۱۰ حقیقت جالب دربارهی سریال پرطرفدار «امیلی در پاریس»
«امیلی در پاریس» یکی از سریالهای موفق و پرطرفدار نتفلیکس است و طی دو فصلی که از آغاز پخشش میگذرد توانسته است مخاطبان زیادی را به خود جذب کند. این سریال توسط دارن استار کارگردانی شده و ژانر آن کمدی-درام است. فصل اول مجموعه برای اولینبار ۲ اکتبر سال ۲۰۲۰ در اختیار کاربران نتفلیکس قرار گرفت و بهدلیل داستان جذاب و لوکیشنهای دیدنیاش بهشدت مورد توجه واقع شد. نقش اول «امیلی در پاریس» را لیلی کالینز بازی میکند و علاوه بر این یکی از تهیهکنندگان سریال است.
کاراکتر امیلی در این سریال زنی باهوش، زیبا، مملو از خلاقیت و عاشق زندگی را نمایش میدهد. او که در یک کمپانی بزرگ آمریکایی شاغل است بهتازگی از طرف رئیسش مامور شده تا به پاریس سفر کند. کمپانی آنها اخیرا یک شرکت تبلیغاتی لوکس فرانسوی را خریداری کرده و امیلی باید با نقل مکان به پاریس عملکرد آن شرکت بهخصوص در زمینهی شبکههای اجتماعی را بهبود بخشیده و سر و شکلی آمریکایی به آن بدهد. او در این مسیر درگیر اتفاقات هیجانانگیزی میشود که داستان سریال را شکل میدهند. فضای شاد و سرخوشانهی سریال به همراه تصاویر چشمنوازی که از پاریس نشانمان میدهد آنقدر جذاب است که وادارمان کند تمام سریال را طی یک شبانه روز به پایان برسانیم. حالا که این سریال پر از رنگ و نشاط برای فصل سوم و چهارم تمدید شده تصمیم گرفتیم تا ۱۰ حقیقت جالب دربارهی آن را با شما درمیان بگذاریم. حقایقی که بعضی از آنها باعث تعجب شما خواهند شد.
۱. طراحی لباس سریال کار یک نام آشناست
تیم سازندهی امیلی در پاریس از هیچ هزینهای برای افزایش کیفیت طراحی لباس سریال دریغ نکردند. آنها برای رسیدن به این هدف دست روی نام پاتریشیا فیلد طراح مد افسانهای و متخصص بیرقیب کمد لباس گذاشتند و او را وارد پروژه کردند که خب، باید بگوییم همین نام برای افزایش سطح کیفی هر سریالی کفایت میکند. فیلد که عمدهی شهرتش بهخاطر سرپرستی گروه طراحی لباس یکی از سریالهای پرطرفدار HBO به نام جنسیت و شهر است برای قدردانی و ادای دین به این موضوع لباس توری را که پیش ازاین شخصیت کری در قسمت پایانی جنسیت و شهر که اتفاقا آن هم در پاریس اتفاق میافتاد به سریال امیلی در پاریس آورد تا به نوعی خاطرهی سریال را زنده کند. لباسی که دربارهاش حرف میزنیم همان لباس توری زیبایی است که امیلی در اولین مهمانی خود در پاریس به تن میکند و همهی نگاهها را به سمت خود میچرخاند.
۲. فیلمنامهای که در پاریس نوشته شد
نویسندگان این سریال برای باورپذیری بیشتر داستان به پاریس رفتند و با قرارگیری در محیط شهری که اتفاقات سریال در آنجا جریان داشت شروع به نوشتن کردند. این کار درواقع یک حرکت تاکتیکی و هوشمندانه بود. تاثیری که نویسندگان از شهر جادویی پاریس میگرفتند الهام بخش آنها در شکلگیری ایدهها و بسط و گسترش داستان بود و باعث منحصربهفردتر شدن نتیجهی کار آنها میشد. جالب است بدانید که خود تیم نویسندگان هم ترکیبی از نویسندههای خوشذوق فرانسوی و آمریکایی بود که تلفیق ابدههایشان باهم همانطور که در سریال هم میبینیم بسیار اثربخش و فرانسویطور از آب درآمده. واقعا چه تصمیم زیرکانهای!
۳. تسلط خیرهکننده لیلی کالینز به زبان فرانسوی
این موضوع با توجه به اینکه شخصیت امیلی در سریال قادر به برقراری ارتباط با اطرافیانش به زبان فرانسوی نیست بسیار طعنهآمیز است. سریال همواره درحال نشان دادن تلاش امیلی برای برقراری ارتباط و گفتوگوبا اطافیانش به زبا فرانسوی است اما هیچوقت از کلماتی مانند “Merci” ، “bounjur” و “slil vous plait” فراتر نمیرود و روند یادگیریاش بسیار کند است. این هنرپیشه اعتراف کرده که نه تنها به زبان فرانسوی مسلط است و آنرا مثل زبان مادریش فصیح و روان صحبت میکند بلکه حتی بخش زیادی از رویاهایش را نیز به زبان فرانسوی میبیند! جدای از طعنهآمیز بودن این ماجرا، هنر کالینز در قبولاندن این مطلب به مخاطب که او اصلا فرانسوی نمیداند ستودنی است.
۴. زندگی در پاریس برای نزدیکی به نقش
این نقش برای کالینز از اهمیت بالایی برخوردار بود و موفقیت آن برایش جدای از مسائل دیگر جنبهای شخصی داشت. او قبل از شروع فیلمبرداری تصمیم گرفت تا برای رشد و پرورش شخصیت امیلی به پاریس نقل مکان کند و برای نزدیکی هرچه بیشتر به نقش مدتی را با پاریسیها بگذراند. لیلی کالینز ادعا میکند که هرآنچه در سریال و برای شخصیتی که او بازی میکند اتفاق میافتد، در طول مدت زمان اقامتش در پاریس واقعا برایش اتفاق افتاده است. همهی چیزهای عجیب و غریبی که در «امیلی در پاریس» میبینیم صرفا فقط در دنیای سریال است و تمام تزئینات، دکور و اتفاقاتی که در پاریس شاهدش هستیم در خدمت داستان و بازی کردن بهتر بازیگران ظاهر شدهاند و این بازیگر از نبود آب گرم، سیستم گرمایش معیوب، تعمیرات مستمر و آسانسور همیشه خراب ساختمانش لذت میبرده.
۵. استقبال سرد منتقدان فرانسوی
متاسفانه منتقدان و مخاطب عام این سریال یعنی مردم فرانسه که بهخاطر نشان دادن شهر محبوبشان با علاقه پیگیر سریال بودند از نتیجهی نهایی آن و نتیجهای که نتفلیکس ارائه داد راضی نبودند و اعتقاد داشتند که به اندازهی کافی اثرگذار و جذاب نیست. بسیاری از آنها میگویند که این سریال تمام کلیشههای رایج مربوط به فرهنگ فرانسه را ترکیب کرده و در قالب یک پکیج دلربا در معرض دید مخاطب گذاشته درحالی که محتویات بسته اصلا چیزی نیست که آنها بخواهند جذبش بشوند. آنها اعتقاد دارند که این سریال یک فرصت طلایی را که همانا به تصویر کشیدن تجربهی زندگی اصیل فرانسوی است را هدر داده. اگر میخواهید که با نان باگت، کروسان، دربانهای اتو کشیده و پیشخدمتهایی که زیاد رفتار دوستانهای ندارند مشغول شوید این سریال کاملا برای شماست.
۶. سکانس اپرای جنجالبرانگیز
«اپرای گارنیر» یکی از دیدنیترین و همچنین پربازدیدترین بناهای تاریخی شهر پاریس است و به ندرت پیش میآید که درهای آن حتی برای یک شب هم به روی عموم بسته شود. این اتفاق اما سر فیلمبرداری یکی از قسمتهای سریال رخ داد و این شاهکار هنری-تاریخی برای یک روز کامل از دسترس علاقهمندانش خارج شد. دلیل آن هم ضبط سکانسهایی بود که امیلی برای صحبت با پیر کاردو به خانهی اپرای گارنیر میرود. مسئولان این بنای تاریخی در ابتدا حتی برای نصف روز هم راضی به بسته شدن آن نبودند اما بعد از اینکه متوجه شدند اینکار در هرچه بیشتر شناخته شدن اپرای گارنیر کمک شایانی خواهد کرد راضی شدند تا آن را یک روز کامل در اختیار گروه فیلمبرداری بگذارند.
۷. چهرهی رئیس امیلی برایتان آشنا نیست؟
مادلین دوست صمیمی امیلی و همچنین رئیس در کمپانی آمریکایی است که احتمالا چهرهاش بهخاطر یک سریال پرطرفدار دیگر نتفلیکس برایتان آشنا باشد. مادلین که نقش او را کیت والش بازی میکند قبل از این سریال بهخاطر بازی در نقش مادر هانا بیکر در سریال «۱۳ دلیل برای اینکه» به شهرت زیادی رسیده بود. کاراکتری که اینجا بازی میکند بهدلیل بارداری تصمیم میگیرد تا در آمریکا بماند و فرصت پیش آمده برای سفر به پاریس و نمایندگی شرکت را در اختیار امیلی میگذارد. از دیگر سریالهای محبوبی که کیت والش در آنها نقش پررنگی داشته میتوانیم به «آناتومی گری» و «آکادمی آمبرلا» اشاره کنیم.
۸. یکی از گرانترین همبرگرهای دنیا
در یکی از قسمتهای سریال امیلی برای صرف وعدهی ناهار به رستوران «رالف لورن» رفته که یکی از رستورانهای بهشدت معروف و گرانقیمت پاریس است. او در این صحنه برای همبرگری که او را در پاریس بهیاد رگ و ریشهی آمریکاییاش انداخته غش و ضعف میرود. جالب است بدانید که قیمت هر دانه از این همبرگر ۵۷ دلار است و از آن جالبتر اینکه این همبرگر ارزانترین گزینه در بین غذاهای موجود در منوی این رستوران است. به عبارت دیگر در لحظهی نگارش این مطلب برای خوردن یک وعده همبرگر در رستوران «رالف لورن» حدودا باید معادل ۱.۸۰۰.۰۰۰ تومان از جیب مبارک پرداخت کنید.
۹. بازنویسی شخصیت میندی به دلیل حضور اشلی پارک
وقتی اشلی پارک به گروه بازیگران «امیلی در پاریس» پیوست نویسندگان سریال تصمیم گرفتند با توجه به تواناییهای این بازیگر شخصیت میندی را بازنویسی کنند. پارک یک بازیگر بااستعداد و نامزد جایزهی تونی بود که عمدهی شهرتش را بهخاطر بازی در نقش گرتچن وینرز در نمایش موزیکال «دختران بدجنس» که در برادوی روی صحنه رفت بهدست آورده است.
هنگامی که اشلی برای نقش میندی پذیرفته شد نویسندگان برای احترام به استعدادهایش شخصیت او را جوری بازنویسی کردند که بتواند از پتانسیلهایش در رقص و آواز استفاده در سریال استفاده کند و بیشتر به چشم بیاید.
۱۰. زندگی مشترک بخشی از اعضای گروه طی زمان فیلمبرداری
اگر بخواهیم بهطور خاص از آنها نام ببریم، لوکاس براوو بازیگر نقش گابریل، اشلی پارک بازیگر نقش میندی و ساموئل آرنولد بازیگر نقش جولیان کسانی بودند که در طول مدت زمان فیلمبرداری سریال در یک مکان مشترک زندگی می کردند. این سه نفر بارها از زندگی در یک مکان مشترک و اینکه این موضوع در یک کشور خارجی چقدر میتواند سرگرم کننده یاشد حرف زدهاند. همچنین آنها گفتهاند که اینکار باعث شناخت بیشتر شخصیتهایشان شده که در بازی آنها نیز اثر مثبتی گذاشته. این سه نفر در طول فرآیند تولید ماجراجوییهای زیادی داشتند که بارها خبرساز شد و با کمی جستوجو میتوانید جزئیات آنها را بهطور کامل در رسانههای اجتماعی ببینید.
منبع: discoverwalks
اطلاعات خوبی بود
جالب بود ممنون
خوندن این مطالب برام خیلی جالب بود، چون به شدت مجذوب این سریال هستم.
من سال ۲۰۱۸ به فرانسه سفر کردم و دیدن این سریال با اون لوکیشن های منحصر به فردش خاطرات بسیار شیرین اون سفر رو دوباره واسم زنده کرد.
البته نقش آفرینی شاهکار لی لی کالینز و لوکاس براوو و سایر هنرپیشه ها خودش یه بحث دیگه س.