دلیل مقاومت کم بدنهی راگ فون ۵ در ویدیوی کالبدشکافی مشخص شد
راگ فون ۵ جدیدترین و بهترین گوشی گیمینگ ایسوس به حساب میآید که بهتازگی در سه مدل استاندارد، پرو و آلتیمیت رونمایی شد. این گوشی از لحاظ قدرت سختافزاری و قابلیتهای نرمافزاری یکی از بهترین گوشیهای گیمینگ بازار به حساب میآید اما در کیفیت ساخت اصلا نتوانسته انتظارات را برآورده کند که این موضوع را در تست خمیدگی گوشی شاهد بودیم. حال ویدیوی کالبدشکافی راگ فون ۵ نشان میدهد چرا این گوشی در تست خمیدگی کاملا شکست و نابود شد.
محصولات ساخت ایسوس غالبا کیفیت بسیار بالایی دارند و بسیار کم پیش میآید کاربری از بابت کیفیت ساخت آنها گلهمند باشد. در بخش گوشیهای هوشمند هم همینطور است. شرکت تایوانی نه در ساخت گوشی معمولی و نه در ساخت گوشی گیمینگ، هیچوقت مورد انتقاد کاربران قرار نگرفته بود اما راگ فون ۵، متاسفانه یکی از بدترین گوشیهای شرکت در این زمینه بود.
در ویدیوی تست مقاومت که این گوشی تحت تستهای سنگین زک نلسون (JerryRigEverything) قرار گرفت، دیدیم که در تمامی زمینهها توانست عملکرد بسیار عالی از خود به نمایش بگذارد و امیدوار شده بودیم تست نهایی یعنی خمیدگی را هم بهراحتی و مانند نسلهای گذشته پشت سر بگذارد. اما این دقیقا جایی بود که بسیاری از کاربران غافلگیر شدند چون با یک فشار نه چندان سفت و سخت از دو طرف، گوشی کاملا خرد شد و شکست و به سرعت از کار افتاد.
با توجه به آنچه که در ویدیو مشاهده کردیم، به نظر میرسد مشکل از بخش میانی فریم گوشی، در بخش خطوط آنتن و پورت USB-C بوده باشد که راگ فون ۵ دقیقا از همان محل خم شد و شکست. بعد از انجام این تستها اما زک نلسون تصمیم گرفت گوشی را کالبدشکافی کند تا راز مهمی را که پشت عملکرد بسیار ضعیف یکی از بهترین گوشیهای گیمینگ سال ۲۰۲۱ در تست مقاومت وجود دارد برملا کند.
با برداشتن قاب پشتی و مشاهدهی نمایی از داخل گوشی، به خصوص در بخش شکستگی، مشخص شد که دلیل عملکرد ضعیف راگ فون ۵ اصلا چیز پیچیدهای نبود اما در عین حال در هیچ گوشی دیگری هم شاهد چنین چیزی نبودیم. طبق توضیحات زک، معمولا در گوشیها یک قطعهی برای جداسازی باتری از برد اصلی وجود دارد که همان هم نقش اساسی در افزایش مقاومت بدنه ایفا میکند و نمیگذارد گوشی مانند آنچه که مشاهده کردیم، بهسادگی بشکند. اما خب راگ فون ۵ از پنج بخش تشکیل میشود، دو باتری و سه برد مدار و ظاهرا به همین دلیل هم هست که کلی نوارهای افزایشی را درون گوشی شاهد هستیم.
مشکل اینجاست که هیچ یک از این بخشها به صورت طولی درون بدنه تعبیه نشدهاند و به همین خاطر گوشی فقط به فریم فلزی خود برای ممانعت از شکسته شدن وابسته است که آن هم به خاطر ضخامت کم، تحمل فشار زیاد را ندارد. در واقع ایسوس درون گوشی را به گونهای طراحی نکرد که به افزایش مقاومت گوشی کمکی کند. شکستن هم دقیقا از محلی شروع شد که گوشی بیشترین میزان آسیبپذیری را داشت؛ یعنی خطوط آنتن و پورتها.
شما عزیزان میتوانید ویدیوی کالبدشکافی راگ فون ۵ را در بالا مشاهده کنید. همچنین برای دانلود ویدیو با کیفیت بیشتر روی این لینک کلیک کنید.
خر پولی زده تو کلشون