بهترین لپتاپهای Vivobook ایسوس؛ ۱۰ محصول برای تمامی سلیقهها
خط تولید Vivobook یکی از پرفروشترین سری لپتاپهای برند ایسوس محسوب میشود. در این مقاله به سراغ معرفی ۱۰ لپتاپ برتر Vivobook میرویم که از کیفیت و مشخصات فنی قابل قبولی برخوردار هستند. همچنین به رسم عادت، در انتهای مطلب چند نکتهای را که باید هنگام خرید بهترین لپتاپهای Vivobook ایسوس رعایت کنید را گوشزد خواهیم کرد.
۱. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل VivoBook K6500ZC-MA330
۲. لپ تاپ ۱۴ اینچی ایسوس مدل VivoBook Flip TP470EZ-EC129W
۳. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل Vivobook 15 R1502ZA-EJ1267-i7 40GB 1SSD – کاستوم شده
۴. لپ تاپ ۱۶ اینچی ایسوس مدل Vivobook X1605VA-MB005W-i5 32GB 1SSD – کاستوم شده
۵. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل Vivobook R565EP-EJ629-i7 24GB 1SSD MX330 – کاستوم شده
۶. لپ تاپ ۱۶ اینچی ایسوس مدل Vivobook PRO 16X N7600PC-KV098
۷. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل VivoBook X515EP-EJ441- I7 16GB 1T MX330 – کاستوم شده
۸. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل VivoBook K513EQ-BQ295
۹. لپ تاپ ۱۶ اینچی ایسوس مدل Vivobook 16 R1605ZA-MB119-i7 16GB 512SSD Iris Xe – کاستوم شده
۱۰. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل Vivobook 15 R1502ZA-BQ708-i7 8GB 512SSD
چند نکته که هنگام خرید بهترین لپتاپهای Vivobook ایسوس باید بدانید
در ادامهی این مطلب، لیستی از بهترین لپتاپهای Vivobook ایسوس موجود در وبسایت دیجی کالا معرفی میشود. لازم به ذکر است که معرفی محصولات موجود در این مقاله بر اساس نوع برند، کیفیت ساخت، نمرهی دریافتی توسط کاربران و صد البته ارزش خرید نسبت به قیمتشان انجام شده است.
از طرفی، تلاش شده بهترین لپتاپهای Vivobook ایسوس در سه دستهی بالا رده، میان رده و اقتصادی انتخاب شوند. همچنین، به دلیل نوسانات قیمت ارز و وضعیت اجناس در بازار، افت یا افزایش قیمت و همچنین موجود یا ناموجود شدن محصولات ممکن است رخ دهد. این مطلب بر اساس قیمت لپتاپ Vivobook ایسوس در هفتهی سوم آبان ۱۴۰۲ نوشته و تنظیم شده است.
۱. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل VivoBook K6500ZC-MA330
در بین تمام لپتاپهای سری Vivobook میتوان مدل K5600ZC-MA330 را بهترین لپتاپ Vivobook ایسوس دانست. این لپتاپ که تنها به رنگ نقرهای در بازار موجود است، به پردازندهی اینتل Core i7 مدل ۱۲۷۰۰H با حافظه کش ۲۴ مگابایت و فرکانس پردازنده ۲.۳ تا ۴.۷ گیگاهرتز مجهز شده است. ۱۶ گیگابایت رم DDR4 و یک ترابایت حافظهی داخلی SSD هم در این محصول تعبیه شده و از طرفی دیگر، کارت گرافیک قدرتمند RTX 3050 نیز روی مادربرد دستگاه نصب شده است. به لطف این مشخصات فنی، کاربر میتواند طیف متنوعی از کارهای سنگین را به راحتی انجام دهد.
صفحه نمایش این مدل لپتاپ از نوع OLED بوده و اندازهی صفحه نمایش ۱۵.۶ اینچ است. همچنین، دقت صفحه نمایش ۲۸۸۰×۱۶۲۰ پیکسل، شدت روشنایی ۶۰۰ نیت و نرخ بهروز رسانی تصویر ۱۲۰ هرتز محسوب میشود. بنا به همین دلایل، صفحه نمایش این مدل لپتاپ رسما یکی از بهترین صفحه نمایشها در میان لپتاپهای حال حاضر در بازار به حساب میآید.
کیبورد با نور پسزمینه، حسگر اثر انگشت و باتری سه سلولی با ظرفیت ۷۰ وات-ساعت از سایر مشخصات فنی مهم در این مدل لپتاپ تلقی میشود. لازم به ذکر است که قابلیت ارتقای رم در این نسخه لپتاپ وجود ندارد. تنها ایراد بارز در این لپتاپ، تعداد پورتهای محصول محسوب میشود که تنها یک عدد پورت USB 3.2 در لپتاپ به کار رفته است.
۲. لپ تاپ ۱۴ اینچی ایسوس مدل VivoBook Flip TP470EZ-EC129W
لپتاپ VivoBook Flip TP470EZ-EC129W یکی از زیباترین و در عین حال سبکترین لپتاپهای سری VivoBook محسوب میشود. این لپتاپ به پردازنده اینتل Core i7 مدل۱۱۶۵G7 با حافظه کش ۱۲ مگابایت و فرکانس پردازنده ۲.۸ تا ۴.۷ گیگاهرتز مجهز شده است. ۱۶ گیگابایت حافظهی رم LPDDR4X و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی SSD در این محصول دیده میشود. از طرفی دیگر، این لپتاپ فاقد کارت گرافیک مجزا بوده و تنها پردازندهی مجتمع Iris Xe MAX در لپتاپ نصب شده است. باید به این نکته هم اشاره کنیم که در این مدل لپتاپ، قابلیت ارتقای رم وجود ندارد.
صفحه نمایش ۱۴ اینچی این مدل لپتاپ از نوع IPS بوده و رزولوشن صفحه نمایش ۱۹۲۰×۱۰۸۰ پیکسل است. صفحه نمایش این مدل لپتاپ لمسی بوده و از قلم دیجیتالی هم پشتیبانی میکند. روشنایی صفحه ۲۵۰ نیت و زاویهی دید ۱۷۸ درجه اعلام شده است. کارت خوان، کیبورد با نور پسزمینه، حسگر اثر انگشت و استاندارد وای-فای ۶ از دیگر مشخصات فنی مهم در این لپتاپ به شمار میرود. این لپتاپ دارای یک عدد پورت USB 2.0، یک عدد پورت USB 3.1 و یک عدد پورت USB Type-C است.
۳. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل Vivobook 15 R1502ZA-EJ1267-i7 40GB 1SSD – کاستوم شده
سری Vivobook 15 یکی از پرفروشترین لپتاپهای شرکت ایسوس محسوب میشود؛ به همین دلیل، نسخههای متعددی تحت عنوان Vivobook 15 به بازار عرضه شده است. از بین تعداد بسیار زیادی از این مدل لپتاپها، به سراغ مدل Vivobook 15 R1502ZA-EJ1267 میرویم که به پردازنده اینتل Core i7 مدل ۱۲۷۰۰H با حافظه کش ۲۴ مگابایت و فرکانس پردازنده ۲.۳ تا ۴.۷ گیگاهرتز مجهز شده است. ۴۰ گیگابایت حافظهی رم DDR4 و یک ترابایت حافظه داخلی SSD نیز در این لپتاپ دیده می شود. با این حال، متاسفانه این لپتاپ بدون حافظهی گرافیکی مجزاست و تنها از پردازندهی گرافیکی مجتمع Iris Xe بهره میبرد.
صفحه نمایش ۱۵.۶ اینچ این مدل لپتاپ از نوع IPS بوده و رزولوشن صفحه نمایش ۱۹۲۰×۱۰۸۰ پیکسل است. یک عدد پورت USB 2.0، دو عدد پورت USB 3.2 و یک عدد پورت USB Type-C در این لپتاپ قابل رویت بوده و از طرفی دیگر، یک عدد باتری سه سلولی با ظرفیت ۴۲ وات-ساعت هم در این دستگاه تعبیه شده است. به طور کلی ۱ تا ۳ ساعت میتوان شارژدهی باتری را از این لپتاپ انتظار داشت.
به همراه این لپتاپ، یک عدد آنتی ویروس، برچسب کیبورد فارسی و همچنین یک عدد ماوس ایسوس اهدا میشود.
۴. لپ تاپ ۱۶ اینچی ایسوس مدل Vivobook X1605VA-MB005W-i5 32GB 1SSD – کاستوم شده
لپتاپ Vivobook X1605VA-MB005W یکی دیگر از بهترین لپتاپهای Vivobook ایسوس به شمار میرود. این لپتاپ دارای پردازنده اینتل Core i5 مدل ۱۳۵۰۰H با حافظه کش ۱۸ مگابایت و فرکانس پردازنده ۲.۶ تا ۴.۷ گیگاهرتز است. ۳۲ گیگابایت حافظهی رم و یک ترابایت حافظه داخلی SSD در این محصول دیده میشود. متاسفانه این مدل لپتاپ هم فاقد پردازندهی گرافیکی مجزاست و تنها گرافیک مجتمع UHD Graphics شرکت اینتل مسئولیت پردازش کارهای گرافیکی را بر عهده دارد.
صفحه نمایش ۱۶ اینچی لپتاپ از نوع IPS بوده و رزولوشن صفحه نمایش ۱۹۲۰×۱۲۰۰ به حساب میآید. همچنین نرخ بهروز رسانی تصویر ۶۰ هرتز اعلام شده است. یک عدد پورت USB 2.0، دو عدد پورت USB 3.2 و یک عدد پورت USB Type-C در این مدل لپتاپ نصب شده و همچنین یک باتری سه سلولی با ظرفیت ۴۲ وات-ساعت هم در این لپتاپ دیده می شود.
۵. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل Vivobook R565EP-EJ629-i7 24GB 1SSD MX330 – کاستوم شده
لپتاپ کاستوم شده Vivobook R565EP-EJ629 یک گزینهی بسیار مناسب برای کاربران عادی محسوب میشود؛ چرا که لپتاپ به پردازندهی اینتل Core i7 مدل ۱۱۶۵G7 با حافظه کش ۱۲ مگابایت و فرکانس پردازنده ۲.۸ تا ۴.۷ گیگاهرتز مجهز شده است. ۲۴ گیگابایت حافظهی رم DDR4 و یک ترابایت حافظهی داخلی SSD در این لپتاپ نصب شده که هر دو المان قابلیت ارتقا دارند. این لپتاپ از حافظهی اختصاصی پردازنده گرافیکی GeForce MX330 با دو گیگابایت حافظه برخوردار است.
صفحه نمایش ۱۵.۶ اینچی این مدل لپتاپ، رزولوشن تصویر ۱۹۲۰×۱۰۸۰ پیکسل داشته و از نرخ بهروز رسانی ۶۰ هرتز بهره میبرد. میزان روشنایی صفحه ۲۵۰ نیت و زاویه دید در صفحه نمایش این مدل لپتاپ WV است. همچنین در این لپتاپ دو عدد پورت USB 2.0، یک عدد پورت USB 3.2 و یک عدد پورت USB Type-C دیده میشود. شاید بتوان تنها ایراد اساسی این لپتاپ را باتری دو سلولی با ظرفیت ۳۷ وات-ساعت دانست. علاوه بر شارژر و دفترچه راهنما، یک عدد ماوس، ماوس پد، آنتی ویروس و همچنین برچسب کیبورد به عنوان اقلام همراه این مدل لپتاپ اعلام شدهاند.
۶. لپ تاپ ۱۶ اینچی ایسوس مدل Vivobook PRO 16X N7600PC-KV098
لپتاپ ایسوس مدل Vivobook PRO 16X N7600PC-KV098 یک لپتاپ میانردهی بسیار جذاب برای اکثر کاربران محسوب میشود. این لپتاپ در وهلهی اول به پردازنده Core i5 مدل ۱۱۳۰۰H با حافظه کش ۸ مگابایت و فرکانس پردازنده ۳.۱ تا ۴.۴ گیگاهرتز مجهز شده است. از طرفی دیگر، هشت گیگابایت حافظهی رم DDR4 و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی SSD در این محصول دیده میشود. همچنین پردازندهی گرافیکی اختصاصی GeForce RTX 3050 نیز در این لپتاپ نصب شده که چهار گیگابایت حافظهی اختصاصی را برای کارهای گرافیکی برای کاربر فراهم میکند.
صفحه نمایش ۱۶ اینچی این لپتاپ از نوع IPS بوده و دقت صفحه نمایش ۲۵۶۰×۱۶۰۰ است. نرخ بهروز رسانی صفحه نمایش ۱۲۰ هرتز و میزان روشنایی صفحه ۵۰۰ نیت اعلام شده است. حسگر اثر انگشت، کیبورد با نور پسزمینه، وبکم ۷۲۰ پیکسل با شاتر حریم خصوصی و همچنین استاندارد وای-فای ۶ در این مدل لپتاپ به وضوح دیده میشود. این لپتاپ دارای دو عدد پورت USB 2.0، یک عدد پورت USB 3.2 و یک عدد پورت USB Type-C است. جالب است بدانید که پورت USB Type-C از شارژ سریع و فناوری Display Data transfer بهره میبرد. بهترین ویژگی این مدل لپتاپ، باتری شش سلولی با ظرفیت ۹۶ وات-ساعت است که شارژدهی فوق العاده زیادی را در استفادهی روتین به دنبال خواهد داشت. از دیگر امکانات لپتاپ میتوان به نور پسزمینهی سفید کیبورد اشاره کرد.
ماوس سیمی اپتیکال و اسلیو لپتاپ به عنوان اقلام همراه این مدل لپتاپ VivoBook محسوب میشوند.
۷. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل VivoBook X515EP-EJ441- I7 16GB 1T MX330 – کاستوم شده
لپتاپ VivoBook X515EP-EJ441 را میتوان یکی دیگر از گزینههای بسیار خوب در بحث لپتاپهای میانردهی ایسوس تلقی کرد. این لپتاپ به پردازنده اینتل Core i7 مدل ۱۱۶۵G7 با حافظه کش ۱۲ مگابایت و فرکانس پردازنده ۲.۸ تا ۴.۷ گیگاهرتز مجهز شده است. ۱۶ گیگابایت حافظهی رم DDR4 و یک ترابایت حافظه SSD در این محصول دیده میشود. از طرفی دیگر، پردازندهی گرافیکی GeForce MX330 در این لپتاپ نصب شده که دو گیگابایت حافظهی اختصاصی به دنبال دارد.
صفحه نمایش این لپتاپ ۱۵.۶ اینچی از نوع TFT LCD بوده و از طرفی دیگر، دقت صفحه نمایش ۱۹۲۰×۱۰۸۰ پیکسل و نرخ بهروز رسانی تصویر ۶۰ هرتز گزارش شده است. دو عدد پورت USB 2.0، یک عدد پورت USB 3.0 و یک عدد پورت USB Type-C در این لپتاپ تعبیه شده است. همچنین یک باتری دو سلولی با ظرفیت ۳۷ وات-ساعت در این مدل لپتاپ دیده میشود.
۸. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل VivoBook K513EQ-BQ295
لپتاپ ایسوس مدل VivoBook K513EQ-BQ295 محصول بسیار خوش ساخت به حساب میآید. این لپتاپ دارای پردازنده اینتل Core i5 مدل ۱۱۳۵G7 با حافظه کش هشت مگابایت و فرکانس ۲.۲ تا ۴.۲ گیگاهرتز است. ۱۶ گیگابایت حافظه رم DDR4 و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی SSD در لپتاپ دیده میشود. به لطف پردازندهی گرافیکی GeForce MX350 GDDR5، دو گیگابایت حافظهی اختصاصی برای انجام کارهای گرافیکی برای کاربر مهیا شده است.
صفحه نمایش ۱۵.۶ اینچی این مدل لپتاپ از نوع WV و دقت صفحه نمایش ۱۹۲۰×۱۰۸۰ پیکسل است. همچنین نرخ تصویر در این مدل صفحه نمایش ۶۰ هرتز به نظر میرسد. حسگر اثر انگشت، کیبورد با نور پسزمینه، وبکم ۷۲۰ پیکسل، شیار کارت حافظه، بلوتوث نسخه ۵ و همچنین استاندارد وای-فای ۶ از سایر قابلیتهای مهم این لپتاپ به حساب میآید.
دو عدد پورت USB 2.0، یک عدد پورت USB 3.2 و یک عدد پورت USB Type-C در این لپتاپ به کار رفته است. همچنین باتری به کار رفته در این لپتاپ از ظرفیت ۴۲ وات-ساعت برخوردار است که ۲ الی ۴ ساعت شارژدهی باتری را میتوان از این لپتاپ انتظار داشت.
۹. لپ تاپ ۱۶ اینچی ایسوس مدل Vivobook 16 R1605ZA-MB119-i7 16GB 512SSD Iris Xe – کاستوم شده
لپتاپ Vivobook 16 R1605ZA-MB119 به یک پردازنده Core i7 مدل ۱۲۵۵U با حافظه کش ۱۲ مگابایت و فرکانس پردازنده ۳.۵ تا ۴.۷ مجهز شده است. ۱۶ گیگابایت حافظهی رم DDR4 و ۵۱۲ گیگابایت حافظه SSD در این لپتاپ وجود دارد. این لپتاپ فاقد حافظه ی گرافیکی مجزاست و صرفا پردازندهی گرافیکی مجتمع Iris Xe روی مادبرد دیده میشود.
صفحه نمایش این مدل لپتاپ ۱۶ اینچ بوده و دقت صفحه نمایش ۱۹۲۰×۱۲۰۰ پیکسل است. همچنین نرخ بهروز رسانی تصویر ۶۰ هرتز و میزان روشنایی صفحه ۳۰۰ نیت اعلام شده است. یک عدد پورت USB 2.0، دو عدد پورت USB 3.2 و یک عدد پورت USB Type-C در این لپتاپ دیده میشود. همچنین باتری سه سلولی با ظرفیت ۴۲ وات-ساعت در این مدل لپتاپ هم به کار رفته است.
۱۰. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل Vivobook 15 R1502ZA-BQ708-i7 8GB 512SSD
لپتاپ ایسوس مدل Vivobook 15 R1502ZA-BQ708 ارزان قیمتترین لپتاپ ایسوس در این مقاله به حساب میآید اما از مشخصات فنی قابل قبولی برخوردار است. این لپتاپ دارای پردازندهی کم مصرف Core i7 مدل ۱۲۵۵U با حافظه کش ۱۲ مگابایت و فرکانس پردازنده ۱.۷ تا ۴.۷ گیگاهرتز بوده و از طرفی دیگر هشت گیگابایت حافظهی رم DDR4 و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی SSD در این لپتاپ دیده میشود. میتوان ظرفیت رم را تا ۱۶ گیگابایت ارتقا بخشید. از طرفی دیگر، این لپتاپ فاقد حافظهی گرافیکی مجزا بوده و صرفا پردازندهی گرافیکی مجتمع UHD Graphics در این لپتاپ دیده میشود.
صفحه نمایش ۱۵.۶ اینچی مطلب از نوع IPS، نرخ بهروز رسانی تصویر ۶۰ هرتز و رزولوشن صفحه نمایش ۱۹۲۰×۱۰۸۰ پیکسل است. این لپتاپ دارای استاندارد وای-فای ۵ بوده و از طرفی دیگر، یک عدد پورت USB 2.0، دو عدد پورت USB 3.2 و یک عدد پورت USB Type-C دارد. همچنین باتری سه سلولی با ظرفیت ۴۲ وات-ساعت در این مدل لپتاپ دیده میشود. بنابراین، ۱ تا ۳ ساعت شارژدهی باتری را میتوان از این لپتاپ انتظار داشت.
چند نکته که هنگام خرید بهترین لپتاپهای Vivobook ایسوس باید بدانید
اگر به دنبال تجربهی بازیهای ویدیویی یا انجام کارهای گرافیکی با فتوشاپ و تدوین ویدیو هستید، خرید لپتاپهایی را در این مقاله به شما توصیه میکنیم که از کارت گرافیک اختصاصی بهره میبرند. کارتهای گرافیکی RTX به احتمال بسیار زیاد از عهده اجرای بازیهای ویدیویی امروزی بر میآیند.
اگر برای انجام کارهای طراحی قصد خرید لپتاپ را دارید یا دلتان میخواهد به وسیلهی یک لپتاپ به نقاشی دیجیتال مشغول شوید، خرید لپتاپ VivoBook Flip TP470EZ-EC129W را توصیه میکنیم که از سخت افزار بسیار خوبی برخوردار است.
اگر صرفا برای انجام کارهای دانشجویی یا مهندسی قصد خرید یک لپتاپ را دارید، سایر گزینههای موجود در این مقاله برای شما قابل قبول هستند. با این حال، پنج لپتاپ ابتدای لیست به دلیل دارا بودن حافظهی رم بسیار زیاد و بهرهمندی از پردازندههای قدرتمند اینتل در اجرا و پردازش کارهای سنگین بسیار قوی ظاهر میشوند.
در نهایت، اگر از یک لپتاپ انتظار زیادی ندارید و صرفا برای وبگردی و تماشای فیلم و سریال قصد خرید یک لپتاپ ایسوس را دارید، خرید دو گزینهی انتهایی مقاله به دلیل قیمت بسیار پایینتر از سایر موارد را پیشنهاد میکنیم. هر چند به دلیل مشخصات فنی ضعیفتر، سطح انتظاراتتان را از قدرت عملکردی این دستگاهها باید تا حد بسیار زیادی پایین بیاورید.