ورود خودروهای تسلا به شهرهای چین به خاطر جاسوسی ممنوع شد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
چین جاسوسی تسلا

چین از ترس اینکه نکند خودروهای تسلا که به دوربین مجهز هستند جاسوسی دولت این کشور را کنند، از ورود این ماشین‌ها به داخل شهر‌های خود جلوگیری کرد.

چین که خودش بارها به خاطر جاسوسی مورد اتهام دولت آمریکا قرار گرفته، این‌بار ابراز نگرانی کرده که مبادا خودروهای تسلا که به این کشور وارد می‌شوند، ابزار جاسوسی داشته باشند. از آن‌جایی که بسیاری از خودروهای الکتریکی مدرن، از سیستم دوربین بسیار پیشرفته‌ای برای یک سری از کارها نظیر رانندگی خودکار و… استفاده می‌کنند، این موضوع دولت چین را نگران کرده که شاید هدف از تعبیه‌ی این دوربین‌ها فقط بهبود تجربه‌ی رانندگی نباشد.

آنچه که دولت چین در سر دارد، همان چیزی است که به خاطرش بارها با دولت آمریکا به مشکل برخورده؛ جاسوسی! اینطور که به نظر می‌رسد، چین به تسلا و سیستم حریم خصوصی آن اعتمادی ندارد و تصور می‌کند خودروهای الکتریکی این شرکت با استفاده از دوربین‌های تعبیه شده درون خود، قصد جاسوسی را دارند.

در حالی که قرار است مقامات عالی‌رتبه‌ی چینی چند روز دیگر نشستی را با هم در منطقه‌ی تفریحی ساحلی Beidaihe واقع در شهر Qinhuangdao که دو ساعت تا پایتخت کشور یعنی پکن فاصله دارد، داشته باشند، بیانیه‌ای صادر شده که شامل حداقل دو ماه ممنوعیت می‌شود.

این ممنوعیت از تاریخ ۱ جولای رسما اعمال خواهد شد (۱۱ روز دیگر) و همانطور که گفته شد، در رابطه با خودروهای تسلاست. به موجب این بیانیه‌ی، دارندگان خودروهای تسلا این اجازه را ندارند که طی دو ماه آتی، وارد ناحیه‌ی ساحلی یادشده شوند. دلیل اصلی این ممنوعیت هم رسما اعلام نشده اما با در نظر گرفتن اتفاقاتی که در رویدادهای اخیر برگزار شده در کشور چین رخ داده می‌توان حدس زد که دولت این کشور همچنان نگران است نکند خودورهای مجهز به دوربین تسلا قصد جاسوسی مقامات دولتی این کشور را داشته باشند.

سال گذشته بود که ارتش چین، دقیقا همین سیاست مشابه را در پیش گرفت و از ورود خودروهای تسلا به ارتش جلوگیری کرد. در پاسخ به این اقدام، ایلان ماسک که در واقع مدیرعامل اصلی تسلا به حساب می‌آید، گفت که اطاعات جمع‌آوری شده توسط خودورهای الکتریکی تسلا کاملا محرمانه باقی می‌مانند و نه از چین بلکه از هیچ کشور دیگری اطلاعاتی به قصد جاسوسی دریافت نمی‌شود.

تسلا هم صریحا اعلام کرد تمام اطلاعات دریافتی حساس در سرورهای محلی در خود چین ذخیره خواهند شد و اصلا از خود کشور بیرون نمی‌روند. با این حال، تعهد تسلا و ایلان ماسک به عدم سو استفاده از داده‌های حساس ظاهرا نتوانسته دولت چین را متقاعد کند که نگران جاسوسی نباشد تا این محدودیت دوماهه اتفاق بیفتد. حال باید دید در ادامه چه تصمیمات دیگری از سوی چین در این رابطه گرفته می‌شود.

منبع: NotebookCheck



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۷ دیدگاه
  1. داوود شیبانی زاده

    چین خودش از همه جاسوس تره که

  2. الهه نادری

    چین از جاسوسی میناله؟! آخرالزمان شده مگ

    1. ناصر

      مثل اینکه شدع :/

  3. پژمان

    در هر صورت حق طبیعی هر کشوری هست که در عین به دست آوردن اطلاعات از کشورهای دیگه ولی از امنیت خودش محافظت کنه . ما خیلی همه چیز رو آسون میگیریم ولی کشورهای دیگه اینطوری نیستن !!!

  4. علی عبدی

    از چین مرموز تر تا حالا ندیدم

    1. حسن

      الان ببین

  5. مصطفی

    عجب!!!!! دیگ به دیگ میگه روت سیاه سر و ته یه کرباسن همشون

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما