۱۰ انیمه که می‌توانید بعد از «مرد تک مشتی» تماشا کنید

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۶ دقیقه
مرد تک مشتی

«مرد تک مشتی» یک انیمه‌ی سینن است که مورد تحسین فراوانی قرار گرفته است (سینن به انیمه‌ یا مانگایی گفته می‌شود که مخاطبان آن عمدتا مردان بین ۱۸ تا ۴۰ سال هستند). این انیمه به خاطر ترکیب هنرمندانه‌ی کمدی سرد و صحنه‌های اکشن وجدآور، مورد توجه قرار گرفته است. شوخ‌طبعی، عنصر مرکزی این انیمه است، و شخصیت‌های آن به خاطر حماقت و تیزبینی که در ظاهرشان وجود دارد، حسابی مخاطبان را سرحال می‌آورند.

داستان این انیمه درباره‌ی شخصی به نام سایتاما است، کسی که شاید در ظاهر موجود کوچک بامزه باشد، ولی در واقعیت یک نیروی غیرقابل مهار است. فصل اول و دوم این سریال مورد استقبال زیادی قرار گرفت و حال، هواداران مشتاقانه منتظر فصل سوم هستند.

هنوز مشخص نیست که آیا واقعا فصل سومی هم از «مرد تک‌ مشتی» در کار است یا خیر. ولی تا منتظر خبری درباره این قضیه هستید، می‌توانید به سراغ این فهرست بروید، ۱۰  نمونه از انیمه‌هایی که می‌توانید بعد از «مرد تک مشتی» تماشا کنید.

۱۰. زندگی فاجعه‌بار سایکی کی. (The Disastrous Life Of Saiki K.)

زندگی فاجعه‌بار سایکی کی.

  • کارگردان: هیروآکی ساکورای
  • تولید کننده: جی. سی. استاف
  • سال: ۲۰۱۶

سایکی با وجود این‌که از نعمت توانایی‌های جسمی فراطبیعی بهره‌مند است، دوست دارد یک زندگی عادی شبیه بقیه‌ی دانش‌آموزان دبیرستانی داشته باشد. او کلی توانایی‌ عجیب و غریب مختلف دارد. و اگر یک بازدارنده روی سرش نباشد، می‌تواند کل سیاره‌ی زمین را نابود کند.

سایکی هیچ‌وقت هیچ نشانه‌ای از عقده‌ی خودبرتر بینی نشان نمی‌دهد، چون دوست ندارد بقیه از توانایی‌هایش خبر داشته باشند. ولی دوستانش همیشه موقعیت‌های ناجوری خلق می‌کنند و باعث می‌شوند سایکی برخلاف میلش، از قدرتش استفاده کند.

همچون «مرد تک مشتی»، قهرمان اصلی انیمه‌ی «زندگی فاجعه‌بار سایکی کی.» هم قدرت فراوانی دارد. و همچنین دوباره همچون داستان زندگی سایتاما، این انیمه هم خیلی خوب موفق می‌شود طنز و اکشن را به داستان خود اضافه کند.

۹. ماجراجویی عجیب و غریب جوجو (Jojo’s Bizarre Adventure)

ماجراجویی عجیب و غریب جوجو

  • کارگردان: هیرویوکی کیتاکوبو
  • تولید کننده: ای. پی. پی. پی
  • سال: ۱۹۹۳

انیمه‌ی «ماجراجویی عجیب و غریب جوجو» به بخش‌های مختلفی تقسیم می‌شود، و هر بخش حول چند نفر از اعضاء خانواده‌ی جوستار می‌چرخد. داستان این انیمه درباره‌ی رقابت بین جاناتان جوستار و دیو برندو است.

با وجود اقیانوسی از توانایی‌های مختلف، سازوکار قدرت «ماجراجویی عجیب و غریب جوجو» حول استندها می‌چرخد، استند در اصل یعنی بروز جسمی قدرت‌های معنوی درون.

همچون «مرد تک مشتی»، این انیمه هم درباره‌ی قهرمانی است که برای نجات جهان از دست افرادی که به دنبال نابودی بشریت هستند، مبارزه می‌کند.

۸. خدایان ایداتن فقط از صلح می‌دانند (The Idaten Deities Know Only Peace)

خدایان ایداتن فقط از صلح می‌دانند

  • کارگردان: سیمی کیدوکورو
  • تولید کننده: ماپا
  • سال: ۲۰۲۱

داستان این انیمه در طول ۸۰۰ سال می‌گذرد، زمانی که انسان‌ها به علت قساوت‌های موجودات اهریمنی در آستانه‌ی انقراض هستند. انسان‌ها که می‌بینند هیچ جای امیدی باقی نمانده، به درگاه خدایان پناه می‌برند و از آن‌ها درخواست کمک می‌کنند. به درخواست آن‌ها پاسخ داده می‌شود و موجوداتی خدای‌گونه به نام ایداتن با هدف کمک به بشریت در نبرد با شیاطین، خلق می‌شوند.

با این‌حال، نسل جدیدتر ایداتن‌ها هیچ‌چیز از دیوسیرتی این شیاطین نمی‌دانند، تنها کسی که می‌تواند آن‌ها را برای بقا آماده کند رین است، یکی از اولین ایداتن‌ها. همچون «مرد تک مشتی»، داستان «خدایان ایداتن» هم حول موجودات ابرانسانی و هیولاها می‌چرخد.

۷. تایگر و بانی (Tiger & Bunny)

تایگر و بانی

  • کارگردان: کیچی ساتو کونیهیرو موری
  • تولید کننده: سانرایز
  • سال: ۲۰۱۱

«تایگر و بانی» داستان شخصی به نام کوتتسو تی. کابوراگی است که بیشتر او را با لقب قهرمانی‌اش،  «ببر وحشی» می‌شناسند. او با وجود این‌که قهرمان متبحری است، به دلیل روحیه‌ی تیمی صفرش، معمولا در انجام کارها شکست می‌خورد. او قادر نیست که خودش را از این منجلاب نجات دهد، بعدا هم با یک نیروی تازه‌کار عجیب و غریب همکار می‌شود. ببر وحشی لقب بانی را برای همکار جدیدش انتخاب می‌کند.

مسلما آن‌ها خیلی خوب با هم تا نمی‌کنند، ولی اگر می‌خواهند امتیاز قهرمانی کسب کنند و به «پادشاه قهرمانان» بعدی تبدیل شوند، باید تفاوت‌های خود را کنار بگذارند و در قالب یک تیم عمل کنند. مثل «مرد تک مشتی»، «تایگر و بانی» هم دارای سازوکاری است که در آن، قهرمانان با توجه به عملکردشان به سطوح بالاتری می‌رسند.

۶. بوبوبو-بو بو-بوبو (Bobobo-bo Bo-bobo)

بوبوبو-بو بو-بوبو

  • کارگردان: هیروکی شیباتا
  • تولید کننده: توئی انیمیشن
  • سال: ۲۰۰۳

تنها هدف امپراتور سورو سورولینای چهارم در امپراتوری ماروهاگه این است که مو و آزادی تک‌تک آدم‌های این مملکت را بدزدد. با این‌حال، یک قهرمان موطلایی به نام بوبوبو-بو بو-بوبو آموزش‌های سختی را از سر گذرانده تا بتواند سورولینا را شکست دهد و جنایت‌های ظالمانه‌ی او را پایان بخشد.

بو-بوبو در کنار دوستان پرشورش، برای درهم شکستن امپراتوری ماروهاگه هرکاری انجام می‌دهد. «بوبوبو-بو بو-بوبو» یک هجویه‌ی شونن کلاسیک بانشاط است که از خیلی جهات، به «مرد تک مشتی» شبیه است.

۵. قهرمان بودن (To Be Hero)

قهرمان بودن

  • کارگردان: لی هائولینگ، شینیچی واتانابه
  • تولید کننده: استودیو لن
  • سال: ۲۰۱۶

«قهرمان بودن» داستان آنکل است، یک پسر شهوت‌ران که دوست دارد مخ زنان دیگر را بزند. خودش معتقد است قدرت‌های ویژه‌اش هم مربوط به رابطه‌اش با زنان است.

با این‌حال، یک روز سرنوشت‌ساز از راه می‌رسد، او با سیفون از یک دستشویی پایین می‌رود و گروهی از آدم‌های عجیب را می‌بیند که خودشان را کمیته‌ی قهرمان اتحاد جمهوری صلح فضایی می‌نامند.

آن‌ها قدرت‌های واقعی به آنکل می‌‌دهند، و البته در ازایش او را یک آدم چاق بدترکیب می‌کنند. «قهرمان بودن» هم مثل «مرد تک مشتی»، سبک کمدی نشاط‌آوری دارد.

۴. گینتاما (Gintama)

گینتاما

  • کارگردان: شینجی تاکاماتسو
  • تولید کننده: سانرایز
  • سال: ۲۰۰۶

«گینتاما» در دوره‌ی ادو، ولی در فضایی آینده‌نگرانه رخ می‌دهد (ادو بخشی از تاریخ دوران پیشامدرن ژاپن است که از سال ۱۶۰۳ تا ۱۸۶۸ میلادی را در بر می‌گیرد). جهان در تسخیر موجوداتی فضایی به نام آمانتو است که استفاده از شمشیر را ممنوع کرده‌اند. گینتوکی کسی است که توجهی به این قانون ندارد و با یک شمشیر چوبی در دست، تلاش می‌کند راه و روش سامورایی‌ها را در پیش بگیرد. او با شرورهای زیادی از کره‌ی زمین، و همچنین موجوداتی از سیاره‌های دیگر مواجه می‌شود.

او به همراه دو شاگردش به نام شینپاچی و کاگورا، هر شغلی که پیشنهاد می‌شود را می‌پذیرد و درآمد بخور و نمیری دارد. همچون سایتاما در «مرد تک مشتی»، گینتوکی هم به نظرات دیگران اهمیت نمی‌دهد و هرکاری را که از نظرش درست است، انجام می‌دهد.

۳. کلاس آدمکشی (Assassination Classroom)

کلاس آدمکشی

  • کارگردان: سیجی کیشی
  • تولید کننده: فوجی تی‌وی
  • سال: ۲۰۱۵

دانش‌آموزان کلاس ۳ای مدرسه‌ی راهنمایی کونوگیکائوکا درس و مشق را رها کرده‌اند و ماموریت یافته‌اند که معلم‌شان کوروسنسی را به قتل برسانند. شاید برای یک کلاس پر از دانش‌آموز، کشتن معلم ماموریت راحتی باشد. ولی او قوی‌ترین آدم دنیا است، توانسته ماه را دو نیم کند و با سرعتی فوق‌العاده، پرواز کند.

از نظر بقیه، کوروسنسی یک هیولای محض است، ولی از نظر دانش‌آموزانش، او بهترین معلم دنیاست. با این‌حال، این دانش‌آموزان پیوسته تلاش می‌کنند او را بکشند تا زمین را از سرنوشت ماه دور کنند. همچون سایتاما در «مرد تک مشتی»، کوروسنسی هم شخصی ابرقدرت است.

۲. ماب سایکو ۱۰۰ (Mob Psycho 100)

ماب سایکو ۱۰۰

  • کارگردان: یوزورو تاچیکاوا، تاکاهیرو کاسویی
  • تولید کننده: بونز
  • سال: ۲۰۱۶

«ماب سایکو ۱۰۰» داستان شیگئو کاگه‌یاما است که دوستانش بیشتر او را با لقبش ماب می‌شناسند. او یک ابرقدرت است که توانایی‌های روحیش به احساساتش متصل هستند.

از سر گذراندن احساسات منفی توسط او، برای اطرافیانش می‌تواند فاجعه‌بار باشد. به همین دلیل او تصمیم می‌گیرد احساساتش را سرکوب کند و به هنر آرام ماندن مسلط شود.

ماب ویژگی‌های زیادی دارد که او را شبیه سایتاما می‌کند. مثلا او هم از قدرتش تنها برای کمک به افراد ضعیف استفاده می‌کند. آن‌ها از خیلی جهات شبیه هم هستند.

۱. مدرسه‌ی قهرمانانه‌ی من (My Hero Academia)

مدرسه‌ی قهرمانانه‌ی من

  • کارگردان: کنجی ناگاساکی، تومو اوکوبو، ماساهیرو موکای
  • تولید کننده: بونز
  • سال: ۲۰۱۶

در انیمه‌ی «مدرسه‌ی قهرمانانه‌ی من»، تقریبا ۸۰ درصد بشر دارای توانایی‌های فراانسانی به نام کویرک هستند. ایزوکو میدوریا از جمله افراد در اقلیتی است که هیچ کویرکی ندارد. با این‌حال، در یک روز سرنوشت‌ساز، او با قهرمان حرفه‌ای مورد علاقه‌ی خود به نام آل‌مایت مواجه می‌شود، و وارث کویرک او می‌شود.

ایزوکو در ابتدا آدم گمنامی است، ولی بعد از تمرین‌های فراوان و پرورش کویرکش، او به دنبال رویای خود برای تبدیل شدن به یک قهرمان حرفه‌ای می‌رود. «مدرسه‌ی قهرمانانه‌ی من» شباهت‌های زیادی به «مرد تک مشتی» دارد. برای مثال، آن‌جا هم قهرمانان در احاطه‌ی اقیانوسی از شخصیت‌های قدرتمند با توانایی‌های فراانسانی هستند.

در هردو انیمه، به افرادی با قدرت‌های فراوان قهرمان گفته می‌شود، و این قهرمانان برای محافظت از انسان‌ها مجبورند با نیروهای اهریمنی مبارزه کنند.

منبع: Sportskeeda



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۵ دیدگاه
  1. بی نام

    اسم واسه انیمه کم آوردن گذاشتن بوبوبو-بوبو-بوبو XD

  2. ناروتو

    حقیقتا تو باید مانگا تک مشتی رو بخونی تا متوجه قدرتش بشی ولی انیمه هم ببینی کافیه معلومه سایتاما قوی تره اصلا یه سرچ تو یوتیوب بزن نبرد سایتاما با گوکو میفهمی چی به چیه

  3. ._.

    فکر کن کلان سایتاما معروفیتش اینه که گوکو رو تو انیمه خودش شکست داده بعد یه انیمه کلان کپی از دراگون بال داره شاخ میشه بعد از این چی ببینم 🤢🤣🤣

    1. بی نام

      داداش گوکو قویتره نه سایتاما سایتاما انسانه😑😑

  4. متین

    الان آکادمی هیرو من خوبه ولی ناروتو دراگون بال هم باید باشن

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما