معرفی بهترین بازی‌های پلی استیشن ۴ (پادکست بازی قسمت ۴۹)

از ما درخواست کردید تا بهترین بازی‌هایی که می‌توانید روی پلی‌استیشن ۴ و ایکس‌باکس وان تجربه کنید را به شما معرفی کنیم. این قسمت از پادکست بازی، پاسخ ما به این درخواست شماست. پس اگر قصد خرید بازی PS4 دارید و هنوز تصمیم نگرفته‌اید، پیشنهاد می‌کنیم این قسمت از پادکست بازی ما را ببینید تا با بهترین بازی‌های PS4 آشنا شوید.

بهترین بازی‌های پلی‌استیشن ۴ (بروزرسانی ۲۰۱۹)

در جدیدترین قسمت پادکست بازی،عناوینی که باید روی پلی‌استیشن ۴ بازی کنید را یکی پس از دیگری معرفی و درباره‌ی آن‌ها صحبت می‌کنیم. اگر مدت‌هاست که از بازی دور بوده‌اید و اخیرا یک پلی‌استیشن ۴ خریده‌اید، این قسمت از پادکست بازی ما می‌تواند به شما در انتخاب بهترین عناوین کمک کند.

از بین بهترین بازی‌هایی که برای پلی‌اسیتشن ۴ عرضه شده است، آن‌هایی که فقط به مذاق عده‌ای خاص خوش می‌آیند را کنار گذاشتیم. در نهایت به لیستی رسیدیم که از نظر ما، گیمرهای نسل فعلی حتما باید آن‌ها را تجربه کنند.

پیشنهاد می‌کنیم پادکست را ببینید، چون در آن نه تنها به خوبی از بازی‌ها صحبت کرده‌ایم، بلکه سعی کرده‌ایم تا قسمت‌هایی از بازی‌ها را هم نشان‌تان دهیم، تا بتوانید با دیدن روند بازی دیدگاه بهتری نسبت به بازی داشته باشید. با این حال، به صورت خلاصه از بازی‌هایی که در ویدیوی بالای از آن صحبت کرده‌ایم، کمی در ادامه برای‌تان می‌گوییم.

اگر پلی‌استیشن ۴ خریده‌اید و تازه می‌خواهید پس از سال‌ها، بازی کردن را شروع کنید، بدون شک اولین گزینه‌ی خود را به بازی Grand Theft Auto V یا همان جی‌تی‌ای ۵ اختصاص دهید. استودیوی بازی‌سازی راک‌استار گیمز نه تنها روند بازی Grand Theft Auto V را بارها در مقایسه با قسمت‌های گذشته‌ی این مجموعه پیشرفت داده، بلکه از نظر داستانی و شخصیت‌پردازی هم با یکی از بهترین عناوین صنعت بازی روبرو می‌شویم. این را هم فراموش نکنیم که جی‌تی‌ای ۵ یک دنیای بسیار بزرگ و پرجزییات دارد که می‌توانید در آن چه به صورت آفلاین و چه به صورت آنلاین حسابی بازی کنید.

بازی Grand Theft Auto V

این پادکست را برای شمایی ضبط کرده‌ایم که می‌خواهید به بازی کردن بازی گردید و گزینه‌ی بعدی که به شما پیشنهاد می‌کنیم، یک بازسازی از سه‌گانه‌ی شگفت‌انگیز آنچارتد است. بازی Uncharted Collection سه قسمت اول مجموعه بازی‌های آنچارتد را در خودش جای داده. قسمت اول بازی خوبی است، ولی نه آن‌قدر که زمان زیادی بخواهید برای آن صرف کنید ولی دو بازی Uncharted 2 و Uncharted 3 آن‌قدر شگفت‌انگیز هستند که می‌توانید بارها و بارها آن‌ها را پشت سرهم بازی کنید و از این بازی‌ها خسته نشوید.

بازی Uncharted 3

پس از تمام کردن سه گانه‌ی آنچارتد، که ماه‌ها می‌تواند سرگرم‌تان کند، وقتش است که سراغ بازی Uncharted 4 بروید که بلوغ این سبک را در خود دارد. بدون اغراق می‌گوییم، بهترین گرافیک PS4 را می‌توانید در بازی Uncharted 4 پیدا کنید. قسمت چهارم آنچارتد از نظر داستان، روند، طراحی بازی و همه چیز، روی دست ندارد. البته پیشنهاد می‌کنیم پشت سر هم بازی‌های آنچارتد را بازی نکنید که از آن‌ها خسته می‌شوید. از نظر روند و پیشرفت، آنچارتدها در حد و اندازه‌ی متال گیر نیستند که هر قسمتش یک ساختار متفاوت داشته باشد و روند بازی متنوعی ارایه دهد.

بازی Uncharted 4

حرف از متال گیر شد، بد نیست این پیشنهاد را هم برای‌تان داشته باشیم. بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain بهترین بازی مخفی‌کاری و نظامی است که می‌توانید روی پلی‌استیشن ۴ پیدا کنید. برای اولین بار متال گیر ساختار محیط باز پیدا کرده و در آن می‌توانید هر طور که دوست دارید، رفتار کنید. بازی آن‌قدر بزرگ است که بیشتر از صد ساعت روی آن وقت بگذارید. روند بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain آن‌قدر تنوع دارد که هر بار چیز جدیدی در آن ببینید. حجم جزییات در متال گیر سالید ۵ از هر بازی دیگری بارها بیشتر است و بازی حتی داستان خوب و کارگردانی شگفت‌انگیزی دارد، البته از نظر داستان انتظار متال گیر سالید ۴ را نداشته باشید.

بازی Metal Gear Solid V

از سبک اکشن سوم شخص و آنچارتدی فاصله نگیریم و یک گزینه‌ی بسیار خوب دیگر را هم جلوی‌تان بگذاریم. قسمت جدید مجموعه بازی‌های توم ریدر یعنی بازی Rise of the Tomb Raider یکی از بهترین خریدهایی است که می‌توانید روی پلی‌استیشن ۴ داشته باشید. نسخه‌ی پلی‌استیشن ۴ بازی Rise of the Tomb Raider در مقایسه با نسخه‌ی معمولی که یک سال قبل عرضه شده بود، محتوای بسیار بیشتری دارد. بازی یک روند داستانی اکشن و خوب دارد و هم‌چنین پر از معما و مقبره برای اکتشاف است. دو بسته‌ی الحاقی بزرگ هم در نسخه‌ی پلی‌استیشن ۴ قرار داده شده است. اگر از ماجراجویی‌های بزرگ و سینمایی و هم‌چنین سکوبازی‌های خوب سبک توم ریدر لذت می‌برید، سراغ بازی Rise of the Tomb Raider بروید.

بازی Rise of the Tomb Raider

اگر می‌خواهید تجربه‌ی ماجراجویی طولانی‌تری از Rise of the Tomb Raider داشته باشید و در نقشه و دنیای بزرگتری گشت و گذار کنید، می‌توان جدیدترین قسمت مجموعه بازی‌های فرقه اساسین را بازی کنید. بازی Assassin’s Creed Origins در مصر باستان اتفاق می‌افتد و پرجزییات‌ترین دنیای این مجموعه را در خودش جای داده. این قسمت جدید Assassin’s Creed همه چیز دارد؛ از داستان خوب گرفته تا روند بازی سرگرم‌کننده و محتوای زیاد.

بازی Assassin's Creed Origins

از اکشن‌های سوم شخص که کمی فاصله بگیریم و وارد سبک اکشن اول شخص شویم، می‌توانیم چند گزینه‌ی بسیار خوب دیگر را هم مقابل‌تان بگذاریم. یکی از بهترین اکشن‌های اول شخص حال حاضر پلی‌استیشن ۴ بازی Wolfenstein II: The New Colossus است. پس از بازی کردن ولفنشتاین ۲ چیزی که در آن از ذهن‌تان باقی می‌ماند، داستان و شخصیت‌های بسیار خوب آن است. در طول چند سال اخیر سابقه نداشته است یک اکشن اول شخص با چنین داستان شگفت‌انگیزی ببینیم.

بازی Wolfenstein II

با این حال، ممکن است دنیای عملی-تخیلی ولفنشتاین ۲ حال نکنید و یک بازی نظامی و اول شخص واقع‌گرایانه بخواهید. در این صورت پیشنهاد می‌کنیم سراغ جدیدترین قسمت مجموعه بازی‌های کال آو دیوتی بروید. بازی Call of Duty: WWII پس از سال‌ها مجموعه‌ی کال آو دیوتی را به جنگ جهانی دوم بازگردانده است. گرافیک بسیار خوب، بخش داستانی سینمایی و جذاب و یک بخش چند نفره‌ی بزرگ، به اضافه‌ی یک بخش زامبی کامل، بسته‌ی Call of Duty: WWII را به یکی از بهترین گزینه‌های خرید تبدیل می‌کنند. بازی همه چیز دارد تا مدت‌ها با آن خودتان را سرگرم کنید.

بازی Call of Duty WWII

سراغ یک بازی سوم شخص دیگر برویم، ولی این بار به جای اکشن، یک بازی تمام و کمال مخفی کار پیشنهاد می‌کنیم. جدیدترین قسمت مجموعه بازی‌های هیتمن، که اسم آن هم بدون هیچ پسوند و پیشوندی Hitman است، معنای جدیدی به ساختار سندباکس می‌دهد. بازی Hitman شش نقشه‌ی بسیار بزرگ و پرجزییات دارد که گوشه گوشه‌ی آن پر از عناصر مختلف برای کمک کردن به شما در کشتن اهداف‌تان است. در بازی Hitman که می‌توانید نسخه‌ی دیسکی و کامل آن را به اسم Hitman: The Complete First Season زوی پلی‌استیشن ۴ خریداری کنید، می‌توانید هرکاری انجام دهید و از هر چیزی برای انجام ماموریت خود کمک بگیرید.

بازی Hitman

کمی هم سراغ بازی‌های مستقل برویم بد نیست، با این حال یک بازی مستقل برای‌تان در نظر گرفته‌ایم که فاصله‌ی زیادی با بازی‌های تراز اول و گران‌قیمت ندارد. بازی Hellblade: Senua’s Sacrifice یکی از عجیب‌ترین تجربه‌های صنعت بازی است. بازی شما را در نقش دخترکی قرار می‌دهد که از بیماری اسکیزوفرنی رنج می‌برد، با این حال، فقط شما هستید که می‌دانید تجربه‌ی شما از بازی تمام و کمال ساخته‌ی ذهن این دختر است و برای او، همه چیز واقعیت دارد. نگران نباشید، چیزی را از بازی لو نداده‌ایم. حتما بازی Hellblade را تجربه کنید.

بازی Hellblade

یکی دیگر از بازی‌های پلی‌استیشن ۴ که حتما پیشنهاد می‌کنیم سراغ آن بروید، بازی Horizon: Zero Dawn است. دنیایی که هورایزن به تصویر می‌کشد، بسیار خاص و جذاب است و مثل آن را تا به حال نه در سینما و نه در هیچ بازی دیگری ندیده‌ایم. دنیای بازی Horizon: Zero Dawn پساآخرالزمانی است و در آن، انسان‌ها به صورت قبیله‌ای زندگی می‌کنند. نژاد برتر روی زمین، ماشین‌ها و هوش مصنوعی هستند. بازی Horizon: Zero Dawn محیط باز است و یکی از زیباترین بازی‌های پلی‌استیشن ۴ چه از نظر هنری و چه از نظر گرافیکی محسوب می‌شود. روند بازی هورایزن هم بسیار سرگرم کننده است. با این حال، چیزی که غافلگیرتان می‌کند داستان بسیار خوب بازی است.

بازی Horizon Zero Dawn

یک اکشن اول شخص دیگر هم معرفی کنیم. قسمت دوم بازی Titanfall دقیقا همان چیزی است که سازندگان مجموعه‌ی ندای وظیفه می‌خواهند با بازی‌های تخیلی و فضایی‌شان به آن برسند و توانایی انجام این کار را ندارند. بازی Titanfall 2 یک بخش داستانی بسیار خوب و سینمایی دارد که یادآور بهترین قسمت‌های ندای وظیفه است. از طرفی بخش چند نفره‌ی بازی Titanfall 2 را هم در هیچ جای دیگری نمی‌توانید پیدا کنید. ربات‌های این بازی و تنوع آن‌ها و کارهایی که می‌توانید با آن‌ها انجام دهید، بسیار خوب از آب درآمده‌اند. بازی Titanfall 2 آن اکشن اول شخصی است که به خاطر اشتباهات الکترونیک آرتز دیده نشد.

قسمت سوم و پایانی سه‌گانه‌ی بتمن: آرکام، یعنی بازی Batman: Arkham Knight هم یکی از بهترین تجربه‌های گیمی است که می‌توانید روی پلی‌استیشن ۴ داشته باشید. بازی شهر گاتهام را مقابل‌تان می‌گذارد تا در آن گشت و گذارد کنید، آن هم با ماشین بتمن. از نظر روند، قصه و شخصیت‌ها هم انتظارات خود را بسیار بالا ببرید، چون بازی Batman: Arkham Knight یکی از بهترین قصه‌های شخصیت بتمن را تعریف می‌کند.

بازی Batman Arkham Knight

دو بازسازی دیگر هم روی پلی‌استیشن ۴ به کمک افرادی می‌آیند که نسل قبلی کنسول‌ها غایب بوده‌اند. دو بازی Heavy Rain و Beyond: Two Souls سبک خاص خودشان را دارند؛ سبکی که مطمئنا با آن آشنایی دارید. بازی Heavy Rain سبکی که بازی فارنهایت معرفی کرده بود را، سبکی که کارگردان این بازی‌ها یعنی دیوید کیج دوست دارد آن را «درام تعاملی» نام‌گذاری کند، به بهترین شکل ممکن پیاده‌سازی کرد. داستان Heavy Rain و اتفاقات آن موضوعی نیست که به این زودی‌ها فراموشش کنید. بازی Beyond: Two Souls کمی فراز و نشیب دارد، ولی به طور کلی تجربه‌ی بسیار خوبی است و نباید قید بازی کردن آن را بزنید.

یکی از بهترین بازی‌های PS4 که روی هیچ پلتفرم دیگری نمی‌توانید آن را تجربه کنید بازی Bloodborne است. سازندگان مجموعه بازی‌های دارک سولز هنوز هم نتوانسته‌اند کاری که با بازی Bloodborne کرده‌اند را دوباره تکرار کنند. محیط گوتیک Bloodborne، طراحی شگفت‌انگیز دنیای آن، موسیقی بسیار خوب و داستانی که زیرپوستی برای‌تان تعریف می‌کند به کنار، روند بازی Bloodborne است که نهایتا درگیرتان می‌کند. تعادل بسیار خوب بازی Bloodborne، سیستم‌ها و مکانیک‌های آن و طراحی مرحله‌ای که بدون اغراق می‌گوییم، بهتر از آن هنوز هم ندیده‌ایم، بازی Bloodborne را به یکی از بهترین تجربه‌های کنسول پلی‌استیشن ۴ که هیچ، بلکه به یکی بهترین تجربه‌های صنعت بازی تبدیل کرده‌اند.

بازی Bloodborne

با این حال، همگی می‌دانیم که سختی بسیار بالای Bloodborne ممکن است به مذاق همه خوش نیاید، در نتیجه دو بازی نقش‌آفرینی دیگر که از زمین تا آسمان با این بازی فرق می‌کنند هم برای‌تان در نظر گرفته‌ایم. اولین نقش‌آفرینی بسیار خوبی که می‌توانید روی پلی‌استیشن ۴ بازی کنید، قسمت سوم مجموعه بازی‌های ویچر است. بازی The Witcher 3: Wild Hunt یکی از بهترین نقش‌آفرینی‌های چند سال اخیر است. داستان بسیار خوب و شخصیت‌هایی خاطره‌انگیز، به همراه گرافیکی بسیار خوب و دنیایی که می‌توان صدها ساعت در آن گشت و گذار کرد، همگی در بازی The Witcher 3 به بهترین شکل ممکن پیدا می‌شوند.

با این حال اگر می‌خواهید بیشتر غرق نقش‌آفرینی شوید و شخصیت خودتان را بسازید و در یک دنیای بدون حد و مرز، هر کاری که می‌خواهید انجام دهید، باید سراغ بازی Fallout 4 بروید. قسمت چهارم مجموعه بازی‌های درست مثل بازی‌های سری The Elder Scrolls و قسمت‌های اخیر فال‌آوت اجازه می‌دهد هر کاری که دوست دارید در دنیای آن انجام دهید. با این حال روند بازی Fallout 4 در مقایسه با قسمت سوم پیشرفت‌های بسیار خوبی کرده است. گرافیک بازی بسیار خوب است، مخصوصا اگر حجم اتفاقات، جزییات و پردازش هوش مصنوعی بازی را در ذهن داشته باشید و آن را در با دیگر بازی‌های امروزی مقایسه کنید. مراحل فرعی و دنیای بزرگ Fallout 4 می‌تواند صدها ساعت شما را غرق دنیایی ویران شده و پساآخرالزمانی کنند.

بازی Fallout 4

اگر با بازی‌های آنلاین حال می‌کنید و می‌خواهید در کنار این همه بازی که معرفی کردیم، چند بازی آنلاین هم برای PS4 خود داشته باشید و هر از گاهی سراغ آن‌ها بروید، دو سه بازی خیلی خوب برای‌تان در نظر گرفته‌ایم. یکی از بهترین تجربه‌های آنلاین حال حاضر چه روی پلی‌استیشن ۴ و چه روی هر پلتفرم دیگری، قسمت جدید رینبو سیکس یعنی بازی Rainbow Six: Siege است. یوبی‌سافت سه سال است که Rainbow Six Siege را مرتب با محتوای جدید و حتی رایگان آپدیت می‌کند. اگر می‌خواهید نقشه‌های بزرگتری داشته باشید و با افراد بیشتری بازی کنید، سراغ بازی Battlefield 1 بروید که یکی از بهترین تجربه‌های چند نفره‌ی حال حاضر است.

نهایتا هم به عنوان یک بازی چند نفره‌ی بسیار خوب و سرگرم‌کننده، به شما بازی Overwatch را پیشنهاد می‌کنیم. شرکت بازی‌سازی بلیزارد که با دنیای وارکرفت و دیابلو و استارکرفت توانایی خودش را در ساخت و متعادل کردن بازی ثابت کرده است، یک اکشن اول شخص شگفت‌انگیز ساخته که بازی‌های زیادی به سطح محبوبیت آن نمی‌رسند. بازی Overwatch نزدیک به ۳۰ قهرمان دارد که هر کدام قدرت و توانایی خاص خودشان را دارند، ولی به خوبی متعادل شده‌اند و هر کسی می‌تواند شخصیت مورد علاقه‌اش را انتخاب کند و به بازی کردن مشغول شود. اورواچ هم‌چنین از نظر هنری آن چه از بلیزارد انتظار دارید را به شما ارایه می‌کند.

بازی Overwatch

یکی دو بازی دیگر هم برای مهمانی‌های شما در نظر گرفته‌ایم که مطمئنا می‌توانند یک تجربه‌ی رقابتی خوب را برای‌تان رقم بزنند. اگر پلی‌استیشن ۴ دارید و از بازی‌های سبک مبارزه‌ای لذت می‌برید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که سراغ دو بازی Mortal Kombat X و هم‌چنین Injustice 2 بروید. هر دو بازی توسط یک استودیو ساخته شده‌اند و کم و بیش گیم‌پلی یکسانی دارند، ولی بازی Mortal Kombat X بسیار خشن‌تر است و شاید عطش شما را برای خون ریختن و لت و پار کردن به خوبی بخواباند. از طرف دیگر اگر طرفدار مجموعه بازی‌های تکن بوده‌اید، حتما بازی Tekken 7 را تهیه کنید که بهترین و کامل‌ترین شماره‌ی این مجموعه بازی‌هاست.

نهایتا، از شما می‌خواهیم که در بخش نظرات از پیشنهادهایی که خودتان دارید برای ما و دیگران بگویید به دیگر دوستان گیمر خود در انتخاب بازی برای پلی‌استیشن ۴ کمک کنید.


خرید بازی‌های کنسول از دیجی‌کالا


پنج قسمت اخیر پادکست بازی:

قسمت شصتم: مگر Call of Duty بدون داستان هم می‌شود؟
قسمت شصت و یکم: پیش‌بینی‌های E3: بتسدا و اسکوئر انیکس
قسمت شصت و دوم: پیش‌بینی‌های E3: یوبی‌سافت و الکترونیک آرتز
قسمت شصت و سوم: پیش‌بینی‌های E3: سونی و مایکروسافت
قسمت شصت و چهارم: الکترونیک آرتز هیچ چیز نداشت، مایکروسافت همه چیز (بخش اول جمع‌بندی E3)
قسمت شصت و پنجم: بازی‌های سونی ترکاندند! (بخش دوم جمع‌بندی E3)

 



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۹۶ دیدگاه
  1. علی

    با سلام. آقای میرزایی، لطفا اگه امکان داره، مقاله ای در مورد latency (display lag یا input lag) تلویزیون های ال سی دی و اولد بنویسین. و اینکه این لگ تا چه اندازه جدیه و تا چه میزانی قابل قبوله. توی اینترنت (البته سایت های خارجی) اطلاعات ضد و نقیضی در این مورد هست. یه عده گفتن بین ۲۰ تا ۳۰ میلی ثانیه قابل قبوله، چند نفرن گفتن که بالای ۱۰ میلی ثانیه باشه، اصلا قبول ندارن (این در حاله که تقریبا تموم تلویزیون های جدید حتی در حالت game mode لگشون بیش از ۱۰ میلی ثانیه است.)، یه نفر هم گفته بود که اگه بیشتر از ۵ میلی ثانیه باشه، به درد نمیخوره !!! جالبه که یه نفر دیگه در جوابش گفته بود که با تکنولوژی فعلی مینیمم لگ حول و حوش ۱۰ میلی ثانیه است که اندکی بیشتر از لگ مانیتور های CRT که تقریبا ۸ میلی ثانیه بوده. با توجه به اینکه شما گیمر حرفه ای هستین و به احتمال زیاد در گذشته، مثلا PS2 رو با تلویزیون CRT بازی کردین، الان که با تلویزیون ال سی دی بازی می کنین، تفاوت محسوسی داره یا خیر؟ لطفا نظر آقای نوردوست رو هم در این زمینه جویا بشین. یکی از دوستای من می خواد PS4 بخره و یه تلویزیون ال سی دی فول اچ دی داره ولی الان به شک افتاده که با این قضیه لگ، خوبه که کنسولو بخره یا بره همچنان رو PC بازی کنه. اگه در مورد لگ اطلاع رسانی کلی بکنید از شما ممنون میشم.

    1. حتما. نوشتن چنین مقاله‌ای رو توی دستور کار قرار می‌دیم.

  2. Alireza

    ببخشید اقای میرزایی اگه جواب بدید ممنون میشم ،
    این بازیهایی که واقعا داستان های فوقالعاده دارن برای فهم داستان باید تسلط بالایی به زبان انگلیسی داشته باشیم دیگه ؟
    بعد من که خیلی زبانم خوب باید چه کار کنم ، ایا روشی هست یا پیشنهادی دارید یا این که فقط باید بریم و زبانمونو فول کنیم؟
    اگه جواب بدید واقعا ممنون میشم ، خیلی عشقید .

    1. دانش زبان انگلیسی مطمئنا نقش بزرگی توی سطح لذت شما از یه بازی داره.
      برای مثال بازی کردن نقش‌آفرینی‌های بزرگ، بدون دونستن زبان انگلیسی اساسا ممکن نیست.
      برای لذت بردن کامل از داستان بازی‌هایی مثل جی‌تی‌ای نه تنها باید انگلیسی رو تمام و کمال بدونین، بلکه باید با اصطلاحات غیرمرسوم هم آشنایی داشته باشین؛ چیزی که حتی بیشتر کسانی که دانش کامل آکادمیک انگلیسی دارن، مهارتی توش ندارن.
      برای اینکه زبان انگلیسی خودتون رو بهتر کنین، باید در معرض محتوای انگلیسی قرار بگیرین؛ اون هم نه محتوای رسمی و آموزشی، بلکه زبان به روزمره‌ترین حالت ممکنش.
      باید با فرهنگ جوامع انگلیسی-زبان هم آشنایی داشته باشین. برای مثل طنز و کنایه‌هایی که در جی‌تی‌ای وجود داره، حتی با دانش کامل زبان انگلیسی هم برای شما معنی نمی‌ده، تا موقعی که ندونین دقیقا بازی به چه موضوعی توی جامعه ارجاع داره می‌ده.

      1. Alireza

        سپاس بیپایان از لطفتون ???? ، با این شرایط که عرض کردید پس کار سختی برای درک داستان بازی درپیش داریم

  3. Alireza

    خیلی عالی بود خیلی خیلی عالی بود اصلا فقط حیف یسری بازیها از دستتون در رفت ، حالا نمی دونم خودتون میدونستید یا واقعا فراموششون کردید ، به هرحال استفاده کردیم ❤

    1. سعی کردیم بازی‌هایی رو انتخاب کنیم که می‌تونه مخاطب وسیعی رو سرگرم و راضی کنه. اگر قرار بود شخصا لیستی برای معرفی بازی بنویسم، از زمین تا آسمون با بازی‌هایی که گفتم فرق می‌کرد.
      با این حال همونطور که همه گفتن، لیست انتخابی یه غایب بزرگ داشت: The Last of Us.

  4. نیما خانی

    آیا وارکرافت برای پلی استیشن هست؟

    1. نه. ولی پیشنهاد می‌کنم حتما Final Fantasy XIV: A Realm Reborn رو امتحان کنید. قول می‌دم از وارکرفت بهتر باشه!
      می‌تونین بازی رو از پلی‌استیشن استور دانلود و به صورت رایگان تا تراز ۲۰ بازی کنین.

  5. habib

    قابل تصور نیست برام که Last of us اسمی ازش نبردین.
    هر چقد که معرفی بقیه بازیا خوب بود اصلا نمیشه باور کرد نبود این بازی رو

  6. پویا

    این پادکست نمره قبولی نمی گیره فقط و فقط به دلیل عدم اشاره به بازی The Last Of Us حتی اشاره به بازی hellblade هم باعث نمی شه بهش نمره قبولی بدم.

    دوستان در کامنتها بازی های زیادی رو پیشنهاد می کنند اما اگه خوبهاشو سوا کنیم باز TLOU با فاصله شونصد
    سال نوری ازشون بهتره

    اصلا شما اسم دستگاهت xbox خواهد بود اگه TLOU بازی نکرده باشی فقط نقطه ضعفش عدم اجرای forza هست یعنی از xbox هم کمتره

    هربازی ای رو هم انتخاب کردید خواهشا اسیر پرداختهای درون بازی نشید

    بازی پیش خرید نکنید

    سراغ نسخه دلوکس نرید گولشونو نخورید

    همه بازی ها رو لازم نیست day 1 بخرید بذارید تخفیف بخوره. سعی کنید ته هر بازی رو در بیارید

    اکانت پلاس دارها هر ماه بازی مجانی میگیرند حواستون بهش باشه

    واقعا ریسینگ آرکید درست و درمون نداریم ریسینگ َآنلاین استو کورسا و پروجکت کارز ۲ تا حدی و گرن توریسمو در لولهای بالاتر بسیار حرفه ای و زیباست اگه اهل سیم ریسینگ نیستید خواهشا نرید سراغ اینا هم سخته هم گند میزنید به مسابقه بقیه. برید همون nfs مسابقه کیک بکسینگ راه بندازید

    اگه فورتزا هورایزن نسخه بعدیش تو ژاپن باشه از الان میگم که من از حسادت خواهم ترکید

    1. نمی‌دونم چطور با این همه جوی که واسه قسمت دوم وجود داره، فراموش کردیم The Last of Us رو بگیم.
      جدی همه باید The Last of Us رو بازی کنن.
      حالا که توی ویدیو نگفتیم، این جا من اضافه کنم که پیشنهاد می‌کنم The Last of Us رو روی درجه‌های سختی بالا تجربه کنن همه.
      روی درجه‌های سختی بالا (مخصوصا Grounded Mode که بازی کردنش وحشتناک سخته)، تازه شگفت‌انگیز بودن سیستم‌ها و ابزارهایی که در اختیار گیمر قرار داده شده، مشخص می‌شه.
      با توجه به اینکه مهمات توی درجه‌های سختی بالا اساسا پیدا نمی‌شه، نیاز زیادی به استفاده از محیط و ابزارها و آیتم‌های مختلف وجود داره و تازه متوجه می‌شین که چه کارهایی که نمی‌شه توی بازی انجام داد. حرکات جدیدی کشف می‌کنین و اتفاقات غیرمنتظره‌ی جالبی می‌بینید.

  7. Hossein.gk.1

    سلام این قسمت عالی بود فقط ی مشکل داشت ک نگفتین کدوما تو پی اس پرو با کیفیت بالاتر اجرا میشه فقط ویچر رو گفتید بقیش چی؟؟؟؟

    1. از بین بازی‌هایی که نام بردیم، این‌ها برای پلی‌استیشن۴ پرو بهینه شدن:

      – Uncharted 4
      – Uncharted: The Lost Legacy
      – Rise of the Tomb Raider
      – Assassin’s Creed Origins
      – Call of Duty: World War 2
      – Hitman
      – Hellblade
      – Horizon: Zero Dawn
      – Wolfenstein 2
      – Titanfall 2
      – The Witcher 3
      – Fallout 4
      – Final Fantasy XV
      – Battlefield 1
      – Destiny 2

      و البته The Last of Us که یادمون رفت توی ویدیو بگیم.

  8. رضا

    امیر حسین و مجید عزیز واقعا عالی بود بی صبرانه منتظر معرفی بازی های XBOX
    هستم اگر میشه توی اون پادکست بازی هایی معرفی کنید که برای XBOX ONE X هم بهینه شدن چرا که خیلی ها اخیرا XBOX ONE X گرفتن

  9. saeid_biologist

    خیلی عالی بود فقط last of us و God of war یادتون رفت

  10. علیرضا

    مارو بگو فکر کردیم Last of us رو گذاشتید واسه آخر پادکست.. 🙁

  11. پیمان

    بلادبورن خیلی محیط مریضی داره. من الان دارم بازی میکنم با سختیش کنار اومدم یعنی چم و خم بازی دستم اومده اما فضایی که بازی داره محیط ها اصلا نمیشه تحمل کرد. حس میکنم چند سال پیر شدم البته صدا گذاری بازی هم کمک میکنه تا خوب داغون شی

  12. ali

    ببخشید آقای میرزایی میگم این پادکست xbox منتشر میشه؟

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما