بخش مکانهای «ذخیره شده» در گوگل مپ بهروزرسانی شد
گوگل یکی از زبانههای پرکاربرد در گوگل مپ را بهروزرسانی کرده تا دسترسی به مکانهای دلخواه آسانتر شود؛ زبانهی «ذخیره شده» (Saved) به کاربران امکان میدهد مکانهایی که دوست دارند را برای بررسی یا بازدید دوباره ذخیره کنند.
در هفتههای گذشته گوگل چندین بهروزرسانی برای اپلیکیشن نقشهی خود ارائه داد. از جمله قابلیت فالو کردن کاربران را افزود و رنگبندی عوارض طبیعی را دقیقتر کرد. اکنون گوگل تغییرات تازهای نیز در این نرمافزار انجام داده تا کاربران تعامل آسانتر و بیشتری با آن داشته باشند.
طبق اعلام گوگل، مردم بیش از ۷ میلیارد مکان را با استفاده از ویژگی «ذخیره شده» در گوگل مپ ذخیره کردهاند که از رستورانهای نزدیک تا دورترین نقاط را دربر میگیرد. حتی در این دوران که به دلیل همهگیری ویروس کرونا، مردم کمتر مسافرت میکنند، بخش «ذخیره شده» در این اپلیکیشن همچنان کاربردی است.
برخی از مکانهایی که بیشترین شمار ذخیره شدن را در گوگل مپ داشتهاند به شرح زیر هستند.
۱. برج ایفل (فرانسه) ۲. موزهی لوور (فرانسه) ۳. کیومیزو-درا (ژاپن) ۴. کولوسئوم (ایتالیا) ۵. ساگرادا فامیلیا (اسپانیا) ۶. معبد فوشیمیایناری (ژاپن) ۷. طاق پیروزی (فرانسه) ۸. فواره تروی (ایتالیا) ۹. پانتئون (ایتالیا) ۱۰. کاخ باکینگهام (انگلستان)
همچنین نوع مکانهایی که در سال گذشته (از جولای ۲۰۱۹ تا جولای ۲۰۲۰) بیشترین کاربری را برای ذخیره کردن داشتهاند شامل جنگلهای ملی، رودخانهها، بستنیفروشیها، فروشگاهها قهوه، آبشارها، استراحتگاههای بین جادهای، فروشگاههای دوچرخه، فضاهای پارکینگ رایگان و پارکهای کاروانی بوده است.
اکنون گوگل زبانهی «ذخیرهشده» در گوگل مپ را بهروزرسانی کرده است تا یافتن مکانهای دلخواه کاربران آسانتر باشد. این تغییرات شامل موارد زیر است.
۱. مکانهای تازه ذخیره شده را ببینید
زمانی که مکانی را ذخیره میکنید که تنها چند روز یا چند هفته از آن گذشته است و آشنایی کاملی با آن نداشتهاید، شاید به یاد آوردن نام آن یا فهرستی که در آن ذخیره کردهاید دشوار باشد. اکنون مکانهای تازه ذخیره شده در بالای صفحهی ذخیرهشدهها نمایش داده میشود تا یافتن آنها آسانتر باشد.
۲. بدانید چقدر به مکانهای ذخیره شده نزدیک هستید
هنگامی که مکانهای ذخیره شدهی زیادی در منطقهی فعلی خود دارید، اینکه مکان دلخواه در کجا قرار دارد، میتواند یک چالش باشد. اکنون هنگامی که موقعیت مکانی (معمولا GPS) دستگاه شما فعال باشد، میتوانید مکانهای ذخیرهشده را که بر اساس فاصله و به صورت چرخشی مرتب شدهاند، ببینید تا به آسانی تصمیم بگیرید.
۳. جاهایی که قبلا بودهاید را ببینید
اگر سابقهی مکانی خود را در تنظیمات روشن کرده باشید، میتوانید از «خط زمان» خود کمک بگیرید تا مکانهایی که رفتهاید یا مسیرهایی که پیمودهاید، ببینید. همهی اینها از طریق بخش «بازدیدشده» (Visited) در زبانهی «ذخیره شده» در دسترس است که بر اساس زمان، شهر، منطه و کشور مرتب شدهاند.
لازم به ذکر است که در حال حاضر با توجه به غیرفعال بودن کامل ویژگی «خط زمان» (Timeline) در ایران، این بخش برای کاربران ایرانی کاربردی نیست و راهی نیز برای فعالسازی آن وجود ندارد.
به جز این نکات بخشی برای دیدن همهی فهرستها شامل فهرستهایی که کاربر ایجاد کرده و فهرستهایی که دنبال میکند، در زبانهی «ذخیره شده» وجود دارد.
این بهروزرسانی تازه به تدریج و طی روزهای آینده برای همهی کاربران در دسترس خواهد بود. اکنون باید ببینیم آیا گوگل باز هم قصد دارد روند بهروزرسانیهای پیوستهی خود را برای نقشه ادامه دهد و ویژگیهای تازهای را در آن بگنجاند؟