جعبهگشایی و بررسی بازی فکری Dixit
این هفته به سراغ یکی از معروفترین بازیهای فکری رفتهایم. بازی فکری Dixit یک پارتی گیم محبوب و جذاب است که بازی استوژیت را از روی آن باز طراحی کردهاند. در این قسمت برای جعبهگشایی، بررسی و مقایسه این بازی با نسخههای بازسازی شدهی آن با ما همراه باشید.
امکان ندارد که طرفدار بازی فکری باشید اما نام بازی Dixit را نشنیده باشید. نسخه اصلی این بازی ۳ تا ۶ نفره است و نسخه بازسازی شده و ایرانی آن به همین نام ۳ تا ۸ نفره است.
در هر دور از بازی یکی از بازیکنان به عنوان راوی انتخاب میشوند و یک کارت را از میان ۶ کارت خود انتخاب کند و به پشت روی میز میگذارد. در این لحظه راوی باید یک جمله یا یک کلمه در مورد کارت انتخابی خود بگوید. باقی بازیکنان هم باید با توجه به جمله یا کلمه راوی، مرتبطترین کارت خود را انتخاب کنند و به پشت روی میز قرار دهند. سپس روای کارتها را بر میزند و روی میز میچیند و بازیکنان باید حدس بزنند که کارت راوی کدام یک از این کارتها است تا امتیاز بگیرد. با دریافت هر امتیاز بازیکنان مهره خود را روی صفحه بازی به جلو حرکت میدهند و در آخر برنده بازی کسی است که زودتر ۳۰ امتیاز به دست بیاورد.
این روند در بازی استوژیت هم به همین ترتیب است، با این تفاوت که تصاویر روی کارتها کاملا متفاوت هستند. تصویرسازی در هر دو بازی بسیار زیبا و خیره کننده انجام شده است و جزییات در آنها به خوبی در نظر گرفته شده است.
برای اینکه بیشتر با بازی فکری Dixit آشنا شوید و تفاوتهای آن را با بازی استوژیت ببینید، شما را به تماشای ویدیوی بالا دعوت میکنیم.
در این پروژه، دیجیکالا با فراهم کردن زنجیرهی تأمین کالا و فرصت کسب درآمد، از سازندگان حرفهای ویدیو حمایت میکند. اگر انگیزه، امکانات، مهارت و استعداد ویدیوسازی حرفهای را دارید و علاقهمندید در دیجیکالا مگ تَلِنت فعالیت کنید، در مسابقههای هفتگی آنباکس در ۱۰۰ ثانیه شرکت کنید. ما همهی ویدیوها را بررسی و استعدادها را شناسایی میکنیم.