۱۰ بازی ویدیویی با عجیب‌ترین عنوان‌ها در تاریخ

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه
10 عنوان عجیب غریب بازی‌ها در تاریخ

اولین چیزی که در مورد هر اثری چه در قفسه‌ی خرده‌فروشی‌ها و چه در فروشگاه‌های الکترونیکی نظر شما را جلب می‌کند، عنوان یا نام بازی است. یک عنوان جذاب می‌تواند نظر هر بازیکنی را جلب کند و از طرفی این قضیه در مورد عنوان‌های عجیب و غریب نیز صدق می‌کند. حال طی این مقاله قصد داریم ۱۰ بازی با عنوان‌های عجیب را معرفی کنیم. برای انتخاب این بازی‌ها سعی شده از بازی‌های موبایلی استفاده نشود زیرا تعداد زیادی بازی روی این پلتفرم با نام‌های عجیب وجود دارد که با احتساب آن‌ها نتیجه نهایی به لیست جالبی منجر نمی‌شود. این لیست قرار نیست جدی گرفته شود و صرفاً برای سرگرمی است!

۱۰. Z

تهیه‌کننده: Virgin Interactive / سازنده: The Bitmap Brothers
سال انتشار: ۱۹۹۶
پلتفرم: PC

زد

زد در واقع یک استراتژی بسیار جالب و مبتکرانه است که در آن ارتشی از روبات‌ها را فرماندهی می‌کنید. در این میان به جای نیاز به جمع‌آوری منابع مانند اکثر بازی‌های این سبک، باید کارخانه‌ها را تصرف کنید و این به شما اجازه می‌دهد تا نیروهای خود را بسازید. ربات‌ها شخصیت‌های خوبی داشته و بازی با صحنه‌های سینمایی سرگرم‌کننده در بین مأموریت‌های گیم‌پلی لذت‌بخش و خنده‌دار است. دلیل قرار گرفتن این بازی در لیست طبیعتاً کوتاه بودن عنوان آن است. البته بازی‌های دیگری نیز وجود دارند که عنوان آن‌ها فقط یک حرف یا عدد است. به عنوان مثال D یک بازی ترسناک پلی‌استیشن ۲ و ۹ یک بازی ماجراجویی روی رایانه‌های شخصی است.

۹. The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II – The Rise of the Witch-King

تهیه‌کننده: Electronic Arts / سازنده: EA Los Angeles
سال انتشار: ۲۰۰۶
پلتفرم: PC, Xbox 360

The Battle for Middle-Earth II

این بازی به عنوان قسمت دوم از سری بازی‌های استراتژی نبرد برای سرزمین میانه، بر اساس رمان‌های فانتزی ارباب حلقه‌ها و هابیت نوشته‌ی تالکین و با اقتباس از سری فیلم‌های لایو اکشن آن ساخته شده است. بازی به طور کلی کیفیت خوبی دارد اما در اینجا قرار است در مورد نام‌های طولانی صحبت کنیم که در نوع خود عجیب است. جالب است بدانید که یک بازی ژاپنی نه چندان شناخته شده نیز وجود دارد که از نظر طولانی بودن عنوان، این اثر را کاملاً کنار می‌زند.

این بازی چیزی نیست جز Summer-Colored High School … Adolescent Record — A Summer At School On An Island Where I Contemplate How The First Day After I Transferred, I Ran Into A Childhood Friend And Was Forced To Join The Journalism Club Where While My Days As A Paparazzi Kid With Great Scoops Made Me Rather Popular Among The Girls, But Strangely My Camera Is Full Of Panty Shots, And Where My Candid Romance Is Going که دلیل طولانی بودن نام آن مشخص نیست.

۸. Infinite Undiscovery

تهیه‌کننده: Square Enix / سازنده: tri-Ace
سال انتشار: ۲۰۰۸
پلتفرم: Xbox 360

اینفینیت آندیسکاوری

اینفینیت آندیسکاوری یک بازی اکشن و نقش‌آفرینی است که عنوانی متفاوت در نوع خود دارد. ابتدا بهتر است بدانید که Undiscovery یک کلمه‌ی ساختگی است و همچین چیزی در دیکشنری انگلیسی وجود ندارد. در واقع کشف (Discovery) و کشف نشده (Undiscovered) وجود دارند اما این بدان معنا نیست که می‌توانید آن‌ها را ترکیب کنید تا یک کلمه‌ی واقعی بسازید. حتی در این عصر مدرن اینترنت که ما شاهد اضافه شدن کلماتی مانند lol و yolo به فرهنگ لغت هستیم، هنوز آندیسکاوری به وجود نیامده است که دلیل آن هم مشخص است.

در واقع اگر چیزی کشف شده باشد، نمی‌توان آن را به صورت کشف نشده درآورد. حال اگر کلمه‌ی اینفینیت را در کنار آندیسکاوری بگذارید، اوضاع عجیب‌تر از قبل می‌شود. اگر فرض کنیم که یک جهان موازی متناوب وجود دارد که زمان به عقب در جریان است، بنابراین تغییر یک چیز کشف شده به کشف نشده ممکن است منطقی باشد. با این حال حتی اگر این جهان موازی متناوب وجود داشته باشد، تعداد چیزهایی که می‌توانند به حالت کشف نشده دربیایند بدون شک محدود هستند و این وجود کلمه‌ی بی‌نهایت در عنوان بازی را زیر سؤال می‌برد.

۷. Tactics Ogre: Let Us Cling Together

تهیه‌کننده: Quest Corporation / سازنده: Quest Corporation
سال انتشار: ۱۹۹۶
پلتفرم: SNES

Tactics Ogre: Let Us Cling Together

به نظر می‌رسد که سازندگان Final Fantasy Tactics، هنگامی که قصد داشته‌اند برای بازی جدید خود نامی پیدا کنند، کلمات تصادفی را روی دیوار چسبانده و در حالی که چشمان خود را بسته بودند، برخی را انتخاب کرده‌اند. حداقل این تنها توضیح منطقی است که می‌توان برای دادن عنوانی مانند Tactics Ogre: Let Us Cling Together به این بازی ارائه داد. باور کنید یا نه، این بازی هیچگونه شخصیت اوگر تاکتیکی یا جنگی را به عنوان شخصیت قابل بازی در خود ندارند. از طرفی مشخص نیست که Let Us Cling Together دقیقاً به چه چیزی اشاره دارد و شاید به اعضای گروه مرتبط است که در سختی‌ها کنار هم هستند. در هر صورت این بازی نقش‌آفرینی تاکتیکی با وجود نام بسیار غیرمعمولش با استقبال زیادی روبرو شد.

۶. ‘Street Fighter Zero 2

تهیه‌کننده: Capcom / سازنده: Capcom
سال انتشار: ۱۹۹۶
پلتفرم: Arcade, PC

استریت فایتر زیرو 2

کپ‌کام به طور کلی به دلیل ایجاد به‌روزرسانی‌های مختلف در سری بازی‌های استریت فایتر و متمایز کردن هر نسخه با افزودن کلمات به ظاهر دلخواه به عنوان آن تا حدودی شناخته شده است. به عنوان مثال چه کسی می‌تواند Remix Super Street Fighter II Turbo HD را فراموش کند؟ در این میان جریان Street Fighter Zero 2 جالب توجه است. استریت فایتر زیرو که با نام استریت فایتر آلفا در آمریکای شمالی شناخته می‌شود، مجموعه‌ای از بازی‌هایی بود که بین استریت فایتر ۲ و ۳ عرضه شد. هرچند خیلی منطقی نیست که به یک بازی عنوانی متشکل از عبارت صفر و دو را بدهیم اما کپ‌کام با یکی از به‌روزرسانی‌های امضای خود، یک قدم فراتر از آن رفت.

این بار سازندگان حتی حوصله‌ی اضافه کردن یک کلمه‌ی واقعی به عنوان بازی را نداشتند و فقط یک آپاستروف (‘) را به انتهای آن اضافه کردند گویی که یک اشتباه تایپی رخ داده است. این آپاستروف قرار بود دش خوانده شود، بنابراین عنوان رسمی بازی به صورت Street Fighter Zero 2 Dash خوانده می‌شد. قضیه وقتی عجیب‌تر می‌شود که بدانید این آپاستروف در نسخه‌ی اروپایی بازی به عنوان پرایم و به صورت Street Fighter Alpha 2 Prime خوانده می‌شد. این تغییر نام‌های عجیب و غریب با استریت فایتر زیرو ۳ و پسوندهای Upper و  Double Upper ادامه یافت.

۵. Booby Kids

تهیه‌کننده: Nihon Bussan / سازنده: Nihon Bussan
سال انتشار: ۱۹۸۷
پلتفرم: NES

بوبی کیدز

در لیستی از عناوین عجیب و غریب بازی‌های ویدیویی، دیدن بازی‌های ژاپنی در آن چندان غیرمنتظره نیست. با این حال، برخلاف برخی بازی‌های دیگر، Booby Kids واقعا خطای ترجمه نیست. این بازی شامل کنترل یکی از Booby Kids می‌شود و بازیکن باید در میان انواع هزارتوها حرکت کنید، میوه‌ها را جمع‌آوری کرده و در حالی که از افراد شرور دوری می‌کند، به سمت خروجی برود. شما می توانید با حفر سوراخ‌هایی در مقابل افراد شرور یا با نصب بمب‌هایی که می‌تواند قسمت‌هایی از محیط را نیز از بین ببرد، از خود در برابر آن‌ها محافظت کنید. هرچند آن‌ها دوباره ظاهر می‌شوند و در نقشه پرسه می‌زنند. در هر صورت این بازی به دلیل حفر سوراخ‌ها و قرار دادن بمب‌هایی که قرار است نوعی تله‌ی انفجاری باشند، Booby Kids نام دارد و این موضوع تا حدی منطقی به نظر می‌رسد. این بازی حتی دنباله‌ای در گیم‌بوی با عنوان Booby Boys داشت.

۴. Irritating Stick

تهیه‌کننده: Jaleco Entertainment / سازنده: Saurus
سال انتشار: ۱۹۹۸
پلتفرم: PS1

Irritating Stick

Irritating Stick یک نام گنگ برای یک بازی است و در حالی که به شما می‌گوید بازی درباره‌ی چیست، شما را گیج‌تر می‌کند. آیا آن آزمایش‌های دبیرستانی را به خاطر می‌آورید که در یکی از آن‌ها نیاز داشتید که یک حلقه‌ی فلزی را بدون لمس سیم از یک طرف به طرف دیگر ببرید؟ این اساسا همان چیزی است که بازی ارائه می‌دهد. با این حال بازی بیشتر از اینکه سرگرم‌کننده باشد، خسته‌کننده است. در واقع این خود بازی است که آزاردهنده است و نه وسیله‌ای که با آن بازی را تجربه می‌کنید. جالب است بدانید که بازی با نام Ucchan Nanchan no Honō no Challenger: Dengeki Iraira Bou Returns نیز شناخته می‌شود که در نوع خود طولانی محسوب می‌شود.

۳. Spanky’s Quest

تهیه‌کننده: Natsume / سازنده: Natsume
سال انتشار: ۱۹۹۱
پلتفرم: Game Boy, SNES

Spanky's Quest

بازی Spanky’s Quest درباره‌ی میمونی است که توسط یک جادوگر به دام افتاده و باید توپ‌هایی را به سمت میوه‌های مختلف پرتاب کند تا کلیدهایی برای باز کردن قفل درها بدست آورد که در نهایت به آزادی‌اش منجر می‌شود. این بازی در واقع با وجود عنوان عجیب و غریبش، با همراه داشتن یک موسیقی فوق‌العاده خوب با استقبال خوبی مواجه شد. عنوان اصلی ژاپنی نسخه‌ی SNES بیشتر به Monkey Reflections: The Adventures of Mr. Jiro یا Lucky Monkey در مورد نسخه‌ی گیم بوی ترجمه می‌شود که عجیب نیست. با این حال مشخص نیست که مترجم این بازی چرا فکر کرده که Spanky نام خوبی برای یک میمون است.

۲. Wild Woody

تهیه‌کننده: Sega / سازنده: Sega
سال انتشار: ۱۹۹۵
پلتفرم: Sega CD

 Wild Woody

وودی وحشی عنوانی است که بیشتر از اینکه مناسب یک بازی برای بچه‌ها باشد، مانند نام یک اثر بزرگسال است. هیچ بهانه‌ای برای اشتباه ترجمه یا هر چیز دیگری در این مورد وجود ندارد و این عنوان کاملاً عمدی انتخاب شده بود. این شاید یکی از بدترین عناوین یک بازی ویدئویی باشد که تاکنون دیده شده است و برای اینکه دلیل انتخاب آن را متوجه شوید، باید آن را تجربه کنید. البته بازی فارغ از موسیقی قابل قبول، با کنترل پر از مشکل و عدم استفاده‌ی صحیح از عناصر پلتفرمر، اثری است که تجربه‌ی آن نیز چندان پیشنهاد نمی‌شود و شاید بهتر باشد که به دیدن تصاویری آن در اینترنت بسنده کنید!

۱. Seaman

تهیه‌کننده: Sega / سازنده: Vivarium
سال انتشار: ۱۹۹۹
پلتفرم: Dreamcast, PS2

Seaman

مرد دریایی بدون شک عجیب‌ترین عنوان تاریخ بازی‌های ویدئویی است. این یک بازی منحصربه‌فرد و جالب است که در آن می‌توانید با ماهی خانگی خود با استفاده از یک میکروفون جانبی ویژه که به کنترلر کنسول متصل است، ارتباط برقرار کنید. بازی دارای فناوری تشخیص صدا بود و مرد دریایی با شما صحبت کرده، به سؤالات شما پاسخ می‌داد و جالب است بدانید که از خود شما نیز سؤالاتی می‌پرسید. مرد دریایی خود موجودی ماهی مانند با چهره‌ی انسانی بود که رسیدنش به حالت تکامل یافته هدف نهایی بازی بود. شاید انتخاب عناوینی نظیر Fishman یا Waterman گزینه‌ی بهتری برای بازی بود اما به نظر می‌رسد که سازندگان به انتخاب عجیب‌ترین عنوان برای یکی از عجیب‌ترین بازی‌های تاریخ قانع شده‌اند.

منبع: gamefaqs

صفحه‌ی اصلی بازی دیجی‌کالا مگ | اخبار بازی، تریلرهای بازی، گیم‌پلی، بررسی بازی، راهنمای خرید کنسول بازی


کنسول بازی سونی مدل PlayStation 5 ظرفیت 825 گیگابایت ریجن 1200 آسیا

کنسول بازی مایکروسافت مدل XBOX SERIES S ظرفیت 512 گیگابایت


دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X