۷ بازی برتر توبی مگوایر که مرد عنکبوتی جزو آن‌ها نیست

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۹ دقیقه

مرد عنکبوتی، محبوب‌ترین کاراکتری است که توبی مگوایر به ایفای آن پرداخت. این بازیگر به لطف بازی در این مجموعه با عنوان همین کاراکتر در بین مردم عادی شناخته می‌شود.

او به زودی قرار است نقش مکملی را در فیلم جدیدی با حضور برد پیت، تحت عنوان «بابیلون»، بازی کند و در حقیقت این فیلم، پانزدهمین فیلمی است که او می‌خواهد در آن حضور یابد.

در طول سالیانی که از حرفه‌ی بازیگری این بازیگر می‌گذرد، او به واسطه‌ی ظاهر و نحوه‌ی عملکردش به رقیبی برای لئوناردو دی کاپریو تبدیل شده هر چند، لئوناردو همیشه برنده بوده، اما همین امر سبب گردیده که معمولا در اتخاذ یک نقش، این دو بازیگر به کاندیداهای مناسبی تبدیل گردند که باید با هم رقابت کنند. بنابراین ما در نظر داریم در این مطلب به ۷ فیلم برتر توبی مگوایر که مرد عنکبوتی جزو آن‌ها نیست اشاره نماییم.

۱. جزئیات (The Details)

توبی مگوایر

  • کارگردان: جیکوب آرون استیز
  • بازیگران: الیزابت بنکس
  • تاریخ انتشار: ۲۰۱۱
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۶.۱ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۴۶ از ۱۰۰

چه کسی می‌تواند تصور کند که کرم‌ها بتوانند این همه دردسر ایجاد کنند؟ جف لانگ (با بازی توبی مگوایر) یک متخصص زنان و زایمان است که به همراه همسرش نیلی (با بازی الیزابت بنکس) تصمیم می‌گیرند چمن جلوی خانه‌شان را تغییر دهند و برای فرزند جدیدشان اتاق تازه‌ای مهیا نمایند. با این حال، راکون ها جذب کرم‌های داخل چمن می‌شوند و این حیوانات مزاحم باعث ایجاد اتفاقات ناگوار زیادی از مسمومیت تصادفی گربه، خیانت، باج‌گیری و قتل می‌گردند. آیا جف و نیلی می‌توانند با حذف این موجودات مشکل‌زا دوباره به زندگی‌شان سر و سامان بدهند؟ این سوالی است که فقط با تماشای فیلم می‌توانید به پاسخش برسید. این کمدی تاریک، خنده‌دار و اندکی سورئال به بررسی عواقب کارهای جف لانگ و تصمیماتش می‌پردازد. اما در کل مگوایر با استفاده از کاراکتر منحصربه‌فرد خود، تراژدی‌های موجود در فیلم را به نوعی خنده‌دار جلوه می‌دهد.

۲. سیبیسکوت (Seabiscuit)

توبی مگوایر

  • کارگردان: گری راس
  • بازیگران: جف بریجز، الیزابت بنکس، ادی جونز
  • تاریخ انتشار: ۲۰۰۳
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۳ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۷۸ از ۱۰۰

جان رد پولارد (با بازی توبی مگوایر) از خانواده‌ای به شدت فقیر است و لذا به یک اسطبل دار سپرده می‌شود. او بینایی یک چشم خود را به دلیل شرکت در بوکس‌های آماتور از دست می‌دهد، اما خیلی زود موفق می‌شود به یک اسب سوار کوچک و بااستعداد تبدیل گردد. چندی نمی‌گذرد که او و اسب مسابقه‌اش به طور معجزه آسایی به یک تیم موفق تبدیل می‌شوند و مردم را تشویق می‌کنند تا به فقرا و ایتام کمک کنند. در نهایت مسابقه نهایی بین سیبیسکوت و بهترین اسب مسابقه، آدمیرال، تمام کشور را در شور و هیجان فرومی‌برد.

فیلم «سیبیسکوت» که بر اساس روایت‌های واقعی موجود در رابطه با اسب سواران و اسب‌های مسابقه‌ی موفق ساخته شده، به روایت داستان پسری می‌پردازد که در حال بزرگ شدن و تبدیل شدن به چیزی است که آرزویش را داشت. این فیلم از وجود داستانی دلرفیب و تصویرپردازی باورنکردنی‌ای بهره می‌برد و لذا همین ویژگی‌ها سبب شد که بتواند نامزد هفت جایزه اسکار شود. مگوایر در این فیلم به زیبایی با کاراکترش ارتباط برقرار نمود هرچند باز هم همه او را به نام مرد عنکبوتی می‌شناسند.

۳. قوانین خانه سایدر (The Cider House Rules)

توبی مگوایر

  • کارگردان: لاسه هالستروم
  • بازیگران: مایکل کین، شارلیز ترون، اریکا بادو
  • تاریخ انتشار: ۱۹۹۹
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۴ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۷۱ از ۱۰۰

هومر ولز (با بازی توبی مگوایر) در یک یتیم‌خانه زیر نظر دکتر ویلبر لارچ (با بازی مایکل کین) بزرگ شده است. لارچ معلومات پزشکی خود را در اختیار ولز قرار می‌دهد، اما ولز با وجود اینکه آموزش دیده، از انجام کارهای پزشکی امتناع می‌نماید. او احساس می‌کند که در زندگی چیزهای مهم‌تری وجود دارد و لذا وقتی فرصت ترک یتیم‌خانه را پیدا می‌کند، به عنوان کارگر در یک باغ سیب ‌زمینی مشغول به کار می‌گردند. در آنجا او عاشق کندی کندال (با بازی شارلیز ترون) می‌شود که نامزدش، ستوان والی ورتینگتون (با بازی پل راد) به جنگ رفته است. با گذشت زمان، همه چیز تغییر می‌کند، والی به خانه برمی‌گردد، در حالی که به مردی شکسته تبدیل شده، هولز مجبور می‌شود از آنچه نزد لارچ آموخته بود استفاده کند و مربی او، لارچ، هدیه‌ای را برایش به جا می‌گذارد که زندگی او را برای همیشه تغییر می‌دهد.

در این فیلم، مایکل کین توانست در نقش خود عالی عمل کند و لذا برای ایفای این نقش برنده‌ی جایزه‌ی اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شد. نقشی که او را مجبور می‌کرد لهجه‌ی لندنی متمایز خود را کنار بگذارد و آن را با یک لهجه‌ی غلیظ آمریکایی جایگزین کند. به طور کلی، فیلم، مضامین و داستان‌های زیادی را مورد بررسی قرار می‌دهد، اما بیشتر به مفهوم قوانین زندگی و نحوه‌ی نگرش ما به آن‌ها می‌پردازد. مگوایر و کین در این فیلم اقتباس شده از رمان عدالت جان ایروینگ به زیبایی هر چه تمام‌تر نقش‌هایشان را ایفا نمودند، حتی با این وجود که فیلم‌نامه داستان‌های فرعی را حذف نموده بود. با این حال، این فیلم درس بزرگی به ما می‌دهد که در عین حال سرگرم کننده نیز هست.

۴. پلیزنتویل (Pleasantville)

توبی مگوایر

  • کارگردان: گری راس
  • بازیگران: جف دانیلز، پل واکر، جوان آلن
  • تاریخ انتشار: ۱۹۹۸
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۵ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۸۵ از ۱۰۰

نوجوانی به نام دیوید (با بازی توبی مگوایر) و خواهرش جنیفر (با بازی ریس ویترسپون) شیفته‌ی تلویزیون و یک برنامه‌ی سیاه و سفید به نام پلیزنتویل می‌شوند و وقتی پای به این برنامه می‌گذارند باید نقش شخصیت‌های باد و مری را ایفا نمایند. دنیای برنامه پلیزنتویل یک دنیای عالی است که در آن همه کامل هستند، اما همه باید در کنار هم مانند خواهر و برادر زندگی کنند. به تدریج، به واسطه‌ی باد و مری، بخش‌هایی از این دنیای رویایی و افراد آن، رنگی می‌شوند. افرادی که کاملا رنگین پوست شده‌اند روشن فکر می‌شوند و لذا تهدیدی برای هنجارهای این دنیای خیالی به حساب می‌آیند و چیزی نمی‌گذرد که از همه چیز محروم می‌گردند. اما سوالی که پیش می‌آید این است که در نهایت باد و مری چه خواهند کرد؟

این فیلم، یک کمدی اصیل و فانتزی است که می‌تواند برای همه‌ی اقشار جامعه ملموس باشد زیرا مشکلاتی را که همه‌ی ما با آن‌ها روبرو هستیم، نشان می‌دهد. مضامینی مانند از دست دادن بی‌گناهی و قدرت تغییر و رویای آمریکایی‌های دهه‌ی ۱۹۵۰ همه و همه موضوعاتی هستند که در این فیلم به آن‌ها پرداخته شده است. «پلیزنتویل» آن‌طور که باید و شاید نتوانست در باکس آفیس موفق باشد و به شدت دست کم گرفته شد اما در عین حال توانست به زیبایی جامعه و آرزوهای خیالی افراد آن را به چالش بکشد

۵. برادران (Brothers)

توبی مگوایر

  • کارگردان: جیم شریدان
  • بازیگران: جیک جیلنهال، ناتالی پورتمن، بیلی مدیسن
  • تاریخ انتشار: ۲۰۰۹
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۱ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۶۴ از ۱۰۰

سروان سم کیهیل (با بازی توبی مگوایر)، در حالی که در افغانستان در حال جنگیدن بود، مورد حمله قرار می‌گیرد و همه فکر می‌کنند مرده است. چیزی نمی‌گذرد که همسر سم، گریس (با بازی ناتالی پورتمن) و دو فرزندشان برای امرار معاش دچار مشکل می‌شوند. در همین گیر و دار برادر سم، تامی (با بازی جیک جیلنهال)، خودش را به گریس نزدیک می‌کند و حتی آشپزخانه‌ی او را بازسازی می‌نماید. دست زمانه سبب می‌شود که آن‌ها روز به روز به هم نزدیک‌تر شوند. حتی بچه‌ها نیز تامی را دوست دارند زیرا او هر چه باشد عموی آن‌هاست، اما وقتی خبر می‌رسد که سم زنده است، همه چیز به هم می‌ریزد زیرا سم دیگر آن مرد مهربان سابق نیست و تامی و گریس باید با اقدامات غیرقابل پیش‌بینی او کنار بیایند.

بازی فوق‌العاده استثنایی مگوایر در نقش سربازی که از استرس پس از سانحه رنج می‌برد توانست قابلیت‌های این بازیگر را به وضوح به تصویر بکشد. او در این فیلم به ایفای نقش شخصیتی آسیب دیده می‌پردازد که در نهایت به خانه رسیده و متوجه می‌شود که خانواده‌اش به زندگی عادی خود ادامه داده‌اند و حتی همسرش برای خود فرد دیگری را برگزیده و حال خود را همانند فرد مستاصلی می‌بیند که نمی‌تواند کاری کند تا همه ‌چیز مثل قبل شود. مگوایر، به زیبایی با شخصیت تاریک و غمگین سم ارتباط برقرار نموده و توانست نقش او را به نحو دل انگیزی ایفا کند. این فیلم قطعا فیلمی است که مگوایر در آن خوش درخشیده و برای همین توانست نامزد دریافت جایزه‌ی گلدن گلوب شود.

۶. قربانی پیاده (Pawn Sacrifice)

توبی مگوایر

  • کارگردان: ادوارد زوئیک
  • بازیگران: مایکل استلبرگ، لیلی ریب، پیتر سارسگارد
  • تاریخ انتشار: ۲۰۱۴
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۷۱ از ۱۰۰

در این فیلم شرق با غرب و آمریکا با اتحاد جماهیر شوروی به رقابت می‌پردازد و تنها یک برنده می‌تواند وجود داشته باشد. بابی فیشر (با بازی توبی مگوایر) از دوران کودکی، خود را در بازی شطرنج غرق کرده است و تقریبا توانسته هر رقیبی را که با او روبرو می‌شود شکست دهد، اما شکست دادن بزرگ‌ترین شطرنج‌باز جهان که از روسیه است، قطعا متفاوت خواهد بود. او که باید با برد خود در برابر فساد، کمونیسم و ​​میهن پرستی اجباری قد علم کند، سرانجام برای بازی در مسابقات قهرمانی شطرنج جهان به ایسلند می‌رود تا در برابر بوریس اسپاسکی (با بازی لیو شرایبر) بایستد در حالی که خوب می‌داند این فقط یک شطرنج بازی عادی نیست.

این فیلم که یک درام زندگی‌نامه‌ای است و ترس‌های آمریکا را در دوران جنگ سرد دهه‌ی ۱۹۷۰ به تصویر می‌کشد از بازی ساده‌ای همانند شطرنج برای نشان دادن نگرش افراد عادی آن دوره استفاده می‌کند. مگوایر با بازی جادویی خود مردی را به تصویر می‌کشد که مدام می‌خواهد بر آنچه حواسش را پرت می‌کند غلبه نماید و فقط به بردن در بازی فکر کند. متاسفانه در این فیلم برخی از حرکات شطرنج به اشتباه، درست جلوه داده شدند و داستان ضعیف فیلم «قربانی پیاده» سبب شد که نتواند در باکس آفیس چندان محبوبیت پیدا کند. اما هیچ‌کدام از این‌ها چیزی از ارزش‌های مگوایر که این نقش پرتنش را به زیبایی ایفا کرد کم نمی‌کنند

۷. گتسبی بزرگ (The Great Gatsby)

توبی مگوایر

  • کارگردان: باز لورمن
  • بازیگران: لئونارو دی کاپریو، الیزابت دبیکی، جیسون کلارک
  • تاریخ انتشار: ۲۰۱۳
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۲ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۴۸ از ۱۰۰

نیک کاراوی (با بازی توبی مگوایر)، نویسنده‌ای آینده‌دار است که به کلبه‌ای کوچک در محوطه‌ی کنار عمارت جی گتسبی (با بازی لئوناردو دی کاپریو) نقل مکان می‌کند. کاراوی که مجذوب مهمانی‌های گران قیمت و فاخرانه‌ای شده که گتسبی برگزار می‌کند، درگیر دنیای خیالی همسایه‌اش می‌شود. دنیایی که حتی مهمانانش نمی‌دانند که میزبانشان واقعا کیست. گتسبی با کاراوی دوست می‌شود و به او یاد می‌دهد که همواره در زندگی امیدوار باشد، هرچند خودش درگیر وسواس عجیبی است که سبب شده نخواهد باور کند بعضی چیزها را نمی‌توان تصاحب کرد.

«گتسبی بزرگ» که بر اساس رمانی به همین نام نوشته‌ی اف. اسکات فیتزجرالد ساخته شده به وضوح تضاد طبقاتی و مسائل رایج در بین طبقه‌ی ثروتمند جامعه را به تصویر می‌کشد. بودجه‌ی ۱۰۰ میلیون دلاری فیلم باعث شد که دست‌اندرکاران فیلم «گتسبی بزرگ» بتوانند به زیبایی، دهه‌ی ۲۰ را به مخاطبان نشان دهند. دی کاپریو و مگوایر توانستند در این فیلم رابطه‌ی بسیار خوبی را با هم برقرار نمایند هر چند به وضوح معلوم است که در فیلم چه کسی استاد است و چه کسی شاگرد. مانند بیشتر فیلم‌هایی که با اقتباس از رمان‌های قدیمی ساخته می‌شوند، برخی از عناصر داستانی یا حذف شده و یا کمرنگ گردیده‌اند. بنابراین تغییراتی در داستان کتاب داده شد، اما اگر عاشق اف. اسکات فیتزجرالد هستید، بهتر است حتما به تماشای این فیلم بنشینید زیرا کارگردانی خیره کننده‌ی باز لورمن سبب شده که بتوانید رمان فیتزجرالد را که مملو از سکانس‌های پر جنب و جوش دهه‌ی ۲۰ و دسیسه‌ها و رمز و رازهای پشت آن است با پوست و گوشتتان حس کنید.

منبع: collider



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۲ دیدگاه
  1. Amir

    😂😂😂😂😂

  2. محمد

    توبی مگوایر کبیر

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما