۱۲ انیمه‌ی سریالی برتر؛ برای آنان که می‌خواهند متخصص انیمه شوند!

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۱ دقیقه
انیمه‌ی سریالی ناروتو

در این مطلب نگاهی می‌اندازیم به ۱۲ انیمه‌ی سریالی برتر تاریخ که اگر تازه می‌خواهید به این دنیای پر از شگفتی وارد شوید باید حتما ببینید. تلاش کرده‌ایم سریال‌های انیمه‌ی ژاپنی این فهرست تنوع خوبی داشته باشند و از گونه‌های مختلفی انتخاب شوند. با اطمینان می‌گوییم اگر این ۱۲ انیمه‌ی سریالی را ببینید، دیگر می‌توانید خودتان را یک متخصص انیمه بنامید!

پیش‌تر در یک مطلب دیگر به اهمیت انیمه‌ها و ۱۲ انیمه‌ی سینمایی برتر مناسب برای ورود تازه‌کارها اشاره کردیم. اما انیمه تنها در فیلم‌های سینمایی خلاصه نمی‌شود. انیمه‌ی سریالی هم یکی از مهم‌ترین شاخه‌های این صنعت بسیار موفق ژاپنی است. بعضی از این سریال‌ها سال‌ها و شاید حتی بتوان گفت دهه‌هاست که ادامه دارند و هنوز هواداران خاص خودشان را دارند.

۱۲. دفتر مرگ (Death Note)

انیمه‌ی سریالی دفتر مرگ

  • خالق: تسوگومی اوبا
  • کارگردان: تاکه‌شی اوباتا
  • تولیدکننده: مدهاوس
  • فصل اول: ۲۰۰۷

این انیمه‌ی سریالی فوق‌العاده ابتدا مانگایی از تسوگومی اوبا بود که  بعدتر استودیو مدهاوس یک اقتباس سریالی از آن ترتیب داد، سریال به محبوبیت عظیمی رسید و حتی نتفیلکس هم ترغیب شد که یک نسخه سینمایی از آن بسازد.

دفتر مرگ داستان پسری نوجوان به نام لایت یاگامی است که روزی با یک دفترچه‌ی اسرارآمیز آشنا می‌شود. او متوجه می‌شود نام هرکسی را در این دفتر بنویسد، او چهل ثانیه بعد کشته می‌شود. اگرچه یاگامی ابتدا از دفترچه تنها در جهت از بین بردن جنایتکاران استفاده می‌کند، اما کم‌کم این قدرت بی‌اندازه او را هم وسوسه کرده و سریال وارد ابعاد پیچیده‌تری می‌شود.

یک سریال تماشایی که علاوه بر ایده‌ی جذاب، روایت فوق‌العاده‌ای هم دارد. نویسنده به معنای واقعی کلمه رس این ایده را کشیده است! به‌تدریج، شخصیت‌های جذاب تازه‌ای وارد سریال می‌شوند. جای شخصیت‌ها در مرز بین خیر و شر مرتب عوض می‌شود. وقتی به اواخر سریال می‌رسیم، باور نمی‌کنیم آن داستان ساده ابتدایی ما را به چنین جهان عمیق و چندلایه‌ای رسانده است. دفتر مرگ یک نمونه‌ی عالی از‌ آثاری است که داستان شرور شدن یک انسان عادی را به نمایش می‌گذارند.

۱۱. کابوی بیباپ (Cowboy Bebop)

انیمه‌ی سریالی کابوی بیباپ

  • خالق: هاجیمه یاتاته
  • کارگردان: شینیچیرو واتانابه
  • تولیدکننده: سانرایز
  • فصل اول: ۱۹۹۸

یکی از مهم‌ترین و نمادین‌ترین انیمه‌های تاریخ است. کابوی بیباپ که تأثیر زیادی از داستان‌ها و فضاهای غربی گرفته است، در اصل یک وسترن فضایی است؛ داستان چهار شخصیت بسیار ناهمگن که در فضایی علمی‌تخیلی در سال ۲۰۷۱، به شکارچیانی جایزه‌بگیر تبدیل شده‌اند.

هر قسمت آن ترکیب هنرمندانه‌ای از کمدی و اکشن که البته در زیر پوست آن است و حتی می‌شود یک لایه‌ی ظریف غم هم پیدا کرد. داستان بعدتر در ادامه به شکلی هنرمندانه شخصیت‌های خود را درگیر مضامین جدی چون فقدان و انتظار می‌کند.

از کابوی بیباپ تنها یک سریال و فیلم سینمایی ساخته شده؛ متأسفانه آن زمان آن‌چنان که باید قدر دیده نشد، ولی در حال حاضر کلی طرفدار سرسخت دارد.

۱۰. کیمیاگر تمام‌فلزی: برادری (Fullmetal Alchemist: Brotherhood)

انیمه‌ی سریالی کیمیاگر تمام‌فلزی: برادری

  • خالق: هیرومی آراکاوا
  • کارگردان: یاسوهیرو ایری
  • تولید کننده: بونز
  • فصل اول: ۲۰۰۹

پیشتر در سال ۲۰۰۳ از مانگای معروف هیرومی آراکاوا یک اقتباس انیمه صورت گرفت، ولی موفقیت چندانی نداشت. یکی از دلایلش این بود که انیمه چندان به رویدادهای مانگای اصلی وفادار نبود. اما اقتباس دومی که یاسوهیرو ایری در سال ۲۰۰۹ تولید کرد، برعکس یک موفقیت عظیم بود. «کیمیاگر تمام‌فلزی: برادری» یکی از تأثیرگذارترین و الهام‌بخش‌ترین انیمه‌های تاریخ است. خیلی‌ها دلیل این موفقیت را همان وفاداری کامل به مانگای اصلی می‌دانند.

این سریال داستان دو برادر است که تلاش می‌کنند با استفاده از دانشی ممنوع، مادر از دست‌رفته‌ی خود را به زندگی بازگردانند. اما شکست می‌خورند و هریک اعضایی از بدنشان را از دست می‌دهند. حال، برادر بزرگتر عزم خود را جزم می‌کند که راهی برای درمان خود و برادرش پیدا کند.

«برادری» یک فانتزی تمام‌عیار، مملو از ایده‌‌های خیال‌انگیز و تخیلی فوق‌العاده است. جدا از داستان فانتزی و جذاب، سریال همچنین نگاهی هوشمندانه به موضوعاتی بنیادین همچون خانواده و غم از دست دادن دارد. سفر برادر بزرگ برای پیدا کردن یک راه درمان، همچون یک سفر قهرمان کلاسیک می‌ماند که در بسیاری از اسطوره‌های مطرح دیده‌ایم.

۹. حمله به تایتان (Attack on Titan)

حمله به تایتان

  • خالق: هاجیمه ایسایاما
  • کارگردان: تتسورو آراکی
  • تولید کننده: ویت استودیو، ماپا
  • فصل اول: ۲۰۱۳

این حماسه‌ی عظیم تماشایی که فصل چهارم و پایانیش همین آذر امسال شروع می‌شود را می‌توان یکی از محبوب‌ترین انیمه‌های حال حاضر دنیا در نظر گرفت. احتمالا هیچ‌‌کس، حتی خود هاجیمه ایسایاما، انتظار چنین موفقیت بزرگی را از حمله به تایتان نداشتند.

سریال داستان انسان‌ها در مقطعی نامشخص از تاریخ است؛ آن‌ها درگیر موجوداتی غول‌پیکر به‌نام تایتان‌ها شده‌اند. تایتان‌ها خاستگاه مشخصی ندارند، اندام تناسلی ندارند و غذای دلخواهشان انسان‌ها هستند. به همین دلیل بشر که متوجه شده راهی برای مقابله با این موجودات عجیب و بی‌رحم ندارد، خود را درون سه دیوار بزرگ پنجاه متری پنهان کرده تا از شر تایتان‌ها دور باشد. اما ظهور یک تایتان غول‌پیکر شصت‌ متری، همه‌چیز را به هم می‌ریزد و دوباره این نبرد نابرابر آغاز می‌شود.

سریال واقعا یک حماسه‌ی باشکوه در وصف فداکاری، تلاش و مقاومت است. این اثر همچنین در زیرلایه‌های زیرین خود نیم‌نگاهی به مضامین فلسفی و مهمی همچون مرگ، غریزه وحشی‌گری انسان و جایگاه بشر در جهان دارد. هرچه سریال جلوتر می‌رود، لایه‌های عمیق‌تری به داستان اضافه می‌شود و ماجرا هربار پیچیده‌تر می‌شود. شخصیت‌پردازی عالی، داستانی جذاب و دنبال‌کننده و غافلگیری‌های میخکوب‌کننده از جمله ویژگی‌های حمله به تایتان‌ هستند که باعث ماندگاری آن شده‌اند.

۸. سایکوپس (Psycho-Pass)

سایکوپس

  • خالق‌: هیکارو میوشی
  • کارگردان: نایوشی شیوتانی
  • تولید کننده: تاتسونوکو پروداکشن
  • فصل اول: ۲۰۱۴

سایکوپس در دنیای انیمه‌ی سریالی جایگاهی همچون «آکیرا» در بین فیلم‌های انیمه دارد. یک داستان پیچیده علمی‌تخیلی فلسفی و چندلایه که احتمالا تنها در قالب انیمه و مانگا فرصتی برای ظهور پیدا می‌کند. بعید به نظر می‌رسد هیچ رسانه‌ی دیگری در هیچ جایی از جهان، حتی هالیوود پرقدرت، حاضر باشد روی چنین داستان حیرت‌انگیز و عجیب‌وغریبی سرمایه‌گذاری کند.

سایکوپس داستان بشر است در آینده‌ای نامعلوم، زمانی که انسان‌ها به لطف فناوری به‌نام سامانه سیبل موفق شده‌اند جرم و جنایت در جامعه را به صفر برساند. چون این سامانه قادر به شناسایی احتمال وقوع جرم با ضریب اطمینان بالا است. به این ترتیب، مأموران پلیس وظیفه دارند که پیش از وقوع جرم در صحنه حاضر شده و مجرم را از بین ببرند. اوضاع وقتی به هم می‌ریزد که یک آنارشیست مرموز و نابغه، این سامانه را ناکارآمد می‌بیند و تصمیم می‌گیرد آن را زیر سؤال ببرد.

سریال که از نظر داستانی شباهت‌هایی به «گزارش اقلیت»، فیلم قدرنادیده استیون اسپیلبرگ دارد، در طول داستان خود به سراغ مضامین قابل توجه و تفکر برانگیزی می‌رود. یک موضوع که سایکوپس خیلی هنرمندانه به بحث می‌کشد این است که آیا برای انسان یک کمال بی‌نقص وجود دارد؟ آیا به‌راستی انسان می‌تواند با پیشرفت در فناوری، به جایگاهی برسد که بتواند ایرادهای جامعه خود همچون جرم و جنایت را از بین ببرد؟ سریال که چنین نظری ندارد. گویا از نظر هیکارو میوشی، نقص و  ایراد خود بخشی از ذات انسان هستند و پایانی برای آن‌‌ها نمی‌توان متصور شد. این سریال عمیق و فوق‌العاده را به هیچ‌وجه نباید از دست بدهید.

۷. کد گیاس (Code Geass)

کد گیاس

  • خالق: گورو تانیگوچی، ایچیرو اوکوچی
  • کارگردان: گورو تانیگوچی
  • تولید کننده: سانرایز
  • فصل اول: ۲۰۰۶

فصل اول انیمه‌ی سریالی کد گیاس با سریال «دفتر مرگ» هم‌زمان شده بود و این دو  در آن سال‌ها در بسیاری از جشنواره‌های مهم انیمیشن در ژاپن، رقابت تنگاتنگی با هم داشتند.

کد گیاس داستان ولیعهد سابق بریتانیا به نام لولوش در یک دنیای خیالی است. او با شیوه‌ی سرکوبگرانه و تمامیت‌خواهانه‌ی نظام بریتانیا مشکل دارد. وقتی یک قدرت جادویی فوق‌العاده به نام گیاس در اختیارش قرار می‌گیرد، لولوش تصمیم می‌گیرد از آن در جهت نابودی حکومت پرظلم‌وستم بریتانیا استفاده کند.

اگر از هواداران سریال‌هایی چون «بازی تاج‌وتخت» هستید که خیانت و از پشت خنجر زدن یکی از مشخصه‌های اصلی آن‌هاست، کد گیاس یک گزینه عالی برای شماست. همچون دستمایه‌ی اصلی سریال که سیاسی است، در طول روایت هم سیاست‌بازی و بازی‌های کثیف افراد پشت پرده نقش خیلی مهمی ایفا می‌کنند. شخصیت‌پردازی سریال، به‌خصوص لولوش، بسیار قوی است. سال‌ها از پخش فصل اول سریال گذشته و لولوش هنوز یکی از محبوب‌ترین شخصیت‌های دنیای انیمه در بین هواداران است.

۶. هنر شمشیرزنی آنلاین (Sword Art Online)

هنر شمشیرزنی آنلاین

  • خالق: رکی کاواهارا
  • کارگردان: توموهیکو ایتو
  • تولید کننده: ای-۱ پیکچرز
  • فصل اول: ۲۰۱۲

هنر شمشیرزنی آنلاین ابتدا یک رمان سبک بود از رکی کاواهارا که به محبوبیت رسید و باعث شد انیمه‌های سریالی و سینمایی زیادی از آن ساخته شود. رمان سبک (لایت ناول) به گونه‌ای از رمان‌های ژاپنی گفته می‌شود که کمتر از پنجاه هزار کلمه دارند و مخاطبان اصلی آن‌ها نوجوانان هستند.

سریال داستان یک بازی واقعیت مجازی به نام هنر شمشیرزنی آنلاین است که بازیکنان وارد آن می‌شوند و با هم رقابت می‌کنند. زمانی دردسر ایجاد می‌شود که گروهی از بازیکنان متوجه می‌شوند راهی برای خروج از بازی وجود ندارد، مگر اینکه هر ۱۰۰ مرحله‌ی بازی را به انتها برسانند. چالشی بسیار بزرگ که راهی جز به انتها رساندن آن نیست. چرا که هرکسی در بازی کشته شود، در دنیای واقعی هم می‌میرد.

سریال خیلی خوب موفق می‌شود مضامین علمی‌تخیلی و ماجراجویی که هر دو از عناصر کلیدی انیمه‌ها هستند را با هم ترکیب کند و محصولی جذاب و دنبال کننده ارائه دهد. روابط بین این شخصیت‌های مختلف که در ابتدا روبه‌روی هم هستند و بعدتر ناچار به همکاری با هم می شوند، از جمله نقاط قوت کار است.

۵. توکیو غول (Tokyo Ghoul)

توکیو غول

  • خالق: سوئی ایشیدا
  • کارگردان: شوهی موریتا
  • تولید کننده: پیرو
  • فصل اول: ۲۰۱۴

این فانتزی تاریک ترسناک، یکی از بهترین گزینه‌ها برای آشنایی با انیمه‌های مدرنی است که از دهه ۲۰۱۰ به‌بعد تولید شده‌اند.

داستان توکیو غول در شهر توکیو می‌گذرد؛ در شرایطی که موجوداتی به‌نام غول در میان مردم عادی زندگی می‌کنند که آدم‌خوار هستند و تنها راه زنده‌ ماندن آن‌ها خوردن انسان‌هاست. در حالی که پلیس همچون همیشه به دنبال راهی برای از میان بردن آن‌هاست، داستان از جایی آغاز می‌شود که یک پسر نوجوان به‌نام کانکی مورد حمله یک غول قرار می‌گیرد و دورگه می‌شود؛ یعنی نیمی از آن انسان است و نیمی دیگر غول. او مجبور است بین این دو دنیا مرتب در رفت‌وآمد باشد.

سریال پر است از شخصیت‌های جذاب و دوست‌داشتنی، با ماجراهایی کنجکاوی برانگیز و البته صحنه‌های اکشن فوق‌العاده. تا به‌ حال چهار فصل از این سریال ساخته شده است. خیلی‌ها معتقدند در فصل سوم و چهارم سریال افت شدیدی می‌کند و به‌خوبی اوایل خود نیست. ولی حتی با این وجود هم حیف است یکی از جذاب‌ترین انیمه‌های قرن بیست‌ویک را از دست بدهید.

۴. پوکمون (Pokémon)

انیمه‌ی سریالی پوکمون

  • خالق: ساتوشی تاجیری، کن سوگیموری
  • کارگردان: کونیهیکو یویاما
  • تولید کننده: او‌ال‌ام، تیم اوتا
  • فصل اول: ۱۹۹۷

پوکمون الان دیگر فراتر از یک انیمه‌ی سریالی است و به یک پدیده در قرن بیست‌ویک تبدیل شده است. بازی‌ها، فیلم‌ها و البته انیمه‌های زیادی از این محصول فوق‌العاده پرطرفدار ساخته شده و الان دیگر برای خودش شمایلی شده است. اصلا می‌توان پوکمون را یکی از مهم‌ترین عوامل آشنایی مردم جهان و مخصوصا غرب با انیمه‌ در نظر گرفت.

پوکمون داستان پسری نوجوان به نام ساتوشی است که وارد دنیای پوکمون‌ها می‌شود که موجوداتی عجیب و دوست‌داشتنی هستند. او همراه با پوکمون محبوب خود، پیکاچو که حالا دیگر نماد کل این مجموعه شده است، دست به سفرها و ماجراجویی‌های زیادی می‌زند.

فیلم پر از شخصیت‌های دوست‌داشتنی، صحنه‌های پرهیجان جذاب و البته ارتباط تماشایی بین انسان‌ها و پوکمون‌ها است. حتی اگر علاقه‌ای به انیمه ندارید هم باید با پوکمون آشنا شوید.

۳. دراگون بال (Dragon Ball)

دراگون بال

  • خالق: آکیرا توریاما
  • کارگردان: مینورو اوکازاکی، دایسوکه نیشیو
  • تولید کننده: توئی انیمیشن
  • فصل اول: ۱۹۸۶

یکی از طولانی‌ترین انیمه‌های تاریخ که از سال ۱۹۸۶ تا به ‌حال در بازه‌های زمانی مختلف آثار متنوعی از آن ساخته شده، در اصل اقتباسی از یک رمان قرن شانزدهمی کلاسیک چینی به نام «سفری به غرب» است. آکیرا توریاما این رمان را با جنبه‌هایی از فیلم‌های رزمی هنگ‌کنگی که جزء آثار محبوبش بودند ترکیب کرد و محصولی تازه به نام دراگون بال خلق کرد.

سریال داستان ماجراجویی‌های قهرمان اصلی داستان است به نام سون گوکو، از دوران کودکی تا بزرگسالی و مهارت پیدا کردن در هنرهای رزمی.

خیلی از هواداران قدیمی انیمه معتقدند دراگون بال بهترین گزینه برای آشنایی با دنیای انیمه‌هاست. سریال همه گزینه‌های لازم برای جذب مخاطب را دارد؛ از روابط دوست‌داشتنی و جذاب گرفته تا شخصیت‌‌های پرداخت شده و صحنه‌های مبارزه‌ی عالی. کلی سریال و فیلم و بازی مختلف هم بر اساس آن ساخته شده و اگر وارد این دنیا شوید، بعید است بتوانید خود را بیرون بکشید!

۲. ناروتو (Naruto)

ناروتو

  • خالق: ماساشی کیشیموتو
  • کارگردان: هایاتو داته
  • تولید کننده: پیرو
  • فصل اول: ۲۰۰۲

ناروتو یکی از طولانی‌ترین انیمه‌های تاریخ است. تا سال ۲۰۱۷، تعداد قسمت‌های آن از ۵۰۰ هم عبور کرد. فعلا خبری از قسمت‌های تازه نیست، اما بعید نیست دوباره به سراغش بروند. ولی با وجود چنین قسمت‌های بسیار طولانی، هنوز هم خود سریال و هم قهرمان اصلیش، فوق‌العاده محبوب هستند و طرفداران زیادی دارند.

سریال داستان پسری یتیم به نام ناروتو است که مردم دهکده‌اش از او متنفر هستند، چرا که فکر می‌کنند او باعث کشته شدن پدرش شده است که از بزرگان محترم روستا بوده است. کل سریال داستان تلاش ناروتو است برای این‌که ثابت کند تصور آن‌ها اشتباه است. یکی دیگر از اهداف او این است که حتی از پدرش هم قوی‌تر شود تا بتواند با دشمنان مبارزه کند و بین اهالی دهکده احترامی به دست آورد.

ناروتو حال‌وهوای نینجایی دارد و پر از شخصیت‌های فراوان و با خلق‌وخوی متنوع است. همچنین صحنه‌های اکشن آن بسیار تماشایی و نفس‌گیر هستند. کلی بازی و فیلم و حتی رمان مختلف بر اساس آن ساخته شده و الان دیگر یک دنیای خاص و عظیم قائم به‌ذات شده است.

۱. مرد یک مشتی (One Punch Man)

مرد یک مشتی

  • خالق: وان
  • کارگردان: شینگو ناتسومه
  • تولید کننده: مدهاوس
  • فصل اول: ۲۰۱۵

این چهار انیمه‌ی سریالی آخر را به جرأت می‌توان از ستون‌های اصلی دنیای انیمه در نظر گرفت که باعث شهرت و محبوبیت آن در کل دنیا شده‌اند.

مرد یک مشتی داستانی مبارزی بسیار پرقدرت است که تنها با یک مشت می‌تواند هر رقیبی را شکست دهد. در واقع به خاطر همین تمرین‌های سنگین و فشرده‌ای که داشته تمام موهای سرش را از دست داده. او که از این مبارزه‌های یک‌طرفه خسته شده، دنبال رقیبی می‌گردد که او را به‌ چالش بکشد.

سریال به شکلی ظریف، کمدی و اکشن را با هم ترکیب کرده است. در واقع نقطه قوت اصلی سریال این است که کمدی معروف و بامزه ژاپنی را با داستان‌های ابرقهرمانی آمریکایی ادغام کرده و یک اثر منحصر به‌فرد و دوست‌داشتنی تولید کرده است. شاید همین ترکیب جادویی باعث شده مرد یک مشتی یکی از محبوب‌ترین انیمه‌ها در بین هواداران خارجی باشد.

سریال را حتی می‌توان هجویه‌ای بر داستان‌های قهرمان‌محور و انیمه‌‌های مبارزه‌ای در نظر گرفت. نکته مهم دیگر این است که بر خلاف سریال‌هایی چون ناروتو و دراگون بال، این  سریال تقریبا کوتاه است و خیلی سریع می‌توانید کل آن را ببینید.

راهنمای تماشای سریال


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۲۳۷ دیدگاه
  1. Mitsoha

    به نظر من انیمه های خیلی بهتر هم وجود دارن مثل وایولت اورگاردن.
    لیست خوبی نبود.

    1. Annia SENPAI

      دوست عزیز خود سایت بزرگ انیمه لیست وایولت اورگاردن جزو انیمه های برتر جهان معرفی نکرده
      وایولت با وجود داستان قشنگ ولی حوصله سر برش در حد انیمه هایی مثل اتک و مرد تک مشتی نیس

  2. Ali

    وان پیس که اصلاً بهش اشاره ای نشد و توکیو غول هم دو فصل اخر پایبند به مانگا نبوده و sword art online هم نیمه اول فصل اولش واقعاً عالی بود.
    یه انیمه دیگه هم بهش اشاره نشده بود kimetsu on yaiba هست که سینمایی که ساختن توی مدت کوتاه آمار جالبی داشت

  3. Rey

    باورم نمیشه گینتاما تو لیست نیس????

  4. محمد

    پس وان پیس، هانتر ایکس هانتر، پاراسایت، هایکوکیو، هیرو آکادمی، دکتر استون، نوبلس، دیمن هانتر، دول می کرای، زندگی جدید به عنوان یک اسلایم، گابلین سلیر، برسرک، بلیچ و
    خسته شدم دیگه، ولی این لیست حداقل باید ۵۰ یا بیشتر بود اونم فقط برای استارت

    1. Annia SENPAI

      داداش ۱۲ تاشون رو گفته که برترن
      حالا بعضی ها ممکنه جا بمونن
      بعدشم هانتر ایکس هانتر با وجود داستان خوبش فکر نکنم در حد اسورد و توکیو عول و اتک باشه

      1. amir

        اتک و توکیو غول اونم فقط فصل۱و۲ش یه چیزی اخه اسورد

  5. Hisoka

    قطعا اگه به داستان های ماورایی و علمی تخیلی علاقه دارید انیمه های Hunter x Hunter و Steins;Gate رو ببینید تا دیدگاهتون به دنیا تغییر کنه و قطعا بعد دیدنشون دیگه اون آدم سابق نخواهید بود

  6. Simple weeb

    خوبه که دیجی کالا هم در مورد انیمه مقاله میده :دی
    ولی ضعیف بود… کارهای بشدت بهتری هستن تو ژانرای هم متفاوت که انیمه با اونا معرفی شده…
    One piece
    Bleach
    Fairy Tail
    و Gintama که به جرئت میگم شاهکار تاریخ کمدیه (کلی رفرنس داره!!! اگه بتونین معرفیشون کنین یه کار بدشت خفن کردین!! )
    انیمه های خیلی مشهور دیگه ای هم هستن که شهرت جهانی دارن..
    وان پانچ من نسبت به بقیه تازه وارده و نسبت به انیمه هایی که جز ستون های دنیای انیمه هستن… رتبه یک واسش زیاده…
    اگه ترتیبی مدنظر ندارید بهتره قبلش اعلام کنید که ترتیب خاصی ندارن معرفی ها… توکیو غول هم یه شکست بوده.. جدا از سیر داستانی انیمه که کلا از هم پاشیده شد، تجربه خوبی بود ولی نه در حدی که بخواد کسیو متخصص کنه… گزینه هایی خیلی بهتری هست… تو سبک ایسکای هم انیمه های خیلی خفنی هستن… Sword art online دیگه عملا خراب کرد… یه فصل کامل فیلر داشت و کلا کلیشه ای شده.. میتونستید جاش Log Horizon رو معرفی کنید و یا حتی Over Lord هم میتونست گزینه بشدت خوبی توی این لیست باشه… انشالله که کیفیت و پیشنهادات خیلی بهتری تو مقالات بعدی ببینیم ۳> ادامه بدین حتما!!!

  7. Arman

    پس شیطان کش چی چرا اونو نزاشتید

  8. Dejban

    یعنی واقعاً چرا دراگون بال و مرد تک مشتی باید از توکیو غول جلوتر باشن !
    و همین طور کابوی بیباپ چرا هستش !
    و چرا وان پیس که طولانی ترین و جزو بهترین انیمه های جهان هست رو نزاشتید ؟
    به نظر من اگه می خواید لیست برای انیمه عالی بزارید ، باید یه لیست طولانی گذاشت نه ۱۲ تا که تازه فقط چند تا رو گفته
    لطفاً این است رو تغییر بدید .

    1. amir

      وان پیسو باید میزاشتن ولی وان پیس طولانی ترین انیمه نیس

    2. .......

      چون دراگون بال و مرد تک مشتی از نظر خیلیا بهتر از توکیو غولن ضمنا رتبه بندی از بهترین به بدترین نیست اینو واسه تازه واردا معرفی کردن .
      من اثلا خوشم از توکیو غول نیومد ( نظر شخصی) به نظرم اورریتده . حتی فصل یک و دوش رو هم دوست ندارم .

    3. .......

      وان پیس خیلی طولانیه برای شروع افتضاحه
      اما به نظر منم یه شاهکاره

    4. matin

      دراگون بال رو نمیدونم ولی مرد تک مشتی بهتر از توکیو غوله

  9. Aarya.e

    دیجیکالا رو چه به انیمه دیدن⁦ ⁦⁦:(

    1. .......

      مگه چه عیبی داره ؟

  10. یه بنده خدایی

    ناروتو بهترینه سگ های ولگرد هم همینطور اما بیشتریا ناروتو رو به عشق ایتاچی و ساسکه میدیدند

  11. یه بنده خدایی

    من ناروتو رو فقط به عشق ساسکه اوچیها بعدش به عشق ایتاچی اوچیها میدیدم بعدشم و تعجبی نکردم که ناروتو بین بهترین انیمه هاست اما سگ های ولگرد هم خوبه و ارزش دیدن هم داره من موندم که چرا کیشیمو از ساسکه که یکی از بهترین و محبوب ترینه بدش میاد و بیشتریا فقط به عشق ساسکه ناروتو رو نگاه نیکردند????

    1. .......

      لطفاً از دید خودت نظر بده بهترین انیمه جهان ناروتو نیست .
      این نظر توعه البته ناروتو خوبه ولی در سطح بعضی از انیمه ها اثلا نمیتونه قرار بگیره .

  12. Tsunade

    خیلی خوب بودD:
    ولی توکیو غول فقط فصل یک و دوسش حق حضور تو این لیست رو داشت “””|~

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X