بهترین گوشیها از نظر باتری که همین الان میتوانید بخرید (خرداد ۱۴۰۱)
در این فهرست، بهترین گوشیهای موجود در بازار کشور بر اساس مدت زمان کارکرد باتری آورده شدهاند. برای جمعآوری این فهرست از تست باتری وبسایت GSMArena استفاده شده که مرجع معتبری به حساب میآید. امتیاز باتری در این وبسایت بر اساس مدت زمان کارکرد یک گوشی با یک ساعت تماشای ویدیو، یک ساعت وبگردی و یک ساعت مکالمه داده میشود. در نتیجه امتیاز ۱۵۵ به معنی ۱۵۵ ساعت کارکرد باتری گوشی در صورت استفاده ترکیبی (یک ساعت مکالمه، یک ساعت وبگردی و یک ساعت تماشای ویدیو) است.
انتخاب و خرید یک گوشی نیازمند بررسی پارامترهای متعددی است که برای هر کاربر بسته به سبک استفادهی او از گوشی متفاوت است. یکی از مهمترین ویژگیهای گوشیهای هوشمند که اولویتی کلیدی برای بسیاری از کاربران به حساب میآید، ظرفیت باتری و مدت زمان کارکرد آن است. شاید تصور کنید داشتن یک باتری با ظرفیت بیشتر (به معنی عدد میلیآمپرساعت بالاتر) برای تشخیص مدت زمان کارکرد باتری یک گوشی کافی است. اما در واقع شرایط زیادی از نمایشگر و پردازنده گرفته تا هماهنگی سختافزار و نرمافزار بر مدت زمان کارکرد باتری تاثیرگذار هستند. بنابراین بهترین گوشیها از لحاظ طول عمر باتری، لزوما پرظرفیتترین باتری را ندارند.
هرچند باید به خاطر داشته باشید افزایش میلیآمپر ساعت باتری مهمترین نشانه (نه، تنها نشانه) برای این است که بدانیم گوشی از لحاظ نگهداری شارژ عملکرد خوبی دارد. به همین دلیل است که گوشیهای این لیست غالبا باتریهایی با ظرفیت ۵۰۰۰ میلیآمپرساعت یا بیشتر دارند. بنابراین محصولاتی که در این فهرست به معرفی آنها میپردازیم، در واقع بهترین گوشیها از لحاظ طول عمر باتری هستند که موفق شدند در تمامی پارامترهای یاد شده، بهینهترین عملکرد را از خود به نمایش بگذارند. در کنار باتری قدرتمند، به لطف تراشههای جدید، امکانات نرمافزاری متعدد نظیر حالت تیرهی سراسری و…، به طور کلی هم گوشیها واقعا از لحاظ نگهداری شارژ در مقایسه با قبل پیشرفت داشتهاند.
البته این روزها اگر شارژ باتری زود هم تمام شود خیلی اهمیتی ندارد، چرا که شرکتهای سازندهی گوشی، شارژرهایی را با سرعت اعجابانگیز برای محصولاتشان تولید میکنند که در برخی مواقع حتی میتوانند در مدت ۱۵ دقیقه، یک گوشی با باتری ۴۵۰۰ میلیآمپرساعتی را به صورت کامل شارژ کنند. البته متأسفانه این روزها شارژر درون جعبهی گوشیهای ساخت سامسونگ و اپل قرار ندارند. یک سری از شرکتهای دیگر هم به تقلید از این شرکتها، شارژر را از درون جعبهی گوشیهای خود برداشتهاند که تعداد آنها بسیار کم است.
البته اینکه درون جعبهی محصولات اپل و سامسونگ شارژری قرار داده نشده اهمیتی هم ندارد. چون این دو شرکت که سر و صدای زیادی هم دارند، از لحاظ سرعت شارژر یکی از ضعیفترین شرکتها به حساب میآیند. امیدواریم حداقل شرکتهایی که از این حیث عملکرد خوبی دارند نظیر شیائومی، اوپو، وانپلاس و… بعد از مدتی، شارژر را از درون جعبهی گوشیهای خود حذف نکنند چون ضعف باتری را فقط میتوان با داشتن شارژری پرسرعت جبران کرد. هرچند گوشیهای معرفی شده در این لیست، بدون نیاز به شارژر پرسرعت، باتری مناسب و شارژدهی خوبی دارند. البته برخی از آنها شارژری درون جعبهی خود ندارند و در نتیجه باید به صورت جداگانه برای خرید شارژر هزینه کنید.
لازم به ذکر است گوشیهای این لیست، ترکیبی هستند از گوشیهای اقتصادی، میانرده و پرچمدار تا علاقهمندان به هر سه دسته بتوانند با بهترین محصولات موجود آشنا شوند. همچنین تلاش شده تا جایی که امکان دارد، گوشیهای جدید (از سال ۲۰۲۱ به بعد) را در این لیست بیاوریم چون قبلا هم مطلبی با موضوع مشابه با یک لیست دهتایی از بهترین گوشیهای بازار از لحاظ طول عمر باتری کار شده بود. همچنین باید به این نکته نیز اشاره داشته باشیم که این لیست تشکیل شده از چند شرکت و بهترین گوشیهای آنها که بیشترین طول عمر را از لحاظ باتری دارند.
بهترین گوشیهای سامسونگ از لحاظ طول عمر باتری
۱. گلکسی A23
- ظرفیت باتری: ۵٫۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۱۵ وات درون جعبه، پشتیبانی از شارژر ۲۵ واتی
- امتیاز باتری در تست: ۱۳۰ ساعت
- پردازنده و رم: اسنپدراگون ۶۸۰ (۶ نانومتری) – ۶۴/۴، ۶/۶۴، ۴/۱۲۸، ۶/۱۲۸، ۸/۱۲۸ گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید ۱۲
- نمایشگر: ۶٫۶ اینچی از نوع PLS LCD با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۰۸ پیکسل و رفرشریت ۹۰ هرتز
- دوربین: چهارگانه شامل ۵۰ مگاپیکسلی اصلی با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال، ۵ مگاپیکسلی فوق عریض و دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق
- سال عرضه: ۲۰۲۲
- حدود قیمت: ۵ تا ۶ میلیون تومان
یکی از بهترین گوشیها از لحاظ طول عمر باتری، محصولی است از سامسونگ با نام گلکسی A23 که در بین نمایندههای موجود در بازار این شرکت، بهترین عملکرد را در نگهداری شارژ دارد. این گوشی توانست در تستهای صورت گرفته، امتیاز خوب ۱۳۰ ساعت را به خود اختصاص دهد که این یعنی به راحتی میتوانید با آن تا دو روز هم کار کنید.
یک تراشهی ۶ نانومتری ساخت کوالکام (اسنپدراگون ۶۸۰) به عنوان قلب تپنده در این گوشی ایفای نقش میکند که صرف نظر از قدرت سختافزاری نسبتا پایینش، در مصرف انرژی عملکرد بسیار خوبی دارد. به صورت کلی با توجه به قیمت این گوشی میتوان متوجه شد که گلکسی A23 در ردهی محصولات پایینرده قرار دارد اما با این حال طول عمر باتری آن کمنظیر است.
تنها نقطه ضعفی که میتوان به بخش باتری و شارژدهی آن وارد کرد، عدم وجود شارژر ۲۵ واتی درون جعبه است، علیرغم اینکه این گوشی از آن پشتیبانی میکند. درون جعبهی گلکسی A23 یک شارژر ۱۵ واتی قرار دارد که اگرچه میتوان آن را مناسب ارزیابی کرد اما سرعت شارژر ۲۵ واتی سامسونگ به مراتب بیشتر از آن است.
از جمله سایر قابلیتهای خوب این گوشی میتوان به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال، نمایشگر ۹۰ هرتزی باکیفیت، سختافزار قابل قبول، پشتیبانی از جک ۳.۵ میلیمتری و قیمت مناسب اشاره کرد. در حال حاضر با در نظر گرفتن گوشیهای موجود در بازار از برند سامسونگ گلکسی A23 بهترین گوشی از نظر باتری به حساب میآید.
۲. گلکسی A32 5G
- ظرفیت باتری: ۵٫۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۱۵ وات
- امتیاز باتری در تست: ۱۲۳ ساعت
- پردازنده و رم: دایمنسیتی ۷۲۰ (۷ نانومتری) – ۶۴/۴، ۴/۱۲۸، ۶/۱۲۸، ۸/۱۲۸ گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید ۱۱
- نمایشگر: ۶٫۵ اینچی از نوع TFT LCD با وضوح ۱۶۰۰ × ۷۲۰ پیکسل و رفرشریت ۶۰ هرتز
- دوربین: چهارگانه شامل ۴۸ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی فوق عریض، ۵ مگاپیکسلی ماکرو و ۲ مگاپیکسلی سنجش عمق
- سال عرضه: ۲۰۲۱
- حدود قیمت: ۷ تا ۸ میلیون تومان
در بین بهترین گوشیهای ۵G اقتصادی از لحاظ طول عمر باتری، گلکسی A32 گزینهی بسیار خوبی به حساب میآید که البته هم مدل ۵G و هم مدل ۴G آن عملکردی کمنظیر در نگهداری شارژ دارند. البته ارزش خرید مدل ۵G آن به لطف پشتیبانی از شبکهی اینترنتی پرسرعتتر، بیشتر از مدل ۴G است اما دلیل نمیشود که آن مدل را ضعیف یا کمارزش بدانیم.
گلکسی A32 5G از تراشهی دایمنسیتی ۷۲۰ بهعنوان قلب تپنده بهره میبرد و در کنار ۴/۶/۸ گیگابایت حافظهی رم و ۶۴/۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی، میتواند از پس نیازهای معمولی کاربران بر بیاید. اما نباید انتظار زیادی از آن داشته باشیم چون قدرت سختافزاری آن خیلی بالا نیست.
سامسونگ این گوشی را به باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی مجهز کرده که کاربر میتواند آن را با شارژر ۱۵ واتی درون جعبه شارژ کند. این باتری توانست امتیاز بسیار عالی ۱۲۳ ساعت را از وبسایت GSMArena دریافت کند و در جمع گوشیهای قدرتمند این لیست قرار بگیرد. شارژر این گوشی هم سرعت پایینی دارد، به گونهای که میتواند در مدت نیم ساعت، شارژر باتری را به ۲۳٪ برساند و در مدت ۲ ساعت و ۲۴ دقیقه آن را به صورت کامل شارژ کند.
- ظرفیت باتری: ۵٫۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۱۵ وات
- امتیاز باتری در تست: ۱۱۹ ساعت در حالت ۹۰ هرتز و ۱۲۴ ساعت در حالت ۶۰ هرتز
- پردازنده و رم: مدیاتک هلیو G80 (12 نانومتری) – ۶۴/۴، ۴/۱۲۸، ۶/۱۲۸، ۸/۱۲۸ گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید ۱۱
- نمایشگر: ۶٫۴ اینچی از نوع Super AMOLED با وضوح ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل و رفرشریت ۹۰ هرتز
- دوربین: چهارگانه شامل ۶۴ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و دو دوربین ۵ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق
- سال عرضه: ۲۰۲۱
- حدود قیمت: ۵٫۵ تا ۶٫۵ میلیون تومان
گلکسی A32 4G اما هلیو G80 را به عنوان قلب تپنده در اختیار دارد که پردازندهی ضعیفتری است. اما برخلاف مدل ۵G، نمایشگر آن ۹۰ هرتزی است. در حالی که A32 5G فقط در بازار آمریکا از این نمایشگر بهره میبرد. همچنین دوربین اصلی این مدل ۶۴ مگاپیکسلی است. این گوشی توانست در تستهای صورت گرفته با نمایشگر ۹۰ هرتزی خود، امتیاز عالی ۱۱۹ ساعت را کسب کند. لازم به ذکر است وقتی گوشی در حالت ۶۰ هرتز مورد بررسی قرار گرفت، توانست امتیاز عالی ۱۲۴ ساعت را کسب کند. یعنی بیشتر از مدل ۵G. علاوه بر اینها، مدل ۴G از لحاظ کیفیت و وضوح نمایشگر، نوع پنل بکار رفته و دوربین اصلی هم از مدل ۵G وضعیت بهتری دارد.
۳. گلکسی A03S
- ظرفیت باتری: ۵٫۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۱۵ وات
- امتیاز باتری در تست: ۱۲۲ ساعت
- پردازنده و رم: مدیاتک هلیو P35 (12 نانومتری) – ۳۲/۲، ۳۲/۳، ۳۲/۴ و ۶۴/۴ گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید ۱۱
- نمایشگر: ۶٫۵ اینچی از نوع PLS LCD با وضوح ۱۶۰۰ × ۷۲۰ پیکسل
- دوربین: سهگانه شامل ۱۳ مگاپیکسلی اصلی با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال و دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق
- سال عرضه: ۲۰۲۱
- حدود قیمت: ۳٫۵ تا ۴ میلیون تومان
در بین گوشیهای اقتصادی سامسونگ در این لیست سومین گوشی برتر از لحاظ طول عمر باتری گلکسی A03S است که توانسته امتیاز بسیار عالی ۱۲۲ ساعت را کسب کند. این گوشی یک مزیت بسیار خوب دارد و آن هم این است که قیمت آن بسیار پایین است. در نتیجه برای دانشآموزان یا افرادی که نمیخواهند برای گوشی زیاد هزینه کنند اما در عین حال میخواهند با همان مقدار هزینه، محصولی با طول عمر بالای باتری خریداری کنند، یک گزینهی فوقالعاده ایدئال و مناسب به حساب میآید.
این گوشی از یک نمایشگر ۶٫۵ اینچی از نوع PLS LCD دارد که وضوح تصویر در آن به ۷۲۰ × ۱۶۰۰ پیکسل میرسد. از آنجایی که سامسونگ این محصول را در سال ۲۰۲۱ روانهی بازار کرد، سیستمعامل آن اندروید ۱۱ است اما قطعا میتوان آن را به اندروید ۱۳ بهروزرسانی کرد. در حال حاضر این گوشی اندروید ۱۲ و رابط کاربری One UI 4.1 را هم دریافت کرده تا بدین ترتیب یک پک مجهز و عالی برای کاربرانی با بودجهی محدود باشد.
قلب تپندهی گلکسی A03S پردازندهی مدیاتک هلیو P35 است که در دستهی پردازندههای ضعیف قرار میگیرد. در کنار آن هم از ترکیب حافظهی رم و حافظهی داخلی ۳۲/۲، ۳۲/۳، ۳۲/۴ و ۶۴/۴ گیگابایت استفاده شده تا بدین ترتیب این محصول، یک حداقلی در دنیای اندروید باشد که میتواند با طول عمر بالای باتری خود شما را شگفتزده کند.
شارژری که سامسونگ برای این محصول در نظر گرفته ۱۵ واتی است و میتواند این محصول را مدت زمان نیم ساعت تا ۱۵٪ و در مدت زمان ۳ ساعت و ۴۰ دقیقه هم به صورت کامل شارژ کند که اصلا مدت کمی به حساب نمیآید.
از جمله قابلیتهای خوب این گوشی میتوان به دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی، پشتیبانی از جک ۳.۵ میلیمتری هدفون و قیمت بسیار مناسب اشاره کرد.
۴. گلکسی A22 5G
- ظرفیت باتری: ۵٫۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۱۵ وات
- امتیاز باتری در تست: ۱۱۸ ساعت
- پردازنده و رم: مدیاتک دایمنسیتی ۷۰۰ (۷ نانومتری) – ۶۴/۴، ۴/۱۲۸، ۶/۱۲۸، ۸/۱۲۸ گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید ۱۱
- نمایشگر: ۶٫۶ اینچی از نوع TFT LCD با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل و رفرشریت ۹۰ هرتز
- دوربین: سهگانه شامل ۴۸ مگاپیکسلی اصلی با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال، ۵ مگاپیکسلی فوق عریض و ۲ مگاپیکسلی سنجش عمق
- سال عرضه: ۲۰۲۱
- حدود قیمت: ۴ تا ۵ میلیون تومان
سومین گوشی برتر سامسونگ در نگهداری شارژ گلکسی A22 5G است. محصولی که سال گذشته راهی بازار شد و در دستهی گوشیهای اقتصادی قرار میگیرد. میزان نگهداری شارژ در این محصول عالی است به گونهای که به راحتی میتوانید ۲ روز یا بیشتر با آن کار کنید.
از آنجایی که این گوشی اقتصادی است، نباید انتظار داشته باشیم سختافزار قدرتمندی داشته باشد. سامسونگ گلکسی A22 5G را به یک تراشهی دایمنسیتی ۷۰۰ مجهز کرده که مبتنی بر لیتوگرافی ۷ نانومتری است و در مصرف انرژی عملکرد بهینهای دارد. این تراشه در کنار ترکیب حافظهی ۶۴/۱۲۸ و حافظهی رم ۴/۶/۸ گیگابایت، عهدهدار وظایف پردازشی و گرافیکی گلکسی A22 5G است که در مجموع میتوان آن را مناسب ارزیابی کرد.
شارژری که سامسونگ برای این محصول در نظر گرفته ۱۵ واتی است و میتواند این محصول را مدت زمان نیم ساعت تا ۲۳٪ و در مدت زمان ۲ ساعت و نیم هم به صورت کامل شارژ کند.
از جمله قابلیتهای خوب این گوشی میتوان به نمایشگر باکیفیت، دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، قدرت سختافزاری مطلوب، پشتیبانی از جک ۳.۵ میلیمتری هدفون و قیمت مناسب اشاره کرد.
۵. گلکسی A13
- ظرفیت باتری: ۵٫۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۱۵ وات
- امتیاز باتری در تست: ۱۱۴ ساعت
- پردازنده و رم: اگزینوس ۸۵۰ (۸ نانومتری) – ۳۲/۳، ۶۴/۴، ۴/۱۲۸، ۶/۱۲۸ گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید ۱۲
- نمایشگر: ۶٫۶ اینچی از نوع PLS LCD با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۰۸ پیکسل
- دوربین: سهگانه شامل ۵۰ مگاپیکسلی اصلی با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال، ۵ مگاپیکسلی فوق عریض و دو دوربین ۲ مگاپیکسلی سنجش عمق و ماکرو
- سال عرضه: ۲۰۲۲
- حدود قیمت: ۴ تا ۵٫۵ میلیون تومان
گلکسی A13 از لحاظ توان سختافزاری، نمونهی پیشرفتهتر گلکسی A03S به حساب میآید اما از لحاظ شارژدهی اندکی از آن ضعیفتر است. هرچند ۱۱۴ ساعت را هم میتوان بسیار عالی ارزیابی کرد چرا که به راحتی میتوان تا دو روز از شارژر بینیاز بود.
سامسونگ برای گلکسی A13 از تراشهی اگزینوس ۸۵۰ استفاده کرده که مبتنی بر لیتوگرافی ۸ نانومتری است و در کنار ۳/۴/۶ گیگابایت حافظهی رم و ۳۲/۶۴/۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی، به راحتی از پس نیاز کاربرانی که استفادهی سنگینی از گوشی ندارند بر میآید. البته بهتر است بگوییم کاربرانی که استفادهی کاملا سبکی دارند مثل تماشای فیلم، وبگردی و رسیدگی به کارهای مدرسه و…
این گوشی نمایشگری از نوع PLS TFT LCD با اندازهی ۶٫۶ اینچ و وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۰۸ پیکسل دارد که برای یک اقتصادی، مشخصات کاملا خوبی به حساب میآید. این نمایشگر رفرشریت ۶۰ هرتز دارد بنابراین خیلی پرمصرف نیست.
سرعت شارژر گلکسی A13 اما ۱۵ وات است که میتواند در مدت نیم ساعت گوشی را ۲۷٪ و در مدت ۲ ساعت و ۲۰ دقیقه هم آن را به صورت کامل شارژ کند. مدت زمان زیادی است اما در مقایسه با گلکسی A03S، پیشرفت خوبی به حساب میآید.
از جمله قابلیتهای خوب این گوشی میتوان به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، قیمت بسیار مناسب، نمایشگر باکیفیت، توان سختافزاری مطلوب و پشتیبانی از جک ۳٫۵ میلیمتری هدفون اشاره کرد.
۶. گلکسی S21 اولترا ۵G / پلاس
- ظرفیت باتری: ۵٫۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۲۵ وات، درون جعبه قرار ندارد
- امتیاز باتری در تست: ۱۱۴ ساعت
- پردازنده و رم: اگزینوس ۲۱۰۰ / اسنپدراگون ۸۸۸ (۵ نانومتری) – ۱۲۸/۱۲، ۲۵۶/۱۲، ۵۱۲/۱۲، ۵۱۲/۱۶ گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید ۱۱
- نمایشگر: ۶٫۸ اینچی از نوع Dynamic AMOLED 2X با وضوح ۳۲۰۰ × ۱۴۴۰ پیکسل و رفرشریت تطبیقپذیر ۱۲۰ هرتز
- دوربین: چهارگانه شامل ۱۰۸ مگاپیکسلی اصلی با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال، ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض و دو دوربین ۱۰ مگاپیکسلی تلهفوتو و پریسکوپی با زوم ۳ و ۱۰ برابری اپتیکال
- سال عرضه: ۲۰۲۱
- حدود قیمت: ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان
از بهترین گوشیهای بازار از لحاظ طول عمر باتری، پرچمداران سال گذشتهی سامسونگ هستند. اگر جز آن دسته از کاربرانی هستید که گوشی پرقدرت با طول عمر بالای باتری میخواهید، دو مدل پلاس و اولترا از سری گلکسی S21 واقعا عملکرد خوبی در این زمینه دارند. این دو گوشی توانستند در تستهای وبسایت GSMArena، امتیاز خوب ۱۱۴ ساعت را کسب کنند که این یعنی به راحتی در صورت استفادهی معمولی میتوانید بیش از ۱ و نیم روز از آنها استفاده کنید.
این دو گوشی به عنوان پرچمدار سال گذشتهی سامسونگ شناخته میشوند و دلیل اینکه نام پرچمدارهای جدید شرکت کرهای را نمیآوریم این است که عملکرد آنها در نگهداری شارژ خیلی خوب نیست. حتی مدل S22 اولترا هم نتوانسته به خوبی S21 اولترا در نگهداری شارژ دوام داشته باشد.
گلکسی S21 اولترا به عنوان پرچمدار قدرتمند سامسونگ از نمایشگری ۶٫۸ اینچی با وضوح ۱۴۴۰ × ۳۰۸۸ پیکسل بهره میبرد که رفرشریت آن ۱۲۰ هرتزی از نوع تطبیقپذیر است. به این معنا که میتواند آن را از بین ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز بسته به نوع محتوی به نمایش درآمده تغییر دهد تا بدین ترتیب در مصرف انرژی به شکل چشمگیری صرفهجویی شود.
شما میتوانید با شارژر ۲۵ واتی اصلی سامسونگ، گلکسی S21 اولترا را در مدت زمان ۱ ساعت و ۱۱ دقیقه به صورت کامل شارژ کنید. همچنین در مدت زمان نیم ساعت، شارژ این گوشی با این شارژر به ۵۴٪ میرسد.
- ظرفیت باتری: ۴٫۵۰۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۲۵ وات، درون جعبه قرار ندارد
- امتیاز باتری در تست: ۱۱۴ ساعت
- پردازنده و رم: اگزینوس ۲۱۰۰ / اسنپدراگون ۸۸۸ (۵ نانومتری) – ۱۲۸/۸، ۲۵۶/۸ گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید ۱۱
- نمایشگر: ۶٫۷ اینچی از نوع Dynamic AMOLED 2X با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل و رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- دوربین: سهگانه شامل ۱۲ مگاپیکسلی اصلی با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال، ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض و ۶۴ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۱٫۱ برابری اپتیکال و ۳ برابری هیبریدی
- سال عرضه: ۲۰۲۱
- حدود قیمت: ۲۶ تا ۳۰ میلیون تومان
گلکسی S21 پلاس اما نمایشگری ۶٫۷ اینچی با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل دارد با این تفاوت که رفرشریت آن دیگر تطبیقپذیر نیست. اما با این حال این گوشی توانست در تستها، امتیازی مشابه S21 اولترا را بدست بیاورد که تحسینبرانگیز است.
از لحاظ قدرت پردازشی و گرافیکی هر دو گوشی در یک سطح قرار دارند اما در مواردی نظیر طراحی، ترکیب حافظهی رم و حافظهی داخلی، ظرفیت باتری، دوربین و پشتیبانی از قلم، با یکدیگر متفاوت هستند و برتری از آن S21 اولترا است.
سرعت شارژ گلکسی S21 پلاس با شارژر ۲۵ واتی که درون جعبهی آن هم قرار ندارد، بسیار خوب است. به گونهای که در مدت ۳۰ دقیقه میتوانید آن را تا ۵۴٪ و در مدت ۱ ساعت و ۱۲ دقیقه به صورت کامل شارژ کنید. متأسفانه این گوشی در دیجیکالا در دسترس قرار ندارد اما در بازار میتوانید به راحتی آن را خریداری کنید.
۷. گلکسی A53 5G
یکی از بهترین گوشیهای میانردهی بازار از لحاظ طول عمر باتری، گلکسی A53 5G در سومین ماه سال ۲۰۲۲ رسما رونمایی و راهی بازار شد. این گوشی به عنوان میانردهی جدید سامسونگ، امکانات سختافزاری و قابلیتهای متعددی دارد که باعث میشود آن را از سایر میانردههای بازار، متمایز بدانیم. البته که در این مطلب قصد نداریم خیلی به مشخصات فنی این محصول بپردازیم چون هدف، فقط بررسی باتری آن است. اما با این حال نیمنگاهی هم به این بخش خواهیم داشت. گلکسی A53 5G به یک پردازندهی نسبتا قدرتمند اگزینوس ۱۲۸۰ مجهز شده که از نمونهی بکار رفته در گلکسی A52 5G توان پردازشی و گرافیکی بهتری دارد. این تراشه ۵ نانومتری است که این یعنی در مصرف انرژی، عملکرد بهینهای دارد. اندروید ۱۲ و رابط One UI 4.1 هم در این محصول به عنوان سیستمعامل و رابط کاربری ایفای نقش میکنند که به لطف گزینههای مختلف مربوط به ذخیرهی انرژی، به گلکسی A53 5G در کسب امتیاز ۱۱۳ ساعت در استفادهی ترکیبی، کمک زیادی کردهاند. از جمله سایر مشخصات خوب گلکسی A53 5G میتوان به دوربین ۶۴ مگاپیکسلی با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال، نمایشگر ۱۲۰ هرتزی، استاندارد ضد آب IP67 و پشتیبانی نرمافزاری ۴ ساله اشاره کرد. البته نمایشگر ۱۲۰ هرتزی این گوشی شاید بتواند طول عمر باتری را به شدت تحت تأثیر قرار دهد. هرچند این امتیازی که گلکسی A53 5G کسب کرد در حالی بود که تست وبگردی روی حالت ۱۲۰ هرتز و تست پخش ویدیو هم روی حالت ۶۰ هرتز صورت گرفت. در نتیجه میتوان به صورت کلی، عملکرد باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی این گوشی را مناسب ارزیابی کرد. توجه داشته باشید که این گوشی اگرچه از شارژر ۲۵ واتی پشتیبانی میکند، اما این شارژر به همراه آن درون جعبه قرار ندارد. بنابراین باید مبلغی بیش از ۵۰۰ هزار تومان را برای خرید این شارژر سریع هزینه کنید. توجه: اندکی گرانتر از گلکسی A53 5G اما قدرتمندتر از آن، گلکسی A73 5G قرار دارد که نمایشگر بزرگتر و تراشهای قدرتمندتر دارد (اسنپدراگون ۷۷۸G). این تراشه اگرچه مبتنی بر لیتوگرافی ۶ نانومتری است و از لحاظ تئوری باید پرمصرفتر باشد اما در عمل، عملکرد بهتری از اگزینوس ۱۲۸۰ از خود نشان میدهد. هرچند نمایشگر بزرگ گلکسی A73 5G باعث میشود در نهایت این دو محصول در یک سطح از عملکرد قرار بگیرند. ارزش خرید بالای گلکسی A73 5G در مقایسه با مشخصات فنی که دارد باعث میشود نیمنگاهی هم به آن داشته باشیم که از همان باتری و همان مشخصات فنی مشابه A53 5G بهره میبرد اما دوربین اصلی آن ۱۰۸ مگاپیکسلی است و تراشهی اسنپدراگون ۷۷۸ به عنوان قلب تپنده در آن فعالیت میکند.
جدیدترین، بهترین و قدرتمندترین پرچمدار حال حاضر سامسونگ، گلکسی S22 اولترا است که هم از لحاظ قدرت پردازشی و هم قابلیتها و امکانات سختافزاری و نرمافزاری، بهترین عملکرد را دارد. این گوشی را باید ترکیبی از یک پرچمدار سری گلکسی نوت و S بدانیم چرا که ظاهر آن کاملا شبیه به گوشیهای سری نوت است و حتی درگاهی برای قرارگیری قلم در آن وجود دارد. گلکسی S22 اولترا به عنوان قلب تپنده، اسنپدراگون ۸ نسل ۱ و اگزینوس ۲۲۰۰ را بسته به بازار عرضه در خود میبیند که در کنار ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و تا ۱ ترابایت حافظهی داخلی، میتواند به راحتی از پس تمام کارهای سنگین کاربران بر بیاید. این تراشهها ۴ نانومتری هستند که یعنی در مصرف انرژی عملکرد بسیار بهینهای دارند. علاوه بر تراشههای کممصرف، سامسونگ این گوشی را به نمایشگری قدرتمند مجهز کرده که اینبار بازهی تغییر رفرشریت آن از ۱ تا ۱۲۰ هرتز است. بدین ترتیب از لحاظ نمایشگر هم نباید مشکلی وجود داشته باشد چون هم باکیفیت است و هم کممصرف. هرچند نمیدانیم باز چه اتفاقی افتاده که میزان نگهداری شارژ در این گوشی از پرچمدار سال گذشتهی سامسونگ یعنی گلکسی S21 اولترا کمتر است. این گوشی از شارژر ۴۵ واتی سامسونگ پشتیبانی میکند اما این بدان معنا نیست که با سرعت بسیار بیشتری از S21 اولترا با شارژر ۲۵ واتی شارژ شود. این گوشی با شارژر ۲۵ واتی سامسونگ، در مدت نیم ساعت ۶۱٪ شارژ شد اما با شارژر ۴۵ واتی این میزان ۶۰٪ بود که تقریبا یکسان در نظر گرفته میشود. مدت زمان مورد نیاز برای شارژ کامل هم ۱ ساعت و ۲ دقیقه با شارژر ۴۵ واتی و ۱ ساعت و ۴ دقیقه با شارژر ۲۵ واتی بود. به صورت کلی گلکسی S22 اولترا یکی از بهترین گوشیهای پرچمدار از لحاظ طول عمر باتری است.
یکی از گوشیهایی که به همراه گلکسی A53 5G و A73 5G رونمایی و راهی بازار شد، گلکسی A33 5G است که از همه لحاظ در مقایسه با نسل قبل بهبود داشته است جز طول عمر باتری که به شکل محسوسی کمتر از نسل قبل است. اما عملکردش آنقدر در نگهداری شارژ خوب هست که در لیست بهترین گوشیها از نظر باتری قرار بگیرد. این گوشی درست مانند گلکسی A53 5G از تراشهی ۵ نانومتری اگزینوس ۱۲۸۰ به عنوان قلب تپنده بهره میبرد و در کنار ۴/۶/۸ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی، میتواند نیاز کاربران را در انجام کارهای نیمهسنگین برطرف کند. از جمله قابلیتهای خوب گلکسی A33 5G میتوان به نمایشگر ۶٫۴ اینچی باکیفیت با رفرشریت ۹۰ هرتز، پشتیبانی نرمافزاری ۴ ساله، استاندارد ضد آب IP67 و پشتیبانی از شارژر ۲۵ واتی اشاره کرد که البته درون جعبه قرار ندارد. صحبت از شارژر که شد باید بگوییم شارژر ۲۵ واتی این محصول قادر است آن را با سرعت قابل قبولی شارژ کند. به گونهای که در تستها دیدیم در مدت زمان ۳۰ دقیقه گوشی را تا ۵۰٪ و در مدت زمان ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه به طور کامل شارژ کرد.
موتورولا طی چند سال اخیر در بین بهترین گوشیهای بازار از نظر باتری، نمایندههای زیادی داشته است؛ مثل G9 پاور، G10 و G7 پاور، اما متأسفانه این گوشیها دیگر در بازار ایران موجود نیستند. حداقل وبسایتهای آنلاین که وضعیت این محصولات را «ناموجود» ثبت کردهاند. در نتیجه در لیست خود نامی از آنها نبردهایم. اما این موضوع را در نظر داشته باشید اگر این سه محصول موجود بودند، از لحاظ باتری بهترین عملکرد را در مقایسه با سایر محصولات موتورولا دارد. اما حتما مشخصات فنی دیگر آنها را نیز مد نظر داشته باشید. میپردازیم به موتو Edge 20 پرو که به نوعی میتوان گفت محصول شبهپرچمدار به حساب میآید. قدرت پردازشی این محصول توسط تراشهی خوب اسنپدراگون ۸۷۰ تأمین میشود که در کنار ۶/۸/۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی، به راحتی میتواند نیاز سنگین کاربران را هم پوشش دهد. Edge 20 پرو نمایشگری ۶٫۷ اینچی با رفرشریت ۱۴۴ هرتز و وضوح +FHD دارد که باعث میشود در محدودهی قیمتی یادشده، یکی از بهترین گوشیها از این حیث باشد. موتورولا برای این گوشی از یک دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی اصلی استفاده کرده که در کنار ۱۶ مگاپیکسلی فوق عریض و ۸ مگاپیکسلی پریسکوپی با امکان زوم ۵ برابری اپتیکال، وظیفهی عکاسی و فیلمبرداری را در این محصول برعهده دارند. درون جعبهی این محصول یک شارژر ۳۰ واتی سریع قرار دارد که میتواند در مدت زمان نیم ساعت، باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی این گوشی را از ۰ تا ۵۳٪ و در مدت ۱ ساعت و ۱۷ دقیقه به صورت کامل شارژ کند.
گوشی بعدی موتورولا، متأسفانه توسط وبسایت GSMArena مورد بررسی قرار نگرفته و در نتیجه نمیتوانیم با همان معیار، مدت زمان شارژدهی آن را بسنجیم. اما در تمام بررسیهای صورت گرفته، موتو G60S توانست به صورت ترکیبی و در استفادهی معمولی، بیش از ۱۰ ساعت دوام داشته باشد که این عالی است. خوشبختانه وبسایت PhoneArena تست کامل این گوشی را منتشر کرده که به لطف آن توانستیم متوجه شویم عملکرد نمایندهی اقتصادی موتورولا در رفرشریتهای مختلف در انجام بازی، وبگردی و تماشای ویدیو چگونه است. موتو G60S یک اقتصادی نسبتا ارزشمند به حساب میآید، بنابراین بهترین گزینه برای دانشآموزان و افراد مسن است که میخواهند یک گوشی معمولی با طول عمر بالای باتری در اختیار داشته باشند. موتورولا وظایف پردازشی و گرافیکی این گوشی را به تراشهی هلیو G95 ساخت مدیاتک مجهز کرده که مبتنی بر لیتوگرافی ۱۲ نانومتری است و عملکرد نسبتا متوسطی در انجام کارها دارد. نمایشگر این گوشی را شاید بتوان نقطه عطف آن در نظر گرفت. پنلی بزرگ (۶٫۸ اینچی) با وضوح تصویر عالی و رفرشریت ۱۲۰ هرتز که تقریبا میتوان گفت در این محدودهی قیمتی، چنین کیفیتی واقعا دور از تصور بود. اما خوشحالیم موتورولا تا این اندازه به کاربرانی که بودجهی محدودی برای خرید دارند فکر کرده است. موتو G60S درون جعبهی خود یک شارژر سریع ۵۰ واتی دارد که در مقایسه با سایر میانردههایی که در این محدودهی قیمت قرار دارند، بینظیر است. این شارژر میتواند باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی این گوشی را در مدت زمان تنها ۵۷ دقیقه به صورت کامل شارژ کند. این عملکرد عالی را بگذارید در کنار طول عمر بالای باتری موتو G60S تا متوجه شوید چه انتخاب ارزشمندی میتواند باشد.
موتو E40 هم متأسفانه با پارامترهای GSMArena مورد بررسی قرار نگرفته اما در بررسیهای صورت گرفته توسط وبسایتهای معتبری نظیر NotebookCheck، توانست به صورت کلی ۱٫۵ روز دوام داشته باشد. البته این در شرایطی است که استفادهی معمولی از گوشی داشته باشید که باز هم فوقالعاده است و میتوان این گوشی را در جمع بهترین اقتصادیهای بازار از لحاظ طول عمر باتری دستهبندی کرد. موتو E40 یک گوشی اقتصادی و نسبتا ضعیف است اما میتواند برای کسانی که قصدشان وبگردی، تماشای ویدیو و انجام کارهای سبک تحصیلی است، یک گزینهی مناسب به حساب بیاید. خصوصا اینکه ظرفیت بالای باتری آن این اجازه را میدهد که مدت زمان زیادی بدون نیاز به شارژر روشن بماند. قلب تپندهی این محصول، تراشهی Unisoc T700 است که نمیتوان آن را تراشهی قدرتمندی دانست. با این حال در کنار ۴ گیگابایت حافظهی رم و ۶۴ گیگابایت حافظهی داخلی، میتواند در انجام کارهای بسیار سبک، کاربران را همراهی کند. از نقطه ضعفهای بزرگ این گوشی، شارژر ۱۰ واتی آن است که برای شارژ گوشی، بیش از ۲ ساعت زمان نیاز دارد. در مدت زمان نیم ساعت هم فقط میتوانید گوشی را ۲۱٪ شارژ کنید. بنابراین سعی کنید زمانهایی که میدانید به شارژر دسترسی ندارید، زیاد به گوشی فشار وارد نکنید چون برای شارژ مجدد آن به زمان زیادی نیاز خواهد بود.
شیائومی ردمی نوت ۱۱S یکی از بهترین گوشیهای بازار از نظر باتری است که به نظر میرسد بین مشخصات فنی آن توازن زیادی وجود نداشته باشد. در نگاه نخست، تراشهی این گوشی کاربر را ناامید میکند، چرا که هلیو G96 مبتنی بر لیتوگرافی ۱۲ نانومتری نسبتا قدیمی است. از طرفی دوربین اصلی آن ۱۰۸ مگاپیکسل بزرگی دارد که باعث میشود این محصول در مقایسه با گوشیهای همرده، یک محصول منحصر بفرد و جذاب باشد. البته تراشهی بکار رفته در این گوشی آنقدرها ضعیف نیست که عملکرد ناامیدکنندهای داشته باشد، اما جا برای انتخاب گزینهای بهتر وجود داشت. با این حال آنقدر مشخصات فنی این گوشی خوب هست که بتوانیم از تراشه چشمپوشی کنیم. از جمله این موارد میتوان به نمایشگر بسیار عالی با وضوح +FHD و رفرشریت ۹۰ هرتز اشاره کرد. باتری بکار رفته در این محصول ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت ظرفیت دارد که با شارژر سریع ۳۳ واتی میتوان آن را شارژ کرد. این شارژر درون جعبه هم قرار دارد و با سرعت قابل قبولی میتواند گوشی را شارژ کند. طبق بررسیهای صورت گرفته، شارژ این گوشی در مدت ۳۰ دقیقه به ۵۹٪ و در مدت ۱ ساعت و ۲ دقیقه هم به ۱۰۰٪ رسید. شارژر بسیار سریع در کنار عملکرد کمنظیر باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی که توانست امتیاز خوب ۱۳۳ ساعت را هم از وبسایت GSMArena دریافت کند، مجموعهای را تشکیل دادهاند که میتواند به راحتی ۲ روز هم دوام داشته باشد. بنابراین میتوان ردمی نوت ۱۱S را در بین بهترین گوشیهای بازار از نظر باتری، یک مدل بسیار ارزشمند در نظر گرفت. دومین گوشی از سری ردمی نوت ۱۱ که مدل استاندارد آن به حساب میآید، تا حد زیادی به همان مدل S شباهت دارد با این تفاوت که پردازندهی آن کممصرفتر و دوربین آن وضوح کمتری دارد. در سایر بخشها، هر دو گوشی با یکدیگر برابر هستند اما جالب است که در تستها، مدل ۱۱S توانست عملکرد بهتری از خود به نمایش بگذارد. هرچند به صورت کلی هر دو گوشی خوب و در یک سطح دستهبندی میشوند. دلیل اشاره به این گوشی هم این بود که در صورت تمایل به تراشههای کوالکام، میتوانید این گزینه را هم مد نظر داشته باشید. در نهایت اما میرسیم به مدل پرو ۵G از سری ردمی نوت ۱۱ که بهترین گوشی از این سری نیز به حساب میآید. این محصول از لحاظ قدرت پردازشی، خیلی توانمند نیست، هرچند تراشهی بکار رفته در آن برای رسیدگی به کارهای روزمره واقعا خوب و مناسب است، اما یک سری قابلیت خوب نظیر باتری پرظرفیت، شارژر بسیار سریع، نمایشگر ۱۲۰ هرتزی باکیفیت با بیشینهی روشنایی ۱۲۰۰ نیت و دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی، از جمله قابلیتهایی هستند که آن را از سایر محصولات همرده متمایز میکند. باتری این گوشی توانست امتیاز ۱۱۵ ساعت را از وبسایت GSMArena دریافت کند که امتیاز بسیار خوبی هم به حساب میآید. در صورتی هم که شارژ گوشی به اتمام برسد، شارژر ۶۷ به کمکتان میآید که در مدت زمان نیم ساعت میتواند گوشی را تا ۷۴٪ شارژ کند. در مدت ۴۵ دقیقه هم میتوانید گوشی را بار دیگر با ۱۰۰٪ شارژ تحویل بگیرید و بار دیگر تا بیش از ۱٫۵ روز در صورت استفادهی معمولی با آن کار کنید و لذت ببرید. گوشی بعدی، یک نمایندهی ارزانقیمت دیگر از ردمی است با نام ردمی ۱۰ که یک اقتصادی به معنای واقعی کلمه به حساب میآید. این گوشی از لحاظ عملکرد سختافزاری، تعادل خوبی دارد و قیمت آن هم اصلا بالا نیست. ردمی اما برای اینکه کاربران بتوانند تجربهی لذتبخشی از کار با این محصول داشته باشند، یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی قدرتمند را برای آن در نظر گرفت که در تستها توانست امتیاز خوب ۱۲۷ ساعت را کسب کند تا در نتیجه ردمی ۱۰ به یکی از بهترین گوشیهای اقتصادی از نظر طول عمر باتری تبدیل شود. به عنوان یک اقتصادی با محدودهی قیمتی یادشده، اصلا انتظار نمایشگر +FHD با رفرشریت ۹۰ هرتزی را نداشتیم، اما ردمی تصمیم گرفت چنین کاری را انجام دهد و ردمی ۱۰ را تا جایی که امکان داشت، قدرتمند طراحی کند. این محصول در صورتی که استفادهی معمولی با آن داشته باشید، به راحتی میتواند تا دو روز هم شما را همراهی کند. در صورت اتمام شارژ هم میتوانید با شارژر ۱۸ واتی موجود درون جعبه، گوشی را تا در مدت زمان نیم ساعت تا ۲۶٪ و در مدت زمان ۲ ساعت و ۱۳ دقیقه به صورت کامل شارژ کنید. این گوشی به افراد مسن و دانشآموزان شدیدا پیشنهاد میشود. پوکو M4 پرو یکی از جدیدترین گوشیهای پوکو به حساب میآید که در دومین ماه سال جاری میلادی رونمایی و یک ماه بعد راهی بازار شد. این گوشی از لحاظ طول عمر باتری وضعیت بسیار خوبی دارد و قدرت سختافزاری آن هم آنقدری خوب هست که بتواند نیاز شما را در انجام کارهای روزمره پوشش دهد. برای این گوشی از تراشهی هلیو G96 مبتنی بر لیتوگرافی ۱۲ نانومتری به عنوان قلب تپنده استفاده شده که عملکرد نسبتا خوبی هم در انجام کارهای مختلف دارد. خصوصا اینکه پوکو در کنار آن از ۶/۸ گیگابایت حافظهی داخلی و ۶۴/۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی نیز استفاده کرده تا بدین ترتیب کاربر از بابت انجام کارهای مولتی تسکینگ، نگرانی نداشته باشد. پوکو M4 پرو یک شارژر ۳۳ واتی پرسرعت هم با خود به همراه دارد که میتواند شارژ آن را در مدت ۳۰ دقیقه با ۵۱٪ و در مدت ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه به صورت کامل شارژ کند. از جمله قابلیتهای خوب این محصول میتوان به همین شارژر پرسرعت درون جعبه، استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP53، نمایشگر ۹۰ هرتزی باکیفیت، دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی، پشتیبانی از جک ۳.۵ میلیمتری هدفون و قیمت مناسب اشاره کرد. اگر محصولی را میخواهید که اندکی قدرتمندتر از مدل استاندارد باشد، پوکو M4 پرو ۵G میتواند گزینهی خوبی باشد. این گوشی که اندکی از مدل استاندارد قدرتمندتر است، در مدلهای مختلفی از ۴/۶۴ گرفته تا ۸/۲۵۶ گیگابایت در دسترس قرار دارد که بسته به نیاز خود میتوانید یکی از آنها را خریداری کنید. قلب تپندهی این محصول را تراشهی دایمنسیتی ۸۱۰ تشکیل میدهد که تا حدودی از هلیو G96 قدرتمندتر و به لطف لیتوگرافی ۶ نانومتری، کممصرفتر نیز هست. هرچند باز هم میبینیم که امتیاز مدل استاندارد بیشتر شده است ولی خوشبختانه این اختلاف امتیاز، معنادار نیست. برای این گوشی یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی قدرتمند و شارژر ۳۳ واتی سریع در نظر گرفته که میتواند این باتری پرظرفیت را در مدت زمان نیم ساعت تا ۵۴٪ و در مدت ۱ ساعت و ۷ دقیقه به صورت کامل شارژ کند. بنابراین پوکو M4 پرو ۵G را میتوان در جمع بهترین گوشیهای بازار از نظر باتری، یک گوشی بسیار ارزشمند چه در شارژدهی و چه در سرعت شارژ دانست. شیائومی اواخر سال ۲۰۲۱ میلادی از یک گوشی قدرتمند با نام ۱۱ لایت NE 5G رونمایی کرد. این محصول به واسطهی ضخامت کمی که دارد (۶٫۸ میلیمتر) توانست در همان بدو ورود، توجه خیلی از کاربران را به خود جلب کند. جالب است بدانید باتری بکار رفته در این گوشی فقط ۴۲۵۰ میلیآمپر ساعت ظرفیت دارد اما با این حال توانست در تستها عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذرد و امتیاز ۱۲۲ ساعت را کسب کند تا بدین ترتیب با یکی از بهترین میانردههای بازار از نظر باتری طرف باشیم. شیائومی این گوشی را به یک تراشهی بسیار کممصرف ساخت کوالکام یعنی اسنپدراگون ۷۷۸G مجهز کرده که مبتنی بر لیتوگرافی ۶ نانومتری است و قدرت سختافزاری بسیار بالایی دارد. به گونهای که میتواند به راحتی از پس نیازهای سنگین کاربران بر بیاید. ترکیب حافظهی رم و حافظهی داخلی ۶/۸ و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت هم باعث شده ۱۱ لایت NE 5G در کنار مصرف بهینه، در طول روز به خاطر عملکرد خوب خود هم شما را شگفتزده کند. این گوشی شارژری ۳۳ واتی درون جعبهی خود دارد که میتواند شارژ آن را در مدت ۳۰ دقیقه به بیش از ۵۰٪ و در مدت زمان ۱ ساعت و ۹ دقیقه هم به صورت کامل شارژ کند. یک مدت زمان کاملا ایدئال برای محصولی که در محدودهی قیمتی نسبتا معقولی قرار دارد. وزن پایین (۱۵۸ گرم)، ضخامت کم، توان سختافزاری بالا و زیبایی و ظرافت خاصی که این گوشی دارد باعث شده به خصوص برای بانوان، انتخاب مناسبی باشد. گوشی بعدی، یکی از بهترین اقتصادیهای بازار از لحاظ نگهداری شارژ به حساب میآید که توانست امتیاز خوب ۱۲۱ ساعت را در تستها بدست بیاورد. این گوشی شیائومی پوکو M3 پرو ۵G است که درست مثل مدلهای دیگر از این سری، عملکردش در نگهداری شارژ عالی است. شیائومی این محصول را به پردازندهی اقتصادی دایمنسیتی ۷۰۰ ساعت مدیاتک مجهز کرده که در دستهی پردازندههای ابتدایی مجهز به اینترنت ۵G قرار میگیرد اما با این حال میتواند از پس یک سری از نیازهای کاربران بر بیاید. یعنی نمیتوان این محصول را اقتصادی ضعیف به حساب آورد. از جمله قابلیتهای خوب این گوشی میتوان به ظاهری زیبا و منحصر بفرد، پشتیبانی از جک ۳.۵ میلیمتری، وجود شارژر درون جعبه، باتری پرظرفیت ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی و قیمت نسبتا مناسب اشاره کرد که باعث شده این گوشی برای بسیاری از افرادی که نیاز سنگینی ندارند، مناسب باشد. باتری این گوشی به راحتی میتواند بیش از ۱ و نیم روز در عملکرد معمولی دوام داشته باشد و اگر هم به صفر برسد، نیم ساعت زمان میخواهد تا شارژ آن را به ۳۳٪ و دو ساعت هم برای اینکه آن را به ۱۰۰٪ برساند. ردمی نوت ۱۰ پرو میانردهی سال گذشتهی شیائومی است اما با این حال در دستهی گوشیهای جدید و عالی از لحاظ شارژدهی قرار میگیرد. این گوشی که به عنوان قلب تپنده، تراشهی ۸ نانومتری اسنپدراگون ۷۳۲G را در خود میبیند، توانست در تستهای باتری، امتیاز ۱۱۸ را مال خود کند که یعنی به راحتی یک روز و بیشتر میتواند شما را همراهی کند. برای این گوشی نمایشگری ۶٫۶۷ اینچی بزرگی در نظر گرفته شده که رفرشریت آن به ۱۲۰ هرتز میرسد. طبیعتا قرارگیری رفرشریت روی این حالت میتواند فرایند تخلیهی شارژ را سریعتر کند اما با این حال در صورت استفادهی ترکیبی و کاملا معمولی، باز هم میتوانید بیش از یک روز از ردمی نوت ۱۰ پرو استفاده کنید. وظیفهی شارژ باتری ۵۰۲۰ میلیآمپر ساعتی این گوشی را هم یک شارژر ۳۳ واتی موجود درون جعبه بر عهده دارد که میتواند گوشی را در مدت نیم ساعت تا ۵۰٪ و در مدت ۱ ساعت و ۲۱ دقیقه به صورت کامل شارژ کند. از جمله قابلیتهای خوب این محصول میتوان به نمایشگر باکیفیت ۱۲۰ هرتزی، دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، قیمت مناسب، پنل پشتی شیشهای، جک ۳.۵ میلیمتری هدفون و قیمت مناسب اشاره کرد. پوکو X4 پرو ۵G از لحاظ مشخصات فنی کاملا غیر منتظره ظاهر شد. در حالی که X3 پرو یک گوشی شبه پرچمدار با توان سختافزاری بالا بود، شرکت چینی تصمیم گرفت این گوشی را به تراشهی نه چندان قدرتمند اسنپدراگون ۶۹۵ مجهز کند. البته این تراشه را اگر بخواهیم در حالت ایزوله بررسی کنیم، میتواند نیاز کاربران معمولی را راحت پوشش دهد، اما در مقایسه با تراشههایی چون اسنپدراگون ۸۶۵ یا ۸۷۰، ضعیفتر است. با این حال شیائومی تلاش کرد ضعف سختافزاری X4 پرو را در بخشهایی نظیر دوربین، نمایشگر، باتری و شارژر جبران کند. این گوشی از نمایشگری AMOLED با رفرشریت ۱۲۰ هرتز بهره میبرد، دوربین اصلی آن ۱۰۸ مگاپیکسلی است و شارژر آن هم ۶۷ وات سرعت دارد. باتری این گوشی هم میتواند تا بیش از ۱ و نیم روز در استفادهی معمولی، آن را روشن نگه دارد. صحبت از شارژر که شد باید بگوییم شارژر ۶۷ واتی این محصول میتواند در مدت تنها نیم ساعت، ۷۵٪ از شارژ از دست رفته را به آن برگرداند و ۱۹ دقیقه بعد هم گوشی را کاملا شارژ کند. این یعنی مدت زمان شارژ کامل پوکو X4 پرو ۵G تنها ۴۹ دقیقه است که برای یک محصول در این سطح، عالی به حساب میآید. پوکو F3 یکی از قدرتمندترین و محبوبترین گوشیهای بازار به حساب میآید که اگرچه تراشهی آن قدیمی است ولی همچنان میتواند نیاز سنگین کاربران را برطرف کند. چرا که قلب تپندهی آن تراشهی اسنپدراگون ۸۷۰ است که با لیتوگرافی ۷ نانومتری تولید شده و در مصرف انرژی هم عملکرد بهینهای دارد. شارژری هم که برای این گوشی در نظر گرفته شده میتواند در مدت نیم ساعت، شارژ گوشی را از ۰ به ۶۷٪ برساند و در مدت ۵۶ دقیقه هم آن را کامل شارژ کند. نتیجهای که باعث میشود در کنار قابلیتها و امکانات دیگر، پوکو F3 به یک مجموعهی بسیار جذاب و فوقالعاده ارزشمند تبدیل شود. از جمله قابلیتهای خوب این گوشی میتوان به نمایشگر باکیفیت با رفرشریت ۱۲۰ هرتزی و بیشینهی روشنایی ۱۳۰۰ نیت، شارژر سریع موجود درون جعبه، مصرف بهینهی انرژی، فناوری پیشرفتهی حافظهی داخلی (UFS 3.1)، استاندارد ضد آب IP53، پنل پشتی شیشهای و ارزش خرید استثنائی اشاره کرد. شیائومی در بین بهترین گوشیهای بازار از لحاظ باتری، بیشترین نماینده را دارد اما چون بسیاری از گوشیهای این شرکت مدلهایی با برند متفاوت و سختافزار مشابه هستند، از اشارهی دوباره به آنها خودداری کردیم. یکی از بهترین و قدرتمندترین گوشیهای بازار از لحاظ باتری و به طور کلی از هر حیث که بخواهید، قدرت سختافزاری، کیفیت نمایشگر، ظاهر، طراحی و…، آیفون ۱۳ پرو مکس است. محصولی که متأسفانه در بازار کشور ما با قیمتی بسیار نجومی به فروش میرسد و شاید ارزش خرید نداشته باشد اما امکانات و قابلیتهای خوب آن باعث شده در بین گوشیهای بالارده، یک انتخاب استثنائی به حساب بیاید. اگر بخواهیم حتی به صورت خلاصه هم به مشخصات فنی گوشی اشاره کنیم، باید برای همین گوشی چندین دقیقه وقت گذاشت، در نتیجه به ذکر چند نکته بسنده میکنیم. آیفون ۱۳ پرو مکس نمایشگری استثنائی دارد؛ منظورمان کیفیت نیست چون در این بخش که قطعا جای بحثی باقی نمیماند، در رابطه با رفرشریت آن صحبت میکنیم که اگرچه ۱۲۰ هرتزی است و باید مصرف بالایی داشته باشد اما اپل پنل را به گونهای طراحی کرده که تا وقتی کاربر انگشت خود را روی نمایشگر حرکت ندهد، رفرشریت آن فعال نمیشود. این قابلیت باعث شده آیفون ۱۳ پرو مکس بسیار کممصرف باشد. در بخش دوربینها هم باید به همین نکته اشاره کنیم که در تستهای صورت گرفته توسط وبسایت DXOMARK، این گوشی توانست در بین ۵ گوشی برتر از لحاظ دوربین قرار بگیرد که گفته میشد اگر تلهفوتوی قدرتمندتری داشت حتی میتوانست در ردهی نخست قرار بگیرد. باتری این گوشی به لطف تراشهی فوقالعاده بهینهی A15 و سیستمعاملی بینظیر، علیرغم ظرفیت ۴۳۵۲ میلیآمپرساعتی خود میتواند تا بیش از ۲ روز را به راحتی دوام داشته باشد. در برخی مواقع حتی این گوشی توانست تا سه روز هم روشن بماند که واقعا استثنائی است. متأسفانه شارژری که آیفون ۱۳ پرو مکس از آن پشتیبانی میکند نه درون جعبه قرار دارد و نه سرعت خوبی دارد. اما با این حال با تستهای صورت گرفته، این شارژر ۲۷ واتی توانست گوشی را در مدت نیم ساعت تا ۴۲٪ و در مدت ۱ ساعت و ۴۶ دقیقه به صورت کامل شارژ کند. مدت زمان نسبتا زیادی است اما با در نظر گرفتن این موضوع که آیفون ۱۳ پرو مکس دریایی از امکانات جذاب و کاربردی است، میتوان با این ضعف کنار آمد و از کار کردن با بهترین گوشی اپل و یکی از بهترین گوشیهای بازار از نظر باتری لذت برد.
میرسیم به دومین نمایندهی قدرتمند اپل از لحاظ نگهداری شارژ یعنی آیفون ۱۲ پرو مکس که اگرچه در سال ۲۰۲۰ راهی بازار شد اما در واقع پرچمدار سال ۲۰۲۱ شرکت آمریکایی به حساب میآید. همچنین در اکوسیستم اپل، اینکه یک گوشی بتواند امتیازی بیش از ۹۰ ساعت کسب کند، در دستهی گوشیهای بالارده قرار میگیرد چون در این اکوسیستم ما گوشیهای اپل را با خودشان مقایسه میکنیم. آیفون ۱۲ پرو مکس با این توضیحات، علیرغم کسب امتیاز ۹۵ ساعت توانست در لیست بهترین گوشیها از نظر باتری قرار بگیرد. این گوشی یک باتری ۳۶۸۷ میلیآمپر ساعتی دارد اما از آنجایی که نمایشگر آن ۱۲۰ هرتزی نیست، میتواند شارژدهی خوبی داشته باشد. برای شارژ این گوشی هم شارژری در اختیار ندارید و باید به صورت جداگانه برای خرید آن هزینه کنید. شارژر اپل برای آیفون ۱۲ پرو مکس، ۲۲ وات سرعت دارد که میتواند آن را در مدت نیم ساعت تا ۵۵٪ و در مدت ۱ ساعت و ۳۲ دقیقه تا ۱۰۰٪ شارژ کند. خیلی طولانی نیست اما اصلا هم عدد پایینی به حساب نمیآید. در واقع باید بگوییم عملکرد این گوشی در شارژ شدن در مقایسه با بهترین پرچمدارهای سال ۲۰۲۱ اصلا خوب نیست. با این حال این گوشی یک پرچمدار است و قابلیتهای زیادی دارد که از جمله مهمترین آنها میتوان به دوربینهای عالی، نمایشگر باکیفیت، پشتیبانی از اینترنت ۵G، تراشهای بسیار توانمند، پشتیبانی نرمافزاری ۵ ساله یا حتی بیشتر و مصرف بهینه اشاره کرد. در نهایت میرسیم به آیفون ۱۳ که در بین محصولات جدید اپل، بعد از گوشیهای یادشده بهترین عملکرد را از نظر باتری دارد. این گوشی در تستهای GSMArena توانست امتیاز ۸۹ ساعت را به خود اختصاص دهد که یعنی میتواند یک روز را در صورت استفادهی عادی دوام داشته باشد. این گوشی هم از تراشهی قدرتمند A15 و سیستمعامل فوقالعاده بهینهی iOS 15 به عنوان قلب تپنده و سیستمعامل پیشفرض بهره میبرد و در نتیجه علیرغم ظرفیت پایین باتری، میتواند کاربران را با شارژدهی مناسبی که دارد راضی کند. از جمله قابلیتهای خوب آیفون ۱۳ میتوان به عملکرد سختافزاری استثنائی، دوربین اصلی باکیفیت، پشتیبانی نرمافزاری عالی و بازهی قیمتی مناسب در مقایسه با سایر محصولات جدید اپل اشاره کرد. قابلیتهایی که باعث شده این محصول پرفروشترین گوشی تا به اینجای کار باشد. لازم به ذکر است درون جعبهی این گوشی شارژر وجود ندارد اما گفته میشود آیفون ۱۳ در نهایت میتواند با سرعت ۲۳ وات شارژ شود. با استفاده از شارژری که توانست چنین سرعتی را ارائه دهد، آیفون ۱۳ در مدت نیم ساعت تا ۵۴٪ و در مدت ۱ ساعت و ۴۶ دقیقه هم به صورت کامل شارژ شد که به معنای واقعی کلمه برای یک پرچمدار مناسب نیست. آیفون ۱۳ در مقایسه با گوشیهای مدل استاندارد اپل بهترین گوشی از لحاظ باتری به حساب میآید.
یکی از محبوبترین گوشیهای اقتصادی بازار ایران، نوکیا G21 است که در سال ۲۰۲۲ راهی بازار شد اما در همین مدت زمان کم توانست نظر مثبت خیلی از کاربران را به خود جلب کند. این گوشی به عنوان قلب تپنده از تراشهی ۱۲ نانومتری Unisoc T606 بهره میبرد که خیلی قدرتمند نیست اما برای رسیدگی به کارهای معمولی نظیر وبگردی، تماشای فیلم و رسیدگی به کارهای تحصیلی مناسب است. اما چیزی که باعث شده این گوشی به یک محصول ارزشمند و محبوب تبدیل شود، باتری بسیار قدرتمند آن است که ۵۰۵۰ میلیآمپر ساعت ظرفیت دارد و به راحتی میتواند تا ۲ روز هم دوام داشته باشد. شارژری هم که برای این محصول در نظر گرفته شده ۱۸ واتی است که در تستها توانست این گوشی را در مدت ۳۰ دقیقه تا ۲۲٪ و در مدت ۲ ساعت و ۵۰ دقیقه تا ۱۰۰٪ شارژ کند. مدت زمان بسیار زیادی که به معنای واقعی کلمه، کاربر را خسته میکند. با این حال این گوشی یک سری قابلیتهای خوب دیگر هم دارد که از جمله این موارد میتوان به قیمت مناسب، نمایشگر ۹۰ هرتزی و پشتیبانی نرمافزاری خوب اشاره کرد. به صورت کلی از نظر باتری نوکیا G21 یکی از بهترین گوشیهای اقتصادی بازار است.
ریلمی ۸ ۵G جز آن دسته از گوشیهایی قرار دارد که متأسفانه در فروشگاه دیجیکالا در دسترس نیست اما در بازار داخل کشور میتوانید آن را با کمی جستوجو بیابید. البته با یک گوشی خیلی خاص طرف نیستیم، اما به لطف عملکرد عالی که ریلمی ۸ ۵G در نگهداری شارژ دارد، در لیست بهترین گوشیها از نظر باتری قرار میگیرد. قلب تپندهی این گوشی را تراشهی دایمنسیتی ۷۰۰ ساخت مدیاتک تشکیل میدهد که یک تراشهی نسبتا خوب برای گوشیهای اقتصادی به حساب میآید. همچنین به لطف لیتوگرافی ۷ نانومتری، مصرف آن هم بهینه است و نباید نگرانی از این بابت وجود داشته باشد. شارژری که ریلمی درون جعبهی این گوشی قرار داده ۱۸ واتی است که در تستها توانست در نیم ساعت، ۲۹٪ از شارژ گوشی را پر کند در حالی که برای رساندن آن به ۱۰۰٪، حدودا ۲ ساعت و ۲۰ دقیقه زمان نیاز داشت که زیاد به نظر میرسد. با این حال حداقل میدانید با یکبار شارژ، در صورت استفادهی معمولی شاید ۱ و نیم روز بعد به شارژ مجدد نیاز داشته باشید. اما اگر به دنبال محصولی با پردازندهی بهتر، نمایشگر باکیفیتتر، شارژر بسیار سریعتر و دوربین اصلی بسیار قدرتمندتر هستید، مدل ریلمی ۸ پرو را میتوانیم به شما پیشنهاد دهیم که اگرچه از اینترنت ۵G پشتیبانی نمیکند و نمایشگر آن هم ۶ هرتزی است، اما در سایر بخشها یک سر و گردن از مدل ۵G بالاتر است. ریلمی این گوشی را به تراشهی اسنپدراگون ۷۲۰G مجهز کرده که تراشهی قابلی به حساب میآید و میتواند نیاز معمولی کاربران را به خوبی پوش دهد. ترکیب حافظهی رم و حافظهی داخلی ۶/۱۲۸ و ۸/۱۲۸ گیگابایت هم باعث شده این محصول بتواند در انجام کارهای روزمره، لگ یا کندی خاصی نداشته باشد. باتری این گوشی ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت نیست اما با این حال به لطف تراشهی کممصرف و بهینهسازیهای نرمافزاری ریلمی میتواند با همان ظرفیت ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی خود هم بیش از ۱ و نیم روز دوام داشته باشد (۱۱۶ ساعت در تست GSMArena). اما نقطه عطف ماجرا، شارژر کمنظیر این محصول است که سرعت آن به ۵۰ وات میرسد. این شارژر به قدری سریع است که در مدت نیم ساعت میتواند شارژ گوشی را از ۰ به ۸۸٪ برساند و فقط ۸ دقیقه بعد هم میتواند آن را به صورت کامل شارژ کند. این یعنی در صورتی هم که شارژ گوشی به اتمام رسید، فقط کافی است ۱۵ دقیقه آن را به شارژ بزنید تا یک نصف روز در کنار شما باشد. یکی از میانردههای قدرتمند بازار، وانپلاس نورد CE 5G است که به لطف تراشهی اسنپدراگون ۷۵۰G و ۶/۸/۱۲ گیگابایت حافظهی رم، میتواند نیاز نسبتا سنگین کاربران را هم برطرف کند. این گوشی در سال ۲۰۲۱ راهی بازار شد و عملکرد نسبتا خوبی هم در بخشهای مختلف از جمله باتری دارد. باتری که وانپلاس برای این محصول در نظر گرفته ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی است که در تستها توانست امتیاز خوب ۱۱۷ ساعت را کسب کند. این یعنی با این گوشی میتوانید ۱ و نیم روز با استفادهی معمولی سر کنید. در صورت اتمام شارژ هم یک شارژر ۳۰ واتی سریع که درون جعبه هم قرار دارد در اختیار شما خواهد بود تا بتوانید نورد CE 5G را در مدت نیم ساعت، تا ۶۷٪ و در مدت ۱ ساعت و ۳ دقیقه به صورت کامل شارژ کنید. از جمله قابلیتهای خوب این گوشی میتوان به نمایشگر ۹۰ هرتزی باکیفیت، ترکیب سختافزاری مطلوب، رابط کاربری بهینه و جذاب و پشتیبانی نرمافزاری دوساله اشاره کرد.
توجه: متأسفانه وانپلاس نورد N20 5G در بازار داخل کشور در دسترس قرار ندارد، اما یکی از بهترین گوشیها از نظر طول عمر باتری است و توانست از وبسایت GSMArena، امتیاز خوب ۱۲۹ ساعت را دریافت کند. این گوشی از تراشهی اسنپدراگون ۶۹۵ ۵G قدرت میگیرد و قیمت مناسبتری هم از مدل CE 5G دارد. هرچند از لحاظ مشخصات فنی کلی، پایینتر از آن قرار میگیرد. ولی با این حال اگر طول عمر باتری برایتان اولویت مهمتری است، میتوانید نیمنگاهی هم در صورت موجود بودن، به نورد N20 5G داشته باشید. این گوشی در مدت نیم ساعت حدودا ۵۷٪ و در مدت ۱ ساعت و ۸ دقیقه هم به صورت کامل شارژ میشود. یکی از بهترین گوشیهای میانردهی بازار که به جرئت میتوان گفت رقیبی برای گوشیهای فن ادیشن سامسونگ به حساب میآید وانپلاس نورد ۲ است که با طول عمر بالای باتری، قدرت سختافزاری بسیار عالی، دوربین اصلی قدرتمند، نمایشگر باکیفیت و شارژر بسیار سریع میتواند نیازهای بعضا سنگین کاربران را هم به راحتی برطرف کند. وانپلاس نورد ۲ از یک باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرد و امتیاز آن هم در تستهای صورت گرفته، ۱۰۲ ساعت شد. این یعنی میتوانید به راحتی ۱ روز با آن کار کنید (استفادهی سبک). از آنجایی هم که تراشهی قدرتمند این گوشی مبتنی بر لیتوگرافی ۶ نانومتری است، بنابراین نباید خیلی جای نگرانی از بابت مصرف بالای انرژی باشد. خصوصا اینکه مدیاتک این روزها خوب میداند چگونه باید پردازندههایش را بهینه طراحی کند. در صورتی هم که شارژ گوی به اتمام برسد، یکی از نقطه قوتهای اصلی نورد ۲ ۵G خود را نشان میدهد. در رابطه با شارژر ۶۵ واتی بسیار سریع آن صحبت میکنیم که میتواند در مدت ۳۰ دقیقه، گوشی را یکبار دیگر برای یک روز استفادهی کامل در اختیارتان قرار دهد. به عبارتی دیگر، شما در مدت ۳۰ دقیقه، ۹۸٪ از شارژ از دسترفتهی گوشی خود را باز مییابید و اگر هم یک دقیقه بیشتر به این شارژر زمان بدهید، گوشیتان را ۱۰۰٪ شارژ میکند. آنر ۵۰ یکی از بهترین گوشیهای میانرده از نظر باتری است و از آنجایی که آنر از هواوی جدا شده، از خدمات گوگل هم پشتیبانی میکند. این یعنی شما میتوانید بدون هیچگونه نگرانی، از کار با سرویسها و اپلیکیشنهای گوگل در این گوشی لذت ببرید. این گوشی از لحاظ قدرت سختافزاری در شرایط بسیار خوبی قرار دارد چرا که اسنپدراگون ۷۷۸G را به عنوان قلب تپنده در خود میبیند. این تراشه در کنار ۶/۸/۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی میتواند از پس نیازها سنگین کاربران نیز بر بیاید. باتری بکار رفته در این گوشی ۴۳۰۰ میلیآمپر ساعت ظرفیت دارد که در نگاه نخست با توجه به نمایشگر ۱۲۰ هرتزی که آنر ۵۰ دارد، کم به نظر میرسد اما در عمل میبینیم که توانسته امتیاز خوب ۱۰۰ ساعت را کسب کند. این یعنی در صورت استفادهی عادی، تا یک روز یا اندکی بیشتر میتوانید روی تواناییهای این محصول حساب کنید. شارژری هم که آنر به همراه این گوشی درون جعبه قرار داده، ۶۶ واتی است که میتواند باتری ۴۳۰۰ میلیآمپر ساعتی آن را در مدت زمان نیم ساعت، تا ۶۱٪ و در مدت ۵۴ دقیقه به صورت کامل شارژ کند که بسیار خوب ارزیابی میشود. به صورت کلی آنر ۵۰ از لحاظ طول عمر باتری و مشخصات فنی کلی یکی از بهترین گوشیهای بازار به حساب میآید.
این بود لیستی از بهترین گوشیهای بازار از لحاظ طول عمر باتری که میتوانند با شارژدهی فوقالعادهی خود، نیاز شما را در صورتی که طول عمر باتری برایتان مهم است، برطرف کنند. توجه داشته باشید بسیاری از گوشیها به خاطر اینکه صرفا از برندی متفاوت بودند اما همان مشخصات فنی را داشتند (مثل برخی از گوشیهای ردمی و پوکو یا گلکسی A و گلکسی M سامسونگ، درون این لیست قرار نگرفتهاند. بنابراین اگر بگویید یک سری از گوشیها چرا در لیست قرار ندارند، حق دارید اما پاسخ این است که از لحاظ قیمت و عملکرد سختافزاری، تفاوت خاصی بین آنها و گوشیهای معرفی شده در لیست وجود ندارد.
۸. گلکسی S22 اولترا ۵G
۹. گلکسی A33 5G
بهترین گوشیهای موتورولا از لحاظ طول عمر باتری
۱. موتو EDGE 20 پرو
۲. موتورولا موتو G60S
وبگردی (۶۰ هرتز)
وبگردی (۱۲۰ هرتز)
استریم ویدیو (۶۰ هرتز)
بازی (۶۰ هرتز)
بازی (۱۲۰ هرتز)
سرعت شارژ
۱۳ ساعت و ۴۰ دقیقه
۱۱ ساعت
۸ ساعت و ۴۶ دقیقه
۶ ساعت و ۵۰ دقیقه
۵ ساعت و ۲۴ دقیقه
۵۷ دقیقه
۳. موتو E40
بهترین گوشیهای شیائومی (ردمی و پوکو) از لحاظ طول عمر باتری
۱. شیائومی ردمی نوت ۱۱S / ردمی نوت ۱۱ / نوت ۱۱ پرو ۵G
۲. ردمی ۱۰
۳. شیائومی پوکو M4 پرو / ۵G
۴. شیائومی ۱۱ لایت ۵G NE
۵. شیائومی پوکو M3 پرو ۵G
۶. شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو
۷. شیائومی پوکو X4 پرو ۵G
۸. شیائومی پوکو F3
بهترین گوشیهای اپل از لحاظ طول عمر باتری
آیفون ۱۳ پرو مکس
آیفون ۱۲ پرو مکس
آیفون ۱۳
بهترین گوشیهای سایر برندها از لحاظ طول عمر باتری
۱. نوکیا G21
۲. ریلمی ۸ ۵G / ریلمی ۸ پرو
۳. وانپلاس نورد CE 5G / نورد N20 5G
۴. وانپلاس نورد ۲ ۵G
۵. آنر ۵۰ ۵G
سلام خیلی خوب بود ولی گوشیی مثلM62 که ۷۰۰۰میلی آندره و هم تقریبا جدیده و حتی گوشیای قدیمی تر از اونم تو لیست هست نبودش و این بزرگترین ایرادش بود
واقعا خوب بود ولی گوشی های مثل m51 که ۷۰۰۰ میلی آمپره و redmi 9t/poco m3 رو هم نزاشتید
البته که جایگزین شدن ولی از لحاظ باتری اینا باس میبودن
سلام دوست عزیز. حق دارید اما همونطور که در ابتدا هم گفته شده و درون متن هم اشاره کردیم، مبنا بر این بود گوشیهایی رو بزاریم که تو فروشگاههای آنلاین قیمت داشته باشن. خصوصا از برندهای معروف. گلکسی M51 رو هم تو مطلب قبلی که لینکش رو هم قرار دادیم بهش اشاره شده.