشمند کمک میکند تا در زندگی روزانه مطلعتر، فعالتر و سلامتتر باشیم. همهی اینها در کنار طراحی جذاب و قابلیتهای شخصیسازی زیاد این گجت را به یک ابزار کاربردی تبدیل کرده است. این ویدیو بر اساس اطلاعات TechSquare به بررسی ضرورت داشتن ساعت هوشمند میپردازد.