ویژگیهای جدید iOS 15 قبل از WWDC 2021 لو رفت
همانگونه که میدانید اپل میخواهد تا کنفرانس توسعهدهندگان WWDC 2021 را در تاریخ ۷ ژوئن (۱۷ خرداد)، در ساعت ۲۱:۳۰ به وقت ایران و بهصورت آنلاین برگزار کند. انتظار داریم که در زمان برگزاری این کنفرانس اپل از ویژگیهای جدید سیستم عامل iOS 15 که نسخهی نهایی آن در ماه سپتامبر (شهریور) منتشر میشود، رونمایی کند.
با وجود اینکه هنوز چند روزی تا برگزاری این رویداد باقی مانده است، اما شخصی به نام Connor Jewiss اطلاعاتی را دربارهی ویژگیهای جدید سیستم عامل iOS 15 در شبکهی اجتماعی توییتر به اشتراک گذاشته است.
البته در همین ابتدا باید بگوییم که نمیتوان صحت اطلاعات مطرح شده توسط این شخص را تأیید کرد و این احتمال وجود دارد که این اطلاعات افشا شده نادرست باشند، زیرا این شخص سابقهای را در افشا کردن اطلاعات این چنینی ندارد.
با در نظر گرفتن این موضوع، باید گفت که این شخص گفته است که iOS 15 دارای تغییراتی در قابلیت Dark Mode، اپ Messages و قابلیت مربوط به بررسی رژیم غذایی در اپ Health است. البته این شخص همچنین گفته است که اپل در این نسخه از سیستم عامل iOS تغییراتی را هم در صفحهی قفل آیفون و تنظیمات مربوط به نمایش نوتیفیکیشنها ایجاد کرده است.
در ماه گذشته تحلیلگر نشریهی بلومبرگ، Mark Gurman، گفته بود که اپل میخواهد تا روشی که کاربران با استفاده از آن با نوتیفیکیشنها تعامل دارند را بهبود دهد و صفحهی قفل آیفون را هم بهروزرسانی کند. Gurman همچنین گفته بود که اپل در حال کار کردن بر روی اپ Messages است و میخواهد این اپ را بیشتر شبیه به یک شبکهی اجتماعی مانند واتساپ کند.
Gurman همچنین با منتشر کردن توییتی در شبکهی اجتماعی توییتر عنوان کرده است که بهروزرسانی رخ داده در بنرها در زمان نمایش نوتیفیکیشنها را فراموش نکنید. همچنین انتظار میرود که یک منوی جدید به صفحهی قفل آیفون و «مرکز کنترل» (Control Center) اضافه شود که به کاربران اجازه میدهد تا وضعیت کنونی خود را از میان حالتهایی مانند رانندگی، کار، خواب یا دیگر حالتها انتخاب کنند.
وجود این قابلیت به کاربران اجازه میدهد که با توجه به نوع وضعیت انتخاب شده، بتوانند تغییراتی را سیستم نوتیفیکیشنها ایجاد کنند. بهعنوان نمونه کاربر میتواند مشخص کند که در یک وضعیت خاص صدای ناشی از دریافت نوتیفیکیشن را دریافت کند یا خیر.
همچنین کاربران میتوانند در وضعیتهای خاصی از گوشی خود بخواهند که جوابهایی را به صورت خودکار برای نوتیفیکشنهای دریافتی ارسال کند. اکنون کاربران میتوانند تنها از قابلیت پاسخ دادن خودکار به نوتیفیشکنها در زمان رانندگی استفاده کنند.
با وجود اینکه Jewiss فرد شناخته شدهای در زمینهی افشای اطلاعات نیست، اما باید بگوییم که برخی از اطلاعات افشا شده توسط این شخص تاکنون توسط Gurman که تحلیلگر نشریهی بلومبرگ است و سابقهی خوبی را در زمنیهی افشای اطلاعات دربارهی اپل دارد، هم منتشر شدهاند. البته این احتمال هم وجود دارد که Jewiss تنها شایعههای از قبل منتشر شده دربارهی iOS 15 را در توییت خود منتشر کرده باشد.
کمتر از دو هفته تا زمان برگزاری کنفرانس توسعهدهندگان WWDC 2021 در ۷ ژوئن (۱۷ خرداد) باقی مانده است. بدون شک با رسیدن تاریخ برگزاری کنفرانس به شکل بهتری با تغییرات رخ داده در iOS 15 آشنا خواهیم شد.
با وجود اینکه تمامی آیفونهایی که دارای سیستم عامل iOS 13 بودند سیستم عامل iOS 14 را هم دریافت کردند، اما شایعههای منتشر شده نشان میدهند که iOS 15 را دیگر نمیتوان بر روی آیفون 6s و آیفون 6s پلاس نصب کرد.
انجام این کار توسط اپل منطقی به نظر میرسد زیرا این دو آیفون دارای تراشهی ۱۶ نانومتری A9 هستند که در مقایسه با تراشهی ۵ نانومتری A15 Bionic استفاده شده در آیفونهای ۱۳، بسیار قدیمیتر است. اگر شایعههای منتشر شده دربارهی این موضوع درست باشند، انتظار میرود که آیفون ۷ و آیفون ۷ پلاس و مدلهای جدیدتر از این آیفونها بتوانند که سیستم عامل iOS 15 را دریافت کنند.
همانگونه که میدانید آیفونهای امسال اپل مانند آیفون ۱۳ مینی، آیفون ۱۳، آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس هم با سیستم عامل iOS 15 به بازار عرضه شوند.
منبع: Phone Arena
اپل باید برای سیستم عامل ipad هاش یک فکر اساسی کند. پردازنده قدرتمند در کنار سیستم عامل ناکارامد. حداقل یک fullscreen mode ارایه بدهد تا وقتی وصل می شود به مانیتور نصف صفحه سیاه نشد. یا حداقل سیستم عامل برای وصل شدن به سرور و یا برنامه نویسی بهینه تر کند.
شما متوجه دیدگاه های سودجویانه اپل نشده اید استیو وزنیاک و بیرون کرد چون دیدگاه اون همین بود مردم بتوانند از ابزارهایشان خلاقانه استفاده کنند ولی جابز برعکس فکر میکرد و میگفت ما باید کاسبی کنیم و اجناسی بفروشیم که قابلیت خلاقانه نداشته کاملا بسته و وابسته باشند به شرکت اصلی تا همه منافع جذب شرکت شوند بنابراین هرگز چنین کاری نخواهد کرد راز موفقیت بالای اپل همین سیاست استثمارگرانه انهاست جالب است بدانید بطور کل مثلا انگلستان هم که سالهاست چنین سیاست هایی در سطح بین المل دارد هم موفقترین کشورهاست اصولا ایجاد اکوسیستم بسته محدود بدون حق انتخاب و تحت کنترل شدید هم نظم بهتر و هم منافع بیار بالاتری کسب میکند و مدل تجاری و حتی اقتصادیو سیاسی بهتری خواهد بود ولی باید ازادی را قربانی چنین پیشرفت هایی کنیم مانند المان که قوانین سخت گیرانه مالیات دارد و همه چیز تحت کنترل شدید قوانین مالیاتی دولت است ول تورم نابود کنده کشور ایران را ندارند در عوض ما ازادی انارشیسم گونه اقتصادی داریم در عوض تورم شدید هم داریم با همدیگر نمیود خدا و خرما را داشت