تلگرام استارز چیست؛ هر آنچه باید بدانید
تلگرام یک اپلیکیشن پرطرفدار است که بیش از ۴۰۰ میلیون کاربر با باتها و مینیاپهای آن فعالیت میکنند. سالهاست که بیزینسهای مختلف میتوانستند کالاهای فیزیکی خود را از طریق این پیامرسان محبوب به فروش برسانند. با این حال، در آپدیت جدید تلگرام امکان پرداخت برای کالاهای دیجیتالی نیز فراهم شده است. در ادامه این مقاله با تلگرام استارز و کاربردهای آن آشنا خواهید شد.
تلگرام استارز چیست؟
در آپدیت جدید این پیامرسان، تلگرام استارز (Telegram Stars) معرفی شده است. تلگرام استارز، یک ارز دیجیتال درون برنامهای است که به طور خاص برای پیامرسان تلگرام طراحی شده. این ارز به کاربران امکان این را میدهد تا به راحتی کالاها و خدمات دیجیتال را از طریق باتها و مینیاپلیکیشنها در تلگرام خریداری کنند و با استفاده از آنها میتوانید کالاهای دیجیتال و سرویسهای خود را به فروش برسانید.
تلگرام استارز برنامهای برای تشویق و حمایت از تولیدکنندگان محتوا و توسعهدهندگان در اکوسیستم تلگرام محسوب میشود. این برنامه به کاربران اجازه میدهد تا محتواها و سرویسهای دیجیتال خود را بهتر معرفی و عرضه کنند.
کاربردهای تلگرام استارز
• پرداختهای درون برنامهای
استارز روشی ساده و امن برای پرداخت هزینه اشتراک کانالهای پولی، خرید استیکر و استفاده از سایر خدمات درونبرنامهای در تلگرام محسوب میشود.
• پاداش به تولیدکنندگان محتوا
تلگرام این وعده را داده است که در اپدیتهای بعدی، تولیدکنندگان محتوا میتوانند از طریق استارز برای تولید محتوای باکیفیت و جذب مخاطبان بیشتر، پاداش دریافت کنند.
• حمایت از توسعهدهندگان
توسعهدهندگان میتوانند با استفاده از این ارز از برنامهها و خدمات خود در تلگرام درآمد کسب کنند. همچنین، با این روش میتوانند از پرداخت کارمزد ۳۰ درصدی که توسط اپل و گوگل دریافت میشود، اجتناب کنند که این صرفه اقتصادی قابل توجهی برای آنها خواهد داشت. توسعهدهندگان میتوانند استارز را به ارز دیجیتال Toncoin (TON) تبدیل کنند یا از آن برای ترویج برنامهها و افزایش دید و تعامل در تلگرام استفاده نمایند.
• ایجاد اقتصاد درون برنامهای
استارز بستری برای ایجاد یک اقتصاد غیرمتمرکز و کارآمد در داخل تلگرام فراهم میکند که در آن کاربران و توسعهدهندگان میتوانند به طور مستقیم با یکدیگر در تعامل باشند.
• گامی به سوی Web3
این برنامه را میتوان به عنوان گامی در جهت پیادهسازی ایده Web3 در نظر گرفت، که در آن کاربران کنترل بیشتری بر دادهها و داراییهای دیجیتال خود دارند.