۱۰ گوشی برتر از نظر باتری که همین الان میتوانید بخرید (خرداد ۱۴۰۰)
در این فهرست، بهترین گوشیهای موجود در بازار کشور بر اساس مدت زمان کارکرد باتری آورده شدهاند. برای جمعآوری این فهرست از تست باتری وبسایت GSMArena استفاده شده که مرجع معتبری به حساب میآید. امتیاز باتری در این وبسایت بر اساس مدت زمان کارکرد یک گوشی با یک ساعت تماشای ویدیو، یک ساعت وبگردی و یک ساعت مکالمه اختصاص داده میشود. در نتیجه امتیاز ۱۵۵ به معنی ۱۵۵ ساعت کارکرد باتری گوشی در صورت استفاده ترکیبی (یک ساعت مکالمه، یک ساعت وبگردی و یک ساعت تماشای ویدیو) است.
بهترین گوشیها از نظر باتری که همین الان میتوانید بخرید (خرداد ۱۴۰۱)
انتخاب و خرید یک گوشی نیازمند بررسی پارامترهای متعددی است که برای هر کاربر بسته به سبک استفادهی او از گوشی متفاوت است. یکی از مهمترین ویژگیهای گوشیهای هوشمند که اولویتی کلیدی برای بسیاری از کاربران به حساب میآید، ظرفیت باتری و مدت زمان کارکرد آن است. شاید تصور کنید داشتن یک باتری با ظرفیت بیشتر (به معنی عدد میلیآمپرساعت بالاتر) برای تشخیص مدت زمان کارکرد باتری یک گوشی کافی است. اما در واقع شرایط زیادی از نمایشگر و پردازنده گرفته تا هماهنگی سختافزار و نرمافزار بر مدت زمان کارکرد باتری تاثیرگذار هستند.
البته که افزایش میلیآمپر ساعت باتری مهمترین نشانه برای این است که بدانیم گوشی از لحاظ نگهداری شارژ عملکرد خوبی دارد. به همین دلیل است که گوشیهای این لیست غالبا باتریهایی با ظرفیت بیش از ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت دارند. بنابراین محصولاتی که در این فهرست به معرفی آنها میپردازیم، در واقع بهترین گوشیها از لحاظ طول عمر باتری هستند که موفق شدند در تمامی پارامترهای یاد شده، بهینهترین عملکرد را از خود به نمایش بگذارند.
از آنجایی که معروفترین و محبوبترین برندها در بازار کشور، شیائومی، سامسونگ و موتورولا هستند و خوشبختانه در بین محصولات این شرکتها گوشیهای واقعا قدرتمندی از لحاظ طول عمر باتری دیده میشود، در این فهرست غالبا نام محصولات این سه شرکت را شاهد هستیم تا کاربر بتواند در کنار یک انتخاب عالی از لحاظ طول عمر باتری، به محصولی با برند مطمئن و خوب دسترسی داشته باشد.
میپردازیم به معرفی بهترین گوشیها از نظر مدت زمان کارکرد باتری که میتوانید در حال حاضر بخرید. لازم به ذکر است گوشیهای این لیست اصلا پرچمدار نیستند و نهایتا قیمت آنها به ۱۰ میلیون میرسد. (گوشیهای این فهرست به ترتیب امتیاز کسب شده در تست معرفی شدهاند).
۱. سامسونگ گلکسی M51
مشخصات و امتیاز باتری
- ظرفیت باتری: ۷٫۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۲۵ وات
- امتیاز باتری در تست: ۱۵۶ ساعت
سایر مشخصات فنی
- پردازنده و رم: اسنپدراگون ۷۳۰G (8 نانومتری) – ۱۲۸/۸ و ۱۲۸/۶ گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید ۱۰
- نمایشگر: ۶٫۷ اینچی از نوع Super AMOLED Plus با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل
- دوربین: چهارگانه شامل ۶۴ مگاپیکسلی اصلی، ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض و دو دوربین ۵ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق
- سال عرضه: ۲۰۲۰
- حدود قیمت: ۹ تا ۱۰ میلیون تومان
رتبهی نخست متعلق به محصولی است از سامسونگ با یکی از پرظرفیتترین باتریهایی که تاکنون در یک گوشی استفاده شده، یعنی گلکسی M51 که نه تنها از لحاظ توانایی پردازشی یکی از بهترین میانردههای بازار است بلکه از لحاظ طول عمر باتری هم میتواند کاملا شما را راضی نگه دارد و بهراحتی حتی تا دو روز همراهیاتان کند.
سامسونگ گوشیهای میانردهی بسیار خوبی از سری M در سبد محصولات میانردهی خود دارد و اگرچه از خیلی جهات این گوشیها شبیه به میانردههای سری A هستند اما یک سری وجه تمایز وجود دارد که باعث میشود این محصولات جذابتر و بهتر باشند. یکی از همینها، باتری است که گلکسی M51 در این بخش استثنائی است.
این گوشی با در اختیار داشتن یک باتری پرظرفیت ۷٫۰۰۰ میلیآمپر ساعتی، میتواند انرژی لازم را برای روشن نگهداشتن گوشی به مدت ۲ روز فراهم کند. امتیازی که گلکسی M51 توانست در تستهای GSMArena کسب کند ۱۵۶ ساعت بود و این یعنی بهترین محصولی که میتوانید در حال حاضر از لحاظ طول عمر باتری خریداری کنید، همین گوشی است. بیشترین امتیازی هم که در تست یاد شده برای گلکسی M51 ثبت شد در پخش ویدیو و مکالمه بود.
شارژری که سامسونگ برای این محصول در نظر گرفته همان شارژر ۲۵ واتی است که پرچمداران جدید شرکت هم از آن پشتیبانی میکنند. این شارژر بسیار سریع بوده و میتواند این باتری پرظرفیت را در مدت زمان ۱ ساعت و ۴۷ دقیقه شارژ کند. مدت زمان نسبتا زیادی است اما با در نظر گرفتن ظرفیت باتری، میتواند کاملا رضایتبخش باشد. همچنین در مدت ۳۰ دقیقه هم میتوانید گوشی را تا ۳۵ درصد شارژ کنید که مناسب ارزیابی میشود.
بنابراین اگر به دنبال خرید محصولی هستید که در کنار قدرت سختافزاری مطلوب، باتری و شارژر پرظرفیت و سریعی هم در اختیار دارد، گلکسی M51 میتواند انتخابی منطقی باشد. بهخصوص اینکه از لحاظ پشتیبانی نرمافزاری وضعیت بسیار بهتری به نسبت برخی از رقبا دارد.
۲. موتورولا موتو G9 پاور
مشخصات و امتیاز باتری
- ظرفیت باتری: ۶٫۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۲۰ وات
- امتیاز باتری در تست: ۱۵۵ ساعت
سایر مشخصات فنی
- پردازنده و رم: اسنپدراگون ۶۶۲ (۱۱ نانومتری) – ۶۴/۴ و ۱۲۸/۴ گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید ۱۰
- نمایشگر: ۶٫۸ اینچی از نوع IPS LCD با وضوح ۷۲۰ × ۱۶۴۰ پیکسل
- دوربین: سهگانه شامل ۶۴ مگاپیکسلی اصلی و دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق
- سال عرضه: ۲۰۲۰
- حدود قیمت: ۴ تا ۵ میلیون تومان
موتورولا اگرچه خیلی در بازار گوشیهای هوشمند بهمانند سابق مطرح نیست اما همچنان گوشیهای بسیار باکیفیت و قدرتمندی تولید میکند و میتوان به عملکرد آنها اعتماد کامل داشت. موتورولا G9 پاور هم یکی از همین گوشیهای خوب است که جانشین G8 پاور شده و از لحاظ طول عمر باتری، همانند نسل گذشته یک محصول کمنظیر است.
عبارت پاور (Power) در میانردههای این سری کاملا به این معناست که گوشی که خریداری میکنید قرار است از لحاظ طول عمر باتری کاملا شما را راضی نگه دارد. بنابراین اگر به دنبال خرید محصولی هستید که در کنار عملکرد سختافزاری نسبتا خوب (نه چندان قدرتمند) میتواند از لحاظ طول عمر باتری، عملکرد خارقالعادهای داشته باشد، موتو G9 پاور یک انتخاب خوب و منطقی خواهد بود.
فراموش نکنید برای شارژ این باتری ۶٫۰۰۰ میلیآمپر ساعتی، یک شارژر ۲۰ واتی سریع هم در نظر گرفته شده که میتواند در مدت زمان ۳۰ دقیقه ۲۰ درصد، ۷۵ دقیقه ۵۰ درصد و تقریبا ۲ ساعت و ۲۰ دقیقه گوشی را به طور کامل شارژ کند. البته این میزان خیلی هم سریع نیست، بهخصوص به نسبت رقبا اما برای موتورولا و موتو G9 پاور با این قیمت، چنین سرعتی خیلی هم بد نیست.
۳. شیائومی پوکو M3
مشخصات و امتیاز باتری
- ظرفیت باتری: ۶٫۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۱۸ وات
- امتیاز باتری در تست: ۱۵۴ ساعت
سایر مشخصات فنی
- پردازنده و رم: اسنپدراگون ۶۶۲ (۱۱ نانومتری) – ۶۴/۴، ۶۴/۶، ۱۲۸/۴ و ۱۲۸/۶ گیگابایت (نسخههای ۶۴ گیگابایتی از نوع UFS 2٫۱ و نسخههای ۱۲۸ گیگابایتی از نوع UFS 2٫۲)
- سیستمعامل: اندروید ۱۰
- نمایشگر: ۶٫۵۳ اینچی از نوع IPS LCD با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۳۴۰ پیکسل
- دوربین: سهگانه شامل ۴۸ مگاپیکسلی اصلی و دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق
- سال عرضه: ۲۰۲۰
- حدود قیمت: ۴ تا ۵ میلیون تومان
محصول بعدی متعلق به یکی از موفقترین زیرمجموعههای شیائومی یعنی پوکو است که در بازار کشور ما، محصولات بسیار خوبی دارد؛ از جمله همین پوکو M3 که توانسته با قیمت بسیار مناسب خود، توجه خیلی از کاربران را جلب کند. به طور کلی محصولات این برند هم مثل زیرمجموعهی دیگر شیائومی یعنی ردمی با قیمت فوقالعاده مناسبی راهی بازار میشوند و به همین خاطر طرفداران زیادی دارند.
پوکو M3 همانطور که میتوانید حدس بزنید، یک گوشی قدرتمند نیست و انتظار هم نداشتیم چنین باشد. اما از لحاظ طول عمر باتری، چندین مرحله از قیمتی که دارد فراتر رفته و عملکردی کمنظیر از خود به نمایش میگذارد. این گوشی هم مانند نمایندهی قدرتمند موتورولا به یک باتری ۶٫۰۰۰ میلیآمپر ساعتی مجهز شده اما در تستهای صورت گرفته توسط GSMArena، حدود ۱ ساعت امتیاز کمتری به نسبت موتو G9 پاور کسب کرد که این موضوع اصلا حائز اهمیت نیست و میتوان از چنین میزان اختلافی بدون اینکه تاثیری در استفادهی روزمره داشته باشد صرف نظر کرد.
برای پوکو M3 یک شارژر سریع ۱۸ واتی هم در نظر گرفته شده که به نظر نمیرسد خیلی برای شارژ چنین باتری پرظرفیتی مناسب باشد. اما خوشحالیم که برخلاف پرچمدارها، حداقل این شارژر درون جعبه وجود دارد. در تستهای صورت گرفته، این گوشی توانست عملکردی تقریبا نزدیک به موتو G9 پاور داشته باشد. مثلا این باتری در مدت زمان ۳۰ دقیقه ۲۵ درصد، در مدت زمان ۳۰ دقیقه ۴۶ درصد و در مدت زمان حدود ۳ ساعت، به صورت کامل شارژ شد که زمان قابلتوجهی هم به حساب میآید.
از لحاظ قدرت سختافزاری و قیمت، تفاوت زیادی بین این گوشی با نمایندهی موتورولا دیده نمیشود و هر دو در بخشهایی به نسبت هم برتریهایی دارند. اما در مجموع میتوان گفت در این محدودهی قیمتی، این دو محصول از بهترینها هستند.
۴. شیائومی ردمی ۹T
مشخصات و امتیاز باتری
- ظرفیت باتری: ۶٫۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۱۸ وات
- امتیاز باتری در تست: ۱۵۰ ساعت
سایر مشخصات فنی
- پردازنده و رم: اسنپدراگون ۶۶۲ (۱۱ نانومتری) – ۶۴/۴، ۱۲۸/۴ و ۱۲۸/۶ گیگابایت (نسخهی ۶۴ گیگابایتی از نوع UFS 2٫۱ و نسخههای ۱۲۸ گیگابایتی از نوع UFS 2٫۲)
- سیستمعامل: اندروید ۱۰
- نمایشگر: ۶٫۵۳ اینچی از نوع IPS LCD با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۳۴۰ پیکسل
- دوربین: چهارگانه شامل ۴۸ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق
- سال عرضه: ۲۰۲۱
- حدود قیمت: ۴ تا ۵ میلیون تومان
در فهرست بهترین گوشیها از لحاظ طول عمر باتری طبیعی است که نام ردمی را هم شاهد باشیم که طی چند سال گذشته واقعا در این بخش عملکرد فوقالعادهای از خود به نمایش گذاشت. ردمی یکی از بهترین برندهای موجود در بازار ایران است که گوشیهای خود را در کنار عملکرد سختافزاری مطلوب، با قیمت بسیار مناسبی هم راهی بازار میکند.
البته این گوشی هم از لحاظ قدرت سختافزاری تا حد زیادی مشابه پوکو M3 است و شاید اصلا بتوان گفت همان گوشی با برندی متفاوت است اما میبینیم که از لحاظ طول عمر باتری حدود ۴ ساعت امتیاز کمتری به نسبت نمایندهی پوکو کسب کرد که این هم قابل چشمپوشی است و نمیتوان گفت عملکرد ردمی ۹T در این بخش فوقالعاده نبود.
با هزینهای که برای این محصول میپردازید شاید نتوانید بازیهای روز با با کیفیت بالایی تجربه کنید یا بهراحتی به فرایند مولتی تسکینگ بپردازید، اما مطمئن باشید با همان کارهای سبکی که انجام میدهید، نمیتوانید بهسادگی عرق این باتری پرظرفیت را در بیاورید و دیدیم که موفق شد در تستها هم این موضوع را بهخوبی ثابت کند و به امتیاز خوب ۱۵۰ ساعت دست پیدا کند.
در این گوشی هم از شارژر ۱۸ واتی سریع استفاده شده که قادر است گوشی را با سرعت نسبتا خوبی شارژ کند. طبق تستهای صورت گرفته توسط وبسایت GSMArena در شرایط آزمایشگاهی، این شارژر توانست گوشی را در مدت زمان ۳۰ دقیقه ۲۵ درصد و در مدت زمان ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه به صورت کامل شارژ کند. که عملکردی بین دو گوشی قبلی را نشان میدهد.
۵. سامسونگ گلکسی A42 5G
مشخصات و امتیاز باتری
- ظرفیت باتری: ۵٫۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۱۵ وات
- امتیاز باتری در تست: ۱۴۴ ساعت
سایر مشخصات فنی
- پردازنده و رم: اسنپدراگون ۷۵۰G (8 نانومتری) – ۱۲۸/۴، ۱۲۸/۶ و ۱۲۸/۸ گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید ۱۰
- نمایشگر: ۶٫۶ اینچی از نوع Super AMOLED با وضوح ۷۲۰ × ۱۶۰۰ پیکسل
- دوربین: چهارگانه شامل ۴۸ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و دو دوربین ۵ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق
- سال عرضه: ۲۰۲۰
- حدود قیمت: ۷ تا ۸ میلیون تومان
محصول دیگر این لیست باز هم از سامسونگ است اما اینبار گلکسی A42 5G که همانطور که از نامش پیداست، از اینترنت ۵G هم پشتیبانی میکند. اینکه میبینیم یک گوشی با وجود پشتیبانی از چنین شبکهی پرسرعتی میتواند در لیست بهترین گوشیها از لحاظ طول عمر باتری قرار بگیرد بسیار خبر خوبی است. اما گلکسی A42 5G تا چه اندازه از این حیث عملکرد قابل قبولی دارد؟
این گوشی از یک باتری نسبتا پرظرفیت ۵٫۰۰۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرد که توانسته امتیاز ۱۴۴ ساعت را از GSMArena کسب کند. در دنیای واقعی، این میزان یعنی میتوانید یک روز و نیم و در استفادهی سبکتر، تا دو روز روی باتری این گوشی حساب کنید که برای یک محصول ۵G بسیار خوب است.
درون جعبهی این گوشی یک شارژر ۱۵ واتی دریافت خواهید کرد که میتواند باتری پرظرفیت این گوشی را در مدت زمان نه چندان کمی شارژ کند. اما با این حال این گوشی یک میانرده است و انتظار زیادی هم از آن نداشتیم. این شارژر میتواند در مدت زمان ۳۰ دقیقه ۲۷ درصد و در مدت زمان ۹۰ دقیقه، ۷۸ درصد از شارژ گوشی را پر کند. شارژ کامل گوشی از ۰ تا ۱۰۰ هم حدود ۲ ساعت به طول میانجامد که به نسبت محصولاتی شرکتهای رقیب مناسب به نظر میرسد.
فراموش نکنید این گوشی در محدودهی قیمتی یاد شده از اینترنت ۵G بهره میبرد؛ آن هم به لطف تجهیز به پردازندهی قدرتمند اسنپدراگون ۷۵۰G که توان پردازشی بالایی دارد. اگرچه در برخی بخشها نظیر نمایشگر، این گوشی با پنلی ۷۲۰P تا حدودی ناامیدکننده ظاهر شد، اما در سایر بخشها، از دوربین گرفته تا سختافزار و باتری، میتواند نیاز شما را به بهترین شکل ممکن برطرف کند.
۶. موتورولا موتو G9 پلاس
مشخصات و امتیاز باتری
- ظرفیت باتری: ۵٫۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۳۰ وات
- امتیاز باتری در تست: ۱۳۶ ساعت
سایر مشخصات فنی
- پردازنده و رم: اسنپدراگون ۷۳۰G (8 نانومتری) – ۱۲۸/۴ و ۱۲۸/۶ گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید ۱۰
- نمایشگر: ۶٫۸۱ اینچی از نوع LTPS IPS LCD با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل
- دوربین: چهارگانه شامل ۶۴ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق
- سال عرضه: ۲۰۲۰
- حدود قیمت: ۶ تا ۷ میلیون تومان
محصول دیگر که در لیست بهترین گوشیها از لحاظ طول عمر باتری جا میگیرد، باز هم نمایندهای از موتورولا و باز هم محصولی از سری G9 است؛ منتها این گوشی G9 پلاس نام داشته و از لحاظ قدرت سختافزاری به لطف تجهیز به پردازندهی اسنپدراگون ۷۳۰G، به نسبت G9 پاور با اسنپدراگون ۶۶۲ در وضعیت بهتری قرار دارد.
G9 پلاس از لحاظ طول عمری شاید از G9 پاور ضعیفتر باشد ولی باز هم یکی از بهترینهاست و نمیتوان این موضوع را انکار کرد. موتورولا این گوشی را به یک باتری ۵٫۰۰۰ میلیآمپر ساعتی تجهیز کرده که توانسته در تستهای GSMArena، امتیاز خوب ۱۳۶ ساعت را کسب کند که با در نظر گرفتن قدرت سختافزاری و قیمت، امتیاز مناسبی ارزیابی میشود، بهخصوص اینکه نمایشگری که برای این گوشی در نظر گرفته شده بسیار بزرگ است (۶٫۸ اینچ). این باتری میتواند به مدت ۱ تا یک و نیم روز استفادهی کاملا معمولی شما را همراهی کند.
در بخش شارژر، موتورولا برای این گوشی سنگ تمام گذاشت و آن را به یک شارژر سریع ۳۰ واتی مجهز کرد. شارژری که درون جعبه هم وجود دارد و میتواند شارژ گوشی را در مدت زمان تنها ۳۰ دقیقه از ۰ به ۵۴ درصد برساند. شارژ کامل گوشی هم ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه به طول میانجامد که به نسبت تمام گوشیهای حاضر در این لیست، بهجز ریلمی ۷ بهتر است.
اگر به دنبال محصولی هستید که در کنار قدرت سخت افزاری مطلوب، از لحاظ نگهداری شارژ هم عملکرد خوبی دارد و با سرعت نسبتا بالایی هم شارژ میشود، موتو G9 پلاس انتخابی منطقی خواهد بود. البته فراموش نکنید خبری از اینترنت ۵G در این محصول نیست.
۷. شیائومی ردمی ۹
مشخصات و امتیاز باتری
- ظرفیت باتری: ۵٫۰۲۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۱۸ وات
- امتیاز باتری در تست: ۱۳۱ ساعت
سایر مشخصات فنی
- پردازنده و رم: مدیاتک Helio G80 (12 نانومتری) – ۳۲/۳، ۶۴/۶ و ۱۲۸/۴ گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید ۱۰
- نمایشگر: ۶٫۵۳ اینچی از نوع IPS LCD با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۳۴۰ پیکسل
- دوربین: چهارگانه شامل ۱۳ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و دو دوربین ۵ و ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق
- سال عرضه: ۲۰۲۰
- حدود قیمت: ۳ تا ۴ میلیون تومان
باز هم میرسیم به محصولی از شیائومی به برند ردمی یعنی ردمی ۹ که از لحاظ توان سختافزاری در وضعیت مطلوبی قرار دارد و از لحاظ نگهداری شارژ هم میتواند کاملا کاربران را راضی نگه دارد. اگرچه عملکرد این گوشی بهخوبی رقبایی که در ابتدا و در همین محدودهی قیمتی معرفی کردیم نیست اما میتواند همچنان برای علاقهمندان به محصولات این برند، یک گزینهی ایدئال باشد.
ردمی برای این گوشی از یک باتری ۵٫۰۲۰ میلیآمپر ساعتی استفاده کرده که توانسته در تستهای GSMArena، امتیاز خوب ۱۳۱ ساعت را کسب کند که آن را اندکی پایینتر از موتو G9 پلاس قرار میدهد. اما حداقل یک روز میتوانید روی تواناییهای این باتری حساب کنید و همین هم کافی به نظر میرسد.
متأسفانه شارژری که ردمی به همراه این گوشی عرضه میکند فقط ۱۰ وات سرعت دارد و این در حالی است که ردمی ۹ میتواند از شارژرهایی با سرعت ۱۸ وات هم پشتیبانی کند. انتظار نداشتیم شرکتی مثل ردمی در این بخش و در این محدودهی قیمتی که سایر شرکتها گوشیهای خود را تا جایی که ممکن است مجهز میکنند، در صورتی که امکانش هم وجود داشت، ترجیح داد از شارژر ۱۰ واتی به جای ۱۸ وات استفاده کند.
با این حال این شارژر ۱۰ واتی میتواند در مدت ۳۰ دقیقه ۲۰ درصد از ظرفیت باتری را شارژ کند که اصلا جالب نیست. اگر شارژر ۱۸ واتی شیائومی را خریداری کنید، در همین مدت میتوانید گوشی را تا ۳۳ درصد شارژ کنید که پیشرفت چشمگیری به حساب میآید. با همین شارژر ۱۸ واتی در مدت زمان حدود ۳۰ دقیقه هم میتوانید ظرفیت باتری را به ۴۵ درصد و در مدت حدود ۲ ساعت هم به ۱۰۰ درصد برسانید. با شارژر ۱۰ واتی اما حدود ۵۰ دقیقه دیرتر میتوانید شارژ گوشی را از ۰ به ۱۰۰ برسانید. (۲ ساعت و ۴۸ دقیقه).
۸. ریلمی ۷ ۵G
مشخصات و امتیاز باتری
- ظرفیت باتری: ۵٫۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۳۰ وات
- امتیاز باتری در تست: ۱۲۹ ساعت
سایر مشخصات فنی
- پردازنده و رم: مدیاتک Dimensity 800U 5G (7 نانومتری) – ۱۲۸/۶ و ۱۲۸/۸ گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید ۱۰
- نمایشگر: ۶٫۵۰ اینچی از نوع IPS LCD با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل و رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- دوربین: چهارگانه شامل ۴۸ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق
- سال عرضه: ۲۰۲۰
- حدود قیمت: ۶ تا ۷ میلیون تومان
میرسیم به محصولی از برند ریلمی که تا یک سال پیش خبری از آن در بازار کشور نبود اما خوشبختانه میبینیم که این روزها تنوع محصولات این شرکت در بازار داخل افزایش یافته. بدین ترتیب کاربران میتوانند به گوشیهایی بسیار خوب و ارزشمند با قیمت مناسب دسترسی داشته باشند؛ آن هم از برندی که میتوان به کیفیت محصولاتش اعتماد کامل داشت. تا این اندازه که اکنون شاهد قرارگیری یکی از محصولات این شرکت در فهرست بهترین گوشیها از لحاظ مدت زمان کارکرد باتری هستیم.
محصولی که در رابطه با آن حرف میزنیم ریلمی ۷ ۵G است. یک گوشی هوشمند نسبتا قدرتمند و کاملا مجهز به فناوریهای جذاب روز نظیر پشتیبانی از شبکهی پرسرعت ۵G، نمایشگر ۱۲۰ هرتزی و پردازندهای قدرتمند و کممصرف با لیتوگرافی ۷ نانومتری که کمتر در میانردهها شاهد استفاده از پردازندهای با این لیتوگرافی هستیم.
ریلمی ۷ ۵G از لحاظ باتری توانست در بین بهترین گوشیهای حاضر در این فهرست قرار بگیرد چرا که امتیاز بسیار خوب ۱۲۹ را در مجموع از تستهای صورت گرفته توسط GSMArena کسب کرد. آن هم در شرایطی که رفرشریت روی ۹۰ هرتز قرار داشت. برای یک گوشی ۵G، کسب چنین امتیازی واقعا خوب است و بخش بزرگی از آن هم به لطف پردازندهی ۷ نانومتری Dimensity 800U 5G ممکن شده که به ادعای GSMArena، عملکرد بسیار بهتری از پردازندهی اسنپدراگون ۷۶۵G در مصرف انرژی دارد.
برای شارژ گوشی هم میتوانید از یک شارژر ۳۰ واتی استفاده کنید که خود شرکت آن را Dart Charge نامیده و درون جعبه هم وجود دارد. این شارژر میتواند در مدت زمان ۳۰ دقیقه، شارژ گوشی را از ۰ به ۵۷ درصد و در مدت ۱ ساعت و ۶ دقیقه، آن را به طور کامل شارژ کند. یک نتیجهی کاملا ایدئال و عالی برای محصولی در این محدودهی قیمتی و قابلیتهای سختافزاری.
۹. شیائومی ردمی نوت ۹S
مشخصات و امتیاز باتری
- ظرفیت باتری: ۵٫۰۲۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۱۸ وات
- امتیاز باتری در تست: ۱۲۷ ساعت
سایر مشخصات فنی
- پردازنده و رم: اسنپدراگون ۷۲۰G (8 نانومتری) – ۶۴/۴، ۱۲۸/۴ و ۱۲۸/۶ گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید ۱۰
- نمایشگر: ۶٫۶۷ اینچی از نوع IPS LCD با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل
- دوربین: چهارگانه شامل ۴۸ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و دو دوربین ۵ و ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق
- سال عرضه: ۲۰۲۰
- حدود قیمت: ۵ تا ۶ میلیون تومان
ردمی نوت ۹S دیگر نمایندهی شرکت چینی در این لیست است که توانسته با عملکرد خوب خود توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کند. این گوشی اما نه فقط به خاطر باتری بلکه به خاطر توان سختافزاری نسبتا خوب و قیمت مناسبی که دارد توانسته یکی از محبوبترین گوشیها در میان کاربران باشد.
این گوشی به همان پردازندهای مجهز شده که در گلکسی A72، میانردهی جدید سامسونگ شاهد هستیم یعنی اسنپدراگون ۷۲۰G که توان پردازشی بالایی دارد و میتواند نیازهای کاربران را در محدودهی قیمتی مشخص و حتی بیشتر برطرف کند. بنابراین فقط ظرفیت باتری و سرعت شارژر نیست که این گوشی را از برخی رقبا متمایز میکند.
از لحاظ باتری هم عملکرد بسیار خوبی را از ردمی نوت ۹S شاهد هستیم. این گوشی توانسته با باتری ۵٫۰۲۰ میلیآمپر ساعتی خود، در تستهای GSMArena امتیاز خوب ۱۲۷ ساعت را کسب کند و این یعنی میتوانید حداقل یک روز روی تواناییهای آن حساب کنید.
نکتهی جالب در رابطه با این گوشی، شارژری است که به همراه آن راهی بازار شده. برخلاف ردمی ۹ که از شارژر ۱۸ واتی پشتیبانی میکند ولی در عین حال با شارژر ۱۰ واتی عرضه میشود، ردمی نوت ۹S از شارژر ۱۸ واتی پشتیبانی میکند در حالی که شرکت چینی آن را با شارژر ۲۲٫۵ واتی راهی بازار کرده! اگرچه تأثیر خاصی در روند شارژ شدن احساس نخواهید کرد چون در هر صورت گوشی با همان سرعت ۱۸ وات شارژ میشود اما خوشحالیم اینبار شارژر از ظرفیت شارژ باتری سرعت بیشتری دارد.
ردمی نوت ۹S را میتواند در مدت زمان ۳۰ دقیقه تا ۳۷ درصد، در مدت زمان ۵۰ دقیقه تا ۶۰ درصد و در مدت زمان ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه، به طور کامل شارژ کرد. برای محصولی با این قیمت و قدرت سختافزاری، شارژ شدن در چنین زمانی مناسب ارزیابی میشود. اگر به دنبال محصولی هستید که از قدرت سختافزاری گرفته تا طول عمر باتری و سرعت شارژ و حتی قیمت، تعادل بینظیری دارد، ردمی نوت ۹S میتواند انتخابی کاملا مناسب و منطقی باشد.
۱۰. ریلمی ۷
مشخصات و امتیاز باتری
- ظرفیت باتری: ۵٫۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- شارژر سریع: ۳۰ وات
- امتیاز باتری در تست: ۱۲۶ ساعت
سایر مشخصات فنی
- پردازنده و رم: مدیاتک Helio G95 (12 نانومتری) – ۶۴/۴، ۶۴/۶ و ۱۲۸/۸ گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید ۱۰
- نمایشگر: ۶٫۵ اینچی از نوع IPS LCD با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل، رفرشریت ۹۰ هرتز
- دوربین: چهارگانه شامل ۴۸ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق
- سال عرضه: ۲۰۲۰
- حدود قیمت: ۶ تا ۷ میلیون تومان
گوشی بعدی اما ریلمی ۷ است که در بررسیها هم توانسته بود کاملا رضایتبخش ظاهر شود. از لحاظ قدرت پردازشی، این محصول در حد و اندازههای ردمی نوت ۹S است اما از پردازندهی هلیو G95T بهره میبرد که مبتنی بر لیتوگرافی ۱۲ نانومتری است. این پردازنده اگرچه قدرت پردازشی نسبتا خوبی دارد اما به شکل نامحسوسی ضعیفتر از اسنپدراگون ۷۲۰G است. آنچه کار با این گوشی را جذابتر کرده، بهرهمندی آن از نمایشگر ۹۰ هرتزی است که گوشهای این لیست از آن بیبهرهاند.
این مجموعهی نسبتا قدرتمند با یک باتری ۵٫۰۰۰ میلیآمپر ساعتی تغذیه میشود که کارش آنقدری خوب بوده که بتوانیم ریلمی ۷ را در جمع بهترین گوشیها از لحاظ طول عمر باتری قرار دهیم. البته در بین این گوشیها، ریلمی ۷ کمترین امتیاز را کسب کرد (۱۲۶ ساعت) اما به صورت کلی میتواند حداقل یک روز، شما را بهراحتی همراهی کند و همین بسیار نکتهی مثبتی است.
وقتی هم که شارژ این منبع پرظرفیت به پایان برسد، یک شارژر ۳۰ واتی در اختیار خواهید داشت که میتواند در مدت زمان بسیار خوب ۶۵ دقیقه، گوشی را به از ۰ تا ۱۰۰ درصد شارژ کند. این یعنی بهترین گوشی از لحاظ سرعت شارژ در محدودهی قیمتی مورد نظر، ریلمی ۷ است. همچنین این شارژر سریع میتواند در مدت زمان ۲۶ دقیقه، شارژ گوشی را به ۵۰ درصد برساند و این یعنی کاربر بعد از اتمام شارژ، تنها به ۳۰ دقیقه زمان نیاز خواهد داشت تا ادامهی روز را با خیال راحت سپری کند (۵۸ درصد).
بنابراین اگر به دنبال محصولی هستید که هم توان سختافزاری نسبتا خوبی دارد، هم به باتری قدرتمندی مجهز شده، از نمایشگری ۹۰ هرتزی و باکیفیت برخوردار است و شارژر پرسرعتی هم دارد، ریلمی ۷ گزینهی کاملا ایدئالی است. ناگفته نماند این محصول قیمت بسیار مناسبی هم دارد و از برند کاملا قابل اعتمادی هم میآید.
این بود فهرستی از بهترین گوشیها از لحاظ مدت زمان کارکرد باتری؛ اما میرسیم به این پرسش بسیار مهم که ظرفیت باتری و میزان کارکرد آن برای شما تا چه اندازه در خرید یک گوشی اهمیت دارد؟
چرا Poco x3 gt و Pro نه؟X3 gt پنج هزار میلی آمپر ساعت حجم باتری و ۶۷ وات آدابتور داره به نظر من یک یاز بهترین هاست
سامسونگ m51 چه باتری بزرگی داره از همه بهتر سامسونگ ۷۰۰۰ میلی آمپر خیلی زیاده
چرا اسمی از گوشی های دوجی نیست
واااای نظراتو خوندم ترکیدم از خنده. عین بچه دبستانی ها کل کل میکنن. حالا یکی بهتر عکس میگیره یکی باتریش بهتره یکی یچیز دیگه. خب ؟؟؟؟ که چی ؟؟؟؟ :)))))) کامنت اونایی که سامسونگ خریدن بعد دیدن با نصف قیمتش میتونستن شیاومی بهتر از گوشی خودشون بخرن عالیه :))))))))))) قشنگ مشخصه حالشون بده. عیب نداره ایندفعه شما هم عیدی هاتو جمع کن شیاومی بخر گربه نداره که :))))) خخخخخ اینجور که بوش میاد بدجور سوختن بدبختا
بین ردمی ۹ تی و ردمی ۹ کدوم ارزش خریده بیشتری داره؟
سلام به نطر شما کدوم گوشی رو بگیرم که باتری خیلی خوب صحفه نمایش خوب دوربین خوب و پردازنده خوبی داشته باشه وزن زیاده هم نداشته باشه وقیمتش حداکثر ۴ تومن باشه
pocp m3
۱۱۰۰….. عجب گوشی هستش نامرد.. باش میتونی کلاغ هم بزنی
این چیزی ک شما میخای با ۴۰ تومنم جمع نمیشه :/
شمایی که میگی چینی ها کپی کارن و … الان قویترین دوربین دنیا مال شیائومی هست mi 11 ultra میتونین تو سایت DXOMARK اینو ببینین عجیبه که یه کپی کار میزنه رو دست اصلیا یه کم منطقی فکر کنید ممکنه از هر برندی تو تولید یه تعداد اندکی باشه مشکل داشته باشن و یه عده ای میان ندونسته قضاوت میکنن اگه یادتون باشه سامسونگ سری نوت ۷ که داد بیرون اکثرا همشون آتیش گرفتن اینایی که اکثرا میان در مورد شیائومی نظر میدن خودشون اصلا شیائومی دست نگرفتن دارن حرفای مردم و دست به دست میکنن اینا یه دونه پرچم دار شائومی از نزدیک ندیدن که ببین چه کیفیت ساخت بالایی داره
من هم نظر دوستانی که میگن همه برند ها نقاط ضعف و قوت دارند قبول دارم اما باید توجه کرد خیلی مشخصات هست که رو کاغذ آدم رو فریب میده و در عمل گندش در میاد.من به همه شما ۱۰۰% اطمینان میدم قطعه باکیفیت بالا هرچند هم مشخصاتش پایین رده باشه و توسط سازنده روی گوشی نصب بشه اون گوشی ارزان در نخواهد آمد.منم مثل شما عزیزان تجربه گوشیهای متعددی داشتم زیاد هم تحقیق میکنم و از لحاظ فنی هم خوب سر در میارم.گوشی سلیقه ای یه ولی توی میان رده ها و گوشی ها ارزون که بعداً شما رو از هر لحاظ پشیمون نکنه موتورولا و نوکیا و بعدش بعضی گوشی های سامسونگ.توجه کنید که کشورهایی مثل هنگ کنگ و تایوان و کره گوشیهای خیلی خوبی میزنن ولی هیچ وقت به پای برند های اروپایی نمیرسن
اونا مهد تکنولوژی اند اما آسیا بیشتر کپی کارن برندهایی اروپایی فقط نقطه صعفشون توی قیمت بالاست که اون رو هم با تولید در چین و هند … کمی اصلاح کردن./یاشاسون ایران
سلام دوست عزیز. منظورتون از برندهای اروپایی دقیقا چه برندهایی هستن؟
این فک کنم ماشینو میگه
نمیدونم چرا بعضیا اینقد بدون اطلاع نظر میدن مشخصات گوشی ملاکه چه فرقی داره شرکت چینی باشه یا مثلا نمیدونم کره ای یا آمریکایی شیائومی بنظر مشخصات خوبی در مقابل قیمت معقول عرضه میکنه و تنها ایرادش به نظر من رابط کاربری یکم ناپخته هست ک اونم انشالله درست میشه با پشتکار زیادی که داره
البته من تا الان شیائومی نداشتم
و نسبت به برندی هم تعصب ندارم
جالبه یه عده جوری از یک برند دفاع میکنن که انگار کارخونه باباشونه بیخیال هرکدومو دوست داشتی بخر به نظرات متعصبانه هم توجه نکن!
آقا کل کل نکنید به خدا من خندم گرفته ۳۱ سالمه و از دبیرستان گوشی باز بودم تا الان حتی برای کمک خرجیم گاهی تو دوران دانشگاه گوشی تعمیر و خریدو فروش میکردم هنوزم برا لذتش میکنم مدل گوشی هارو بخوام بگم خیلی میشه فقط بدونین که از شیاومی سونی سونی اریکسون نوکیا نسکسوز مایکروسافت وان پلاس سامسونگ ایسوس اپل موترولا الجی اچ تی سی بلک بری هواوی از بعضی برند ها که گفتم چند مدل داشتم اول از همه بهتون بگم که اصلا طرف دار برند خاصی نیستم و به نظر من هر گوشی نقاط ضعف و قوت خودشو داره و باید اولویت هر فردیو شما مد نظر بگیرید به طور مثال وقتی باتری خیلی قوی و با ظرفیت بالا بخواید نمیتونین سراغ گوشی کوچیک یا سبک برین همیشه باید یه چیزیو فدای چیز دیگه کنید این که کل کل برند میکنید اینو بدونید تو دنیای تکنولوژی همه برندها از تکنولوژی هم دیگه استفاده میکنن و به خاطرش به هم پول پرداخت میکنن پس به سلیقه و اولویت های شخص دیگه احترام بزارید من خودم به شخصه گوشی روگ فون ۵ ایسوس رو دارم چون اولویتم سرعت صدای با کیفیت و باتری حجیم و بازی و صفحه با کیفیت بوده ولی همین گوشی هم ایرادات خودشو داره در قیمت خودش مثل نبود شارژ وایرلس ضد آب نبودن سنگین بودن مقاومت کم در ضربه دوربین متوسط هیچ گوشی یا برندی نمیتونه بگه من با کیفیت تریتنم و یا بهترین گوشی در همه زمینه ها هستم پس این کل کل های بیخود شما وقتتون را دارین هدر میدین یکی ممکنه پراید بخره تا ۵ سال مشکل عمده ای براش پیش نیاد ممکنه پورشه بخره ماه اول ایراد پیدا کنه شانسی هم هست پس تجربه موردی شما که مثلا به ۳ ۴ تا گوشی که شاید پرچمدار اون برند هم نبوده ملاک خوبی برای تحلیل شما از اون برند نمیشه با آرزوی موفقیت برای همه
من گوشی شیائومی ردمی نوت هشت
داشتم مدل خوبی بود اهل بازی نبودم و اهل فضای مجازی نبودم دوربین لازمم بود همه طر
تعریف میکردن و من بیشتر وب گردی میکردم و زنگ و پیام میدادم با واتساپ هم کار میکردم بعد چند مددت ضعیف شد و کند شد هنگ کردبدون افتادن و به زمین و بدون بازی کردن افت کرد دوربینش شده ۱۳مگا پیکسل پنج میلیون و چهارصد ضرر خورد بهم کاشA سامسونگ میخرم گول تعریف مردم خوردم مگه شما ضرر میدید مردمم باید ضرر بدن آشغال چینی رو اینقدر تعریف میکنید همه کسای که شیائومی رو تعریف میکنن دوست دارن ضایع نشن میگن سامسونگ پول برند میگیره آخه سواد ندارید میآید میگید سامسونگ پول برند میگیره
آره متاسفانه گوشی های شیائومی همینطوری هستند، کم کم رزولوشن دوربین هاشون میاد پایین، و پردازنده هم افت میکنه و بقیه امکاناتش حذف میشه و چیزی که اول میخری دیگه اون چیزی نیست که بعد ۲-۳ سال داری، مثلا من پوکو اف ۱ خریدم، الان بعد ۳ سال دوربینش شده VGA، پردازنده اش از سری ۸۰۰ الان شده سری ۲۰۰، دیروز بیدار شدم دیدم صفحه نمایشش حذف شده و دکمه ای شده و فقط شبکه ۲G رو پشتیبانی میکنه، پولم رو ریختم آشغالی خرید این گوشی حتی باعث شد مدرک تحصیلی ام هم از فوق لیسانس به زیر دیپلم تنزل کنه، خداییش شیائومی نخرید ملت 🙁
دهنت سرویس حاجی😂😂😂😂😂🤦♂️
داداش گریه نکن منم سامسونگو ۲۰۱۵ خریدم اونم دیگه افت کرده . ی جا خوندم پردازنده اسنپ دراگون منتاسب با رمش باید داشته باشه واس همین افت کیفیت پیدا میکنه