توییتر به مدت سه سال متوالی تعداد کاربران روزانه‌ خود را اشتباه اعلام کرده است

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه

طبق آخرین اطلاعات منتشر شده، توییتر تعداد کاربران روزانه‌ی سرویس خود را به مدت سه سال متوالی به اشتباه و بیش از تعداد واقعی اعلام کرده است. در همین راستا گفته می‌شود که هر سه ماهه تعداد کاربران اعلامی از سوی توییتر در حدود 1.9 میلیون نفر بیشتر از تعداد واقعی بوده است. دلیل این شمارش غلط این بوده که ظاهراً آن‌ها چندین حساب که به یک کاربر متصل بوده‌اند را به عنوان یک کاربر فعال در نظر گرفتند. این خطا در گزارش اعلامی از سوی توییتر بین سه ماهه‌ی اول سال 2019 تا سه ماهه‌ی آخر سال 2021 اتفاق افتاده است.

این اولین باری نیست که توییتر در شمارش کاربران روزانه‌ی سرویس خود دچار اشتباه شده است. در همین راستا این پلتفرم در سال 2017 نیز به این موضوع پی برد که به مدت سه سال در مورد 1 تا 2 میلیون از کاربران خود اغراق کرده است. این اشتباه محاسباتی در جلسه‌ی گزارش درآمد و عملکرد سه ماهه‌ی اول سال 2022 توییتر فاش شد.

توییتر در گزارش عملکرد سه ماهه‌ی اول 2022 تعداد واقعی کاربران خود را 229 میلیون نفر اعلام کرد که همچنان نسبت به آمار و  ارقام اشتباه سه ماهه گذشته، 10 میلیون کاربر بیشتر است. انتظار می‌رود که با خصوصی‌سازی احتمالی این شرکت توسط ایلان ماسک، از سال آینده هیچ اطلاعاتی در مورد تعداد کاربران روزانه این سرویس در فضای مجازی و رسانه‌های خبری منتشر نشود. همچنین گزارش درآمد سه ماهه‌ی آغازین سال 2022 این شرکت از ضرر 128 میلیون دلاری و درآمد 1.2 میلیارد دلاری این شرکت خبر داده که هردوی آن‌ها مطابق پیش‌بینی‌ها و انتظارات بوده است.

همچنین درآمد این شرکت نسبت به مدت مشابه سال گذشته در حدود 16 درصد افزایش یافته که از «جریان‌های مرتبط به جنگ اوکراین» به عنوان دلیل احتمالی این افزایش درآمد یاد شده است. همانطور که احتمالاً در جریان هستید، توییتر دوشنبه‌ی هفته گذشته، از قبول پیشنهاد 44 میلیارد دلاری ماسک برای تصاحب این شرکت خبر داد. بنابراین انتظار می‌رود این قرارداد در اواخر سال جاری نهایی شود. وی در صحبت‌های اولیه‌ی خود پس از خرید توییتر به این موضوع اشاره کرد که قصد دارد این پلتفرم را با ویژگی‌های جدیدی تقویت کند، الگوریتم‌های آن را منبع باز کند و بات‌های اسپم را سرکوب کند.

وی پیش‌تر اعلام کرد که برای تصاحب توییتر، 25.5 میلیارد دلار از ارزش آن را به صورت وام و 21 میلیارد دلار را از هزینه شخصی خود پرداخت خواهد کرد. چند روز قبل از خرید توییتر هیأت مدیره این شرکت از بهره‌گیری رویکرد موسوم به «قرص سمی» برای جلوگیری از واگذاری این شرکت به ایلان ماسک خبر داد که این استراتژی نیز راه به جایی نبرد. ماسک همچنین اعلام کرد که خرید توییتر راهی برای کسب درآمد او نیست. وی بر این باور است که توییتر هیچ وقت یک شرکت سرمایه‌دار نبوده و تاکید کرده که قصد وی از خرید این شبکه اجتماعی تنها ایجاد تغییرات مفید برای کاربران است.

از پیامدهای این خرید بزرگ می‌توان به کاهش 126 میلیارد دلاری ارزش سهام شرکت تسلا اشاره کرد. ثروتمندترین فرد کره‌ی زمین 17 درصد از سهام تسلا را در اختیار دارد که با این کاهش، ارزش سهام او حدود 40 میلیارد دلار کمتر شده است. ماسک در چند روز اخیر تمایل خود را به عدم پایبندی به شرط «عدم تخریب» اظهار کرده است. براساس این شرط شما نمی‌توانید در مورد شرکت‌ خود چیزی بگویید که موجب ضرر آن شود. باید دید در روزهای آینده چه اخبار دیگری در این مورد منتشر می‌شود.

منبع: TheVerge



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *تعداد پاسخ به پرسش امنیتی تمام شده است. لطفا مجدد تلاش نمایید.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X