آمریکا تنسنت را به عنوان یک شرکت نظامی چینی معرفی کرد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
تنسنت

وزارت دفاع آمریکا، اخیرا شرکت تنسنت (Tencent) را به‌ عنوان یک شرکت نظامی چینی معرفی کرده است.

تنسنت، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فعال در صنعت بازی‌های ویدیویی در جهان، این برچسب را نادرست و ناشی از سوءتفاهم دانسته است. قرار گرفتن تنسنت در لیست شرکت‌های نظامی چینی بلافاصله بر توانایی این شرکت برای انجام تجارت در آمریکا تأثیری نمی‌گذارد، اما ممکن است در آینده باعث ایجاد و چالش‌ها و پیچیدگی‌هایی در کار آن‌ها شود.

صنعت بازی در چنگ غول بزرگ چین؛ تمام شرکت‌هایی که تنسنت در آن‌ها سهم دارد

به عنوان مثال شرکت سازنده پهپاد DJI، پس از اضافه شدن به این لیست، شاهد توقف واردات محصولات خود به آمریکا بوده است اما شرکت‌های دیگری مانند شیائومی (Xiaomi)، سازنده گوشی‌های هوشمند چینی، ابتدا به این لیست اضافه شدند و سپس از آن خارج شدند. در سال ۲۰۲۰، دونالد ترامپ (Donald Trump) رئیس‌ جمهور وقت آمریکا دستوری را صادر کرد که بر اساس آن، شرکت‌های آمریکایی حق سرمایه‌گذاری در شرکت‌های چینی مرتبط با ارتش را نداشتند. ترامپ قرار است اواخر این ماه بار دیگر به قدرت بازگردد و ممکن است قوانین سخت‌گیرانه‌تری را در این مورد اتخاذ کند.

تنسنت گیمز

سخنگوی تنسنت، دنی مارتی (Danny Marti)، در این باره گفت:

ما یک شرکت نظامی یا تأمین‌کننده تجهیزات نظامی نیستیم. برخلاف تحریم‌ها یا کنترل‌های صادراتی، این طبقه‌بندی هیچ تأثیری بر کسب‌وکار ما ندارد. با این حال، ما با وزارت دفاع آمریکا همکاری خواهیم کرد تا هرگونه سوءتفاهم برطرف شود.

تنسنت نفوذ گسترده‌ای در صنعت بازی‌های ویدئویی در جهان دارد. این شرکت مالک استودیوی رایوت گیمز (Riot Games)، سازنده بازی لیگ آو لجندز، فانکام (Funcom)، سازنده بازی Dune: Awakening و استودیو بریتانیایی سومو دیجیتال (Sumo Digital) و شرکت‌هایی مانند تیمی استودیوز (Timi Studios)، سازنده بازی Pokémon Unite است.

علاوه بر این، تنسنت سهام عمده‌ای در استودیوهای تک‌لند (Techland)، سازنده بازی Dying Light، تکیلا ورکس (Tequila Works)، سازنده بازی Rime و همچنین استودیوهای موبایلی مینی‌کلیپ (Miniclip) و سوپرسل (Supercell) دارد. همچنین، ۲۹ درصد سهام شرکت اپیک گیمز (Epic Games)، سازنده بازی فورتنایت و موتور آنریل انجین، متعلق به تنسنت است. این شرکت همچنین سهام قابل توجهی در استودیوهای فرام‌سافتور (FromSoftware)، رمدی (Remedy)، کرافتون (Krafton)، پارادوکس (Paradox)، فرانتیر (Frontier)، کادوکاوا (Kadokawa)، مارولس (Marvelous)، بلوبر تیم (Bloober Team) و نت‌ماربل (Netmarble) دارد که همه‌ی این‌ها باعث شده تا تنست به یک غول در صنعت بازی تبدیل شود. این وسط یوبی‌سافت (Ubisoft)، یکی دیگر از شرکت‌هایی که تنسنت در آن سهم دارد، در حال مذاکره با این شرکت چینی برای خرید احتمالی سهام است تا به تثبیت اوضاع این شرکت که با مشکلاتی مواجه است، کمک کند.

منبع: Eurogamer

صفحه‌ی اصلی بازی دیجی‌کالا مگ | اخبار بازی، تریلرهای بازی، گیم‌پلی، بررسی بازی، راهنمای خرید کنسول بازی



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X