راهنمای خرید بهترین رم ریدر USB-C؛ ۱۵ کارتخوان کاربردی که حتما نیازتان میشود
در این مطلب تصمیم گرفته شد ۱۵ تا از بهترین رم ریدر USB-C برای خرید انتخاب و سپس معرفی شوند. این دسته از محصولات برای هر طیف از افراد به شدت کاربردی بوده و تهیه یک رمریدر با کیفیت جزو خریدهای ضروری برای کاربران دنیای تکنولوژی و فناوری به حساب میآید.
۱. کارتخوان اوریکو مدل CL4T-C3
۲. کارتخوان سن دیسک مدل Image Mate PRO
۳. کارتخوان یوگرین مدل ۸۰۷۹۸
۴. کارتخوان لنشن مدل C9CR
۵. کارت خوان اوریکو مدل CRS31
۶. کارتخوان لنشن مدل H12
۷. کارتخوان مدل ۴X
۸. کارت خوان بودی مدل ۹in1
۹. کارتخوان یوگرین مدل CM185-50706
۱۰. کارتخوان باسئوس مدل Airjoy BS-OH069
۱۱. کارتخوان کوتتسی مدل CS5125-WH
۱۲. کارت خوان یوگرین مدل CM304-80191
۱۳. کارت خوان هارمن مدل HR-9900
۱۴. کارت خوان هارمن مدل HR-OT60
۱۵. کارت خوان هارمن مدل MICRO-C
چند نکته قبل و بعد از خرید بهترین رم ریدر USB-C
در ادامهی این مطلب، بهترین رمریدرهای تایپ سی موجود در وبسایت دیجی کالا معرفی میشود. لازم به ذکر است که معرفی محصولات موجود در این مقاله بر اساس نوع برند، کیفیت ساخت، نمرهی دریافتی توسط کاربران و صد البته ارزش خرید نسبت به قیمتشان انجام شده است.
از طرفی، تلاش شده بهترین رم ریدر USB-C در سه دسته بالا رده، میان رده و اقتصادی انتخاب شود. همچنین، به دلیل نوسانات قیمت ارز و وضعیت اجناس در بازار، افت یا افزایش قیمت و همچنین موجود یا ناموجود شدن محصولات ممکن است رخ دهد. این مطلب بر اساس قیمت موس بیسیم در هفتهی چهارم آذر ۱۴۰۲ نوشته و تنظیم شده است.
۱. کارتخوان اوریکو مدل CL4T-C3
کارتخوان اوریکو مدل CL4T-C3 بهترین رم ریدر USB-C موجود در این لیست به شمار میرود. این محصول بالا رده نسبت به سایر محصولات موجود در سطح بازار قیمت بیشتری دارد. با این حال، رمریدر اوریکو جزو بهترین محصولات در این زمینه محسوب میشود؛ چرا که چهار جایگاه مختلف TF، SD،MS و CF برای اتصال کارت حافظه در این دستگاه وجود دارد. به دلیل ابعاد جمع و جور و صد البته وزن بسیار سبک (۲۴ گرم) میتوان به راحتی آن را حتی در داخل جیب کت و شلوار نیز قرار داد.
۲. کارتخوان سن دیسک مدل Image Mate PRO
کارتخوان سن دیسک مدل Image Mate PRO تقریبا همتراز با محصول اوریکو به حساب میآید اما تنها از سه ورودی پشتیبانی میکند. کارتهای حافظهی CF، SD و MicroSD را میتوان با استفاده از این رمریدر برند سندیسک به راحتی به سایر دستگاههای دیجیتال متصل کرد.
۳. کارتخوان یوگرین مدل ۸۰۷۹۸
از برند خوش نام و آوازهی یوگرین، رمریدرهای تایپ سی متنوعی در سطح بازار به فروش میرسد. با این اوصاف، کارتخوان یوگرین مدل ۸۰۷۹۸ یکی از بهترین رمریدرهای تایپ سی شرکت یوگرین تلقی میشود که سرعت انتقال قابل قبولی را داراست (۵ گیگابیت بر ثانیه). این محصول شاید بهترین رم ریدر USB-C موجود در این مطلب نباشد، اما همچنان میتوان کارتهای حافظهی نوع SD و TF را در داخل آن نصب کرد. همچنین، دسترسی آنی به دو کارت حافظه از طریق این رمریدر نیز یک قابلیت بسیار کاربردی دانسته میشود.
۴. کارتخوان لنشن مدل C9CR
کارتخوان لنشن مدل C9CR تنها یک عدد ورودی برای نصب کارت حافظه دارد اما قابلیتهای این دستگاه بسیار بالاست. برای مثال میتوان به طیف وسیعی از انواع مختلف کارتهای حافظه اشاره کرد که توسط کارتخوان لنشن مدل C9CR پشتیبانی میشود. کاربر قادر است کارتهای حافظهی Micro SD، Micro SDHC، Micro SDXC/CF Type I، RS-MMC، MMC، SDXC و همچنین CFexpress Type B SD را در داخل این مدل رمریدر قرار دهد.
کارتخوان لنشن مدل C9CR از خواندن و نوشتن روی کارت با سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه پشتیبانی میکند. این محصول توسط آلیاژ آلومینیوم ساخته شده تا به راحتی داغ نکند. از این رمریدر تایپ سی میتوان برای اتصال به دستگاههای اپل مثل مکبوک ایر نیز بهرهبرداری کرد. بر اساس مشخصات فنی رمریدر، اگر کارت حافظه از نوع CFexpress Type B باشد، انتقال اطلاعات با سرعت بالا نهایتا تا ۲۰ دقیقه پایدار باقی خواهد ماند و در صورت ادامهدار بودن فرایند، احتمال آسیب به کارت به دلیل ایجاد گرمای بسیار زیاد وجود خواهد داشت.
۵. کارت خوان اوریکو مدل CRS31
از برند اوریکو، رمریدر ارزان قیمتتر دیگری هم در بازار تحت عنوان کارت خوان اوریکو مدل CRS31 موجود است که جزو رمریدرهای پرفروش محسوب میشود. این مدل کارتخوان، بهترین رم ریدر USB-C اوریکو دانسته نمیشود اما قابلیتهای دستگاه برای اکثر کاربرهای عادی مناسب خواهد بود. در ابتدا باید به وجود سه عدد ورودی و همچنین پشتیبانی از کارتهای حافظه نوع SD، TF، CF و MS در این محصول اشاره کنیم. سرعت انتقال اطلاعات ۵ گیگابیت بر ثانیه، مولفهی بسیار مهم دیگر در این رمریدر محسوب میشود.
به لطف پردازندهی با کیفیت ChipRTS5301 در این کارتخوان، میتوان کارتهای حافظه تا ظرفیت ۲ ترابایت را هم به این رمریدر متصل کرد. طول کابل این رمریدر تایپ سی اوریکو ۳۰ سانتیمتر بوده و میتوان به راحتی دستگاه را با خود حمل کرد؛ چرا که به دلیل جنس پلاستیکی و پلی کربناتی رمریدر، وزن محصول بسیار سبک به نظر میرسد.
۶. کارتخوان لنشن مدل H12
کارتخوان لنشن مدل H12 محصول خوش ساخت دیگری است که شکل و شمایل آن به یک فلش مموری شباهت دارد. این رمریدر ۳ ورودی دارد و میتوان کارتهای حافظهی نوع SD، CF و TF را در داخل آن نصب کرد. با این حال، سرعت خواندن و نوشتن همزمان دو کارت روی این محصول تنها ۱۰۴ مگابایت بر ثانیه روی کارتهای SD 3.0 و micro SD است.
مطابق با مشخصات فنی، این رمریدر میتواند سه کارت را به طور همزمان مدیریت کند. در ساخت این محصول هم از آلیاژ آلومینیوم استفاده شده تا دستگاه به آسانی داغ نشود. این رمریدر با محصولات مکبوک ایر اپل هم سازگار است.
۷. کارتخوان مدل ۴X
کارتخوان مدل ۴X ابعاد بسیار کوچک و وزن بسیار کمی دارد. همانطور که از ظاهر این محصول پیداست، میتوان از چهار پورت مختلف رمریدر برای اتصال به دستگاههای دیجیتالی مختلف استفاده کرد. یکی از مزایای رمریدر مذکور که موجب شده آن را در لیست قرار دهیم، وجود پورت لایتنینگ در کارتخوان محسوب میشود؛ چرا که میتوان به راحتی رمریدر را به محصولات اپل هم متصل کرد. با وجود این که پنج پورت USB Type C، لایتنینگ، microUSB و USB در این رمریدر وجود دارد، تنها یک ورودی را میتوان روی کارتخوان مدل X4 مشاهده کرد که تنها از کارت حافظه microSD پشتیبانی میکند.
۸. کارت خوان بودی مدل ۹in1
کارت خوان بودی مدل ۹in1 از جنبهی ظاهری مقداری متفاوت با سایر محصولات موجود در این لیست به نظر میرسد. جمع و جور بودن کارتخوان به انضمام پشتیبانی از کارتهای حافظهی نوع Micro SD و TF مهمترین قابلیتهای رمریدر مذکور تلقی میشود. این کارتخوان تنها از یک عدد ورودی بهره میبرد.
۹. کارتخوان یوگرین مدل CM185-50706
کارتخوان یوگرین مدل CM185-50706 محصول جذابی برای خرید به نظر میرسد. ظاهر این کارتخوان یوگرین شبیه به فلش مموری بوده و در دو رنگ نقرهای و خاکستری به فروش میرسد. این رمریدر دو عدد ورودی داشته و از کارتهای حافظهی SD و TF پشتیبانی میکند. به لطف وجود پورت USB-C در این محصول، میتوان رمریدر را به طور مستقیم به موبایلهای هوشمند امروزی متصل کرد.
اگر کارتخوان از طریق پورت USB 3.0 به سایر دستگاهها متصل شود، سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه خواهد بود. با این حال، سرعت انتقال اطلاعات از طریق پورت USB-C به ۵ گیگابیت بر ثانیه هم میرسد.
۱۰. کارتخوان باسئوس مدل Airjoy BS-OH069
از برند معتبر بیسوس میتوان به کارتخوان بیسوس مدل Airjoy BS-OH069 اشاره کنیم که یک رمریدر ارزان اما در عین حال با کیفیت تلقی میشود. در این رمریدر دو عدد ورودی وجود دارد. میتوان کارتهای حافظهی SD، TF و micro SD را در داخل آن نصب کرد. برای اطمینان از نقل و انتقال اطلاعات توسط رمریدر یک عدد نشانگر LED هم در این کارتخوان تعبیه شده که در صورت روشن بودن آن، یعنی اطلاعات در حال انتقال است.
سرعت انتقال اطلاعات توسط رمریدر بیسوس مدل Airjoy BS-OH069 مطابق با مشخصات فنی، ۱۰۴ مگابیت بر ثانیه خواهد بود. پردازش همزمان دو عدد کارت حافظه توسط رمریدر و پشتیبانی از کارتهای حافظه تا حداکثر ۲ ترابایت از سایر مشخصات فنی مهم در این کارتخوان به شمار میرود.
۱۱. کارتخوان کوتتسی مدل CS5125-WH
کارتخوان کوتتسی مدل CS5125-WH در دو رنگ سفید و مشکی به فروش میرسد که از جنبهی قیمت تفاوتی بین دو مدل رنگ محسوس نیست. این رمریدر تنها یک عدد ورودی داشته و تنها از کارت حافظه نوع Micro SD پشتیبانی میکند. با این حال، وجود دو پورت USB و یک پورت لایتنینگ برای اتصال به سایر دستگاههای دیجیتال موجب شده تا این مدل کارتخوان را هم در این لیست قرار دهیم.
۱۲. کارت خوان یوگرین مدل CM304-80191
کارت خوان یوگرین مدل CM304-80191 رمریدر خوش قیمتی به شمار میرود که شکل و شمایل این محصول نیز شبیه به یک فلش مموری است. دو عدد ورودی در رمریدر مذکور تعبیه شده و میتوان کارتهای حافظهی Micro SD و SD را در داخل کارتخوان قرار داد. سرعت انتقال حداکثر ۵ گیگابیت بر ثانیه موجب شده تا این مدل کارتخوان اقتصادی برند یوگرین هم در این لیست جایگاهی داشته باشد. در این مدل کارتخوان هم میتوان از کارتهای حافظه نهایتا با ظرفیت ۲ ترابایت بهرهبرداری کرد.
۱۳. کارت خوان هارمن مدل HR-9900
کارت خوان هارمن مدل HR-9900 بر حسب ظاهر و ابعاد شبیه به مورد قبلی به نظر میرسد. با این اوصاف، پنج عدد ورودی در این رمریدر تعبیه شده و همچنین از کارت حافظه micro SD تا ظرفیت ۲ ترابایت پشتیبانی میشود. به دلیل وجود پورت لایتنینگ میتوان از این رمریدر برای اتصال به آیفون هم بهرهبرداری کرد. از کارتخوان برند هارمن میتوان برای اتصال به دستگاههای اندروید نسخه ۴ به بالا و آیفونها با ورژن iOS 10 به بالاتر استفاده کرد.
۱۴. کارت خوان هارمن مدل HR-OT60
اگر با ظاهر بند انگشتی این کارتخوان هارمن مدل HR-OT60 مشکلی نداشته باشید، این محصول هم برای خرید جالب به نظر میرسد. رمریدر مذکور دو عدد ورودی داشته و از کارت حافظه نوع Micro SD تا ظرفیت ۱ ترابایت پشتیبانی میکند. جنس بدنهی این کارتخوان از نوع آلومینیومی بوده و میتوان به راحتی در استفادهی طولانی مدت با دستگاه مشغول به کار شد. سه رنگ طلایی، نقرهای و خاکستری از این مدل محصول تولید شده و رنگهای مختلف رمریدر مربوطه در داخل بازار به فروش میرسد.
۱۵. کارت خوان هارمن مدل MICRO-C
کارت خوان هارمن مدل MICRO-C بهترین رم ریدر USB-C ارزان قیمت در سطح بازار محسوب میشود که در رتبهی آخر در این لیست قرار گرفته است. با وجود این موضوع که کارتخوان مذکور قیمت بسیار پایینی دارد، یکی از پرفروشترین رمریدرهای بازار تلقی میشود. ۵ عدد ورودی برای این مدل رمریدر هارمن در نظر گرفته شده و به همین دلیل میتوان محصول مورد نظر را به تمامی موبایلها و تبلتها با پورت تایپ سی متصل کرد. این رمریدر از کارت حافظه تا حداکثر ظرفیت ۲ ترابایت پشتیبانی میکند. از این محصول میتوان برای اتصال به سیستم عاملهای لینوکس و مک هم استفاده کرد.
چند نکته قبل و بعد از خرید بهترین رم ریدر USB-C
به رسم عادت در راهنماهای خرید قصد داریم چند نکته را پیرامون خرید بهترین رم ریدر USB-C مطرح کنیم. اول از همه به این موضوع دقت کنید که اکثر رمریدرهای بازار فاقد گارانتی بوده و اگر محصولی توجه شما را به خود جلب کرده اما فاقد گارانتی است، پیشنهاد میکنیم به همین راحتی محصول مورد نظر را از لیست خرید خود حذف نکنید؛ چرا که اصولا خرابی کارتخوانها موضوع چندان رایجی در دنیای تکنولوژی به حساب نمیآید.
اگر عکاس هستید، بدون هیچ شکی دو گزینهی اول لیست این مقاله را برای خرید پیشنهاد میکنیم؛ چرا که سرعت انتقال اطلاعات بسیار بالاتری را به واسطهی دو محصول ابتدای مقاله به احتمال زیاد تجربه خواهید کرد. در غیر این صورت، اگر جزو کاربرهای عادی هستید، خرید محصولات میانرده و ارزان در این مقاله را هم میتوان به شما توصیه کرد. با این اوصاف، اگر بیشتر با گوشی آیفون و مکبوکهای شرکت اپل مشغول به کار هستید، توصیه میکنیم به سراغ خرید رمریدرهایی بروید که پورت لایتنینگ هم داشته باشند.
پس از خرید بهترین رم ریدر USB-C حتما به این نکته دقت کنید که برای اتصال اکثر رمریدرهای کنونی به تلفن یا تبلت از طریق اتصال OTG، باید فرمت کارت حافظه FAT32 یا exFAT باشد؛ در غیر این صورت، به احتمال زیاد درایو مربوط به کارت حافظه توسط موبایل یا تبلت قابل رویت نخواهد بود.
اگر داغ شدگی رمریدر برای شما موضوع بسیار مهمی است و نگران خراب شدن کارت حافظهی خود هستید، حتما به سراغ خرید محصولاتی بروید که جنس بدنهی آنها از نوع آلومینیوم یا آلیاژی از این ماده باشد؛ چرا که در این مدل محصولات، شانس داغ شدن بسیار زیاد نخواهد بود. در نهایت امر، توصیه میکنیم شکل ظاهری رمریدرها، اولویت آخر شما باشد و در ابتدا به پارامترهایی مثل تعداد ورودی، تنوع پورتها و به ویژه سرعت انتقال اطلاعات برای خرید بهترین رم ریدر USB-C دقت کنید.
منبع: دیجیکالا مگ