نقد و بررسی کلاسیک مکبوک پرو M1 Pro
اپل سالهاست که در زمینهی لپتاپها حرف زیادی برای گفتن دارد ولی بعد از روی آوردن به چیپستهای اختصاصی سری M، زمین بازی را عوض کرده است. حالا لپتاپهای این شرکت با وجود مصرف بسیار پایین، توان سختافزاری فوقالعادهای را ارائه میدهند. مکبوک پرو ۲۰۲۱ در دو مدل ۱۴ و ۱۶ اینچی با چیپستهای M1 پرو و M1 مکس راهی بازار شده است. در این ویدیو به بررسی مکبوک پرو ۱۶ اینچی مبتنی بر چیپست M1 Pro میپردازیم.
اپل برای طراحی مکبوکهای خود تغییرات زیادی را عملی نمیکند و مکبوک پرو M1 Pro هم از این قاعده مستثنی نیست. خوشبختانه در این مدل جدید شاهد افزایش تعداد پورتها هستیم که یکی از مشخصههای بسیار مهم برای کاربران محسوب میشود. در بخش فوقانی دیگر خبری از تاچبار نیست که این تغییر هم با استقبال کاربران زیادی روبرو شده است.
در این میان میتوانیم به کیفیت بالای اسپیکرها هم اشاره کنیم که شفافیت، عمق و بیس بسیار خوبی را به ارمغان میآورند. کیبوردها مبتنی بر مکانیسم پروانهای هستند که کیفیت بسیار بالایی دارند و تجربهی دلنشینی را هنگام تایپ کردن ارائه میکنند. در کمال تعجب، بالای نمایشگر شاهد ناچ هستیم که بعد از آیفون و آیپد پرو، حالا راهی مکبوک پرو شده است. وسط این بریدگی فقط دوربین وبکم قرار گرفته و خبری از قابلیت فیس آیدی نیست.
کیفیت نمایشگر در یک کلام بینظیر است. نمایشگر ۱۶ اینچی مبتنی بر پنل Mini-LED کیفیت بسیار خوبی دارد و تقریبا هیچ نکتهی منفی در مورد این نمایشگر وجود ندارد. مهمترین ویژگی مکبوکهای جدید هم تراشهی آنها است. با وجود اینکه چیپست M1 مکس توان بسیار بیشتری ارائه میکند، ولی M1 پرو هم تقریبا بیشتر نیازهای کاربران حرفهای را به خوبی برطرف میکند.
مدل ۱۶ اینچی دارای باتری ۱۰۰ وات ساعتی است که از شارژر سریع ۱۴۰ وات پشتیبانی میکند. طی بررسیهای صورت گرفته، حتی با رندر سنگین هم برای خالی کردن باتری باید ۴-۵ ساعت صبر کنید که همین موضوع عملکرد شگفتانگیز مکبوک پرو را نشان میدهد. هر زمان هم که باتری خالی شد، در عرض حدود یک ساعت شارژ باتری از ۰ به ۸۵ درصد میرسد.
مکبوک پرو مبتنی بر چیپست M1 Pro به هیچ عنوان لپتاپ ارزانقیمتی نیست و در حال حاضر برای خرید آن باید حدود ۷۷ میلیون تومان بپردازید. اما از طرف دیگر قرار نیست کاربران معمولی از این لپتاپ استفاده کنند و معمولا افرادی که با بهرهگیری از سیستم درآمد بالایی دارند، این مدل را خریداری میکنند. برای آشنایی بیشتر با این لپتاپ همهفنحریف اپل، شما را به تماشای این ویدیو دعوت میکنیم.
سری جدید نقد و بررسی کلاسیک دیجیکالا مگ به نویسندگی «محمد یوسفیزاده»، فیلمبرداری و تدوین «فرزان دلدار» و روایت گرم و آشنای «شاهین شرافتی» هر هفته به نقد و بررسی گجتهای خاص دنیای فناوری میپردازد؛ گجتهایی که شاید بسیاری از شما دوست داشته باشید آنها را خریداری کنید اما نیاز به یک راهنمای دقیق و تخصصی برای این کار دارید.
سلام خداقوت
آیا مک بوک ها مانند موبایل فقط تا چند سال اپدیت های مک او اس را می توانند دریافت کنند؟ یا مانند ویندوز هروقتی می شود نسخه جدید را نصب کرد؟
دلمون برای این صدا تنگ شده بود، این گوینده فوق العاده هست
بینظیره نقد و بررسی کلاسیک
باورکنید من و خیلی از دوستانم بعد از سالها بازم داریم دیجیکالارو دنبال میکنیم.دوران نوجوونی امثال من با نقد و بررسی های دیجیکالا با این صدای معروف گذشت
ممنون از دیجی بابت زنده کردن این بررسی ها