بهترین هدست گیمینگ تا ۲ میلیون تومان؛ ۱۰ کالای برتر (خرداد ۱۴۰۲)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۱ دقیقه
هدست گیمینگ تا ۲ میلیون تومان

اگر گیمر هستید و به طور جدی تصمیم گرفته‌اید بهترین هدست گیمینگ تا ۲ میلیون تومان را خریداری کنید، در این مقاله به شما کمک می‌کنیم کالای مناسبی را بر اساس بودجه‌ای که در اختیار دارید انتخاب کرده و خریداری کنید.

حتی هدست گیمینگ ارزان هم ارزش خرید دارد

اولین سوالی که هنگام خرید بهترین هدست گیمینگ تا ۲ میلیون تومان به ذهن اکثر کاربرها خطور می‌کند این است آیا واقعا به خرید هدست گیمینگ احتیاج داریم؟ در پاسخ باید گفت که چه بهترین هدست گیمینگ را تهیه کنید و چه به خرید هدست‌های گیمینگ ارزان از خود تمایل نشان دهید، چند قابلیت مهم و در عین حال جذاب در این نوع محصولات نسبت به اکثر هدست‌های معمولی دیده می‌شود.

ویژگی‌‌ها هدفون معمولی هدفون گیمینگ
زیبایی ظاهر ساده با یک نوع رنگ‌بندی رنگ و لعاب بهتر و ظاهر جذاب و گیمر پسند
صدای فراگیر از صدای فراگیر مجازی استفاده می‌کند از صدای فراگیر واقعی استفاده می‌کند
کیفیت صدا واضح و در تمامی وضعیت‌ها ثابت باس سنگین، صدای داینامیک و پویا
ارگونومی و راحتی نامناسب برای استفاده‌ی طولانی مدت مناسب برای جلسات طولانی
میکروفون مناسب برای کنفرانس‌های ویدیویی، نامطلوب برای تماس‌های دیسکورد و ارتباط‌های تیمی ایده‌آل برای ارتباط با دیگران، انعطاف‌پذیری بالای بدنه‌ی میکروفون، قابلیت نویز کنسلینگ

با خرید هدست گیمینگ، از شر نویز و صداهای خارجی محیطی خلاص می‌شوید. بنابراین، اگر در یک محیط پر سر و صدا هستید، خرید هدست گیمینگ برای شما کاملا واجب خواهد بود. از طرفی دیگر، میکروفون‌های هدست‌های گیمینگ معمولا دارای قابلیت نویز کنسلینگ (Noise Cancelling) هستند که میکروفن به واسطه‌ی این قابلیت، اکثر صداها و پارازیت‌های محیطی را نادیده می‌گیرد.

زمانی که از یک هدست گیمینگ استفاده می‌کنید، معمولا پدیده‌ی نشت صدا رخ نمی‌دهد؛ به زبان ساده‌تر، نباید نگران شنیده شدن محتوای صدایی که در گوشتان پخش می‌شود باشید. همچنین، معمولا کالاهای با پسوند گیمینگ از اجزا و قطعات با کیفیت‌تر بهره می‌برند؛ بنابراین، حتی اگر گیمر نباشید، خرید هدست‌ گیمینگ با قیمت کمتر برای شما توجیه پیدا می‌کند. به این دلیل که طول عمر و ماندگاری این مدل کالا نسبت به محصولات معمولی به مراتب بیشتر خواهد بود. علاوه بر این موضوع، بر اساس عملکردی که از هدست‌های گیمینگ به چشم می‌بینیم، خرید چنین محصولاتی توجیه اقتصادی قابل توجهی هم خواهد داشت.

هدست گیمینگ تا ۲ میلیون تومان

در ادامه‌ی مطلب چند مورد از بهترین هدست‌های گیمینگ موجود در وب‌سایت دیجی کالا معرفی می‌شود. لازم به ذکر است که انتخابِ محصولات موجود در این مقاله بر اساس نوع برند، کیفیت ساخت، نمره‌ی دریافتی توسط کاربران و صد البته ارزش خرید نسبت به قیمتشان انجام شده است. از طرفی، تلاش شده بهترین هدست‌های گیمینگ تا سقف تقریبی ۲ میلیون تومان معرفی شوند. همچنین، به دلیل نوسانات قیمت ارز و وضعیت اجناس در بازار، افت یا افزایش قیمت و همچنین موجود یا ناموجود شدن محصولات ممکن است رخ دهد. این مطلب بر اساس قیمت‌ هدست گیمینگ در هفته‌ی سوم خرداد ۱۴۰۲ نوشته و تنظیم شده است.

۱. هدست مخصوص بازی ریزر مدل BLACKSHARK V2 X

هدست گیمینگ تا ۲ میلیون تومان

هدست مخصوص بازی ریزر مدل BLACKSHARK V2 X

با کمی ارفاق، یکی از بهترین هدست های گیمینگ تا ۲ میلیون تومان هدست مخصوص بازی ریزر مدل BLACKSHARK V2 X است. این هدفون گیمینگ در سه رنگ مشکی، سفید و سبز به فروش می‌رسد. در این محصول یک نشانه‌گر LED نهفته و از طریق کابل می‌توان هدست را به واسطه جک ۳.۵ میلی‌متری صدا به سایر دستگاه‌ها متصل کرد.

کلید تنظیم میزان سطح صدا، حساسیت ۱۰۰، امپدانس ۳۲ اهم و از همه مهم‌تر صدای ۷.۱ کاناله از مهم‌ترین ویژگی‌های هدست گیمینگ ریزر مدل BLACKSHARK V2 X محسوب می‌شود.

۲. هدست مخصوص بازی ریزر مدل Kraken X Lite 7.1

هدست گیمینگ زیر ۲ میلیون تومان

هدست مخصوص بازی ریزر مدل Kraken X Lite 7.1

از پرفروش‌ترین و در عین حال جذاب‌ترین هدست‌های گیمینگ ریزر می‌توان به محصول Kraken X Lite 7.1 اشاره کرد که صرفا در رنگ مشکی در سطح بازار موجود است. حساسیت این کالا ۱۰۶ دسی‌بل و امپدانس آن ۳۲ اهم است. این هدست از طریق یک کابل با کیفیت به سایر دستگاه‌ها متصل می‌شود. این هدست با صدای Surround 7.1 و ارگونومی بسیار خوبی که دارد، برای استفاده‌ی طولانی مدت یک گزینه‌ی ایده‌آل به شمار می‌رود.

۳. هدست مخصوص بازی تسکو مدل GH 5157

بهترین هدفون های گیمینگ تا ۲ میلیون تومان

هدست مخصوص بازی تسکو مدل GH 5157

از سایر محصولات با کیفیت و قیمت مناسب می‌توان به هدست گیمینگ تسکو مدل GH 5157 اشاره کرد. منبع تغذیه‌ی این هدفون، پورت USB 2.0 است. همچنین آمپدانس این کالا ۲۲۰۰ اهم و قطر درایور آن ۵۰ میلی‌متر گزارش شده است. این هدست هم شبیه به هدست قبلی دارای نشانه‌گر LED است. بنابراین این محصول از جنبه‌ی زیبایی هم تا حد قابل توجهی قدرتمند ظاهر شده است.

به دلیل وجود بالشتک‌های نرم روی بخش گوشی، گوش‌گیرهای مشبک قابل تنفس، سربند جمع شونده و نوار سر با روکش فوم نرم می‌توان به ارگونومی این هدست گیمینگ نمره‌ی بسیار خوبی را اعطا کرد. همچنین، چهار حالت نورپردازی RGB برای این هدست تعریف شده که کاربر می‌تواند در هر زمان که دلش می‌خواهد این حالت‌ها را تغییر دهد.

۴. هدست مخصوص بازی رپو مدل VH500

هدست گیمینگ تا ۲ میلیون تومان

هدست مخصوص بازی رپو مدل VH500

هدست مخصوص بازی رپو مدل VH500 بسته به قیمتی که دارد،‌ از مشخصات فنی بسیار خوبی برخوردار است. امپدانس این هدست ۳۲ اهم و حساسیت آن ۱۰۳ دسی‌بل گزارش شده است. از طرفی دیگر، وجود نور LED و کیفیت قابل قبول بالشتک‌ها از دیگر مزیت‌های این هدست به شمار می‌رود.

شبیه به هدست‌های گیمینگ قدرتمندتر و با کیفیت، در هدست رپو مدل VH500 هم یک هدبند خود تنظیم شونده تعبیه شده تا بتوان بر اساس ابعاد کاسه‌ی سر، هدست را به بهترین شکل ممکن روی سر قرار داد. همچنین میکروفون تعبیه شده در این هدست، یکی از بهترین میکروفن‌ها در حیطه‌ی هدست‌های گیمینگ زیر ۲ میلیون تومان محسوب می‌شود. این میکروفون دارای قابلیت حذف نویز به منظور مکالمه‌ی شفاف‌تر و با کیفیت‌تر است.

۵. هدست مخصوص بازی رپو مدل VH120

بهترین هدست های گیمینگ تا ۲ میلیون تومان

هدست مخصوص بازی رپو مدل VH120

از برند رپو هدست گیمینگ جذاب دیگری تحت عنوان VH120 وجود دارد. امپدانس این هدست ۳۲ اهم، حساسیت ۱۰۳ دسی‌بل و قطر درایور ۵۰ میلی‌متر است. از طرفی دیگر، نور LED در این هدست گیمینگ ارزان قیمت نیز رویت می‌شود. بنابراین، علاوه بر جک ۳.۵ میلی‌متری صدا، رابط USB هم در این محصول تعبیه شده است. این هدست بر اساس قیمتش، میکروفون قابل قبولی را داراست که برای تجربه‌ی گیمینگ می‌توان روی کیفیت آن حساب باز کرد.

۶. هدست مخصوص بازی تسکو مدل TH 5153

هدست مخصوص بازی تسکو مدل TH 5153

هدست مخصوص بازی تسکو مدل TH 5153 در قدم اول از جنبه‌ی زیبایی خودنمایی می‌کند. این هدست گیمینگ ارزان دارای امپدانس ۳۲ اهم و حساسیت ۱۰۵ دسی‌بل است. اتصال این محصول از طریق جک ۳.۵ میلی‌متری صدا خواهد بود. همچنین از آنجایی که نورپردازی RGB در این محصول هم دیده می‌شود، اتصال از طریق پورت USB هم انجام خواهد شد.

به این نکته باید دقت کرد که این هدفون تک فیش است. بنابراین، برای کنسول‌های خانگی بازی هم می‌توان از هدست مخصوص بازی تسکو مدل TH 5153 بهره برد. با این حال در داخل جعبه‌ی این کالا، یک تبدیل ۱ به ۲ هم قرار دارد تا بتوان از این هدست برای استفاده در لپ تاپ و رایانه‌های شخصی هم بهره‌برداری کرد. همچنین، میکروفون این هدست، انعطاف‌پذیری قابل قبولی داشته و می‌توان آن را به جهات مختلف چرخاند.

۷. هدست مخصوص بازی اونیکوما مدل K15

هدست مخصوص بازی اونیکوما مدل K15

هدست گیمینگ اونیکوما مدل K15  از طریق اتصال با سیم به سایر دستگاه‌ها متصل می‌شود. امپدانس ۳۲ اهم، قطر درایور ۴۰ میلی‌متر و حساسیت ۱۱۵ دسی‌بل از برجسته‌ترین ویژگی‌های این کالا به شمار می‌رود. نورپردازی RGB در این کالای اونیکوما قابل رویت است. بر اساس قیمت مناسب این محصول، می‌توان از آن برای کارهای روزمره هم استفاده کرد.

در داخل جعبه‌ی این هدست، تبدیل ۱ به ۲ هم وجود دارد. با در نظر گرفتن سیم تقریبا ۲ متری این هدست، می‌توان به راحتی از این هدفون برای تجربه‌ی بازی‌های ویدیویی بهره برد. این هدست مخصوص بازی اونیکوما در دو رنگ مشکی و صورتی به فروش می‌رسد.

۸. هدست مخصوص بازی اکو مدل S3U

هدست مخصوص بازی اکو مدل S3U

هدست مخصوص بازی اکو مدل S3U جزء هدست‌های گیمینگ ارزان قیمت به شمار می‌روند. اتصال این هدست از طریق سیم و جک ۳.۵ میلی‌متری صداست. جنس بدنه‌ی هدفون از نوع پلاستیک است. همچنین، میکروفون تعبیه شده در این محصول انعطاف‌پذیر بوده و کیفیت به نسبت قابل قبولی را داراست. این هدست تنها در رنگ مشکی در سطح بازار موجود است.

۹. هدست گیمینگ مدل G2

هدست گیمینگ مدل G2
۶ %
۵۳۰,۰۰۰
۴۹۸,۲۰۰ تومان

از دیگر هدست‌های ارزان مناسب برای بازی می‌توان به هدست گیمینگ مدل G2 اشاره کرد. این هدفون به کنسول‌های خانگی بازی مثل پلی استیشن ۴ هم متصل می‌شود. نورپردازی RGB در این کالا وجود ندارد. همچنین برای اتصال این هدست به گوشی هوشمند باید مبدل را جداگانه خریداری کنید.

۱۰. هدست گیمینگ دابی مدل ty-731

هدست گیمینگ دابی مدل ty-731

ارزان قیمت‌ترین هدست گیمینگ موجود در این مقاله، هدست گیمینگ دابی مدل ty-731 است. این محصول شاید جزء بهترین هدست های گیمینگ زیر ۱ میلیون تومان نباشد، اما برای کسب یک تجربه‌ی بسیار ساده‌ی گیمینگ می‌توان این هدست را خریداری کرد.

نورپردازی RGB در این کالا هم دیده نمی‌شود، اما سیم هدست بسیار خوب و بلند است. میکروفون تعبیه شده در این هدست جنس قابل قبولی دارد. به طور کلی برای استفاده‌ی لذتبخش‌ از این هدفون گیمینگ باید سطح انتظارات خود را پایین بیاورید.

بهترین هدفون های گیمینگ تا ۲ میلیون تومان؛ محصولاتی که همچنان ارزش خرید دارند

هدست گیمینگ تا ۲ میلیون تومان

اگر قرار است تا سقف ۲ میلیون تومان یک هدست عالی برای تجربه‌ی بازی‌های ویدیویی را خریداری کنید، کالاهای مختلفی در بازار موجود است. تنها کافی است تا شما وقت گذاشته و در میان اجناس موجود در فروشگاه‌ها به دنبال خرید یک هدست با کیفیت باشید.

با وجود این‌که نورپردازی RGB به کالای مورد نظر جلوه و زیبایی خاصی را می‌بخشد، در قدم اول باید ارگونومی هدست را بررسی کرد

شاید به مذاق بسیاری از افراد خوش نیاید اما اولین توصیه هنگام خرید هدفون گیمینگ، نادیده گرفتن نورپردازی RGB است. با وجود این‌که نورپردازی RGB به کالای مورد نظر جلوه و زیبایی خاصی را می‌بخشد، در قدم اول باید ارگونومی هدست را بررسی کرد؛ چرا که گیمرها اغلب به مدت طولانی به بازی می‌پردازند. اگر گیمر حرفه‌ای نیستید و صرفا در طول روز یک ساعت به بازی می‌پردازید، می‌توانید به پارامتر ارگونومی و وزنِ هدست چندان اهمیت ندهید؛ در غیر این صورت، بررسی ارگونومی هدست گیمینگ، باید جزء اولویت‌های اول شما هنگام خرید باشد. به تبع، وزن سبکِ کالا یکی دیگر از مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که باید حین خرید به آن دقت کند.

ریزر (Razer)، جزء برندهای معتبر سازنده هدست گیمینگ به شمار می‌رود. در این مقاله دو هدست از برند ریزر را برای کاربردهای گیمینگ معرفی کرده‌ایم. در یک سطح پایین‌تر می‌توان به برند تسکو (Tesco) اشاره کرد که هدست‌های جذابی را با قیمت اقتصادی‌تر برای گیمرها طراحی می‌کند. همچنین، دو برند چینی رپو (Rapoo) و اونیکوما (Onikuma) نیز هدست‌های مقرون به صرفه‌ای را تولید کرده و در سطح بازار به فروش می‌رسانند که مشخصات فنی قابل قبولی را دارا هستند. در این مقاله چند محصول از برندهای معتبر را معرفی کرده‌ایم که ضمن انتقالِ کیفیت صدای خوب، میکروفون قابل قبول و منعطفی هم دارند.

هدست گیمینگ تا ۲ میلیون تومان

در برخی هدست‌های گیمینگ که از نورپردازی RGB برخوردار هستند، یک رابط USB هم علاوه بر جک ۳.۵ میلی‌متری صدا وجود دارد. شاید این سوال برای‌تان پیش بیاید که آیا برای کار کردن هدست باید حتما سیم مربوط به USB به دستگاه متصل باشد؟ اگر سیم مربوط به پورت USB قطع باشد، در عملکرد هدست هیچ تداخلی به وجود نمی‌آید. با این حال، برای لذت بردن از  قابلیت RGB و حالت‌های مختلف نورپردازی، شما حتما کابل USB را باید به پورت مربوطه متصل کنید.

در هنگام خرید هدست گیمینگ به این نکته دقت کنید آیا ارتباط محصول از طریق یک کابل تک فیش است یا خیر. اگر به هر دلیلی محصولی را خریداری کرده‌اید که تک فیش است، شما می‌توانید با خرید یک مبدل که قیمت چندان زیادی هم ندارد، از هدست برای اتصال به کامپیوتر و لپ تاپ هم استفاده کنید. معمولا هدست‌های گیمینگ تک فیش برای اتصال به کنسول‌های خانگی مثل پلی استیشن یا گوشی هوشمند مورد استفاده قرار می‌گیرند. در اکثر کالاهای این مقاله که اتصال تک فیش دارند، در داخل جعبه مبدل ۱ به ۲ وجود دارد. در حقیقت، مبدل ۱ به ۲ کاری می‌کند تا شما بتوانید از قابلیت میکروفونِ هدست هم به راحتی استفاده کنید.

روی هم رفته، در این مقاله تلاش کرده‌ایم بر اساس رصد کالاهای پر فروش در این زمینه، ۱۰ هدست گیمینگ برتر را تا سقف قیمت ۲ میلیون تومان معرفی کنیم. در نهایت توصیه می‌کنیم به جای خرید یک هدست زیر ۱ میلیون تومان، با صرف هزینه‌ی بیشتر، یک هدست گیمینگ جذاب در حیطه‌ی قیمتی ۱ تا ۲ میلیون تومان برای خود خریداری کنید. در این حالت، هم جنس با کیفیت‌تری از جنبه‌ی ساخت و مشخصات فنی خواهید داشت و هم طول عمر و صد البته ماندگاری بهتری را می‌توان از هدست گیمینگ انتظار داشت. البته از کیفیت بهتر میکروفون هم نباید غافل ماند؛ چرا که گیمرها در بازی‌های آنلاین دلشان می‌خواهند به راحتی و با یک کیفیت صدای مطلوب با دیگر بازیکن‌ها از طریق ارتباط صوتی صحبت کنند.

سوال و جواب‌های رایج
بهترین برند هدست‌های گیمینگ کدام‌اند؟
تا سقف ۲ میلیون تومان می‌توان ریزر، تسکو و رپو را بهترین برندهای هدست‌ گیمینگ دانست.
هدست‌های گیمینگ چه قابلیت‌های بیشتری در مقایسه با هدست‌های معمولی دارند؟
نویز کنسلینگ، ارگونومی بهتر، دوام بیشتر و کیفیت صدای قوی‌تر از مهم‌ترین قابلیت‌های هدست‌های گیمینگ است.
ارزان قیمت‌ترین هدست گیمینگ ریزر کدام است؟
هدست مخصوص بازی ریزر مدل Kraken X Lite 7.1 را می‌توان ارزان‌ترین هدست گیمینگ ریزر تلقی کرد. قیمت این هدست بر اساس قیمت‌های هفته‌ی سوم خرداد ۱۴۰۲ یک میلیون و پانصد هزار تومان است.
چطور از هدست‌های گیمینگ تک فیش برای اتصال به لپ تاپ و کامپیوتر می‌توان استفاده کرد؟
با خرید مبدل ۱ به ۲ می‌توان هدست‌های گیمینگ تک فیش را به کامپیوتر یا لپ تاپ متصل کرد. در داخل بعضی از هدست‌ها این مبدل وجود دارد.


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X