۱۲ انیمهی سریالی برتر؛ برای آنان که میخواهند متخصص انیمه شوند!
در این مطلب نگاهی میاندازیم به ۱۲ انیمهی سریالی برتر تاریخ که اگر تازه میخواهید به این دنیای پر از شگفتی وارد شوید باید حتما ببینید. تلاش کردهایم سریالهای انیمهی ژاپنی این فهرست تنوع خوبی داشته باشند و از گونههای مختلفی انتخاب شوند. با اطمینان میگوییم اگر این ۱۲ انیمهی سریالی را ببینید، دیگر میتوانید خودتان را یک متخصص انیمه بنامید!
پیشتر در یک مطلب دیگر به اهمیت انیمهها و ۱۲ انیمهی سینمایی برتر مناسب برای ورود تازهکارها اشاره کردیم. اما انیمه تنها در فیلمهای سینمایی خلاصه نمیشود. انیمهی سریالی هم یکی از مهمترین شاخههای این صنعت بسیار موفق ژاپنی است. بعضی از این سریالها سالها و شاید حتی بتوان گفت دهههاست که ادامه دارند و هنوز هواداران خاص خودشان را دارند.
۱۲. دفتر مرگ (Death Note)
- خالق: تسوگومی اوبا
- کارگردان: تاکهشی اوباتا
- تولیدکننده: مدهاوس
- فصل اول: 2007
این انیمهی سریالی فوقالعاده ابتدا مانگایی از تسوگومی اوبا بود که بعدتر استودیو مدهاوس یک اقتباس سریالی از آن ترتیب داد، سریال به محبوبیت عظیمی رسید و حتی نتفیلکس هم ترغیب شد که یک نسخه سینمایی از آن بسازد.
دفتر مرگ داستان پسری نوجوان به نام لایت یاگامی است که روزی با یک دفترچهی اسرارآمیز آشنا میشود. او متوجه میشود نام هرکسی را در این دفتر بنویسد، او چهل ثانیه بعد کشته میشود. اگرچه یاگامی ابتدا از دفترچه تنها در جهت از بین بردن جنایتکاران استفاده میکند، اما کمکم این قدرت بیاندازه او را هم وسوسه کرده و سریال وارد ابعاد پیچیدهتری میشود.
یک سریال تماشایی که علاوه بر ایدهی جذاب، روایت فوقالعادهای هم دارد. نویسنده به معنای واقعی کلمه رس این ایده را کشیده است! بهتدریج، شخصیتهای جذاب تازهای وارد سریال میشوند. جای شخصیتها در مرز بین خیر و شر مرتب عوض میشود. وقتی به اواخر سریال میرسیم، باور نمیکنیم آن داستان ساده ابتدایی ما را به چنین جهان عمیق و چندلایهای رسانده است. دفتر مرگ یک نمونهی عالی از آثاری است که داستان شرور شدن یک انسان عادی را به نمایش میگذارند.
۱۱. کابوی بیباپ (Cowboy Bebop)
- خالق: هاجیمه یاتاته
- کارگردان: شینیچیرو واتانابه
- تولیدکننده: سانرایز
- فصل اول: 1998
یکی از مهمترین و نمادینترین انیمههای تاریخ است. کابوی بیباپ که تأثیر زیادی از داستانها و فضاهای غربی گرفته است، در اصل یک وسترن فضایی است؛ داستان چهار شخصیت بسیار ناهمگن که در فضایی علمیتخیلی در سال ۲۰۷۱، به شکارچیانی جایزهبگیر تبدیل شدهاند.
هر قسمت آن ترکیب هنرمندانهای از کمدی و اکشن که البته در زیر پوست آن است و حتی میشود یک لایهی ظریف غم هم پیدا کرد. داستان بعدتر در ادامه به شکلی هنرمندانه شخصیتهای خود را درگیر مضامین جدی چون فقدان و انتظار میکند.
از کابوی بیباپ تنها یک سریال و فیلم سینمایی ساخته شده؛ متأسفانه آن زمان آنچنان که باید قدر دیده نشد، ولی در حال حاضر کلی طرفدار سرسخت دارد.
۱۰. کیمیاگر تمامفلزی: برادری (Fullmetal Alchemist: Brotherhood)
- خالق: هیرومی آراکاوا
- کارگردان: یاسوهیرو ایری
- تولید کننده: بونز
- فصل اول: ۲۰۰۹
پیشتر در سال ۲۰۰۳ از مانگای معروف هیرومی آراکاوا یک اقتباس انیمه صورت گرفت، ولی موفقیت چندانی نداشت. یکی از دلایلش این بود که انیمه چندان به رویدادهای مانگای اصلی وفادار نبود. اما اقتباس دومی که یاسوهیرو ایری در سال ۲۰۰۹ تولید کرد، برعکس یک موفقیت عظیم بود. «کیمیاگر تمامفلزی: برادری» یکی از تأثیرگذارترین و الهامبخشترین انیمههای تاریخ است. خیلیها دلیل این موفقیت را همان وفاداری کامل به مانگای اصلی میدانند.
این سریال داستان دو برادر است که تلاش میکنند با استفاده از دانشی ممنوع، مادر از دسترفتهی خود را به زندگی بازگردانند. اما شکست میخورند و هریک اعضایی از بدنشان را از دست میدهند. حال، برادر بزرگتر عزم خود را جزم میکند که راهی برای درمان خود و برادرش پیدا کند.
«برادری» یک فانتزی تمامعیار، مملو از ایدههای خیالانگیز و تخیلی فوقالعاده است. جدا از داستان فانتزی و جذاب، سریال همچنین نگاهی هوشمندانه به موضوعاتی بنیادین همچون خانواده و غم از دست دادن دارد. سفر برادر بزرگ برای پیدا کردن یک راه درمان، همچون یک سفر قهرمان کلاسیک میماند که در بسیاری از اسطورههای مطرح دیدهایم.
۹. حمله به تایتان (Attack on Titan)
- خالق: هاجیمه ایسایاما
- کارگردان: تتسورو آراکی
- تولید کننده: ویت استودیو، ماپا
- فصل اول: ۲۰۱۳
این حماسهی عظیم تماشایی که فصل چهارم و پایانیش همین آذر امسال شروع میشود را میتوان یکی از محبوبترین انیمههای حال حاضر دنیا در نظر گرفت. احتمالا هیچکس، حتی خود هاجیمه ایسایاما، انتظار چنین موفقیت بزرگی را از حمله به تایتان نداشتند.
سریال داستان انسانها در مقطعی نامشخص از تاریخ است؛ آنها درگیر موجوداتی غولپیکر بهنام تایتانها شدهاند. تایتانها خاستگاه مشخصی ندارند، اندام تناسلی ندارند و غذای دلخواهشان انسانها هستند. به همین دلیل بشر که متوجه شده راهی برای مقابله با این موجودات عجیب و بیرحم ندارد، خود را درون سه دیوار بزرگ پنجاه متری پنهان کرده تا از شر تایتانها دور باشد. اما ظهور یک تایتان غولپیکر شصت متری، همهچیز را به هم میریزد و دوباره این نبرد نابرابر آغاز میشود.
سریال واقعا یک حماسهی باشکوه در وصف فداکاری، تلاش و مقاومت است. این اثر همچنین در زیرلایههای زیرین خود نیمنگاهی به مضامین فلسفی و مهمی همچون مرگ، غریزه وحشیگری انسان و جایگاه بشر در جهان دارد. هرچه سریال جلوتر میرود، لایههای عمیقتری به داستان اضافه میشود و ماجرا هربار پیچیدهتر میشود. شخصیتپردازی عالی، داستانی جذاب و دنبالکننده و غافلگیریهای میخکوبکننده از جمله ویژگیهای حمله به تایتان هستند که باعث ماندگاری آن شدهاند.
۸. سایکوپس (Psycho-Pass)
- خالق: هیکارو میوشی
- کارگردان: نایوشی شیوتانی
- تولید کننده: تاتسونوکو پروداکشن
- فصل اول: ۲۰۱۴
سایکوپس در دنیای انیمهی سریالی جایگاهی همچون «آکیرا» در بین فیلمهای انیمه دارد. یک داستان پیچیده علمیتخیلی فلسفی و چندلایه که احتمالا تنها در قالب انیمه و مانگا فرصتی برای ظهور پیدا میکند. بعید به نظر میرسد هیچ رسانهی دیگری در هیچ جایی از جهان، حتی هالیوود پرقدرت، حاضر باشد روی چنین داستان حیرتانگیز و عجیبوغریبی سرمایهگذاری کند.
سایکوپس داستان بشر است در آیندهای نامعلوم، زمانی که انسانها به لطف فناوری بهنام سامانه سیبل موفق شدهاند جرم و جنایت در جامعه را به صفر برساند. چون این سامانه قادر به شناسایی احتمال وقوع جرم با ضریب اطمینان بالا است. به این ترتیب، مأموران پلیس وظیفه دارند که پیش از وقوع جرم در صحنه حاضر شده و مجرم را از بین ببرند. اوضاع وقتی به هم میریزد که یک آنارشیست مرموز و نابغه، این سامانه را ناکارآمد میبیند و تصمیم میگیرد آن را زیر سؤال ببرد.
سریال که از نظر داستانی شباهتهایی به «گزارش اقلیت»، فیلم قدرنادیده استیون اسپیلبرگ دارد، در طول داستان خود به سراغ مضامین قابل توجه و تفکر برانگیزی میرود. یک موضوع که سایکوپس خیلی هنرمندانه به بحث میکشد این است که آیا برای انسان یک کمال بینقص وجود دارد؟ آیا بهراستی انسان میتواند با پیشرفت در فناوری، به جایگاهی برسد که بتواند ایرادهای جامعه خود همچون جرم و جنایت را از بین ببرد؟ سریال که چنین نظری ندارد. گویا از نظر هیکارو میوشی، نقص و ایراد خود بخشی از ذات انسان هستند و پایانی برای آنها نمیتوان متصور شد. این سریال عمیق و فوقالعاده را به هیچوجه نباید از دست بدهید.
۷. کد گیاس (Code Geass)
- خالق: گورو تانیگوچی، ایچیرو اوکوچی
- کارگردان: گورو تانیگوچی
- تولید کننده: سانرایز
- فصل اول: ۲۰۰۶
فصل اول انیمهی سریالی کد گیاس با سریال «دفتر مرگ» همزمان شده بود و این دو در آن سالها در بسیاری از جشنوارههای مهم انیمیشن در ژاپن، رقابت تنگاتنگی با هم داشتند.
کد گیاس داستان ولیعهد سابق بریتانیا به نام لولوش در یک دنیای خیالی است. او با شیوهی سرکوبگرانه و تمامیتخواهانهی نظام بریتانیا مشکل دارد. وقتی یک قدرت جادویی فوقالعاده به نام گیاس در اختیارش قرار میگیرد، لولوش تصمیم میگیرد از آن در جهت نابودی حکومت پرظلموستم بریتانیا استفاده کند.
اگر از هواداران سریالهایی چون «بازی تاجوتخت» هستید که خیانت و از پشت خنجر زدن یکی از مشخصههای اصلی آنهاست، کد گیاس یک گزینه عالی برای شماست. همچون دستمایهی اصلی سریال که سیاسی است، در طول روایت هم سیاستبازی و بازیهای کثیف افراد پشت پرده نقش خیلی مهمی ایفا میکنند. شخصیتپردازی سریال، بهخصوص لولوش، بسیار قوی است. سالها از پخش فصل اول سریال گذشته و لولوش هنوز یکی از محبوبترین شخصیتهای دنیای انیمه در بین هواداران است.
۶. هنر شمشیرزنی آنلاین (Sword Art Online)
- خالق: رکی کاواهارا
- کارگردان: توموهیکو ایتو
- تولید کننده: ای-۱ پیکچرز
- فصل اول: ۲۰۱۲
هنر شمشیرزنی آنلاین ابتدا یک رمان سبک بود از رکی کاواهارا که به محبوبیت رسید و باعث شد انیمههای سریالی و سینمایی زیادی از آن ساخته شود. رمان سبک (لایت ناول) به گونهای از رمانهای ژاپنی گفته میشود که کمتر از پنجاه هزار کلمه دارند و مخاطبان اصلی آنها نوجوانان هستند.
سریال داستان یک بازی واقعیت مجازی به نام هنر شمشیرزنی آنلاین است که بازیکنان وارد آن میشوند و با هم رقابت میکنند. زمانی دردسر ایجاد میشود که گروهی از بازیکنان متوجه میشوند راهی برای خروج از بازی وجود ندارد، مگر اینکه هر ۱۰۰ مرحلهی بازی را به انتها برسانند. چالشی بسیار بزرگ که راهی جز به انتها رساندن آن نیست. چرا که هرکسی در بازی کشته شود، در دنیای واقعی هم میمیرد.
سریال خیلی خوب موفق میشود مضامین علمیتخیلی و ماجراجویی که هر دو از عناصر کلیدی انیمهها هستند را با هم ترکیب کند و محصولی جذاب و دنبال کننده ارائه دهد. روابط بین این شخصیتهای مختلف که در ابتدا روبهروی هم هستند و بعدتر ناچار به همکاری با هم می شوند، از جمله نقاط قوت کار است.
۵. توکیو غول (Tokyo Ghoul)
- خالق: سوئی ایشیدا
- کارگردان: شوهی موریتا
- تولید کننده: پیرو
- فصل اول: 2014
این فانتزی تاریک ترسناک، یکی از بهترین گزینهها برای آشنایی با انیمههای مدرنی است که از دهه ۲۰۱۰ بهبعد تولید شدهاند.
داستان توکیو غول در شهر توکیو میگذرد؛ در شرایطی که موجوداتی بهنام غول در میان مردم عادی زندگی میکنند که آدمخوار هستند و تنها راه زنده ماندن آنها خوردن انسانهاست. در حالی که پلیس همچون همیشه به دنبال راهی برای از میان بردن آنهاست، داستان از جایی آغاز میشود که یک پسر نوجوان بهنام کانکی مورد حمله یک غول قرار میگیرد و دورگه میشود؛ یعنی نیمی از آن انسان است و نیمی دیگر غول. او مجبور است بین این دو دنیا مرتب در رفتوآمد باشد.
سریال پر است از شخصیتهای جذاب و دوستداشتنی، با ماجراهایی کنجکاوی برانگیز و البته صحنههای اکشن فوقالعاده. تا به حال چهار فصل از این سریال ساخته شده است. خیلیها معتقدند در فصل سوم و چهارم سریال افت شدیدی میکند و بهخوبی اوایل خود نیست. ولی حتی با این وجود هم حیف است یکی از جذابترین انیمههای قرن بیستویک را از دست بدهید.
۴. پوکمون (Pokémon)
- خالق: ساتوشی تاجیری، کن سوگیموری
- کارگردان: کونیهیکو یویاما
- تولید کننده: اوالام، تیم اوتا
- فصل اول: ۱۹۹۷
پوکمون الان دیگر فراتر از یک انیمهی سریالی است و به یک پدیده در قرن بیستویک تبدیل شده است. بازیها، فیلمها و البته انیمههای زیادی از این محصول فوقالعاده پرطرفدار ساخته شده و الان دیگر برای خودش شمایلی شده است. اصلا میتوان پوکمون را یکی از مهمترین عوامل آشنایی مردم جهان و مخصوصا غرب با انیمه در نظر گرفت.
پوکمون داستان پسری نوجوان به نام ساتوشی است که وارد دنیای پوکمونها میشود که موجوداتی عجیب و دوستداشتنی هستند. او همراه با پوکمون محبوب خود، پیکاچو که حالا دیگر نماد کل این مجموعه شده است، دست به سفرها و ماجراجوییهای زیادی میزند.
فیلم پر از شخصیتهای دوستداشتنی، صحنههای پرهیجان جذاب و البته ارتباط تماشایی بین انسانها و پوکمونها است. حتی اگر علاقهای به انیمه ندارید هم باید با پوکمون آشنا شوید.
۳. دراگون بال (Dragon Ball)
- خالق: آکیرا توریاما
- کارگردان: مینورو اوکازاکی، دایسوکه نیشیو
- تولید کننده: توئی انیمیشن
- فصل اول: ۱۹۸۶
یکی از طولانیترین انیمههای تاریخ که از سال ۱۹۸۶ تا به حال در بازههای زمانی مختلف آثار متنوعی از آن ساخته شده، در اصل اقتباسی از یک رمان قرن شانزدهمی کلاسیک چینی به نام «سفری به غرب» است. آکیرا توریاما این رمان را با جنبههایی از فیلمهای رزمی هنگکنگی که جزء آثار محبوبش بودند ترکیب کرد و محصولی تازه به نام دراگون بال خلق کرد.
سریال داستان ماجراجوییهای قهرمان اصلی داستان است به نام سون گوکو، از دوران کودکی تا بزرگسالی و مهارت پیدا کردن در هنرهای رزمی.
خیلی از هواداران قدیمی انیمه معتقدند دراگون بال بهترین گزینه برای آشنایی با دنیای انیمههاست. سریال همه گزینههای لازم برای جذب مخاطب را دارد؛ از روابط دوستداشتنی و جذاب گرفته تا شخصیتهای پرداخت شده و صحنههای مبارزهی عالی. کلی سریال و فیلم و بازی مختلف هم بر اساس آن ساخته شده و اگر وارد این دنیا شوید، بعید است بتوانید خود را بیرون بکشید!
۲. ناروتو (Naruto)
- خالق: ماساشی کیشیموتو
- کارگردان: هایاتو داته
- تولید کننده: پیرو
- فصل اول: 2002
ناروتو یکی از طولانیترین انیمههای تاریخ است. تا سال ۲۰۱۷، تعداد قسمتهای آن از ۵۰۰ هم عبور کرد. فعلا خبری از قسمتهای تازه نیست، اما بعید نیست دوباره به سراغش بروند. ولی با وجود چنین قسمتهای بسیار طولانی، هنوز هم خود سریال و هم قهرمان اصلیش، فوقالعاده محبوب هستند و طرفداران زیادی دارند.
سریال داستان پسری یتیم به نام ناروتو است که مردم دهکدهاش از او متنفر هستند، چرا که فکر میکنند او باعث کشته شدن پدرش شده است که از بزرگان محترم روستا بوده است. کل سریال داستان تلاش ناروتو است برای اینکه ثابت کند تصور آنها اشتباه است. یکی دیگر از اهداف او این است که حتی از پدرش هم قویتر شود تا بتواند با دشمنان مبارزه کند و بین اهالی دهکده احترامی به دست آورد.
ناروتو حالوهوای نینجایی دارد و پر از شخصیتهای فراوان و با خلقوخوی متنوع است. همچنین صحنههای اکشن آن بسیار تماشایی و نفسگیر هستند. کلی بازی و فیلم و حتی رمان مختلف بر اساس آن ساخته شده و الان دیگر یک دنیای خاص و عظیم قائم بهذات شده است.
۱. مرد یک مشتی (One Punch Man)
- خالق: وان
- کارگردان: شینگو ناتسومه
- تولید کننده: مدهاوس
- فصل اول: ۲۰۱۵
این چهار انیمهی سریالی آخر را به جرأت میتوان از ستونهای اصلی دنیای انیمه در نظر گرفت که باعث شهرت و محبوبیت آن در کل دنیا شدهاند.
مرد یک مشتی داستانی مبارزی بسیار پرقدرت است که تنها با یک مشت میتواند هر رقیبی را شکست دهد. در واقع به خاطر همین تمرینهای سنگین و فشردهای که داشته تمام موهای سرش را از دست داده. او که از این مبارزههای یکطرفه خسته شده، دنبال رقیبی میگردد که او را به چالش بکشد.
سریال به شکلی ظریف، کمدی و اکشن را با هم ترکیب کرده است. در واقع نقطه قوت اصلی سریال این است که کمدی معروف و بامزه ژاپنی را با داستانهای ابرقهرمانی آمریکایی ادغام کرده و یک اثر منحصر بهفرد و دوستداشتنی تولید کرده است. شاید همین ترکیب جادویی باعث شده مرد یک مشتی یکی از محبوبترین انیمهها در بین هواداران خارجی باشد.
سریال را حتی میتوان هجویهای بر داستانهای قهرمانمحور و انیمههای مبارزهای در نظر گرفت. نکته مهم دیگر این است که بر خلاف سریالهایی چون ناروتو و دراگون بال، این سریال تقریبا کوتاه است و خیلی سریع میتوانید کل آن را ببینید.
به نظر من ناروتو و کیمیاگر تمام فلزی قشنگن
مخصوصا کیمیاگر تمام فلزی
کاملا موافق هم از نظر بخش اکشن هم داستان هم شخصیت پردازی
سینا عالی بود ، چقدر خوب بلاخره یه همفامیلی اوتاکویی پیدا کردم ????????
ادمین چقدر تو جک باحال تعریف میکنی!
ناروتو و پوکمون و کیمیاگر و این ات اشغالارو از هرکی بپرسی اکثرا میگن نه!نمیدونم کجا هم شناخته شده ان!
ولی اتک که همه جهان بگی هم میگن اره و شنیدم و یا نیگن اره بابا فلان و اینا رو میزاری ۹؟
الکل رو استعمال میکنن،نمیخورن.
ببخشید اینجا سایت ایرانیه . لطفا اگه کسی متوجه میشه ایشون چی میگه ترجمه کنه.
چه جالب
داداش بنظرم تو بجای اینکه ب برترین انیمه تاریخ ینی ناروتو بگی آت و آشغال بشین چیزی که ۲۱ سال متوالی ساخته شده و جزو پرطرفدار ترین انیمه های تاریخه تا جایی که داخل تیک تاک ۹۰ میلیارد ویدئو ازش آپلود شده رو ببین
ناروتو زندگی نامه شخصیت های مکمل و غیر اصلیش مثل اوبیتو و کاکاشی یا ایتاچی به کل این انیمه هایی که جدید دارن ساخته میشن می ارزه برو با همون اتک تازه ب دوران رسیده خوش باش داداش
نمیگم اتک بده چرا اتفاقا جزو بهترین انیمه های سال هست ولی در برابر اساطیری مثل ناروتو دراگون بال پوکمون و وان پیس هیچ حرفی برای گفتن نداره وقتی انیمه رو ندیدی الکی هیت نده نگو آت آشغال و لطفا مسئول تایید کامنتا اینو تایید کن بدجور رفته رو اعصابم کامنتش
ناروتو ات و اشقال نیس ولی در حد اتک هم
نیست و اینکه چون تو تیک تاک خیلی ویدیو
ازش اپلود شده دلیل نمیشه جلوی اتک و دث
نوت حرفی برای گفتن داشته باشه
سلام
تمامی فیلم و سریال هایی که تا الان ساخته شده رو دیدم از انیمه هم اصلا خوشم نمیومد قبلا
درسته اولین انیمه ای که دیدم اتک بود و باعث شد که دیدگاه ام نسبت به انیمه کلا عوض بشه ولی الان که naruto و naruto shippuden رو نگاه کردم واقعا ناراحت شدم از تموم شدنش در صورتی که اتک وسط فصل چهار که تموم شد اصلا مهم نبود واسم و سریع رفتم سراغ یه انیمه دیگه
خلاصه که فقط میخواستم نظر شخصی خودمو بگم و پیشنهاد میکنم یک بار دیگه ناروتو رو به ترتیب از اول نگاه کنی مطمئنم نظرت عوض میشه .
۱.Naruto
2.Naruto Shippuden
3. Boruto Naruto next Generation
اینم برای کسایی که میخوان تازه شروع به دیدن کنن به ترتیب از اول شروع کنید که اشتباهی وسطاشو نگاه نکنید خیلی از ماجراه هاشم نفهمید
مرسی …
دوست عزیز درسته خیلیا اتک رو دیدن ولی نمیتونی فقط با دیدن یه انیمه بگی اون از همه بهتره ولی اول انیمه رو باید ببینی و بعد نظر بدی مثلا ناروتو از بهترین انیمه هایی هست که من دیدم و از هرکسی بپرسی ناروتو یا اتک , قطعا ناروتو رو انتخاب میکنه ولی اول یه انیمه رو ببین و بعد راجبش نظر بده من تا الان :tokyo ghoul , naruto , attack on titan , sword art online , death note , jujutsu kaisen , high school dxd , one punch man , keijo , seikon no qwaser , kuroko no basuke , darling in the franxx , dragon ball , pokemon رو دیدم و الان هم دارم code geass رو میبینم و هر وقت این همه انیمه رو دیدی اونوقت بیا و نظر بده
غیر اتک میشه بگی چه انیمه ای دیدی عمو جون شمایی که بخاطر باز بودن بیش از حد سمت انیمه های بالای ۱۰۰ قسمت نمیری حق نظر دادن نداری من خودم به شخصه فصل سوم اتک رو بی نهایت دوست دارم ولی اگه شاهکار های مثل ناروتو و انیمه های قوی مثل توکیو غول نبود اصلا انیمه هایی مثل اتک ساخته نمیشد چون این انیمه ها باعث سیر تکامل انیمه های دیگه شدن انیمه ها در دو مقطع چند ساله در بین سال های ۱۹۹۹تا ۲۰۰۲ و ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ دو بار اساسی لول آپ شدن و این سال ها باعث شدن تا انیمه ها جون تازه بگیرن شما مطمئن باش با هرکسی حرف بزنی بگی ناروتو امکان نداره اسمش رو نشنیده باشه مگه امثال شما که تازه ۳ ماه هم نمیشه انیمه رو دنبال میکنه طرفداران ناروتو توی کشور خودمون ۱۰ برابر طرفداران آتک هستن بعد برام جالبه میگی آشغال خیلی بی کلاسی مطمئنم بعد دیدن ناروتو یاد میگیری رفاقت یعنی چی بهت نشون میده حتما لازم نیست برای دوست داشتن یک شخصی اون حتما باید عضوی از خانواده ات باشه اساس ناروتو روی دوستی های دو نفره و فایت های بینظیرش هستش که از نظر من یک مقدار اتک از نظر فایت یا مبارزه هاش ضعیف بوده البته فصل چهارم درستش کردن ولی تر زدن به بخش داستان فیلم بعدشم تو اصلا یک انیمه باز نیستی یک آدم بی جنبه بیشتر نیستی حتی اگه اون انیمه ای که توی دوستش نداری جنابعالی کی باشی که به نظر و سلیقه ی مردم توهین کنی حتی اگه اون انیمه ای که میگی به عنوان بدترین انیمه ی قرن هم باشه تو اصلا حق نداری نظر بد بدی ولی متأسفانه باید بهت بگم حتی یک بچه ی دوازده ساله که یک سال نمیشه داره انیمه میبینه از تو جلو زده و بیشتر قیف کرده هرچی انیمه بگی دیده ولی حتی اتک رو ولی با این وجود طرفدار نارتو من خودم ۲۲ سالمه از هر انیمه ای بدم بیاد دلیل نمیشه به انیمه و طرفدارانش توهین کنم برو عمو جون وقتی چند تا انیمه ی خوب دیدی بیا نظر بده
رفاقت توی ناروتو یعنی تا دست سمیمیتو نکشتی بیخیال نشوو
رفاقت از این زیبا تر ندیدم
در ناروتو دوستی یعنی: تا دوستتو نکشی بیخیال نشو خخخخخخخخخخخ
من خودم انقدر انیمه دیدم بهم بگی کدوم انیمه بهترینه میگم والا انقدر
انیمه در ژانر مختلف قشنگ هست که قابل مقایسه با یکدیگر نیستند
اولا وان پیس چرا توی این لیست نیستش دوما مردو تک مشتی از ناروتو و دث نوت بهتره چجوریاس؟
اخه کدوم سایت میاد هنر شمشیر زنی انلاینو از فول متا و نبرد و دث نوت بالاتر میکنه متسفانه عقل ندارین
خنگول سورد ارت انلاین فصل۳وفصل۴ترکوند.سورد ارت انلاین بهترین انیمه جهان خنگی مثل تو اصلا درکش نکرد اون انیمه رو
آره راست میگی یا و جای شاهزاده اژدها-آواتار آخرین باد افزار-هایکیو-شیطان کش-
سلام من همه رو دیدم یک سریال خوب میخام
عالی بودن ولی متاسفانه من همشونو دیدم لطفا انیمه های جدید هم بگذارید
الان تو هر سایتی میرم همشونو دیدم لطفا سعی کنید یکم متفاوت باشید
وان پیسم یادتون رفته
زارتتتتت????دث نوت ۱۲ ؟ کد گیاس ۷ ؟ من دیگه حرفی ندارممممممم
باسلام ازنظرمن انیمه ی ناروتوبسیارانیمه زیبایی است وکلی درس های خوبی به ادم میده ولی برای کسایی که تازه شروع به انیمه دیدن دارن میکنن پیشنهادش نمیکنم چون قسمتاش خیلی زیاده ومن الان یک فصلش رودیدم والان فصل دومش رودارم تموم میکنم وهنرشنشیرزنی انلاین هم خیلی زیباست ومن این انیمه روتموم کردم
موافقم واقعا حرف نداره شاهکاره ولی نه برای کسی که تازه میخواد شروع به انیمه دیدن بکنع
اگه انیمه دیگه ای مثل ناروتو دیدی لطفا همینجا بهم بگو
بله با نظرتون موافقم واقعااگرشمشیرزنی انلاین رونبینین ضرر کردین ولی ناروتوخیلی بهتره واقعازیبااست من درحال حاضرمشغول دیدنش هستم وفصل اول روتموم کردم وفصل دومش روهم دارم تموم میکنم واقعافوق العاده است اگرنبینین ضررکردین ولی برای کسایی که تازه انیمه دیدن رودارن شروع میکنن پیشنهادش نمیکنم