کاوشگر «امید» امارات ۱۰۰ میلیون کیلومتر را به سمت مریخ پیمود

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه
مشتری و زحل از نگاه کاوشگر امید امارات در 100 میلیون کیلومتری

در حالی که کاوشگر «امید» (مسبار الأمل) امارات متحده عربی سفر پرسرعت خود را به سمت مریخ ادامه می‌دهد، عکس‌هایی از زحل و مشتری به زمین مخابره کرده است.

مدارگرد امید از زمان پرتاب در ماه گذشته تا کنون بیش از ۱۰۰ میلیون کیلومتر پیموده است. حاکم دبی، دو عکس از نگاه این فضاپیما را در توییتر به اشتراک گذاشت که نشان‌دهنده‌ی روند طی شده در این مأموریت فضایی امارات متحده عربی است.

او در این زمینه نوشت: «این عکس‌هایی است که توسط دوربین ردیابی ستارگان کاوشگر امید ثبت شده است. امروز کاوشگر امارات در سفر خود به سیاره‌ی سرخ بیش از ۱۰۰ میلیون کیلومتر را طی کرده است. ما زحل و مشتری را – از نظر زاویه‌ای – پشت سر گذاشته‌ایم و مریخ را پیشِ رو داریم که به امید خدا در فوریه‌ی ۲۰۲۱ به آن می‌رسیم.»

این دومین بار است که تصاویر گرفته شده از این مأموریت به اشتراک گذاشته می‌شود. چهار روز پس از پرتاب نیز حاکم دبی، عکسی را منتشر کرده بود که نخستین نگاه کاوشگر «امید» به مریخ را نشان می‌داد.

این کاوشگر که بامداد ۳۰ تیر به وقت ایران توسط موشک H-IIA از پایگاهی در ژاپن به فضا پرتاب شد، قرار است در ماه فوریه به سیاره‌ی سرخ برسد. این سفر ۵۰۰ میلیون کیلومتری، حدود ۲۰۰ روز طول خواهد کشید.

کاوشگر «امید» با همکاری سه دانشگاه آمریکایی ساخته شده و قرار است پس از رسیدن به سیاره‌ی سرخ، این مدارگرد اطلاعاتی علمی درباره‌ی سیستم آب‌وهوایی منحصر به فرد این سیاره جمع‌آوری می‌کند تا تصویر کاملی از جو مریخ ارائه دهد.

مریخ از نگاه کاوشگر امید امارات در 100 میلیون کیلومتری

مریخ از نگاه کاوشگر امید امارات در ۱۰۰ میلیون کیلومتری زمین
Credit: Dubai Media Office

با رسیدن به مریخ، این مدارگرد هر ۵۵ ساعت یک بار به دور سیاره می‌چرخد و با کمک یک دوربین نور مرئی و فرابنفش و دو طیف‌سنج فروسرخ و فرابنفش به ثبت اطلاعات می‌پردازد و آن‌ها را بدون محدودیت در اختیار پژوهشگران سراسر جهان قرار خواهد داد.

گفتنی است به فاصله‌ی اندکی از پرتاب کاوشگر امارات، چین نیز با کاوشگر «تیان‌ون-۱» و آمریکا با کاوشگر «پشتکار» تازه‌ترین مأموریت‌های خود را به سوی مریخ آغاز کردند.

عکس کاور: زحل و مشتری از دید کاوشگر «امید» امارات

Credit: Dubai Media Office

منبع: UAE in Space



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۲ دیدگاه
  1. رضا

    این کاوشگر نه تو امارات ساخته شده نه تو امارات شلک شده
    فقط پولش امارات داده زدن به اسم اینا

    1. پدرام

      کلا عادت این عرب ها همینه که مفت خوری کنن

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما