بررسی پاوربانک انکر A1611 و انرجیا MagPac؛ جایگزینهای باتری پک اپل
اپل در سال ۲۰۲۰ در جریان معرفی آیفونهای سری ۱۲، از پاوربانک مگسیف رونمایی کرد. این پاوربانک به دلیل ابعاد کوچک و ظرفیت پایین، بیشتر یک باتری پک است و به طور مگنتی به پشت گوشی متصل میشود و فرایند شارژ را آغاز میکند. این باتری پک دارای ظرفیت ۱۴۶۰ میلیآمپر ساعت است که عدد بسیار پایینی محسوب میشود. این باتری پک در کنار ظرفیت پایین، قیمت بسیار بالایی هم دارد و با قیمت ۱۰۰ دلار به فروش میرسد. بنابراین قیمت آن برای بازار ایران بسیار بالا است. در این ویدیو دو جایگزین را برای این باتری پک معرفی میکنیم: پاوربانک انکر A1611 و پاوربانک انرجیا MagPac.
پاوربانک انکر A1611 دارای ظرفیت ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت است و پاوربانک انرجیا MagPac از ظرفیت ۱۰ هزار میلیآمپر ساعت بهره میبرد. این در حالی است که ابعاد این دو پاوربانک نسبت به باتری پک اپل چندان هم بزرگتر نیست. در هر دو پاوربانک شاهد پورت USB-C هستیم که هم بهعنوان ورودی و هم به عنوان خروجی برق مورد استفاده قرار میگیرد.
همین موضوع یکی دیگر از مزایای هر دو پاوربانک محسوب میشود زیرا برخلاف باتری پک اپل، صرفا شارژ بیسیم ارائه نمیدهند و از آنها میتوانید شارژ سیمی را هم دریافت کنید. سرعت خروجی شارژ از این پورت در هر دو پاوربانک به ۲۰ وات میرسد که عدد خوبی است. بدنهی هر دو مدل پلاستیکی است و از نظر کیفیت ساخت حرف زیادی برای گفتن دارند.
بخش پشتی پاوربانک انکر A1611 به راحتی تا میشود و با این کار، میتوانید مانند یک استند گوشی را را به صورت افقی یا عمودی روی آن قرار دهید. پاوربانک انرجیا هم از چنین مشخصهای بهره میبرد و بنابراین حین شارژ شدن گوشی میتوانید به راحتی از آن استفاده کنید.
باتری پک اپل که صرفا خروجی شارژ بیسیم ارائه میدهد، از نهایت سرعت شارژ ۷.۵ وات پشتیبانی میکند. البته اگر باتری پک اپل به برق متصل باشد و آیفون هم روی آن قرار گرفته باشد، سرعت شارژ به ۱۵ وات افزایش پیدا میکند ولی در این حالت عملا بهعنوان یک شارژ مگسیف معمولی انجام وظیفه میکند. پاوربانک انکر A1611 در حالت مگسیف سرعت شارژ ۷.۵ وات برای اپل ارائه میکند ولی همانطور که گفتیم، پورت USB-C میتواند سرعت ۲۰ وات در اختیار شما قرار دهد. انرجیا MagPac در زمینهی شارژ با تکنولوژی مگسیف عملکرد بهتری دارد و در این حالت میتواند سرعت ۱۵ وات را برای آیفون ارائه دهد.
همراه با پاوربانک انرجیا MagPac یک حلقه فلزی بسیار ساده قرار دارد که میتوانید آن را به پشت گوشیهایی که از فناوری مگسیف پشتیبانی نمیکنند، بچسبانید. این یعنی برای گوشیهای اندرویدی که از فناوری شارژ بیسیم پشتیبانی میکنند ولی با مگسیف سازگار نیستند، میتوانید از این پاوربانک بهره ببرید.
انکر برای این پاوربانک مدل ۱۰ هزار میلیآمپر ساعتی هم عرضه کرده که طبیعتا قیمت بسیار بالاتری هم دارد. در نهایت پاوربانک انرجیا MagPac با توجه به امکانات و قیمتی که دارد، نسبت به رقیب خود ارزش خرید بالاتری دارد. زمینهی پاوربانکهای مگسیف، برندهای زیادی محصولات خود را راهی بازار کردهاند ولی توصیه میکنیم از بین محصولات ساخت برندهای مشهور دست به انتخاب بزنید.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
آقای طاووسی هر چی ویدئوهاتو بیشتر میبینم بیشتر پی میبرم که چقدر کارت درسته.