عرضهی اساسینز کرید بعدی بیسر و صدا به بهار آینده موکول شد
طبق جدیدترین گزارشهای منتشر شده، کمپانی یوبیسافت (Ubisoft) عرضهی بازی بعدی سری اساسینز کرید را به تعویق انداخته و آن را از فوریه در زمستان به بهار آینده موکول کرده است. گفتنی است که این به نوعی دومین پسرفت این ناشر فرانسوی در روزهای اخیر محسوب میشود.
بازی جدید این مجموعهی ماجراجویی که با نام رمز ریفت (Rift) شناخته شده و در خاورمیانه اتفاق میافتد، در ابتدا به عنوان یک بستهی الحاقی برای اساسینز کرید والهالا که در سال ۲۰۲۰ عرضه شد، برنامهریزی شده بود، اما به یک بازی مستقل تبدیل شد تا حفرهی به وجود آمده در برنامهی انتشار بازیهای یوبیسافت به نوعی پر شود. استودیوی یوبیسافت در شهر بوردوی فرانسه در حال توسعه بازی است و طبق گفتهی یکی از افرادی که با برنامههای این استودیو آشنا است، به دلیل اینکه ریفت از برنامهی توسعهی از پیش تعیین شده بسیار عقب مانده، درخواست زمان بیشتری برای تکمیل بازی کرده است.
این تاخیر به وجود آمده بر ترازنامه یا صورت وضعیت مالی یوبیسافت تأثیر میگذارد، زیرا بازی از سال مالی فعلی شرکت که در ماه مارس به پایان رسیده، به سال بعد منتقل میشود. اکنون انتظار میرود که این اثر در بازهی زمانی مه تا ژوئن سال آینده منتشر شود. یوبیسافت نیز در چند روز گذشته به عنوان بخشی از فراخوان درآمد سهماههی اخیرش اعلام کرد که یکی از بازیهای اصلی و کوچک معرفی نشدهی خود، در کنار اثری جدید که بر اساس سری آواتار ساخته میشود را به تعویق انداخته است. فردی که با برنامههای یوبیسافت آشنا است، بیان کرده که منظور از بازی معرفی نشده، نسخهی ریفت بوده است.
همانطور که ذکر شد یوبیسافت هنوز این بازی را معرفی نکرده اما گفته است که اطلاعات بیشتری در مورد آیندهی سری اساسینز کرید در ماه سپتامبر منتشر خواهد کرد که احتمالا علاوهبر ریفت، شامل بازی سرویس محور اساسینز کرید اینفینیتی و نسخهی واقعیت مجازی نکسوس میشود. در این میان بازی Avatar: Frontiers of Pandora که با مشارکت دیزنی ساخته شده و قرار بود پاییز امسال اکران شود نیز، حداقل تا سال ۲۰۲۳ به تعویق افتاده است.
در نهایت گفتنی است که سهام یوبیسافت در سال جاری حدود ۴.۵ درصد کاهش یافته که دلیل آن نگرانیها در مورد تاخیر در عرضهی بازیها بوده است. مدیر اجرایی این شرکت در این باره اعلام کرد که شرایط کار در صنعت با توجه به ویروس کرونا هنوز دشوار است و کارمندان نمیتوانند به دفعات زیاد به دفاتر استودیوها بیایند. با این حال بسیاری دیگر از شرکتهای بازیسازی با کار از راه دور سازگار شدهاند و بهرهوری خود را حفظ کردهاند.
منبع: Bloomberg