۱۰ انیمهی خونآشامی برتر تاریخ
داستانهای خونآشامی قرنها است که انسانها را اسیر خود کردهاند. از حکایتهای محلی «دراکولا» برام استوکر گرفته تا آثار کلاسیکی مثل «پسران گمشده»، «بافی» و «مصاحبه با خونآشام»، این موجود هولناک خونخوار همیشه یکی از هیولاهای محبوب فرهنگ عامه بوده است. فقط فیلمها و سریالهای لایو اکشن نیستند که از این موجودات نهایت بهره را میبرند. در دنیای انیمهها هم حکایتهای خونآشامی متعددی وجود دارد. از دبیرستان هیولاها گرفته تا قهرمانهایی که ناخواسته خونآشام شدهاند، انیمههای تماشایی زیادی با محوریت خونآشامها ساخته شده است.
در این مطلب به معرفی ده انیمهی خونآشامی زیبایی پرداختهایم که میتوانند حسابی شما را سرگرم کنند. بعضیهایشان آثاری کلاسیکاند که ارزش تماشای مجدد دارند، بعضیهایشان هم کاملا جدیدند و خیلی سریع به محبوبیت رسیدهاند. احتمالا در این مطلب حس نوستالژیتان هم کمی قلقلک داده خواهد شد.
۱۰. شوالیهی خونآشام (Vampire Knight)
- کارگردان: کیوکو سایاما
- تولید کننده: استودیو دین
- سال: ۲۰۰۸
این سریال انیمه که بر اساس مانگایی از ماتسوری هینو ساخته شده است، نوجوانهای دههی ۲۰۰۰ را حسابی مسحور خودش کرده بود. آکادمی صلیب که یک سازوکار تحصیلاتی قابل توجه است، دو دسته دانشآموز پرورش میدهد: کلاس روز که انسانها هستند، و کلاس شب که خونآشامها را شامل میشود.
یک مدیر باهوش مغز متفکر این آکادمی است. دخترش یوکی هم دوشادوش یک خونآشامکش به نام زیرو کار میکند تا امنیت کلاس روز حفظ شود. همانطور که انتظار میرود، این برنامه باعث تنش و دوز و کلک زیادی بین انسانها و خونآشامها میشود. «شوالیهی خونآشام» داستانی است دربارهی یک مدرسهی شبانهروزی که تشریفات خونآشامی زیادی در آن جاری شده است. اگر از یک داستان ماوراءالطبیعه آرام خوشتان میآید، حتما از این انیمه لذت خواهید برد.
۹. شاهزاده خونآشام میو (Vampire Princess Miyu)
- کارگردان: توشیکی هیرانو، کیتارو موتوناگا
- تولید کننده: ایآیسی
- سال: ۱۹۹۷
آیا واژههایی مثل پرحالوهوا و مدرسهی قدیمی شما را به هیجان میآورند؟ اگر پاسخ مثبت است، همین الان به سراغ «شاهزاده خونآشام میو» بروید. این سریال انیمهی آرام و مسحور کننده تمرکز خود را روی یک شخصیت خونخوار فرازمینی گذاشته است. ولی بر خلاف خونآشامهای معمولی، میو میتواند در روز هم بیرون برود. همین باعث میشود به مدرسه برود، پوشش یک انسان عادی به خود بگیرد و کسی متوجه نشود که در خفا، یک شکارچی موجودات اهریمنی است.
«شاهزاده خونآشام میو» که بر اساس انیمهی تلویزیونی به همین نام محصول سال ۱۹۸۸ ساخته شده است، از آن انیمههای ترسناک است که هیولاهای فراموش نشدنی و تعلیقی ماندگار در خود دارد، همراه با سبک طراحی جذاب دههی ۱۹۹۰. این نوستالژی ترسناک و اکشن را به هیچ وجه نباید از دست بدهید.
۸. خون-سی (Blood-C)
- کارگردان: سوتومو میزوشیما
- تولید کننده: پروداکشن آی. جی، کلمپ
- سال: ۲۰۱۱
در این مطلب دو اقتباس از مانگای «خون: آخرین خونآشام» معرفی کردهایم. «خون-سی» اولین نمونهی آن است. «خون-سی» یک انیمهی تاریک ترسناک است که مخاطب را با شخصیتی به نام سایا آشنا میکند، کسی که در طول روز یک دختر مدرسهای عادی، و در شب یک شیطانکش بیرحم است.
در این محصول تماشایی دو استودیو پروداکشن آی. جی و کلمپ، سایا توسط پدرش طوری آموزش دیده است که بتواند اهریمنان را از میان بردارد. مجاورت دو خط داستانی متفاوت، داستان یک دختر دبیرستانی و ماجراهای هولناکی که در شب رخ میدهند، باعث شدهاند که این انیمه به یک اثر دیدنی تبدیل شود. «خون-سی» همچنین از نظر بصری هم از کیفیت خارقالعادهای برخوردار است، از انیمیشنها گرفته تا طراحی نبردها، همهچیز در اوج قرار دارد. اگر به دنبال یک سریال انیمهی هیولا محور با حضور یک دختر دبیرستانی/ قهرمان خونریز هستید، گزینهای بهتر از «خون-سی» پیدا نخواهید کرد.
۷. باکهمونوگاتاری (Bakemonogatari)
- کارگردان: آکیوکی شینبو، تاتسویا اویشی، تومویوکی ایتامورا
- تولید کننده: شفت
- سال: ۲۰۰۹
مجموعه رمانهای سبک «مونوگاتاری» که با قلم نیسیو ایسین و تصویرگری ووفان منتشر شدهاند، مدتهاست که به آثار مورد علاقهی هواداران داستانهای خونآشامی تبدیل شدهاند. «باکهمونوگاتاری»، این سریال انیمهی ۱۵ قسمتی هم بر اساس این رمانها ساخته شده است. این اقتباس انیمهای رویکردی تجربی و انتزاعی به داستان اصلی دارد و با نگاهی غیرمعمول به سراغ آن میرود.
«باکهمونوگاتاری» همهچیز در خود دارد، از پوست موز گرفته تا خرچنگ و زنی بیوزن و خونآشامی درمان شده. سبک روایی و انیمیشنهای غیرمعمول آن شاید باعث ایجاد دافعه در بعضی مخاطبان شود، ولی «باکهمونوگاتاری» از آن انیمههای سریالی درجه یکی است که نگاهی دقیق و تماشایی به خونآشامها دارد. این انیمه همچنین از نظر بصری بسیار جلوتر از دوران خودش قرار دارد و قابل مقایسه با انیمههای دیگری نیست که سال ۲۰۰۹ منتشر شدند.
۶. پسرک خونی (Blood Lad)
- کارگردان: شیگهیوکی میا
- تولید کننده: برینز بیس
- سال: ۲۰۱۳
«پسرک خونی» یک انیمهی خونآشامی برشی از زندگی است که خودتان هم نمیدانید چقدر عاشقش خواهید شد. بعد از صدها سال حضور داستانهای خونآشامی، کمتر اثری موفق شده این شمایل نمادین و مشهور را به شکلی قابل توجه بازسازی کند. ولی استز، خونآشام قدرتمندی که در مرکزیت داستان این انیمه قرار دارد، هیچ علاقهای به انجام کارهای معمول یک نامیرا ندارد. او در عوض ترجیح میدهد در خانه لم بدهد و بازی بکند، مانگا بخواند و با دوستانش بگردد.
و کسی هست که بخواهد او را به خاطر چنین اخلاقی سرزنش کند؟ البته اجداد خونآشامش بعید است از چنین اخلاقی خوششان بیاید. زمانی که یک غریبه وارد جهان شیاطینی میشود که فقط استز میتواند ببیند، زندگی آرام او زیرورو میشود. او به یکباره ماموریتی را برعهده میگیرد که تنها در بازیهای ویدئویی پیدا میشود. «پسرک خونی» که بر اساس مانگایی محبوب از یوکی کوداما ساخته شده، نگاهی حقیقتا خاص به خونآشامهای افسانهای میاندازد.
- ۱۰ ارتش قوی برتر دنیای انیمهها
- ۶ فیلم خونآشامی رمانتیک که از افسانه گرگ و میش داستان عاشقانهتری دارند
۵. روزاریو + خونآشام (Rosario + Vampire)
- کارگردان: تاکایوکی ایناگاکی
- تولید کننده: گانزو
- سال: ۲۰۰۸
وقتی پدر سوکونه او را در آکادمی یوکای ثبتنام میکند، کمتر کسی بابت این مساله ابراز نگرانی میکند، تنها اسم این آکادمی کمی شبهه برانگیز است (یوکای یعنی «ارواح ماوراءالطبیعه در ادبیات محلی ژاپن»). او حتی وقتی وارد جهانی با محوریت هالووین میشود، بیشتر از اینکه به اشخاصی توجه کند که خود را خونآشام مینامند، دغدغه این را دارد که چند دختر زیبا آنجاست.
این انیمهی بامزه داستان یک دانشآموز انسان است که متوجه میشود مشغول تحصیل در مدرسهی هیولاها است. «روزاریو + خونآشام» یک کمدی فانتزی، مخصوص کسانی است که خونآشامها را با خشونت کمتر و خندهی بیشتری دوست دارند. علاوه براین، اگر از داستانهایی درباره آدمهای قدرتمند خوشتان میآید، این انیمه پر از آدمهای اینچنینی است.
۴. دی شکارچی خونآشام (Vampire Hunter D)
- کارگردان: تویو آشیدا
- تولید کننده: اپیک/ سونی رکوردز، موویک
- سال: ۱۹۸۵
اگر داستان این موجودات خونخوار همراه با پیچشهای داستانی شدید لذت میبرید، «دی شکارچی خونآشام» باب میل شماست. این انیمه که از رمان سبک بسیار مشهور هیدیوکی کیکوچی اقتباس شده، به یک اثر کالت تبدیل شده که چندین دهه است همچنان هواداران تازهای جذب خود میکند.
داستان این انیمه در سال ۱۲۹۰۰ پس از میلاد میگذرد، زمانی که دنیا توسط یک هلوکاست هستهای نابود شده است. یک زن جوان توسط خونآشامی شرور گزیده میشود. او متوجه میشود تنها شانسش برای بقا یک شکارچی خونآشام مرموز به نام دی است. این روزها پیدا کردن یک داستان گوتیک علمی-تخیلی کار بسیار سختی است، ولی «دی شکارچی خونآشام» تمام این مشخصهها را در خود دارد. علاوه براین، اگر از داستانهای عاشقانهی پیچیده خوشتان میآید، بد نیست بدانید که مضمون مرکزی این انیمه همین است. نکتهی دلپذیر این است که این انیمههای کلاسیک دهه هشتادی تاثیر زیادی روی سریالهای انیمهی دههی ۲۰۰۰ گذاشتند. اگر از آن دسته افرادی هستید که انیمههای معاصر را ترجیح میدهند، بد نیست بدانید که یک نسخهی بازسازی از این انیمه هم در دست تولید است.
۳. خون+ (+Blood)
- کارگردان: جونیچی فوجیساکی
- تولید کننده: پروداکشن آی. جی
- سال: ۲۰۰۵
به سه مورد آخر رسیدیم، انیمهی سوم یکی از پدیدههای سال ۲۰۰۵ بود، اقتباسی از «خون: آخرین خونآشام» به کارگردانی جونیچی فوجیساکی. این برداشت تازه از «آخرین خونآشام» دوباره روی یک دختر مدرسهای به نام سایا تمرکز میکند، کسی که در سرنوشتش مقدر شده که با هیولاهایی خفاششکل به نام کایراپتران درگیر شود.
کلید نابودی این موجودات در خون سایا است، او در ادامهی داستان از قدرت فوقالعادهی خود برای غلبه بر دشمنان استفاده میکند، در این حال به اکتشافات تازهای از گذشتهی او پی میبریم. اینکه مجموعهی «خون» دو انیمه در این فهرست دارد عجیب نیست، حتی میتوانستیم اقتباسهای دیگری هم مطرح کنیم. این مجموعه خونآشامی مجبوبیت زیادی دارد و این اعتبار را از طریق خون و عرق و شمشیربازیهای شخصیتهای خود به دست آورده است.
۲. هلسینگ حد نهایی (Hellsing Ultimate)
- کارگردان: توموکازو توکورو، هیرویوکی تاناکا، کنیچی سوزوکی
- تولید کننده: استیتلایت، مدهاوس، گرافینیکا
- سال: ۲۰۰۶
سریال انیمهی «هلسینگ» محصول سال ۲۰۰۰ خودش اثر کلاسیکی شده است، ولی «هلسینگ حد نهایی»، این انیمهی ویدئویی که اواسط دههی ۲۰۰۰ ساخته شد، اقتباس خیلی دقیقتری از مانگای کوتا هیرانو ارائه میدهد. این انیمه همچنین یکی از تماشاییترین و هیجانانگیزترین انیمههای ترسناکی است که میتوانید پیدا کنید.
در این انیمه که در چندین بخش مختلف روایت میشود، ما با هلسینگ آشنا میشویم، رئیس سازمان هلسینگ. او این شرکت مخصوص کشتار نامیرایان را با تلاش فراوان و همراه با یک سلاح مخفی به نام الوکارد هدایت میکند الوکارد قدرتمندترین خونآشام دنیا است. خیلی از انیمهبازها وقتی به داستانهای خونآشامی در دنیای انیمه فکر میکنند، اولین گزینهای که به ذهنشان میآید «هلسینگ حد نهایی» است. این انیمه خیلی خوب موفق میشود داستانی عمیق را با طراحیهای هولناک و پرجزئیات، و پسزمینههای داستانی سیاسی گستردهای ترکیب کند که چیزی کم از «بازی تاجوتخت» ندارد. چه طرفدار آثار ترسناک باشید یا انیمه یا خونآشامی، این انیمه برای شما ساخته شده است.
۱. ماجراجویی عجیبوغریب جوجو (Jojo’s Bizarre Adventure)
- کارگردان: کوتا اکونو، توشیوکی کاتو، فوتوشی هیگاشیده
- تولید کننده: دیوید پروداکشن
- سال: ۲۰۱۲
این مجموعهی تماشایی پرهیجان هیروشیکو آراکی شاید غیرقابل انتظارترین مجموعهی خونآشامی در میان انیمهها باشد. با اینحال، این رنگهای نئونی فوقالعاده و سبک طراحی خاص که داستان خانوادهای را در طول چند قرن روایت میکند، یک خط داستانی خونآشامی پرهیجان را در قلب خود پنهان کرده است.
داستان زمانی شروع میشود که دیو براندو، شرور مشهور این مجموعه، یک نقاب سنگی باستانی را کشف میکند، این نقاب به صاحب خود قدرتهای خونآشامی میدهد. همین به دیو امکان میدهد که یک نقشهی انتقامی طراحی کرده و به مرز جنون برسد. با وجود اینکه برای «ماجراجویی عجیبوغریب جوجو» چنین داستانی دور از انتظار است، ولی این انیمه خیلی خوب موفق میشود نگاهی ویژه به خونآشامها بیاندازد و خود را از داستانهای خونآشامی دیگر جدا کند. «ماجراجویی عجیبوغریب جوجو» با بینش و جهانبینی اصیل و سازشناپذیر خود، یکی از بهترین داستانهای خونآشامی را ارائه میدهد.
منبع: IGN
باید انیمه خون آشام ماه آبی اینجا می بود جاش خالی
یک سوال: انیمه شوالیه خون آشام فقد ۴ قسمت آن دوبله فارسی شده چطور می توانم دوبله قسمت
های دیگر آن را پیدا کنم
کستلوانیا بهترین انیمه ای بود که دیدم
بنظرم Call of the night از همشون محشر تره حتما ببینید هم خوناشامی هم عاشقانه هم با شخصیت سازی و کیفیت عالی سبک موسیقی هیپ هاپی داده
جز سبک بصری خوب چیز خاصی نداره اصلا به پای جوجو و هلسینگ و مونوگاتاری نمیرسه
پس وانیتاس چیییییی پس اسرافیل پایانی چییییی
قبول دارم اخرای لیست جای مناسبی براشون بودش
فقط شوالیه خوناشام را دیدم خیلی قشنگه دوست دارم مانگاشم بخونم اگه کسی میدونه بگه از کجا بخونم
سلام از سایت مانهوا
عاشقان شیطانی مگه به خون آشام ربط نداره؟
الان مثلا چرا اسرافیل پایانی (پایان جهان) تو این لیست نیست؟ بنظرم کاملا ارزش داره تو این لیست باشه
کستل وانیا مگه انیمه حساب نمیشع؟🥲🤔
چرا ولی به خاطر پیش بردن ضعیف داستان بازم درحد لیست نیس
ها ها hellsing ultimate چه انیمه بی نظری بود شاید گفت تکرار نشدنی هنره دسته خون اشام ساخته شده به دسته توموکازو توکورو وای
پسر چ دورانی بود انگار همین دیروز بود که داشتم این انیمه به یاد موندنی رو تماشا میکردم
در حینی که ۱۱ ساله داره از اون روز میگذره
Hellsing ultimate _ alucard 😈