بهترین دوربین‌های بدون آینه در سال ۲۰۲۱

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۷ دقیقه

با توجه به این موضوع که اکنون دوربین‌های بدون آینه بسیار زیادی و با مارک‌های مختلف در بازار وجود دارند، افراد مختلف در زمان تصمیم‌گیری برای خرید دوربین جدید با مشکل‌های مختلفی در زمان تحقیق و خرید دوربین مواجه می‌شوند.

البته قبل از شروع کردن این مقاله باید بگوییم که انتخاب یک دوربین مناسب بیشتر اوقات به نیاز‌های کاربر بستگی دارد. اگر شما جز افرادی هستید که قصد دارید در آینده‌ی نزدیک یک دوربین بدون آینه خریداری کنید در این مقاله با ما همراه شوید تا با هم به بررسی بهترین دوربین‌های بدون آینه سال ۲۰۲۱ بپردازیم.

در سال‌های اخیر ویژگی‌هایی مانند اندازه‌ی کوچک، قدرت بسیار بالا و تولید لنز‌های مختلف باعث محبوب شدن دوربین‌های بدون آینه شده است. این دوربین‌های به‌سرعت در حال گرفتن جایگاه دوربین‌های DSLR هستند زیرا تکنولوژی‌های به کار رفته در دوربین‌های بدون آینه به‌سرعت در حال پیشی گرفتن از دوربین‌های DSLR هستند. در سال‌های اخیر دوربین‌های DSLR از این نظر تغییر چندانی را نکرده‌اند.

دوربین‌های بدون آینه کنونی بهترین انتخاب برای بسیاری از افراد هستند و به همین دلیل به شما توصیه می‌کنیم که اگر قصد خرید یک دوربین جدید را دارید، دوربین جدید خود را از نمونه‌های بدون آینه تهیه کنید.

زمانی که بحث خرید دوربین دیجیتال مطرح می‌شود، افراد با دوربین‌های بسیار متنوعی مانند دوربین‌های دیجیتال بدون آینه، دوربین‌های مخصوص افراد مبتدی، دوربین‌های مخصوص افراد حرفه‌ای، دوربین‌های دارای سنسور‌های با اندازه‌ی کراپ APS-C، دوربین‌های با سنسور‌های با اندازه‌ی فول‌فریم و حتی دوربین‌های با اندازه‌ی سنسور مدیوم فرمت رو‌به‌رو می‌شوند.

همه‌ی این دوربین‌های گفته شده و با سنسور‌های مختلف دارای مزایا و معایب مربوط به خود هستند. فرقی نمی‌کند که اکنون برای اولین‌بار می‌خواهید تا با تهیه‌ی دوربین وارد دنیای عکاسی شوید یا که می‌خواهید دوربین فعلی خود را با نمونه‌های جدید‌تر جایگزین کنید، در هر دو صورت در این مقاله با دوربین‌های بسیار خوبی آشنا می‌شوید که می‌توانید امسال آن‌ها را تهیه کنید.

دوربین‌های بدون آینه کنونی به دلیل داشتن آخرین تکنولوژی‌ها، سنسور‌هایی با رزولوشن بالا و بدنه‌ای کوچکتر و سبک‌تر در مقایسه با بیشتر دوربین‌های DSLR به‌راحتی می‌توانند که نظر بسیاری از افراد را به خود جلب کنند.

نگاهی به نیاز‌های عکاسان فارغ از سطح آشنایی آن‌ها با عکاسی نشان می‌دهد که ویژگی‌هایی مانند عکاسی پیاپی با سرعت بالا، قابلیت‌های متنوع اتصال، کیفیت عالی در زمان فیلم‌برداری، لرزشگیر تصویر داخل بدنه و قابلیت‌های مناسب در زمان عکاسی در نور کم بیشتر نیاز‌های عکاسان را تشکیل می‌دهد.

همچنین باید به این نکته هم اشاره کنیم که چون عکاسان به‌دنبال تهیه‌ی دوربینی با قابلیت تعویض لنز هستند، یکی از نکته‌های مهم در زمان انتخاب دوربین موجود بودن لنز‌های با کیفیت به‌خصوص در فاصله‌های کانونی پرطرفدار است.

با وجود اینکه دوربین‌های بدون آینه کنونی در مقایسه با دوربین‌های DSLR کوچکتر بوده و وزن کمتری را هم دارند، اما باید بگوییم که در حالت کلی این دوربین‌ها ارزان‌تر از همتایان DSLR خود نیستند. قبل از پرداختن به دوربین‌های بدون آینه و آشنا شدن با ویژگی‌های آن‌ها به صورت خلاصه با تمامی دوربین‌هایی که در این مقاله به آن‌ها پرداخته می‌شود، آشنا می‌شوید.

  • بهترین دوربین بدون آینه- سونی آلفا ۱
  • بهترین دوربین بدون آینه برای عکاسان حرفه‌ای- نیکون Z7 II
  • بهترین دوربین بدون آینه برای  عکاسی و فیلم‌برداری- کانن EOS R5
  • بهترین دوربین بدون آینه برای فیلم‌برداری- سونی a7S III
  • بهترین دوربین بدون آینه مدیوم فرمت- فوجی‌فیلم GFX 100S
  • بهترین دوربین بدون آینه با سنسور APS-C- فوجی‌فیلم X-T4
  • بهترین دوربین بدون آینه برای افراد مبتدی- فوجی‌فیلم X-T30

بهترین دوربین بدون آینه- سونی آلفا ۱

دوربین سونی آلفا 1

نگاهی به مشخصات فنی این دوربین بر روی کاغذ نشان می‌دهد که دوربین سونی آلفا ۱ دوربین بسیار شگفت‌انگیزی است. البته باید بگوییم که با توجه به مشخصات فنی و ویژگی‌های به کار رفته در این دوربین، دوربین سونی آلفا قیمت کمی را ندارد و سونی آن را با قیمت بسیار بالای ۶۵۰۰ دلار عرضه می‌کند.

نقد و بررسی‌های صورت گرفته از دوربین سونی آلفا ۱ نشان می‌دهد همان‌گونه که سونی درباره‌ی این دوربین وعده داده است، دوربین سونی آلفا ۱ تمامی کار‌هایی که عکاسان بخواهند را به بهترین شکل ممکن انجام می‌دهد.

سونی در این دوربین از سنسور ۵۰٫۱ مگاپیکسلی با گستره‌ی دینامیکی ۱۵ استاپ استفاده کرده است. از دیگر قابلیت‌های این دوربین می‌توان به گستره‌ی ISO تا ۳۲۰۰۰، سرعت عکاسی پیاپی با سرعت بسیار بالای ۳۰ فریم در ثانیه، سیستم فوکوس خارق‌العاده و بدنه‌ی مقام در برابر شرایط آب و هوایی اشاره کرد.

بدون شک دوربین سونی آلفا ۱ به تمامی نیاز‌های عکاسان و فیلم‌برداران در زمان انجام کار‌های مختلف به بهترین شکل ممکن پاسخ خواهد داد. قابلیت‌های ارائه شده توسط این دوربین تنها محدود به عکاسی نمی‌شود و این دوربین در زمان فیلم‌برداری هم عملکرد چشمگیری را دارد.

برای اطلاع باید بگوییم که این دوربین در زمان فیلم‌برداری می‌تواند این کار را با حداکثر رزولوشن ۸K انجام دهد. همچنین این دوربین در زمان فیلم‌برداری با رزولوشن‌های ۴K و Full HD می‌تواند این کار را با توجه به نیاز‌های کاربر با فریم بر ثانیه‌های مختلفی انجام دهد.

در ضمن این دوربین از لحاظ عمر باتری و طراحی ظاهری بدنه هم تغییراتی را کرده است و در مقایسه با دیگر دوربین‌های سونی دارای بهبود‌هایی در این قسمت‌هاست. در نهایت باید بگوییم که دوربین سونی آلفا ۱ بهترین دوربین بدون آینه برای انجام تمامی کار‌های مربوط به عکاسی و فیلم‌برداری است.

تنها نکته‌ای که درباره‌ی دوربین سونی آلفا ۱ وجود دارد که مانع خرید آن برای بسیاری از افراد می‌شود، قیمت بالای ۶۵۰۰ دلاری آن است. پرداخت این قیمت به‌خصوص برای کسانی که به تمامی ویژگی‌های این دوربین رده‌بالا احتیاج ندارند منطقی نیست.

در نهایت باید گفت که دوربین سونی آلفا ۱ تنها دوربینی در بازار است که می‌تواند این ویژگی‌های رده‌بالا و قابلیت‌های مخصوص افراد حرفه‌ای را ارائه دهد. پس اگر مشکلی را با قیمت این دوربین ندارید دوربین سونی آلفا ۱ بهترین دوربینی است که می‌توانید آن را تهیه کنید.

بهترین دوربین بدون آینه برای عکاسان حرفه‌ای- نیکون Z7 II

دوربین نیکون Z7 II

آخرین دوربین بدون آینه معرفی شده توسط شرکت ژاپنی نیکون دارای ویژگی‌های بسیار خوبی مانند سنسور فول‌فریم با رزولوشن ۴۵٫۷ مگاپیکسل، لرزشگیر تصویر ۵ محوره داخل بدنه، عکاسی پیاپی با سرعت ۱۰ فریم در ثانیه، قابلیت فیلم‌برداری با رزولوشن ۴K، دو جای مموری کارت و اولین دوربین بدون آینه عرضه شده توسط نیکون است که می‌توان گریپ باتری عمودی را به آن متصل کرد.

اگر این سوال برای شما پیش آماده است که نیکون برای این دوربین چه قیمتی را در نظر گرفته است، باید بگوییم که نیکون این دوربین را با قیمت ۳۰۰۰ دلار به بازار عرضه می‌کند. دوربین نیکون Z7 II یک دوربین بدون آینه پرچمدار است که توسط نیکون عرضه می‌شود و در مقایسه با اولین نسل از دوربین‌های بدون آینه‌ این شرکت دارای بهبود‌های مختلفی است.

به عنوان نمونه نیکون در این نسل از دوبین‌های بدون آینه‌ی خود از دو پردازنده‌ی تصویر و از دو محل برای قرار دادن کارت حافظه‌ی خارجی استفاده کرده است. همچنین کاربران می‌توانند که از لنز‌های جدید با مانت Z یا از لنز‌های با مانت F نیکون با استفاده از اداپتور FTZ در این دوربین بدون آینه استفاده کنند. در ضمن کیفیت تصاویر گرفته شده با این دوربین خارق‌العاده هستند.

البته باید گفت که این دوربین خالی از اشکال نیست. به عنوان نمونه نمایشگر به کار رفته در قسمت پشتی این دوربین به طرفین نمی‌چرخد. با این وجود در بقیه‌ی زمینه‌ها و قابلیت‌های مهم دوربین نیکون Z7 II عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش می‌گذارد. به عنوان نمونه طراحی ظاهری این دوربین از لحاظ ارگونومی یکی از بهترین‌هاست و نیکون در مقایسه با نسخه‌ی اولیه دوربین نیکون Z7 در دوربین نیکون Z7 II از بافری با ۳٫۵ برابر ظرفیت بیشتر استفاده کرده است.

دوربین نیکون Z7 II همچنین دارای عمر باتری بهبود یافته است و در نهایت می‌توانیم بگوییم که با توجه به بهبود‌های صورت گرفته در آن، این دوربین بهترین دوربین موجود در بازار برای افراد حرفه‌ای است.

بهترین دوبین بدون آینه برای عکاسی و فیلم‌برداری-کانن EOS R5

کانن EOS R5

شرکت ژاپنی کانن از دوربین بدون آینه و پرچمدار کانن EOS R5 در سال ۲۰۲۰ رونمایی کرد. با وجود اینکه قیمت در نظر گرفته شده برای این دوربین ۳۹۰۰ دلار است، اما باید گفت که این دوربین یکی از بهترین دوربین‌های برای تمامی افرادی است که به یک دستگاه‌ عالی برای پروژه‌های عکاسی خود احتیاج دارند.

از جمله مشخصات فنی این دوربین می‌توان به سنسور Dual Pixel CMOS با رزولوشن ۴۵ مگاپیکسل، قابلیت فیلم‌برداری با رزولوشن ۸K و با رزولوشن‌های دیگر و با فریم بر ثانیه‌های مختلف، عکاسی پیاپی با سرعت ۱۲ فریم در ثانیه با شاتر مکانیکی و ۲۰ فریم در ثانیه با شاتر الکترونیک، مقاوت بدنه در برابر شرایط آب و هوایی همانند دوربین کانن EOS 5D Mark IV، منظره‌یاب الکترونیک با رزولوشن بالا، نمایشگر پشتی چرخشی و لرزشگیر تصویر داخل بدنه با قابلیت کاهش لرزش تصاویر تا ۸ استاپ اشاره کرد.

نکته‌ی جالب توجه درباره‌ی دوربین کانن EOS R5 این است که سیستم فوکوس Dual Pixel II به کار رفته در این دوربین %۱۰۰ سنسور دوربین را پوشش می‌دهد. البته ممکن است که بعضی از عکاس‌ها عنوان کنند که سیستم فوکوس خودکار به کار رفته در دوربین‌های بدون آینه سونی عملکرد بهتری را دارند.

البته باید بگوییم که سیستم فوکوس خودکار به کار رفته در دوربین کانن EOS R5 هم هیچ کم و کاستی را در این زمینه ندارد و با توجه به پوشش %۱۰۰ سنسور و قابلیت تشخیص چشم و دنبال کردن سوژه‌ی به کار رفته در این دوربین، این دوربین در زمان عکاسی از سوژه‌های انسانی و حیوان‌ها به درستی فوکوس کرده و عکس نهایی از لحاظ فوکوس بودن هیچ نقصی را ندارد.

با وجود این قابلیت‌های عالی و عملکرد بدون نقض در زمان عکاسی، باید گفت که یک نکته‌ی منفی درباره‌ی این دوربین در زمان فیلم‌برداری وجود دارد و آن نکته هم این است که اگر می‌خواهید با این دوربین به ضبط فیلم‌های طولانی مدت بپردازید باید از مشکل داغ شدن بیش‌ از حد این دوربین در زمان فیلم‌برداری آگاه باشید.

البته باید گفت که با توجه به ویژگی‌های گفته شده و قابلیت‌های این دوربین در زمان عکاسی و فیلم‌برداری، کمتر دوربینی می‌تواند تا با دوربین کانن EOS R5 در هر دو زمینه‌‌ی عکاسی و فیلم‌برداری به رقابت بپردازد. دوربین کانن EOS R5 یک پکیج کامل برای بسیاری از کاربران با نیاز‌های متفاوت است.

شرکت کانن توانسته است که در زمینه‌ی بهبود گستره‌ی دینامیکی سنسور‌ به کار رفته در دوربین کانن EOS R5 هم گام‌های بلندی را بردارد در نتیجه کیفیت تصاویر ثبت شده با این دوربین کیفیت بالایی را دارند. در مقایسه با دیگر دوربین‌های دارای سنسوری با این رزولوشن، قابلیت‌های فیلم‌برداری و در این بازه‌ی قیمتی، دوربین کانن EOS R5 تنها اندکی بهتر است.

بهترین دوربین بدون آینه برای فیلم‌برداری-سونی a7S III

دوربین سونی A7S iii

با وجود اینکه بیشتر دوربین‌های معرفی شده در این مقاله دارای قابلیت‌های بسیار خوبی در زمان فیلم‌برداری هستند، اما اگر شما قصد تهیه‌ی دوربینی را بیشتر برای ضبط فیلم‌های مختلف دارید دوربین ۳۵۰۰ دلاری سونی a7S III را در نظر داشته باشید.

نسخه‌ی سوم دوربین فول فریم سونی که تمرکز اصلی آن بر روی قابلیت‌های مربوط به فیلم‌برداری است دارای ویژگی‌ها و بهبود‌های مختلفی در زمان فیلم‌برداری است. از جمله قابلیت‌های این دوربین در زمان فیلم‌برداری می‌توان به ضبط فیلم با رزولوشن ۴K و به صورت ۱۲۰ فریم در ثانیه، ضبط فیلم با فرمت RAW و به صورت ۱۶ بیت، فیلم‌برداری ۱۰ بیت و به صورت ۴:۲:۲ و لرزشگیر تصویر ۵ محوره داخل بدنه اشاره کرد.

سونی همچنین در این دوربین از سنسور ۱۲ مگاپیکسلی BSI CMOS، منظره‌یاب الکترونیک با رزولوشن ۹٫۴۴ میلیون نقطه، نمایشگر LCD چرخشی در قسمت پشتی این دوربین و پردازنده‌ی تصویر Bionz XR استفاده کرده است.

البته سونی در این دوربین بهبود‌های دیگری هم ایجاد کرده است که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به سیستم منوی بهبود یافته، بهبود‌های صورت گرفته در بدنه‌ی این دوربین برای ارگونومی بهتر و طراحی ظاهری همانند دوربین سونی a9 و a7R IV و دو جای مموری کارت با دو فرمت متفاوت UHS-II SD و CFexpress Type-A اشاره کرد.

زمانی که بحث یک دوربین فیلم‌برداری کامپکت با طراحی ظاهری همانند دوربین‌های بدون آینه امروزی مطرح می‌شود، دوربین سونی a7S III یکی از بهترین دوربین‌ها برای خرید است. نزدیک‌ترین رقیب به دوربین سونی a7S III دوربین فول‌فریم پاناسونیک لومیکس S1H است که شرکت پاناسونیک این دوربین را با تمرکز بر روی قابلیت‌های مربوط به فیلم‌برداری توسعه داده است.

این دوربین پاناسونیک دارای ویژگی‌های بسیار خوبی مانند توانایی فیلم‌برداری با رزولوشن ۶K و دیگر رزولوشن‌ها و با فریم در ثانیه‌های مختلف، فیلم‌برداری به صورت ۱۰ بیت و ۴:۲:۲ و پشتیبانی از ضبط آنامورفیک و V-Log گاما است.

علاوه‌بر این ویژگی‌های گفته شده، دوربین پاناسونیک S1H یک دوربین خارق‌العاده‌ی ۲۴ مگاپیکسلی برای ثبت عکس است. البته باید گفت که عملکرد سیستم فوکوس خودکار این دوربین و قابلیت‌های ارائه شده در زمان ثبت عکس دوربین پاناسونیک از دوربین‌های سونی ضعیف‌تر است.

در نهایت باید بگوییم که دوربین به نسبت گران‌تر سونی FX3 در واقع همان دوربین سونی a7S III است که سونی آن را در بدنه‌ی کوچکتری و با قابلیت‌های بیشتر برای افراد حرفه‌ای‌تر عرضه می‌کند. از جمله قابلیت‌های حرفه‌ای‌تر این دوربین می‌توان به دسته‌ی قابل جدا شدن همانند دوربین‌های فیلم‌برداری حرفه‌ای و وجود نقاط مختلف بر روی بدنه برای اتصال لوازم جانبی مختلف اشاره کرد.

بهترین دوربین بدون آینه مدیوم فرمت-فوجی‌فیلم GFX 100S

فوجی‌فیلم GFX 100S

در سال‌های اخیر دوربین‌های بدون آینه مدیوم فرمت به‌تدریج توانسته‌اند که نظر عکاسان حرفه‌ای که به دنبال کیفیت بسیار بالا و رنگ‌های بسیار دقیق هستند را به خود جلب کنند. البته باید گفت که این دوربین‌ها معایب مربوط به خود را دارند. به عنوان نمونه چون اندازه‌ی سنسور به کار رفته در این دوربین‌های بزرگتر از دوربین‌های فول‌فریم است، این دوربین از لحاظ سرعت عکاسی پیاپی و سیستم فوکوس خودکار عملکرد ضعیف‌تری را در مقایسه با دوربین‌های فول فریم دارند.

البته شکی نیست که دوربین‌های مدیوم فرمت کنونی به کیفیت عکسی که ارائه می‌دهند معروف هستند. اگر شما جز کاربرانی هستید که هدفتان ثبت تصاویر پرتره‌ی استودیویی شگفت‌انگیز یا تصاویر منظره با رزولوشن بسیار بالا است، تهیه‌ی دوربین مدیوم فرمت یک انتخاب درست برای شماست.

هما‌ن‌گونه‌ که در خبر‌ها خوانده‌اید شرکت فوجی‌فیلم به‌تازگی از دوربین فوجی‌فیلم GFX 100S با قیمت ۶۰۰۰ دلار رونمایی کرده است. از جمله مشخصات فنی این دوربین می‌توان به برخورداری از سنسور مدیوم فرمت BSI CMOS با رزولوشن ۱۰۲ مگاپیکسل، سیستم لرزشگیر تصویر داخل بدنه بهبود یافته، فیلم‌برداری با رزولوشن ۴K و به صورت ۳۰ فریم در ثانیه، عکاسی پیاپی با سرعت ۵ فریم در ثانیه و توانایی ثبت عکس‌های ۴۰۰ مگاپیکسلی از سوژه‌های ثابت اشاره کرد.

نکته‌ی جالب توجه درباره‌ی دوربین فوجی‌فیلم GFX 100S این است که این دوربین همه‌ی این ویژگی‌ها و قابلیت‌ها در یک بدنه‌ای کامپکت ارائه می‌دهد. همچنین اگر شما طرفدار قابلیت Film Simulation فوجی‌فیلم هستید باید بگوییم که این قابلیت در این دوربین وجود دارد و با استفاده از آن می‌توانید فیلتر‌هایی را همانند فیلم‌های نگاتیو نوستالژی به عکس‌های گرفته شده اضافه کرد.

در نهایت باید به این نکته اشاره کرد که تنها رقیب این دوربین که دارای سنسور مدیوم فرمت هم باشد توسط شرکت فوجی‌فیلم ساخته شده است. در واقع دیگر دوربین‌های فوجی‌فیلم مانند دوربین‌های ۵۰R، ۵۰S و ۱۰۰ را می‌توان به نوعی رقیب این دوربین در نظر گرفت.

با وجود اینکه شرکت هاسلبلاد هم دوربین‌های بدون آینه و مدیوم فرمتی را تولید می‌کند، اما ویژگی‌هایی که دوربین‌های فوجی‌فیلم ارائه می‌دهند بسیار بهتر از دوربین‌های مدیوم فرمت هاسلبلاد است.

بهترین دوربین بدون آینه با سنسور APS-C-‌فوجی‌فیلم X-T4

فوجی‌فیلم XT 4

اگر ‌به‌تازگی عکاسی را آغاز کرده‌اید باید به شما بگوییم که دوربین‌های با سنسور‌ کراپ APS-C به هیچ وجه دوربین‌های بدی نیستند. در واقع این دوربین‌ها در مقایسه با دوربین‌های فول‌فریم تنها دارای سنسور‌هایی با اندازه‌های کوچکتر هستند.

استفاده از سنسوری با اندازه‌ی کوچکتر در دوربین‌ها باعث می‌شود که این دوربین‌ها در مقایسه با دوربین‌های فول‌فریم در زمان عکاسی در محیط‌هایی با نور کم عملکرد ضعیف‌تری را داشته باشند و در حالت کلی گستره‌ی دینامیکی ارائه شده توسط سنسور‌ این دوربین‌ها هم از دوربین‌های فول‌فریم کمتر است.

با این وجود به دلیل استفاده از سنسوری با اندازه‌ی کوچکتر در این دوربین‌ها، این دوربین‌ها دارای بدنه‌ و لنز‌های کوچکتری هستند که این ویژگی‌های این دوربین‌ها را به دستگاه‌های بسیار خوبی برای عکاسی در سفر تبدیل می‌کند. در واقع با وجود اینکه در مقایسه با دوربین‌های فول‌فریم کیفیت عکس این دوربین‌ها کمتر است، اما این دوربین‌ها دارای وزن کمتری هستند حمل آن‌ها برای کاربران راحت‌تر است.

البته دوربین‌های دارای سنسور APS-C امروزی از لحاظ کیفیت تصاویر خروجی بسیار پیشرفت کرده‌اند و تفاوت‌ها اندکی از این لحاظ میان آن‌ها و دوربین‌های فول‌فریم وجود دارد. حال می‌خواهیم به دوربینی که قصد معرفی آن را داریم می‌پردازیم.

دوربین فوجی‌فیلم X-T4 دارای سنسور ۲۶ مگاپیکسلی است و کاربران برای تهیه‌ی این دوربین مجبور هستند تا مبلغ ۱۷۰۰ دلار را بپردازند. فوجی‌فیلم در دوربین X-T4 بهبود‌های مختلفی را در مقایسه با نسل قبلی این دوربین انجام داده است که از جمله‌ی این بهبود‌های صورت گرفته می‌توان به سیستم فوکوس خودکار بهتر، لرزشگیر تصویر داخل بدنه، عکاسی پیاپی با سرعت بالای ۲۰ فریم در ثانیه، قدرت پردازشی بالاتر در زمان پردازش تصاویر و باتری با ظرفیت بزرگتر اشاره کرد.

دوربین فوجی‌فیلم X-T4 دارای ویژگی‌های دیگری هم هست که آن را به یک دوربین عالی برای ثبت عکس و فیلم‌برداری تبدیل می‌کند. به عنوان نمونه این دوربین در زمان فیلم‌برداری می‌تواند که این کار را با رزولوشن ۴K و به صورت ۶۰ فریم در ثانیه و با رزولوشن ۱۰۸۰ و به صورت ۲۴۰ فریم در ثانیه انجام دهد.

ویژگی‌های که فوجی‌فیلم در این دوربین قرار داده است محدود به موارد بالا نمی‌شود و این دوربین همچنین دارای نمایشگر لمسی قابل چرخش، دو جای مموری کارت UHS-II، منظره‌یاب الکترونیک OLED با رزولوشن ۳٫۶۸ میلیون نقطه، ۱۲ حالت شبیه‌ساز فیلم‌های نگاتیو فوجی‌فیلم و قابلیت شارژ شدن با پورت USB-C است.

در زمان کنونی بسیاری از شرکت‌های تولید کننده‌ی دوربین در جهان دوربین‌های فول‌فریم سطح مبتدی را با قیمتی مشابه دوربین فوجی‌فیلم X-T4 به بازار عرضه کرده‌اند که این دوربین‌ها به‌دلیل داشتن سنسور بزرگتر فول‌فریم می‌توانند عکس‌های باکیفیت‌تری را هم ارائه دهند.

با وجود اینکه این دوربین‌های فول‌فریم ارائه شده توسط شرکت‌های دیگر دوربین‌های جذابی هستند، اما چیزی که باعث جذابیت دوربین X-T4 شده است اندازه‌ی سنسور به کار رفته در آن است. درست است که کیفیت تصاویر گرفته شده با یک دوربین فول‌فریم بالاتر هستند، اما سنسور APS-C به کار رفته در دوربین فوجی‌فیلم X-T4 هم در این زمینه هیچ کمبودی را ندارد و کیفیت تصاویر گرفته شده با آن خارق‌العاده هستند.

علاوه‌بر این، شرکت‌های دیگر برای کاهش قیمت دوربین‌های فول‌فریم برخی قابلیت‌ها و ویژگی‌ها را در این دوربین‌ها فدا کرده‌اند. به عنوان نمونه این دوربین‌ها در زمان فیلم‌برداری دارای قابلیت‌های کمتری هستند، سرعت عکاسی پیاپی پایین‌تری را دارند و قابلیت‌های فوکوس خودکار این دوربین‌ها در مقایسه با دیگر دوربین‌ها کمتر است. دوربین X-T4 از بابت ویژگی‌های گفته شده هیچ کم و کاستی را ندارد و یکی از بهترین دوربین‌های با سنسور APS-C که می‌توانید در زمان کنونی تهیه کنید.

بهترین دوربین بدون آینه برای افراد مبتدی- فوجی‌فیلم X-T30

فوجی‌فیلم X T30

اگر شما به‌تازگی عکاسی را آغاز کرده‌اید و به‌دنبال تهیه‌ی یک دوربین بدون آینه هستید، باید بگوییم که شما به یک دوربین سطح حرفه‌ای و با قابلیت‌ها و ویژگی‌های مختلف احتیاجی ندارید. اگر دوربین فوجی‌فیلم X-T4 یا XT-3 که در این مقاله و در قسمت قبلی آن را معرفی کرده‌ایم نظر شما را به خود جلب کرده‌ است اما قیمت آن خارج از بودجه‌ی در نظر گرفته شده برای تهیه‌ی دوربین است، دوربین ۹۰۰ دلاری فوجی‌فیلم X-T30 یک گزینه‌ی بسیار عالی برای شماست.

بسیاری از ویژگی‌های به کار رفته در دوربین فوجی‌فیلم X-T30 مشابه دوربین گران قیمت فوجی‌فیلم X-T3 است. به عنوان نمونه این دوربین دارای سنسوری ۲۶ مگاپیکسلی با اندازه‌ی APS-C، پردازنده‌ی چهار هسته‌ای X-Processor، نمایشگر ۳ اینچی متحرک، فناوری ارتباطی بلوتوث و Wi-Fi و عکاسی پیاپی با سرعت ۲۰ فریم در ثانیه است.

از جمله دیگر قابلیت‌های خوب این دوربین که آن را به یک گزینه‌ی عالی برای عکاسان مبتدی تبدیل کرده است می‌تواند به سیستم فوکوس خودکار هیبریدی این دوربین همراه با ۴۲۵ نقطه، دکمه‌های مخصوص برای تغییر حالت‌های عکاسی، اکسپوژر و سرعت شاتر و توانایی فیلم‌برداری با رزولوشن ۴K و به صورت ۳۰ فریم در ثانیه اشاره کرد.

با وجود این قابلیت‌ها دوربین فوجی‌فیلم X-T30 دارای بدنه‌ی کامپکتی است که آن را به گزینه‌ی مناسبی برای افراد علاقه‌مند به دوربین‌های کوچک تبدیل می‌کند. نگاهی به عکس‌های گرفته شده با دوربین فوجی‌فیلم X-T30 و مقایسه آن با دوربین X-T4 نشان می‌دهد که این تصاویر تفاوت کمی را با یکدیگر دارند. درست است که دوربین X-T30 دارای بدنه‌ی کوچکتر است و تمامی قابلیت‌های دوربین رده‌بالای X-T4 را در زمان عکاسی و فیلم‌برداری ارائه نمی‌دهد، اما دوربین فوجی‌فیلم X-T30 می‌تواند عکس‌های باکیفیتی را ثبت کند.

طراحی ظاهری دوربین فوجی‌فیلم X-T30 به‌گونه‌ای است که برای بسیاری از افرادی که تازه شروع به عکاسی کرده‌اند مناسب است و این دوربین قیمت مناسبی را هم دارد. با وجود اینکه کاربران می‌توانند به گزینه‌های دیگری هم مانند  دوربین سونی a6400 فکر کنند، اما سیستم منوی این دوربین گیج کننده است و قابلیت‌های بسیار زیاد این دوربین برای عکاسی و فیلم‌برداری ممکن است که باعث گیج شدن کاربران مبتدی شود.

در نتیجه می‌توان گفت که دوربین فوجی‌فیلم X-T30 انتخاب بهتری برای بسیاری از افراد است. البته اگر می‌توانید که بیشتر از ۹۰۰ دلار هزینه کنید باید بگوییم که دوربین فوجی‌فیلم X-S10 هم دوربین بسیار خوبی است و طراحی ظاهری بدنه‌ی آن مشابه دوربین‌های بدون آینه سونی، نیکون و کانن است.

منبع: Peta Pixel



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۳ دیدگاه
  1. ایلیا

    همه چی توو این دنیا یه بدی داره یه خوبی . هیچ دوربینی تا حالا ساخته نشده که کم و کاستی نداشته باشه اما اگه بخواهیم دوربین ها رو طبقه بندی کنیم به نظر من اینطوره :

    مدیوم فرمت : هاسلبلاد
    فول فریم : سونی
    قطع کراپ : لایکا، فوجی و کانن
    لنزهای بسیار شارپ ولی گران : لایکا، فوجی و سونی
    لنزهای شارپ و ارزان : کانن
    سیستم فوکوس خودکار : سونی
    فیلمبرداری : کانن و سونی

  2. Sadegh

    درمورد دوربین مدیوم فرمت اتفاقا هاسلبلاد هست که تونسته بهترین دوربین های مدیوم فرمت رو بسازه طوری که دیگر سازنده ها مثل سونی و نیکون و کانن و فوجی فیلم و پنتاکس رقیبی واسه دوربین های هاسلبلاد ندارن و نمیتونن چون میدونن نمیتونن چیزی به خوبی هاسلبلاد بسازن.

    1. محمد

      با عرض سلام و ادب
      احتراما، کاملا فرمایشات شما نادرست و احساسی هست!
      .
      اینکه شرکت بزرگی مثل کانن و نایکون و سونی بزرگ به سمت ارائه و ساخت دوربین مدیوم نمیرن، بدلیل عدم تواناییشون در ساخت این سایز سنسور نیس!
      چرا؟؟
      بخاطر اینکه این کمپانی ها سالهاست مجموعه لنز های بی شماری رو برای کراپ سنسور و فول سنسور تولید کردند؛
      و ساخت بدنه مدیوم براشون مقرون به سرفه نیست و فقط بخاطر همین موضوع هست که دوربین مدیوم تولید نمیکنند.

      ضمنا جهت یاد اوری؛ سونی بزرگترین شرکت تولید سنسور در دنیا هست و کلی ثبت اختراع در کارنامه درخشان خودش داره.
      مثل تولید بزرگترین سنسور عکس برداری برای شاتل های ناسا جهت عکس برداری از جزیئات سیارات اطراف.

      شرکت هسل بلاد هم سالهاست که تمرکزش روی دوربین های مدیوم هست و طیف گسترده ایی از لنزهای باکیفیت رو داره.
      البته چند سالی هست که سایر رقبا مثل فوجی پیشی گرفتند از هسل!
      پیروز باشید

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X