رمز پویا چیست و چگونه آن را فعال کنیم؟ (فرمول قسمت ۶۰)

اوایل دهه‌ی ۹۰ شمسی تعداد پرونده‌های فیشینگ در ایران انگشت شمار بود، اما ظرف چند سال اخیر تعداد پرونده‌های ثبت شده فقط در تهران از ۲۰ هزار پرونده عبور کرده است. اگر سری به دادسرای جرایم رایانه‌ای بزنید هرروز با مال‌باختگانی مواجه می‌شوید که از ارقام جزئی کمتر از ۱ میلیون تومان تا مبالغ سنگین در حد ۴۰۰ میلیون تومان را به دلیل حملات فیشینگ از دست داده‌اند. همین موضوع نشان می‌دهد که شرایط چقدر بحرانی است و چرا بانک مرکزی تا این حد روی حذف رمز دوم ثابت از کارت‌های بانکی اصرار می‌کند. البته بانک مرکزی قبلا هم تلاش کرده بود تا رمز ثابت را از سیستم بانکی حذف کند، اما بعد از چند بار تعویق، بالاخره به نظر می‌رسد این طرح در حال اجرا شدن است. در هفته‌های اخیر تمام بانک‌ها به مرور امکان فعال‌سازی رمز پویا را برای مشتریان خود فراهم کردند و از ۱۵ دی ماه رمز دوم ثابت بالاخره برای همیشه از سیستم بانکی کشور حذف می‌شود.

هرچند این تغییر به نفع کاربران است، اما بدون تردید حداقل در ابتدای امر کمی باعث سردرگمی کاربران می‌شود تا به مرور همه بتوانند با روش جدید پرداخت آنلاین آشنا شوند. در این ویدیوی کوتاه شما را با تغییری که در پرداخت‌های آنلاین رخ داده است آشنا می‌کنیم. همچنین می‌توانید برای مطالعه کردن راهنمای جامع فعال کردن رمز پویا به زبان ساده و کاربردی روی دکمه زیر کلیک کنید.

راهنمای جامع فعال کردن رمز پویا


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۳ دیدگاه
  1. a

    سلام
    کاش به جای هربانک یک نرم افزار یک نرم‌افزار جامع وکامل به طور مشترک برای همه بانک ایجاد میکردن

  2. علی

    توی هیچ جای دنیا این کارت های مغناطیسی وجود نداره دیگه، همه کارتهای تراشه ای دارند، این کارت های مغناطیسی هم به آسونی کپی میشه و هم امنیت کم داره، چرا مسئولین با صرف هزینه های بی جا باعث هزینه تراشی برای دیگران، خود و همه میشن…
    چرا من برای ۵ بانک خود باید ۵ نرم افزار روی موبایلم نصب کنم، این چه روش تعاملی هست که اینقدر بد مهندسی نرم افزار شده برای کابر….

    عذر میخوام ولی بدترین نوع راه رو انتخاب کردند و متاسفانه شماره موبایل های متصل شده به کارت هم داستان هایی داره که قطعا دوستان باهاش مواجه شدن برای این طرح…

    چند سال اخیر مدیریت نزدیک به ۰ شده… تاسف باره

  3. a

    این رمز پویا ۶۰ ثانیه ای واقعا مسخرس من امروز خواستم پول انتقال بدم تا اومدم شماره کارت هارو وارد کردم رمز باطل شده بود و چون اگاه سازی درست انجام نشده بود من سه بار بیشتر رمزو وارد کردم و کارتم مسدود شد بردم بانک هم هیچ کارمندی نفهمید که کارت چه مشکلی داره و به همین دلیل رمز پویا رو غیر فعال کردم .واقعا ۶۰ ثانیه برای رمز خیلی کمه لا اقل باید مثل بانک ملت بقیه بانکا از جمله بانک ملی هم زمان اعتبار رمز رو ۱۲۰ ثانیه بکنن تا وقت باشه که ازش استفاده کرد و باعث مسدودی نشه.یا هنگام که افراد توی لینک پرداخت هستن یه دکمه تحت عنوان تولید رمز اونجا میزاشتن که وقتی شماره کارت رو وارد میکردیم همون جا رمزو میداد و ۶۰ ثانیه هم براش زیاد بود .ممنون از دیجی کالا مگ

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X