راهنمای خرید هاب USB هفت پورت؛ محصولی کاملا کاربردی
هاب USB جزء ابزارهای کاملا کاربردی در حیطهی کار با سیستمهای کامپیوتری و سختافزار تلقی میشود. با این حال، آیا همه کاربرها باید برای خرید هاب USB اقدام کنند؟ از طرفی دیگر، چه نوع هابی را بهتر است بخریم؟ هفت پورت، چهار پورت یا حتی کمتر؟ هاب آداپتوری یا غیر آداپتوری؟ در این مقاله به طور مفصل در این رابطه توضیح داده و ۱۰ هاب مناسب هم معرفی میکنیم.
هاب USB چیست و چه انواعی دارد؟
چه زمانی به یک هاب USB آداپتور دار نیاز داریم؟
چه زمانی به یک هاب USB غیر آداپتوری نیاز داریم؟
۱. هاب ۷ پورت USB یوگرین مدل CM481-30778
۲. هاب ۷ پورت USB-C فیلیپس مدل SWR1604D93
۳. هاب ۷ پورت USB 3.0 تی پی-لینک مدل UH720
۴. هاب ۷ پورت USB-C باسئوس مدل CAHUB-L0G
۵. هاب ۷ پورت USB-C باسئوس مدل BS-OH036
۶. هاب ۷ پورت USB 3.0 اوریکو مدل TWC3-7A
۷. هاب ۷ پورت USB 3.0 نت پیل مدل ۸۰۳۶
۸. هاب ۷ پورت USB 3.0 شارک مدل ۳۰۷ کد TURBO SPEED
۹. هاب ۷ پورت USB 3.1 کمبو مدل B07R98V9WN
۱۰. هاب ۷ پورت USB مدل HI-SPEED
نکات مهمی که باید هنگام خرید هاب USB بدانید
هاب USB چیست و چه انواعی دارد؟
هاب USB یک دستگاه با اندازهی متوسط و کوچک است که با اتصال آن به سیستمهای کامپیوتری، میتوان تعداد پورتهای بیشتری را برای کاربردهای مختلف فراهم کرد. طبیعی است که هر اندازه تعداد پورتهای بیشتری توسط هاب فراهم شود، دستگاههای بیشتری را میتوان از طریق آن به سیستم کامپیوتر متصل کرد. به تبع، با افزایش تعداد پورتها، قیمت هاب USB هم بیشتر خواهد شد. هر چند، تعداد پورتها تنها متر و معیار برای قیمتگذاری این دسته از محصولات محسوب نمیشود.
به طور کلی، دو مدل هاب USB در سطح بازار وجود دارد؛ هاب USB آداپتور دار که از برق شهری به عنوان منبع تغذیه استفاده میکند. هاب USB غیر آداپتوری که صرفا از پورت USB برای کار بهره میبرد.
چه زمانی به یک هاب USB آداپتور دار نیاز داریم؟
به احتمال زیاد این سوال برای بسیاری از کاربرها ایجاد شده که چه زمانی باید یک هاب USB آداپتور دار بخریم و چه زمانی هم بهتر است هاب USB غیر آداپتوری را خریداری کنیم. به طور کلی در حالتهای زیر بهتر است از یک هاب USB آداپتور دار استفاده کنید:
- اتصال چند دستگاه پرمصرف به طور همزمان به هاب
- اتصال دستگاههایی که به ولتاژ برق به نسبت بالا نیاز دارند؛ نظیر پرینترها، اسکنرها و حتی هاردهای اکسترنال با ظرفیت بسیار بالا
در حقیقت یک هاب USB آداپتور دار شبیه به یک واسط و میانجیگر عمل کرده و صرفا پورتهای بیشتری را برای اتصال دستگاههای مختلف فراهم میکند. هر چند، افتِ جریان و فشار برق همچنان یکی از چالشهای مهم در این نوع محصولات است. به تبع، تفاوت قیمت و کیفیتِ هابهای USB در این موضوع نهفته تا هاب این قدرت را داشته باشد با کمترین میزان افت جریان و فشار، میزان انرژی لازم را برای دستگاههای متصل شده فراهم کند.
چه زمانی به یک هاب USB غیر آداپتوری نیاز داریم؟
یک هاب USB معمولی و غیرِ آداپتوری، از درگاه USB خاصی که به آن متصل شده منبع انرژی را بیرون کشیده و به دستگاههای متصل به خود میرساند. هابهای معمولی که از آداپتور خاصی استفاده نمیکنند، جریان الکتریسیتهی محدودی را فراهم میکنند. بر همین اساس، اگر قرار است دستگاههای زیر را به یک هاب متصل کنید، بهتر است نسبت به خرید هاب USB نوع غیر آداپتوری اقدام کنید:
- ماوس و کیبورد
- شارژرهای گوشیهای هوشمند
- فلش درایوها
- کنترلرهای بازی (انواع و اقسام گیمپدها)
نقاط قوت | نقاط ضعف | |
هاب USB آداپتور |
|
|
هاب USB غیر آداپتور |
|
|
با این اوصاف، هابهای USB غیر آداپتوری قدرتمندی طراحی شدهاند که بر طبق ادعاهای سازندهها بدون هیچ مشکلی میتوانند از پسِ انتقال انرژی برق به دستگاهها بر بیایند. نکتهی مهم اینجاست که هر اندازه هم که یک هاب قدرتمند باشد، قرار است انرژی مورد نیاز برای دستگاههای پر انرژی مثل پرینتر را از خودِ سختافزار کامپیوتر بگیرد. در چنین وضعیتی، این دغدغه به وجود میآید که آیا سیستم کامپیوتر از عهدهی پردازش فعالیتها با حداکثر قدرت ممکن بر میآید؟ بهتر است به جای نگرانیِ مداوم در این رابطه، از همان ابتدا یک هاب USB مناسب با تعداد پورتهای بالا استفاده کنید. در حال حاضر، هاب ۷ پورت USB ایدهآلترین مدلی است که میتوانید برای خرید اقدام کنید.
در ادامهی این مطلب، چند مورد از بهترین هاب ۷ پورت USB موجود در وبسایت دیجی کالا معرفی میشود. لازم به ذکر است که معرفی محصولات موجود در این مقاله بر اساس نوع برند، کیفیت ساخت، نمرهی دریافتی توسط کاربران و صد البته ارزش خرید نسبت به قیمتشان انجام شده است. از طرفی، تلاش شده هابهای USB تا سقف تقریبی ۳ میلیون تومان معرفی شوند. همچنین، به دلیل نوسانات قیمت ارز و وضعیت اجناس در بازار، افت یا افزایش قیمت و همچنین موجود یا ناموجود شدن محصولات ممکن است رخ دهد. این مطلب بر اساس قیمتهای هفتهی چهارم اردیبهشت ۱۴۰۱ نوشته و تنظیم شده است.
۱. هاب ۷ پورت USB یوگرین مدل CM481-30778
یکی از بهترین هابهای USB آداپتور دار، محصول هاب ۷ پورت USB یوگرین است. این محصول در برابر کم یا زیاد شدن ولتاژ به خوبی محافظت میشود. همچنین اگر دمای دستگاه از یک حد مشخصی فراتر برود، دستگاه تلاش میکند از وسایل متصل شده تا حد امکان محافظت کند.
پورت این هاب از نوع USB 3.0 است و از طرفی، سرعت انتقال دادهها بهواسطهی این هاب، پنج گیگابیت بر ثانیه گزارش شده است. این نوع هاب USB آداپتور دار با تمامی سیستم عاملهای ویندوز سازگار است.
۲. هاب ۷ پورت USB-C فیلیپس مدل SWR1604D93
هاب ۷ پورت USB-C فیلیپس مدل SWR1604D93 از محصولات بسیار پرفروش در این زمینه محسوب میشود. این هاب ۷ پورت USB دارای درگاه USB 3.0، پورت USB Type C، کارتخوان SD و حتی دارای پورت HDMI است. این محصول فاقد سیم بوده و شبیه به داک به دستگاه شما متصل میشود. از این هاب میتوان برای اتصال لوازم جانبی به مکبوک هم استفاده کرد.
۳. هاب ۷ پورت USB 3.0 تی پی-لینک مدل UH720
هاب ۷ پورت USB 3.0 تی پی-لینک مدل UH720 از دیگر هابهای USB آداپتور دار با کیفیت محسوب میشود. این محصول پرفروش دارای هفت پورت از نوع USB 3.0 و همچنین USB 2.0 است. یکی از مهمترین دلایلی که موجب شده این هاب قیمت به نسبت بیشتری را در برابر سایر محصولات مشابه داشته باشد، قابلیت شارژ سریع دستگاه اندروید و iOS بدون نیاز به نصب هیچ گونه درایور خاصی است. این هاب، برای شارژ سریع دو عدد پورت مخصوص دارد. از آنجایی که این محصول از نوع آداپتور دار به حساب میآید، میتوان هر گونه دستگاهی را به آن بدون نگرانی متصل کرد.
۴. هاب ۷ پورت USB-C باسئوس مدل CAHUB-L0G
باسئوس برند معتبری به حساب میآید و هاب ۷ پورت USB-C باسئوس مدل CAHUB-L0G یکی از خوشساختترین محصولاتی است که از این برند وارد بازار شده است. این هاب دارای پورتهایی از نوع USB 3.0 و USB Type-C بوده و همچنین نقل و انتقال اطلاعات از پورت تایپ سی با سرعت ۴۰ گیگابیت بر ثانیه انجام میپذیرد. از طرفی دیگر، قابلیت شارژ سریع در این هاب USB هم پشتیبانی میشود. این دستگاه برای اتصال به مکبوک پروهای مختلف هم کاملا سازگار است.
نکتهی مهمی که باید دربارهی این هاب بدانید اینجاست که این دستگاه شاید در هنگام اتصال مقداری داغ کند. این پدیده طبیعی است و به علت مقدار ولتاژی که وارد دستگاه میشود، حرارت به نسبت زیادی تولید میشود.
۵. هاب ۷ پورت USB-C باسئوس مدل BS-OH036
از برند معتبر باسئوس، محصول دیگری تحت عنوان هاب ۷ پورت توسعه یافته و به فروش میرسد که به شدت عملکرد درستی دارد. این هاب از نوع آداپتوری است و تمامی رابطها را پوشش میدهد. به زبان ساده، پورتهای مشخصی روی این دستگاه برای اتصال HDMI، USB 2.0، USB 3.0، USB-C و رم ریدر تعبیه شده است.
هاب ۷ پورت USB-C باسئوس مدل BS-OH036 با سیستم عاملهای اندروید، لینوکس، ویندوز و مک کاملا سازگار است. سرعت انتقال دادهها با حداکثر سرعت ۵۰۰ مگابایت بر ثانیه انجام میشود.
۶. هاب ۷ پورت USB 3.0 اوریکو مدل TWC3-7A
اوریکو، برند نامآشنایی در زمینهی تولید لوازم جانبی دیجیتال به شمار میرود. از برند اوریکو، یک هاب ۷ پورت فوقالعاده خوش ساخت و خوش قیمت در سطح بازار موجود است که از پس نیازهای یک کاربر عادی به خوبی بر میآید. این محصول از نوع غیر آداپتوری است و برای اتصال فلش، دستههای بازی و همچنین کابلهای شارژ USB کاملا مناسب خواهد بود.
۷. هاب ۷ پورت USB 3.0 نت پیل مدل ۸۰۳۶
هاب ۷ پورت USB 3.0 نت پیل مدل ۸۰۳۶ بر اساس کاراییهایی که دارد، از قیمت کاملا مناسبی برخوردار است. این دستگاه دارای ۶ پورت از نوع USB 2.0 و یک پورت از نوع USB 3.0 است. جنس بدنهی این هاب از نوع آلومینیوم و پلیمر ABS است. وجود چنین متریالی موجب شده تا این محصول در برابر ضربه و سقوط از ارتفاع تا حد قابل قبولی مقاوم باشد.
قبل از خرید به این نکته حتما دقت کنید کابلِ این هاب ۷ پورتِ غیر آداپتوری تنها ۱۰ سانتیمتر است. بنابراین، اگر قصد دارید از پورتها پشت یا جلوی کیس کامپیوتر برای اتصال هاب استفاده کنید، کوتاهی کابل را باید در نظر بگیرید.
۸. هاب ۷ پورت USB 3.0 شارک مدل ۳۰۷ کد TURBO SPEED
هاب ۷ پورت USB 3.0 شارک مدل ۳۰۷ کد TURBO SPEED یک محصول خوش قیمت و مناسب برای کارهای روتین است. این هاب از نوع غیر آداپتوری بوده و طول کابل USB آن تقریبا یک متر است. تمامی هفت پورت این هاب از نوع USB 3.0 بوده و در نقل و انتقال اطلاعات سرعت معقول ۵ گیگابیت بر ثانیه دارد. از دیگر قابلیتهای این هاب، وجود یک فیوز داخلی است تا دستگاههای متصل شده در برابر عوامل محیطی و خارجی محافظت شوند.
۹. هاب ۷ پورت USB 3.1 کمبو مدل B07R98V9WN
هاب ۷ پورت USB 3.1 کمبو مدل B07R98V9WN محصول ارزان قیمتی است، اما این افتِ قیمت در برابر رقبا صرفا به دلیل ضعیف بودن اجزای به کار رفته در این دستگاه نیست. این هاب ۷ پورت تحت عنوان یک برند معتبر ساخته نشده و یکی دیگر از دلایلی که ارزان قیمت است شاید به این موضوع برمیگردد.
این هاب از درگاههای USB 3.1، USB 3.0، USB 2.0 و همچنین USB 1.1 پشتیبانی میکند. سرعت نقل و انتقال اطلاعات با USB 3.0 و USB 3.1 به ترتیب ۵ و ۱۰ گیگابیت بر ثانیه بوده و با استفاده از درگاههای USB 2.0 و USB 1.1 این سرعت به ۴۸۰ مگابیت بر ثانیه میرسد. این محصول به طور کلی ۳ پورت USB 3.0 و چهار شیار کارتخوان دارد.
این هاب ۷ پورت با وجود قیمت به نسبت کمی که دارد، دارای مدارهای محافظتی در برابر ولتاژ، اتصال کوتاه و شدت جریان کنترل نشده دارد.
۱۰. هاب ۷ پورت USB مدل HI-SPEED
هاب ۷ پورت USB مدل HI-SPEED در این مقاله به عنوان یک هاب USB ارزان قیمت محسوب میشود. این دستگاه دارای درگاههای USB 2.0 و همچنین USB 1.1 است. طراحی ظاهری و بدنهی آن به نسبت قابل قبول است. برای هر پورت یک دکمهی روشن و خاموش در نظر گرفته شده تا در صورت عدم نیاز بتوان مسیر ورود برق را به دستگاه مسدود کرد. این هاب برای دستگاههای کممصرف نظیر شارژر گوشیهای هوشمند، فلش درایو و دستههای بازی میتواند سودمند باشد.
نکات مهمی که باید هنگام خرید هاب USB بدانید
هاب USB محصول آنچنان پیچیدهای نیست که برای خرید یک هاب ایدهآل سردرگم شوید. صرفا چند نکتهی مهم را باید هنگام خرید هاب USB مد نظر قرار دهید. در ابتدای امر، به این موضوع دقت کنید که محصول مورد نظرتان از چه نوع ارتباطی برخوردار است. بهترین پیشنهاد ممکن در این زمینه، پشتیبانی هاب از درگاه USB 3.0 است؛ چراکه سرعت نقل و انتقال اطلاعات در این درگاهها به مراتب بیشتر از درگاههای USB 2.0 و USB 1.1 محسوب میشود. بدیهی است که هر اندازه درگاه ارتباطی قویتر باشد، قیمت هاب هم بیشتر خواهد بود.
اگر هدف اصلی شما اتصال هاردهای اکسترنال مختلف به هاب است، پیشنهاد میکنیم از هاب USB آداپتور دار استفاده کنید
نکتهی مهم بعدی در نوع دستگاههایی است که تصمیم گرفتهاید بهواسطهی هاب به سیستمهای کامپیوتری متصل کنید. اگر هدف اصلی شما اتصال هاردهای اکسترنال مختلف به هاب است، پیشنهاد میکنیم از هاب USB آداپتور دار استفاده کنید. حداقل از بابت افتِ ولتاژ و جریان برق خیالتان راحت است که هابِ مورد نظر دچار افت نشده و به تبع، اجزا و مدار داخلی دستگاههای پر مصرف نظیر هارد اکسترنال دچار عیب و ایراد نمیشود. هر چند، اگر ظرفیت هارد اکسترنال کم باشد (۱ ترابایت یا کمتر)، میتوان از هابهای غیر آداپتوری با کیفیت برای اتصال استفاده کرد.
اگر صرفا قصد دارید یک هاب USB برای اتصال دستهی بازی را خریداری کنید، محصولات ارزان قیمت موجود در بازار کارتان را به راحتی راه میاندازند؛ چراکه دستههای بازی به جریان و ولتاژ بسیار کمی برای کار نیاز داشته و از طرفی دیگر، نوع درگاه USB هم تفاوت چشمگیری در عملکرد دستهها ایفا نمیکنند.
به طور کلی، اگر به دنبال خرید یک محصول با برند معتبر بوده و قابلیتهای اضافی نظیر شارژ سریع دستگاههای اندرویدی هم برای شما اهمیت دارد، شش محصول ابتدایی این مقاله به احتمال زیاد مناسب شما خواهند بود. در غیر این صورت، برای خرید هاب USB ارزان قیمت و اقتصادی میتوانید موردهای ۷ تا ۱۰ را جزء گزینههای احتمالی خرید خود در نظر بگیرید. در هر صورت، بسته به کاربردی که از هاب انتظار دارید، خرید چنین محصولی میتواند عصای دستتان برای روز مبادا باشد؛ چراکه اکثر لوازم جانبی دیجیتال از پورت USB برای اتصال با سیستم کامپیوتری استفاده میکنند و دیر یا زود به احتمال زیاد با مشکل کمبود پورت USB مواجه خواهید شد.